Anasayfa
22 Haziran 2023, 8:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evin bombalandığını görmek

Rüyada evin bombalandığını görmek

Kayıtsız Üye
Simdi biz evdeydik annem ben babam ve abim ve arkadaşlarım vardi iki tane sonra bir anda bomba eve attilar ben o bomba patlamasin diye hemen o bombayi aldim elime ve attim asagiya yani disariya sonra balkonda bomba yine attilar ciktim o bombayi aldim ve yine uzak biyere attim sonra baktimki havada buluta bagli iple bir tane olu vardi. Beyaz a sarili yanlarindada bomba vardi sonra abim dediki hadi asagiya oluleri tasiyanlim bodrumda ztn yani dizelim dedi sonra korkudan inemedim zorla indirdi bagirarak abim sonra oluleri abim kafasindan ttuttu bana dediki tut sunun ayagindan sonra oluleri dizdik her yer beyaz sariliydi

Bu Bir RUYA dir rüyamda gördüm boyle.


Cevap: Rüyada evin bombalandığını görmek

arifselim
Rüyada bomba görmek ve bombanın patlamasını önlemek hayırla tabir edilmiştir. Bu rüya Allah katında büyük sevaplar işlemeye, çevredeki ve yakınlarının dua ve sevgisini kazanmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tavuk kümesinde sarı bir tavuğun yumurtlamis halde olduğunu ama yumurtalarin Kırık ve içi boş olduğunu gördüm


Yorum: Rüyada evin bombalandığını görmek

arifselim
Bu rüya hayal kırıklığına, üzücü şeyler yaşanmasına ve huzurunun kaçacağına delalet eder. Genellikle şansızlık olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimize bomba koyuyolardi bende bunu duydum annemi kardeşimi alıp baska yere doğru götürürken evinizde bombalar patladı ve 2 kattaki komsumizun kızı vefat etti


arifselim
Sadece sizi değil çevrenizi ve hatta daha geniş bir kitleyi etkileyecek olaylara tabir edilir. Genellikle kişiye verilen son bir şansı işaret eder ve kişinin kendisine çeki düzen vermesi gerektiği anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyam ülkemizde olan bir savaş tanklar geliyor sonra onlar diyolar hazırız diye savaş başlıyor ben bir evin oraya gidiyorum orda herkez var korunmak için sonra yukarı bir bakıyorum binlerce savaş uçağı 3 tane bomba atıyolar ve o ev gözümün önünde patlıyor o evin içinde ailem vardı sonra emin olmak için koşarak eve gidiyorum orda arkadaşımı görüyorum ve düşman askerlerden küçük bir çocukla uğraşıyo çocuğu aldım boğazlıyorum felan sonra bırak dediler bıraktım eve doğru koşuyorum bu arada hava kapalı bulutlar var her neyse eve geldim abiö var annem babam nerde diyorum ölmüşlerdir herhalde diyo ve ağlıyo sonra balkona çıkıyorum hava açılmış birden ama savaş devam ediyo bende ağlamaya başlıyorum ve rüya bitiyo CEVAPLARSAN SEVİNİRİM

Okudunuz mu?  Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek

arifselim
Bu rüya gören kişiden ziyade yaşadığı bütün toplumu ilgilendiren büyük ve üzücü olaylar çıkmasına bir işarettir. Çeşitli dertlerin, üzüntülerin ortaya çıkacağı bir döneme haber veren üzücü bir rüyadır. Allah ümmeti Muhammedi korusun birlik ve beraberlik ihsan eylesin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda teyzemlerin terasındaydim rüyamda 2.kez teyzemlerin terasinda gördüm kendimi ama bu sefer bir anda manzaraya baktığımız yerlere havadan bombalar atıldı biz hemen yere yattik evin içinde. Manzaranin olduğu yerlerde büyük patlamalar oldu helikopterler uçuyodu 1 helikopterden biri bize saldiricakti ama uyandim bu neye yorumlanır iyi günler


arifselim
Bu genelde gören kimse için bir uyarı manasındadır. Bu rüya çok hızlı bir şekilde size ulaşacak habere bazen de kısa sürede başınıza gelecek üzücü bir olaya delalet eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


