Anasayfa
26 Aralık 2022, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede bebek görmek

İstiharede bebek görmek

Kayıtsız Üye
Selamiün aleyküm hocam hoşlandığım birinn hakkımda hayırlı olup olmadığını bilmek için istihareye yattım rüyamda elimde bizim bebeğimiz olduğunu gördüm uyandığımdada hissim olumluydu ancak ben 4-5 kere istiharaye yattım birinde rüyam olumlu olmasına rağmen hissim olumsuzdu diğerlerinde çok bariz olumlu hissetmedim yani çelişki hissettiğimde ne yapmalıyım bir tane istiharem olumsuz diğerleri olumlu ne yapmalıyım teşekkürler


Cevap: İstiharede bebek görmek

arifselim
Aleykum selam. Eğer istiharede bir his veya açık bir rüya görülürse ilk olana itibar edilir. İlk rüyanız güzel ve olumludur. Ama hala içinizde bir şüphe varsa o zaman istişare yapın yani sizi bilen tanıyan ve tecrübe sahibi kimselere danışın ve sonra bir karar verin.


İstihare

Kayıtsız Üye
Arkadaşım benim için istihareye yattı ve rüyasında bebek gordu. Bebeğin cinsiyeti belli değilmiş. Ne anlama geliyor acaba


Cevap: İstiharede bebek görmek

arifselim
Rüyada bebek görülmesi hayırlıdır. Ancak istihareyi sizin kendiniz için yapmanız gerekir. İstiharede önemli olan ne hissettiğinizdir. Önemli olan rüya değildir. Çünkü riya ile yanılmak her zaman mümkündür.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben bu gece sevdigim için istihareye yatdim.Ruyamda bebek gördüm.Beyaz tenli bebek erkek mi kizmi tam hatirlamiyorum ama bebegi opuyordum.Bebekde guluyordu.Anlami nedir.Tesekkurler


arifselim
Merhaba. İstihare rüyası için bu görülmüş rüya çok hayırlı ve olumlu olarak yorumlanır. Zaten rüyadan uyanınca senin içine bu rüyanla ilgili bir his gelir ve bu his sana en doğru işaret olarak kabul edilir.


Kararsizkisi
Merhabalar 5 gece boyunca enam 2 gece de tebareke suresinin 14. Ayetiyle istihare yaptım ilk gece mavi nevresim ikinci gece kendime pembe nisanlikla ikiz erkek bebek gördüm bebekler elime dogdu göbek bağlarıyla gördüm üçüncü gece gelinlikle gördüm kendimi ve tabut gördüm ıçinden beyaz ışıklar çıkıyordu ve içinde yaşlı adam vardı kefen içinde sonra ko gün gelinlik ve ölüm ilanı gördüm tebareke ile yaptigimda da boyumdan yüksek bir yere evlenmeyi düşündüğüm kişiyle çamaşır asmaya çalışıyoruz ama boyumuz yetmiyor bembeyaz çamaşırlar son gece de bir kalenin kenarında yemyeşil ağaçları izliyorum ordu da kendi memleketimde ve amcamı görüyorum nisan yüzüğü var parmağında kolunda da altın bilezik nolur bilen biri yorumlasın artik kafayi yemek uzereyim

