Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dedemin öldüğünü görmek

Rüyada dedemin öldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda dedemin öldugunu ve vicudunu çok sisdigini gördüm. Sonra birden suanki yatalak halini gördüm biz ôldü sanarken olmemis yasiyormus dirilmis yani. Sonradan birden ayaklandigini ve ofkeli konusdugunu gördüm birden bire eskisi gibi oldu yani suanki yatalak halinden kalkip bagiran delirmis bir hali vardi sinirliydi herkez çok korktu rüyada bunu gördüm yorumu varmi?

Okudunuz mu?  Rüyada Denizde Yüzmek

Cevap: Rüyada dedemin öldüğünü görmek

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyada ölen kimsenin kendine gelmesi hayırlı olarak tabir dilse bile onun öfkelenmesi ve çevresindekilerini korkutması hayırla tabir edilmez. Genellikle bu kimseden üzüntü ve sıkıntı çekmeye ve bu kimsenin inancında sorunların olduğuna yorumlanmıştır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dedemin öldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda dedem ölmüş diyolar ve ben ağlıyorum sonra cenazesini taşıyamaya yardım ederken gözlerini açtığını görüyorum ama bunu benden başka kimse farketmiyor


Yorum: Rüyada dedemin öldüğünü görmek

arifselim
Bu rüyanın en makbul olan ve en açık olan yorumu, kişinin dedesi için dua etmesi gerektiğine ve mezarını ziyaret etmesi gerektiğine delalet eder. İmkanın varsa ruhuna olmak üzere fakirlere sadakalar ver. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

Kayıtsız Üye
Merhaba.Rüyamda gerçek hayatta hala yaşıyor olan dedemi ölmüş olarak gördüm mezarını kazıyorduk hava karanlık kasvetli bir havaydı ve mezarı kaldıktan sonra mezar yarısına kadar içi su doldu birden dedemi kefenlemişlerdi içi su dolu olmasına rağmen mezarın içine gömdük suyun içinde kaldı ölü bir şekilde hareket suyun içinde istemsiz olarak hareket ediyodu..Rüyamdan çok etkilendim yorumlarsanız sevinirim iyi günler

Okudunuz mu?  Rüyada denizde koyunların yüzdüğünü ve yürüdüğünü görmek neye alamettir ?

arifselim
Merhaba. Bu rüya kişiye göre ancak yorumlanabilir. Rüyayı gören kişinin iş veya hayatının bazı yönlerinde yaptığı hatalara ve yanlış davranışlar anlamındadır. Bu inadından ve hatalarından vazgeçmezse çok zararlarını göreceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda hayatta olan dedemin öldüğünü gördüm. Daha sonra eve geldim evdekilere öldüğünü söylemedik. Fakat evde hiçbir şey olmamış gibi dolaşıyordu dedem. Ben ve eniştem öldüğünü bilip üzülüyorduk. Ben de çok ağlıyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada dilinin kesildiğini görmek

Tohat
Merhaba. Sizin için hayırlı bir rüyadır. İki şekilde tabir edilir. Uzun yoldan gelecek olan bir kişiyi ağırlayacağınıza ya da yaşadığınız bazı olumsuzlukların yerini ferahlatacak, sağlıklı olacak ve mutlu olacak bir hayat yaşayacaksınız. Doğrusunu en iyi Allah bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kalabalık halinde dedemle folklör oynuyoduk dedeme çok yoruldun dede yorma vücudunu dedim aldırış etmedi daha hızlı oynamaya başladı ve yere düştü hareketsiz şekilde ben dede diye bağırdım sonra bidaha bağıramadım düştüm bayıldım gözümü açtım başka bir evdeydim kuzenimin halasıgildeymişim yatıyodum yatakta dede diye bağırdım bırakıb beni diye bağırdım bişey demedi kadın dedem öldümü dedim öldü dedi mekanı cennet olsun dedi ben o anda rüyamdan uyandım dedem 95 yaşında falan vardır bu rüyayı açıklarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Demir Ocağı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hem hakkında hem de dedenin hakkında olan rüyaya göre senin sempatik tavırların ve ahlakının güzelliği sayesinde ailende, akrabalarında ve iş gibi çeşitli yerlerde hoş karşılanacağına dedenin ise rüyanın aksine uzun ve sağlıklı bir yaşantıya nail olacağına delalettir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

rüyada dedemin öldüğünü görmek, rüyada dedemin ölmesi, rüyada dedemin oldugunu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Denizde Boğulmak? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dedemin öldüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.