241014
Rüyamda annemle ben evdeydik birden evimize bombalar atılıyor. Bombalar patlamadan annemle ben merdivenlerden aşağıya koşuyoruz o sırada bomba atan kişiler bizi yakalıyor.


arifselim
Bu rüyada bomba patladığını görmek psikolojik açıdan yorumlanabilir. Bomba patlaması farklı bir yoruma göre kişinin maddi konularda bir türlü ayağını yorganına göre uzatmaması sonucu düşeceği darlığa da alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda babam ölüyordu bizde bir tabuta koyup yakıyorduk farklı bir adet yerine getiriyorduk kallarımızı açıyor ateşe giriyorduk vs daha sonra herkes dağıldı ben babama ağlıyordum bir tank babamın ölüsüne bize bomba atmaya başladı biri bana geldi kaçtık kömürlüğe girdik daha sonra da eve girdik ben yatakta ağlarken uyandım bunun anlamı nedir


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin ailesinden yeteri kadar destek görmediği için yalnız hissettiğini ve her zaman bir baba desteği aradığını, bulamadığını ifade eder. Gerçek manasını elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abim şuanki sevgilisiyle evliydi ve çocukları vardı. Annemler çocuğa bakıyordu daha sonra abimin karısı eve gidiyor ve anneannemi dövüyor ben de bunu duyuyordum ve eve koşarken dişimi vuruyordum üst ön dişlerimden birisinin yarısı kırılıyordu. Abime söylüyordum olanları o da karısıyla ayrılıyordu daha sonra kızı dolduran biri olduğunu öğreniyorduk bunlar neye delalet eder acaba teşekkürler şimdiden


arifselim
Bu rüya olumlu ve olumsuz şeylerin karıştığı bir rüyadır. Büyük ihtimalle bazı düşüncelerden dolayı görülmüş olabilir. Dişin kırılması dışında tamamı hayırla yorumlanır. Dişin kırılması ise sıkıntılar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler,

Çok korktuğum bir rüya gördüm. Rüyamda bir evdeyim ailemden insanlarda var. Ankarayı bombalıyorlar yine. Ama bu kez havadan değil ratsgele vuruluyor evler füzelerle. Ben bir devlet büyüğünün yanında kaldığımı gördüm ve bu bombalanan yerleri uzaktan izliyoruz. Özellikle önce meclise çok sayıda atış yapıldığını gördüm daha sonrada devletten istediklerini alamadıklarını fark edince rastgele evleri vurmaya başladılar. Rüyamın anlamı nedir?
Allah vatanımızı bayrağımızı bu milletin evlatlarını esirgesin…


arifselim
Hayırlı günler kardeşim.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

Maalesef bu tür rüyalar toplumu ve memleketin huzurunu ilgilendiren rüyalar olarak yorumlanır. Bu tür rüyalar insanlar arasında huzursuzluğa ve infiale yol açan çok ciddi olayların yaşanması manasındadır. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben odamda pencereye bakiyodum evimizin yakınında bulunan bir parkta küçük bir bina havanla bombalaniyordu sonra annemler yanıma gelip pencereden baktılar sonra hemen kıyafetlerimizi topladık anneanneme gidicektik ama dışarısı güvenli olmaz diye annem çıkmayın dedi bekledik akşam oldu babam geldi ama gayet rahat gibiydi ki dışarisinin savaş alanından farkı yoktu neyse annem babama soledi tam cikıcaz annem dur bıraz dinlenim dedi ve çay koydu ama buna bende şairmadim nedense rüya esnasında sonra toparlandık bu sefer daha aceleci davrandı annem ve sonra çıktık .UYNDIM