Okudunuz mu?  İstihare Namazıyla İlgili Bir Soru

Merhabalar bir hafta boyunca ilk beş gün en’am süresi ve kalan iki günde tebareke ile istihare ye yattim ilk gün mavi nevresim ile boş bir eve giriyordum ikinci gün kendimi pembe nisanlikla gördüm ve ikiz kardeşim doğdu elime göbek bağları ile beraber gördüm üçüncü gün gelinlikle gördüm kendimi ve tabut gördüm ıçinden beyaz ışıklar çıkıyordu ve içinde yaşlı adam vardı kefen içinde sonra pesinden gün karanlık odada bilgisayarla uğraşanlara kizdigimi gördüm tebareke ile yaptigimda da boyumdan yüksek bir yere çamaşır astigimi gördüm yanimda görüştüğüm kişide var ce beyaz tişört leri asmaya çalışıyoruz sonra yine gelinlik ve tam net hatırlamıyorum ama görüştüğüm ksinin resmi ve altında yazılar olduğunu gördüm en son gördüğüm rüyada ordu dayım memlekette ve kalenin kenarında yeşillikler izleyip annemle resim çekiyoruz sonra amcama gidiyorum onun parmağında nisan yüzüğü var kolunda da altın bilezik bu ara da amcam da gerçekten evlenmek üzere kafayi yemek uzereyim konuştuğum kişiyle aram tuhaf bir şekilde son bir haftadır çok iyi nolur yorumlayın şimdiden ALLAH razı olsun


arifselim
Merhaba. İstihare, sünnette bize peygamberimiz nasıl öğretmişse öyle yapmalıyız. Bu surelerle istihare yapılması hakkında bir kaynak bir bilgi bilmiyoruz. Bu şekilde istihare yapmak yanlıştır. Bir kişi hakkında istihare yapmak için öncelikle o kişi ile evlilik ile ilgili olarak adımların atılması gerekir. Yoksa ortada öyle bir durum yokken hiç bir anlamı olmaz. Ayrıca istiharede bir işaret alındı mı artık devam edilmez ve istihare bitirilir. Birde istiharede en önemli işaret, insanın kalbine doğan olumlu yada olumsuz olan histir. Bu his en isabetli bir işaret olarak kabul edilebilir.

Okudunuz mu?  İstiharede acı kahve görmek

Ogzhan
Istihareye yattım evlenmek uzereyim rüyamda bir suyun üzerinde kayiktayim ve bir bebek suya düştü boğulurken kurtardım ve bir kaç kez aynı şekilde o düştü ben kurtardım bunun yorumu nedir

Ruyamda bir suyun ustunde kayikta oturuyom bir bebek suya dusuyor kurtarmaya calisiyorum kurtariyorum evlilik ile ilgili istihareye yattim ne anlama geliyor bu ruya..


arifselim
Rüyan iyi ve hayırlıdır. Ancak sana tavsiyem istihare yaparken yada uyanırken kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hisse önem vermelisin. Bu his sana en isabetli işaret olarak kabul edilebilir.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm iş başvurusu yapacağım yer hayırlı mı değil mi diye istihare yaptım ve rüyamda minicik bir bebek gördüm kucağımda tam hatırlamıyorum ama galiba kabızdı ne demek olur


arifselim
Aleykum selam. Rüyan hayırlıdır ama esas olan özellikle de bu konularda istihare değil, istişare yapmaktır yani araştırmaktır. Yoksa istiharenin hiç anlamı olmaz. Elinden geleni araştır ve sonra Allah’a tevekkül ederek bir karar ver.


Kayıtsız Üye
Evlilik düşündüğüm birisi için evlilik hayırlımı değilmi diye istehareye yattım ilk yattığımda deniz gördüm ben kıyıdayım beyaz tekneler geliyordu bu teknelerdende dalgıçlar geçiyordu sonra birazdaha zaman geçti bidaha istehareye yattım rüyamda buz pistinde kayıyordum bide bir tane sarışın çocuk gördüm.


arifselim
Gördüğün rüyalar hayırlıdır ama öncelikle istişareler edilir, araştırılır ve buna rağmen kararsız olunursa o zaman istihare yapılabilir. Buna göre hareket edilir. Ayrıca senin istihare esnasında kalbinin meylettiği şey sana en açık işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Ben sevdiğim kişinin hayırlı olup olmadığını görmek için istiareye yattım . Rüyamda bir bahçede elime bir bebek verildi. Ama bebekte bir sorun vardı ve benim o sorunu çözmem için bana verildi . Bebek hiç ses çıkarmıyordu . Bende hoca bir arkadaşımdan yardım istediğimde bana Arapça bişeyler söyledi . Tam hatırlayamıyorum ama biteke(bu kısmı tam hatırlayamıyorum ) ente Mevlana (sonu böyleydi ) . Ve ben çok endişeli bir şekilde sesli sesli bu kelimeleri söylemeye başladım . Bebek iyileşsin diye endişeli şekilde . Bebek böyle Beyaz beze sarılmış şekildeydi .