arifselim
Yukarıda da yaptığımız yorumlara benzer şekilde yorumlanır. Gören kişiden ziyade çevre ve toplumu ilgilendiren önemli ama huzursuzluk veren olayların yaşanması olarak yorumlanır. Allah’a sığınmak ve ona havale etmek en güzeli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem babam kardeşlerim kuzenlerim yengemler amcamlar bir evde oturuyoruz kuzenlerim bahcede oyun oynuyor. Ben de balkondan dısarı bakıyprum bir adam elinde bir alet bomba fırlatacak evimize. hemen odaya gidip bizimkilere söylüyorum. Pek dinlemiyorlar o sırada beni. Bombayı atıyorlar iki katlıymıs ev alt kata denk geliyor bombanın patlatıgı tarafta babam amcam oturuyorlar ve o duvar isleniyor babamın sakalının ucu azıcık ateş alıyor hemen sonduruyorum elimle. Sonra el bombası atıyorlar alıp geri atıyorum. Boyle bir rüya gördüm.


arifselim
Bu rüya aile efradı için önemli değişikliklere işaret eder. Aynı zamanda bu rüya ders alınması gereken ve tedbirli olunması gereken bir uyarı olarak kabul edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda sabah okula gitmek için hazırlanmaya çalışıyorum ne olduğunu bilmiyorum ama eksik bir şey var onu arıyorum. Sonra eski.bir arkadaşım bizim evde üzerindeki kıyafet benim aradığım şeye uyuyor ama gerçekten ne aradığımı bilmiyorum rüyamda göremedim. Sonra arkadaşımın yakasını yırtıp kıyafetinin bir parçasını alıyorum bu bana naptın falan diyor dikeriz diyorum.

Sonra bir anda yine bir sürü arkadaşım var kalabalığız odada oturuyoruz. Bi anda tepemizden savaş uçakları geçmeye başlıyor. Bunlar diyorum bir şeyler peşindeler yine arkadaşlarım dinlemiyorlar ama beni. Sonra ikinci uçağın yönü bize doğru yani aşağıya doğru dönüyor ve eve bomba düşüyor ben hemen kaçıyorum. Anne baba anne bana diye evin içinde dört dönüyorum. Her odaya birkaç defa bakıyorum sonra annemi uyuyor buluyorum onu uyandırıyorum. Babamı aramaya başlıyorum bu sefer de diğer odada yeğenlerimi uyurken buluyorum onları da uyandırıp üşümesinler diye giydiriyorum. Birini kucağıma alıyorum diğerinin elinden tutuyorum babamı aramaya çıkıyorum yine.

Evden çıkacağım sırada abimlerin ablamların eve çıktığını görüyorum yengem kızını alıyor yanımdan gidiyor. Ama babam hala ortalıklarda yok. Babamı aramak için dışarı çıkacağım sırada uyanıyorum.


arifselim
Bir şeyi aramakla uçakların bomba atması birbiri ile bağlantılıdır. Bir şeyi aramak, çeşitli sorunlar yaşamak ve bu sorunları çözmek için alternatifler üretmesine işaret eder. Diğer kısımda ise, hayatında ciddi değişiklik ve yenilikler yapmaya ve Allah’ın izniyle muvaffak olamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda boğaz kenari gibi bir yerdeyim. Su çok dikkatimi cekmiyor ama karşı kiyida yabanci ulkeymis ve binalar var bir sürü onemli bina. Bir anda patlamalar olmaya başlıyor binaların içinde sanki hepsinin altina dinamit konmus gibi tteker teker patliyor 6 – 7 tane bina. Hepsi yikiliyor. Hatta diyorumki kocaman hastane ve hastaneyi tamamen yıktılar ne kadar vicdansizlar. Sonra bulunduğumuz yerden kaciyoruz bir binaya giriyoruz. Insanlar suriyelimi diye düşünüyorjm öyle konusuyorlar. Sonra Kendi ulkem için endiselenmeye başlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya tek bir şekilde tabir edilemez o yüzden en doğru yorum kişiye göre özel yapılan yorumdur. O milletin kendi içinde sorunları ve patlamalar olduğunu görmüş isen, kısa bir zaman sonra o bölgeye huzur ve barışın geleceğine yorumlanır. Ayrıca kişinin ailesine faydalı ve hayırlı biri olması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimiz ve sağ ve sol komşumuzun evi patlatilmis oluyor ama ben bombada görmüyor sadece evin son halini dışardan görüyorum kimin yaptırdığını öğreniyorum ama gerçek hayatta yaptıran adamı hiç tanımıyorum ne demek acaba öğrenebilir miyim