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında beyaz duvar görmek

arifselim
Sevdiğin kişi olması yetmez mutlaka evlilik niyeti ile ilk önce o kişi hakkında araştırma ve istişareler yapılmalıdır. Eğer bunu yapmana rağmen kararsız kalırsan işte o zaman istiharenin bir anlamı olur. Yoksa istihare yapmak boşunadır. Bu rüyan ise net bir işarettir diyemeyiz. Eğer içinde rahat etmediyse bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
İstihare namazı kılmadan sadece Allahım hakkımda hayırlısı ise rğyamda beuaz yada yeşil değilse kırmızı yada siyah renk göreuim diye niyet ederek yattım..rüyamda uzun boylu yakışıklı gri takım elbiseli bir genç gördüm ve bu genç rüyamda erkek arkadaşım olnuş oluyor elinde suyu çıkmış çürük domates kasası vardı ve ben elini tutmaya çalıştığımda elimi tutmuyor ve hiç tebessüm etmiyordu..bir de 2-3 yaşlarında kız çocuğunun kıyafetlerini giydiriyordum..birde ellerimin her tarafına bok bulaştığını gördüm bu rüyanın anlamı nedir arkadaşlar..


arifselim
Görmüş olduğun rüyan hayırlıdır. Eline pislik bulaşması da rüyada kötü değildir. Ama yinede bu istihare için açık bir işaret değildir. Çünkü istihare işareti demek, kalbe gelen hissin ne olduğu demektir. Bu şekilde hissettiğin olumlu yada olumsuz olan his sana daha isabetli bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhabalarma ben sevdiğim kişi ile evlenecekmiyim diye istihareye yattım sabah kalktığımda ise hislerim olumluydu anne tarafından akrabalarım vardı ve dayimin kucağında beyaz tenli mavi gözlü bebek vardı dayimin eşi is bana terlik çıkarttı kanepenın altından biri yeşil biri beyaz inanirmisiniz


arifselim
Merhaba. Sevdiğim kişi ile evlenecek miyim yada şu veya bu işim olacak mı diye istihare yapılmaz. Öyle bir şey yoktur İslamda. İstihare ancak bir konuda yapıp yapmamak hakkında kararsız kalınınca yapılır. Senin bu düşüncen istihare yapılmaz, yapılsa da geçerli olmaz.

Okudunuz mu?  İstihare namazından sonra görülen rüya

Kayıtsız Üye
Evleneceğim adam istihare rüyasında doğum kapısı önünde bekliyormuş. Doğumhaneden çıkan bir hemşire baba oldunuz , ilk doğum ama anneyi bir süre müşaade altında tutacağız demiş . kucağında bir erkek bebek varmış çok ağlıyormuş. Çok saçı varmış ve kirpikleri çok uzunmuş. Bebeğin ağlamasına o da ağlamış.bembeyaz sarmışlar bebeği yüzü kızarmış çil çil gibiymiş. Sonra küvez e bırakmışlar . Giray adını görmüş küvezde yazılı . Giray benim erkek çocuğum olursa vereceğim isimdi. Çok güzel bir bebekmiş. Bebeğin anne demesiyle uyanmış. Rüya bu şekilde yorum anlamı nedir acaba ? Zamanınızı ayırdığınız için Allah razı olsun.


arifselim
İstihare yapmanın amacı bir kişi ile evlenme konusunda gerçekten kararsız kalmaktan dolayıdır. Yani öncelikle araştırma yapılır ve o kişi soruşturulmalıdır. Daha sonra bir karara ulaşamayan kişi istihare yapabilir. Bu rüya hayırlıdır ama yinede istiharede önemli olan işaret kalbe gelen hissin ne olduğudur.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Benim sorum bn sahurdan sonra istihare ge yattim bir duam var olucakmi bu duaya dvem etmelimiyim die bu duam hayirliysa olsun die
Ruyamda kuzenimin henuz bir aylik bebegi kucagimda konusuyordu bnde aa konusuyou die sasiriodum o bebek kucagimda önce ayakkakabimi sonra terliklerimi kaybediorum bebekle birlikte ici aydinlikk bir asonsore biniorum ve bebek knuso kucagimda ayni rüyada bir evin bahcesinde musluk goruorum.aksammis Muslugu aciorum sahibi dsari ckarken kapiorum tam kapanmio tekrar donup kapiorum ve kacioruz ben bunlari istihare ruyasi olarak degelendirmelimiyim lütfen cvp verirmisin rüyamda aksam vakti olarak gormem olumsuz mudur ki


arifselim
Merhaba. Çok hayırlı ve çok güzel bir rüya görmüşsün. Ama bir şey olacak mı yoksa olmayacak mı diye istihare yapılmaz. Böyle bir şey dinimizde yoktur ve rüya görsen bile şuna işarettir denemez. Ancak özel bir dileği olan kişi mesela hacet namazı kılabilir.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil ve siyah görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben istihareye yattım hamile kalmam bebek sahibi olmam hayırlı mı diye çok rüyamı hatırlamıyorum ama rüyamda evimde görümcemin oğlunu gördüm ben gidiyorum evden o da elimden tutup gitme dedi bana ve gözleri doldu sonra ben tamam sende hazırlan gibi bir şey dedim bu sefer kendi yeğenimi yeşil bir ayakkabı giyerken gördüm yani dışarıya çıkarmak için yeğenimi hazırladım bu rüya ne demek teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. İstiharede rüyalardaki olaylar üzerinde çok durulmaz. Uyanırken kalbinize düşen hissiyat niyetiniz hakkında sizi yönlendiren temel etken olacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Ben dün gece istihareye yattım. Yakın bir zamanda bir evlilik düşüncem var ve bu konuda emin değilim
Rüyamda bir erkek bebeğimin olduğunu gördüm ve onu emziriyordum. Babası evlenmeyi düşündüğüm kişiydi. Fakat ben ona çocuğun olduğunu söylemiyordum. Acaba bu ne anlama geliyor?


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan hayırlıdır ve evliliğe güzel bir kısmete tabir edilir. Yinede istiharede esas önemli olan işaret rüya değildir. İstihare yapınca kalbine gelen hissin yani ısınmak yada o şeyden soğuduğunu hissetmekle işaret alınmış olur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben 3 defa istihareye yattım birincisinde bişey görmedim ikincisinde bir bebek gördüm düşüyordu bir balkon gibi yerden sonra kurtardım ve burdan bir sonuç çıkaramadım üçüncü kez yattım yine bir bebek gördüm ama bir rüyanın içinde bebek gördüm burda renk görmek önemli olduğunu biliyorum hayırlı mıdır

Selamun aleyküm hocam ben evlilik için istihareye yattım 3 defa yattım birincisinde bişey görmedim ikincisinde bir bebek vardi bir yerden düşüyordu kurtardım sonra 3.Rüyamda yine bebek gördüm ama bir rüya görüyordum o rüyanın içinde gördüm istihare için renk önemli diye biliyorum renk görmek mi önemli bebeği de beyaz tenli olarak gördüm rüyam hayırlımıdır

Okudunuz mu?  İstihare Namazı ne zaman kılınmalıdır?

arifselim
Aleykum selam. İstiharede önemli olan ne renk nede rüyadır. Önemli olan senin kalbine gelen hissindir. Eğer kalbin o şeye ısınır ve rahatlarsa bu hayırlı anlamdadır. Yok eğer o şeye karşı içine bir soğukluk gelirse bu olumsuz manaya işaret demektir.