arifselim
Gören kimsenin çevresinde meydana gelecek olan önemli gelişme ve değişikliklere tabir edilir. İnsanlara faydalı olacak başarılı işler yapmak manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda evimin penceresinden bakiyorum evimin arkasindaki evin bombalanmis oldugunu goruyorum ve her an benim evimde bombalanabilir gibi hissediyorum her an ölebilirmis gibi sanki savas var ulkede


arifselim
Genellikle bu tür rüyalar önemli ve büyük olayların yaşanacağına işaret eder. Bu rüyalar toplumu ilgilendirir ve ona göre tabir edilir. Bazende psikolojik açıdan insanın tahammülünün kalmadığına işarettir .Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda disaridaydik sürekli üzerimize ateş açılıyordu ve bombalar patlıyordu. Yanımda ablam ve tanıdığım bir kız vardı. En son bomba attıkları zaman bomba çok yakinlarimiza düştü. Bizde artık yer değiştirmemiz gerektiğini düşündük ve bu sefer evimize gittik ama o kız bizimle gelmedi. Evde de sürekli üzerimize ateş açıyorlardı. En son ablam kapının karşısında tüpün üzerinde oturuyordu. Attıkları mermi tüpe geldi tüp patlayacaktı ama ablam bir şekilde tüpün patlamasini önledi. Abim de bu sırada küçük bir tane kız çocuğuyla oynuyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada evine soba kurulduğunu görmek

arifselim
Çok farklı anlamları olabilen bir rüyadır. Genellikle bu rüya kişinin heyecan duyacağı hiç beklenmedik bir olay veya haber olması anlamındadır. Bir diğer yorumu ise, hayatında meydana gelecek önemli ve köklü değişikliklere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda anneannemlerdeydim ve evin içinde 3 tane polis vardi. Hapsi tanidik polislerdi tatile gelmislerdi. Babam elinde kocaman bir silahla yukaridan gelen bombalari etkisiz hale getiriyordu. Babmin elinden silahi alip ben devan ettim. Bombalardan birini vurup diyerini vuramayinca dikaat diye bagirdim ve kactim. Bahcenin de disindaydim. Kaldirimda uzaniyordum. Evin çok yakinina 4-5 tane bomba daha dustu. Sonra bir helikopter geldi ve rastgele kursun atmaya basladi ama helikopter hemen yanmaya basladi. Ardindan bombardiman bitti ve evin içindekileri gormeye basladim. Kimsenin burnu bile kanamamisti.


arifselim
Öncelikle etkilendiğin bir şeylerin rüyana bir yansıması anlamında olup özel bir yorumu olmaz. Diğer anlamı ise, toplum tarafından ses getirecek büyük olayların yaşanması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Wonderfull
Ben rüyamda bir tatil evindeydim arkadaşlarımla ve yolda imam kılıklı bir adam görmüştüm. Kızlarla keyifli sohbetler ettik. Denizde kaplumbağalar vardı. Bir kaç parçaya ayrılan bir köprü vardı. Neyse geldik eve. Ben ve kızlar uçak geldiğini farketti. Gördüğümüz imam kullanıyordu. Kızlar anlamadılar durumu. Ben hemen içeri girip kızlar buraya gelin dedim. Ya silahla vurur ya bomba atar dedim. Hemen koştular. Bombanın atılmasından 5 sn önce acaip bir ses duyduk. Bomba hazır anlamındamıydı? Attı bombayı gözümüzün önüne bize gelmedi koltuk ve sehpa yanıyordu. Ben dedimki bir daha atabilir buraya. Ya bize gelirse???? Sonra çooook uzak bir diyarda buldum kendimi. Arkadaşlarım hem ev hemde ofis olan bir evde kalıyordu. Çağırdılar beni. Orada beni çok sevdiler??Scooterım ve yatağım çok tatlıştı. Sonra rüya bitti. Noolur açıklarmısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada El Arabası görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyan çok net bir rüya olmasa da genel bir yorum olarak kişinin başına gelecek bir musibetten kurtulmasına ve bir kötülüğün kendisine ulaşmasını engellemesine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda her yer harabeydi. İnsanlar bir şeylerden saklanıyorlardı. 4 tane bebeği sobanın içine saklamışlardı. Atlı bir adam vardı. Birden bombalar düştü ilkin sobaya bebekler öldü. Atlı adam bebeklerin annesini kurtardı halk da alevlerden kaçtı. Rüyamın anlamı nedir?