Dicle
Selamünaleyküm hocam…6 yıldır birlikte oldugum erkek arkadaşim var..onunla evlenmemiz hayir mi, şer mi diye istihareye yattım…rüyam şoyle: öncelikle deneme kitapçigi seklinde beyaz bir sayfanın üzerine mavi dolma kalemle yazılmış birkaç satır yazı gördüm..( bu arada yazı benim el yazimdi ve o gece çok hastaydım ara ara uyanıyordum oksurukten..) uyandim tekrar uyudum bu defa da karanlık bir köy yolunda nefes nefese bir yere arkadaşımla varmaya çalışıyorum siyah bot var ayaklarim da heryani kahverengi tonunda çamura bulaşmış.. beyaz peçeteyle siliyorum ardindan arkadaşımla etrafi ve alti beton ici su olan bir alanda kosarak suda yururerek cikmaya çalışıyoruz ama ben sürekli başa dönüyorum çıkamıyorum…ama su temizdi…yalnız akşamdı…daha sonra aydınlık bir odada çıplak bir bebek vardi elimde banyo yaptırıyordum ona…ve daha hatirlayamadigim bir suru sey gördüm..lütfen yorumlar mısınız?


arifselim
Aleykum selam. Evlenmek istediğin biri hakkında ilk önce istişareler yani araştırmalar yapman gerekir. Bu araştırmaları yaparken kararsız kalırsan işte o zaman istihare zamanı gelir. Yoksa istişare yapmadan istihare yapmak yanlış olur. Gördüğün rüyaların ise sana bir işaret değildir. İstihare yaparken kalbinin o niyetine karşı hissettiği şey sana bir işaret kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam ben istihare rüyasını gördüm niyetim sevdiğim erkekle ciddi bir ilişki hayırlı olup olmadığını öğrenmek istiyorum üstümde açık mavi bir elbise vardı oturuyordum kucağımda kız bebek vardı ağlayıp ağlamadığını hatırlamıyorum annemde yanımdaydı ben beyaz bir yerdeydik bebek ağlasa da ağlamasa da acaba ne analama gelir


Tohat
Merhabalar. Kız bebek, kısmete, müjdeye, hayırlı haberlere işaret olduğu gibi tanıdıklarla oluşacak sorunlara ve bunları çözüme kavuşturmak için girilecek çabaya işarettir. Fakat istihare buna dayanarak ele alınmaz. Kalbine düşen hisse bakmalısın.

Okudunuz mu?  İstihare namazı ve karar anı

mystique
iyi akşamlar . sevdiğim kız için istihareye yattım.aynı gece iki rüya üst üste gördüm. birinci rüyada ara sıra erzak yardımında bulunduğum kadın büyük bir kazanda nohutlu bembeyaz pilav pişiriyordu sonra bana ikram ediyordu yemedim.ikinci rüyada bir kız kucağında kız bebek taşıyordu. beyaz tenli çok güzel bir bebekti. gaipten bir ses bebeğin biraz kirlendiğini söylüyordu. bunun üzerine ıslak mendille bebeği temizlemeye başladım. .bu arada bu forumu açan ve siz hocalarıma değerli yorumları için çok teşekkür ederim


arifselim
Hayırlı günler. Gördüğün rüyalar oldukça güzel, müjdeli ve hayırlı rüyalardır. Ancak öyle olsa bile istiharedeki işaret ancak kalbe gelen o konudaki olumlu yada olumsuz olan hisle işaret alınır. Eğer içinde ferahlamışsa bu hayırlı olarak kabul edilir.


Arskevser
11 aylık bir nişanlılık dönemim oldu sonradan anlaşamadık ayrıldık. Ben pişman oldum geri dönmek istiyorum ama yinede emin olamadım çünkü eski nişanlım hep onun istedikleri olsun istiyor bana sormadan çoğu kararları alıyordu o yüzden istihare namazı kıldım normalde bir hafta boyunca kılacaktım ama regl olunca 2. Gününde bıraktım namazı İlk gün Bilinç altımdan mı bilmiyorum ama emin değilim tam bembeyaz horoz gördüm. Ama başı kırmızıydı yani saçı kırmızı gagası sarıydı bide fazlasıyla çocuk ve bebek gördüm hatta bir evin içerisine beyaz ışık vuruyor sonra o ışıgın vurduğu yerde bebek oturuyordu. bir de un çuvalı gördüm rüyamda ama beyaz renkten çok sarı rengini fazlasıyla gördüm bebeğin yüzünü hatırlıyorum yanakları toplu hafif esmer güzel güler yüzlü bir bebekti. İkinci gün rüyamda Rüyamda siyah karanlık bir oda gördüm odanın içerisinde salıncak yüzü görünmeyen bir kız çocuğu o salıncakta sallanıyor yüzünü göstermiyor ve mutsuz ama pencereden dışarısı baya aydınlık daha sonra yeşil nesneler gördüm nesneleri hatırlamıyorum sadece hatırladığım tek nesne açık yeşil parlayan güzel bir tesbih daha sonra Palmiye ağacı gördüm ağacın altında yine bir kız çocuğu oturuyor ama bu defa mutsuz değil o kadar ağacın aşagısında dağ var dağın arasında evler yeşil ağaçlar dağlık alan

Okudunuz mu?  İstiharede karışık rüya görmek

11 aylık bir nişanlılık dönemim oldu. Anlaşamadık ve nişanı attım ben sonra pişman oldum geri dönmek istedim ama öncelikle benim için eş adayı olarak hayırlı mı değil mi diye istihare namazını yatmak istedim. 1 hafta yatacaktım ama regl olunca bıraktım. 1. Gün istihare namazımda beyaz horoz gördüm yalnız saçı kırmızı gagası sarıydı un çuvalları gördüm ve bir evin içerisinde yerde oturan esmer yanakları tombul güzel yüzlü güleryüzlü bir bebek gördüm evin içi aydınlatmış ışık vuruyordu bebeğin oturduğu yere ama rüyamda daha sonrasında hep altın sarısı gibi sarı renkler gördüm. İkinci gün ki rüyamda karanlık bir oda karanlık bir ev gördüm simsiyah odanın içersinde salıncak 10 11 yaşlarında bir kız çocuğu salıncakta sallanıyor ama mutsuz pencereden dışarısı baya aydınlık ama sadece evin içerisi karanlık daha sonrasında yeşil nesneler gördüm ama nesneleri hatırlamıyorum sadece açık yeşil güzel bir tesbih gördün onu hatırlıyorum. Ve palmiye ağacı altında oturmuş aynı kızı görüyorum ama bu defa o kadar mutsuz değil tepede bir yerde tepenin aşagısı evler dağlık alan ağaçlar falan vardı. Rüyam hayırlı mı değil mi yorumlayamıyorum.


Tohat
Hayırlı günler. Böyle ciddi meseleler ile ilgili öncelikle istişare edilmesi daha sağlıklı sonuçların alınmasını sağlar. İstihare ikinci bir seçenektir ve belli esasları vardır. Mesela rüyanda gördüğün renklerin zıt olması bir sonuca varmamızı engeller. Uyanırken ki his önem taşır. Uyandığında mutlu muydun mutsuz muydun dikkat edeceğin husus bu olup buna göre değerlendirmelisin. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. İstiharede ard arda rüya gördüm. Eskiden mezun olduğum okulun şehrindeyim. Köy gibi bir yerdi. Ve bir anda karlı bir yolda yerde Kaybolmuş bir erkek bebek gördüm ama konuşabiliyordu. yanına gidip kucağıma alıyorum ve nerede oturduğunu soruyorum cevap veriyor. Söylediği yere götürüyorum. Bebeğin ailesi görünce çok seviniyor ve bana yiyecek ikram ediyorlar sofrada. Hatırladığım kadarıyla kırılmış temizlenmiş ceviz vardı. Bebek adını söylüyor bana ve çok tatlı bir bebekti. Bi an uyandım ve hemen geri uykuya daldım. Ve iki savaş görüyorum rüyamda. O şekilde tekrar uyandım. Bu istihareyi yeni evliyim fakat sorunlar var eşimden boşanmayı düşünmüştüm ona göre olumlu olumsuz mu diye yaptım. Yorumlarsanız çok sevinirim. Hayırlı günler..