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin çok zor ve ağır işlere girişeceğine ve ağır yük altına gireceğine tabir edilir. Her yerin harabe olması rüyanın daha çok olumsuz manada tabir edilmesine neden olabilir. Bu tür rüyalardan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben koydeki evimizdeyim havadan küçük ucaklarin eve isaret alip bomba attigini goruyorum.ucaklarin burnu sivri bazilarida evin duvarina girip cikamiyo.ucagi kullanan bir kisiyi yakalayip telsizini aldim.neden niçin boyle bisey yaptigini sordum.icerde annem kardeslerim ve bikac kisi daha var telefondan polisi aramalarini soyluyorum kimse kaale almiyo telimi istiyorum kimse getirmiyo.sonra uyandim.cevabiniz için teşekkürler.


arifselim
Bu rüya gören kimse için çok zor ve sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret eder. Rüyada bombalama gören kimse bazı taşıyamayacağı ve kendisine çok ağır gelecek olan yüklerin altına girecek manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum,

rüyamda babam, kardesim ve bir kaç kisi daha Irak’a gitmisiz. Orada hep beraber bir otelde kaliyorduk ve hepimiz ayni odadaydik, babam cam tarafta yatiyordu. Tam herkes uyumusken disarda büyük bir patlama gördüm otele çok yakindi ve o kadar siddetliydi ki bir kaç saniyeligine hicbir sey duymadim sagir oldum sandim. Sonra babamin cam kenarina bakmaya gittigini gördüm ve korkuyla hemen babami oradan cektim, patlama otele kadar sicrar ve ona bir sey olur diye çok korktum. Ertesi gün hepimiz Irakta korkarak dolasiyorduk, baska akrabalarimiz da gelmisti ve kendimizi belli etmemek için elimizden gelen her seyi yapiyorduk. Ardindan bir bakkalin önünde bir kadinin bebek arabasinin içinde ciplak bir bebegi biraktigini gördüm. Bebek üsüyecek diye gidip kucagima aldim ama kucagima aldigimda bebek değil de tuhaf bir hayvan oldugunu fark ettim, beni isirdi.

Okudunuz mu?  Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek

Böyle karisik bir ruyaydi ve çok etkilendim, yorumlarsaniz çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Çoğunlukla toplumda ve bazende aile içerisinde meydana gelecek olan önemli olaylara işaret eder. Eğer bomba patlamasından bir arar görülmemişse genellikle kişiye verilen son bir şansı işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda düğüne gitmek için hazırlandık gece kondu evimizde otururken akşam vakti ölen Amcam eşi yengem büyük oğulları da var ses duyduk baktık dışarı bombalanıyor etraf büyük ses ve Işık’lar çok korktuk tanklar geçiyor karşıdan sabam uçakları sonra bizim bahçe bombalanıyor hepimiz öleceğiz sandım


arifselim
Böyle bir rüya toplumsal açıdan yaşanan savaş, kargaşa yada çok büyük olaylar manasındadır. Bir ihtimal gündemde olan ve yaşanan savaşların etkisi ile de görülmüş olabilir. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Derya78
Kayıtsız Üye selamün aleyküm rüyamda pencereden tek bir uçak görüyorum tam odanın ortasına bomba attı ama sadece yeri yıktı top kadar bir yeri kendide oraya düştü patlamadı eşim de yatakta yatıyor onun yakınına düştü bende kızımı kucaklardım eğildim kimseye bir şey olmadı