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tatlı yemek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan karakterine dikkat çektiği gibi yaşadığın olaylarla ilgili nasıl bir yol izlemen gerektiği konusunda da yol gösterici olarak görülmektedir. Olgun ve asil davranan ve kendine yakışır şekilde davranan bir kimse olduğuna sana yakışacak olan sorunlarını iletişim yoluyla, birebir konuşarak halletme yoluna gitmek anlamındadır. Uyanırken iç huzurunun da olması olumluya işaret edecektir. Hakkında hayırlısı olsun. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim insanla evlenicektik çok eski Bi mevzudan içeri girdi 4 ay oldu çıkıcak mı belli de değil çıkarsa benim için hayırlı mı olur hayırsız mı bunun için istihareye yattım 1. gün deniz gördüm beğenmiycem hiç görmediğim bir adam
elimden tutuyor ve Simsiyah bir araba da beni bekliyordu 2. Gün bişey görmedim ama ne olursa seviyorum iyi Olucak diye his oldu 3. Gün sarı renk ve lekeli muzlar gördüm o kadar karıştı ki artık kafam 4. Gün 1 tane kusmuş kız bebek yanında sarışın güzel bir kız çocuğu gördüm onlara bakmaya çalışıyorum 5. Gün yine o güzel sarı kızı gördüm üzgündü kaçıyordu onu yakalayıp sarıldım ben napıyim artık bilmiyorum sevdiğim kişide beni çok seviyor hayırlı mı bu rüyaların anlamı nedir biliyorsanız söylemisiniz napıyim

Okudunuz mu?  İstiharede Leylek Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hislerin seni yönlendirmiş ve kalbin bir yöne meyl etmiş olması gerekir. İstihare kesin olarak her zaman çıkacak diye bir kaide de yoktur. Dua ederek Allah’a bırakıp tevekkül edebilir ondan hayırlısını dileyebilirsin. Zaten Allah dilemedikçe hiç bir şey gerçekleşmez. Ancak o isterse mümkün olur. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum Ben sevdiğim için istihareye yattım ilk yattığımda sevdiğimin evini görmüştüm çok güzel çiçekler evinin etrafında ve evlerinin dış cephesi bembeyazdi ve böyle ışıl ışıldı rüyam böyleydi ama bana senin kendin yatmam değil başkasının senin için yatması daha uygun dediler bende yine yattım ve 3. Yada 4. Gece rüyamda bir tane kadın bana bir tane erkek çocuğunu veriyordu ve ben onu bir tabureye oturtuyordum ardından kadın bebeğin başını yıkıyordu bir süre sonra bebeğin başını ben yıkamaya başladım bebek çok tatlı ve çok kilolu beyaz tenli bir erkek çocuğuydu rüyamın anlamını söyler misiniz? (Bu arada bir başkası benim için yatınca rüya görmediğini bir başkası da gördüğü rüyayı hatırlamadığını söyledi bu nedenle ben 2. Kez yattım


Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün rüyaların hiç biri olumsuzluk içermez. Hayırlı manalara gelmektedir. Bu gördüklerin his olarak da uyandığında kalbine yansımışsa niyetinin hakkında hayırlı olabileceğini söyleyebiliriz. Yine de Allah’a dua edip tevekkül etmek gerekir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istiharede bebek görmek, istihare rüyasında bebek görmek, istihare rüyasında ikiz bebek görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede yılan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede bebek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.