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek

arifselim
Evin içine bomba atılmışsa aile içerisinde büyük ses getirecek ve herkesin etkileneceği büyük bir olay yaşanması anlamındadır. Kimseye bir şey olmaması ise hayırlıdır ve Allah’ın izniyle bu olayı atlatacağınıza tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda askerim ve karakolda beklerken yaklasık 100 metre solumda dağllık ve yeşil bir araziyi bir anda uçaklarla bombalamaya başlıyorlar..korkuyla karakoluda bombalayacaklar diye beklerken uyanıyorum..cevaplarsanız sevinirim


arifselim
Rüya sahibinin çok büyük bir felaketten kurtulacağına, tehlikenin eşiğinden döneceğine ve kıl payı kurtulacağına işaret olarak tabir edilir. Bombardıman görmek daima büyük tehlikeleri ve felaketleri simgeler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eskiden yakın olduğum kötü nir arkadaşımla iş birliği yapıyorum fakat neden yaptığımı bilmiyorum ve kendi oturduğumuz binanın altına bir bomba yerleştiriyoruz. Bombanın patlayacağı zaman hemen küçük kardeşimi alıp dışarı çıkarıyorum ve anneme de anlatıp ailedeki herkesi arabaya dolduruyorum tam giderken arabadan eve baktığımda (yakın arkadaşım) komşumuzun evinde bombalar patlıyo ve daha sonra tüm bina patlamaya başlıyor.Eve bakarkende büyük bir vicdan azabı duyuyodum neden binadakileri uyarmadım diye.Çok etkilendiğim bir rüya anlamı nedir merak ettim.


arifselim
Bu rüya gerçekte de bir hata yapmaya ve bu hatanın farkına vararak zararlarından kurtulmak için çaba harcamaya yorumlanır. Daha isabetli bir yorum için kişinin durumuna bakılmalıdır ve öyle yorumlanmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb iyi günler ben rüyamda karşı apartmanın bahçesine yıldırım düştüğünü gördüm ve bı çocuk yanıyordu sonra bahçede yangın çıktı sonra bitane daha yıldırım düştü ve iki tane çocuk uçarak bizim evden içeri girdi babamlar hastaneye götürdü sonra tekrar camdan bakınca gökyüzünde iki tane uçaktan atılan bombalar gördüm baya büyüktü ve diğer apartmanın birinci katından girip yukarıya doğru çıktı ve çok korktum her yer bombalaniyordu bende arka odaya gidip dolaptaki yataklari indirip oğlumu yigenlerimi ablamı herkesi çağırıp oraya katıyorum sonra ağlayarak uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Yıkamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Meydana gelecek kazaya ve belaya işaret eder. Fakat senin bundan zarar görmeden kurtulacağına işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Gerek yok
Selamın aleyküm. Bende bir tane rüya anlatmak istiyorum.rüyamda böyle birisinin düğünü gibi bir şey vardı bende süslenmiş bir haldeyim ama simsiyah giyinmişim ve saçım örülü.sonra biri bana diyorki şu odaya gir ( benim erkek kuzenim saçımı kesiyor ve 19 yaşında ) biri senin saçını kescek diyor. Bende giriyorum kuzenim böyle bembeyaz yatağın üstünde oturuyor ve oda simsiyah giyinmiş. Otur bakalım diyor elinde işte makasla Örgülü saçımı kesiyor. Ama saçımı ben görmüyorum ve sanki o rüyayı başkasının gözünden izliyorum.ve ertesi sabah yengemle kuzenim bir mesaj atıyor anneme.o rüyanın ardından sabah yengemle saçımı kesen kuzenimi görüyorum. Açıklarmısınız? çok etkisinde kaldım. ..


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir olay veya kişilerden kaynaklı olarak başına gelme ihtimali olan bir durum ve bu durumdan üzüleceğini gösteren bir rüyadır. Rüyanın tabirinde olumsuz olaylar ve duygusal olarak olumsuz sonuçların yaşanmaması adına güçlü durman ve dikkatli hareket ederek önlem alman gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu Allah bilebilir.


rüyada evin bombalanması, rüyada evin bombalandığını görmek, rüyada evinin bombalandığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evin bombalandığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.