Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cübbeli ve siyah sakallı adamlar görmek

Rüyada cübbeli ve siyah sakallı adamlar görmek

Nakşibendi
Selamün aleyküm değerli dostlar
Rüyamda bizim mahallede aşağı tarafa camii yapılmış.
2 kişi siyah sakallı cübbeli kimseler geliyor camiiye.
Hemen gidiyorum elindeki bohçalara yardım edebilir miyim diye soruyorum..
Sonra camiiye çıkınca Gâvs yazısını görüyorum..
Rüya bitiyor burada…


Cevap: Rüyada cübbeli ve siyah sakallı kimseler

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya hayırlı bir yola ve yeni başlangıçlara girişmeye tabir edilir. Ayrıca amaçları gerçekleştirmeye ve başarılı olmaya yorulur. Elbette en doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cinsel şeyler görmek

Evde sakallı cübbeli bir adam görmek

Kayıtsız Üye
14-15 yasinda ailemle TV izliyordum. Bir anda ne olduysa evimizin içinde kara sakalli yesil cuppeli sarikli bir adamla gozgoze geldim. Orta boyluydu. Yasli degildi. Bana bakiyordu. Orada bir adam var dedim ve kayboldu. Her yeri aradik o kadar gercekti yani. Ne oldugunu hiç anlayamadim. Bir daha da gormedim. Bir bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Çekirge görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Evde sakallı cübbeli bir adam görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu gördüğün bir hayal veya bir düşünce olabilir. Bu gerçek değildir demiyorum ama insana bazen hayalleri ve düşünceleri yüzde yüz gerçekmiş gibi görünebilir. Bundan bir mana çıkarmak gerekmez kardeşim.

Okudunuz mu?  Rüyada Cennet görmek (Kenz-ul menam)

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda cübbeli esmer sakallı bir adam gördüm. Bana diniyle çok meşgul olduğunu bu yuzden rüyasında çok ilginç yani ilahi mesajlar içeren şeyler gördüğünü söyledi. Ben de ne gördüğünü anlatır mısın dedim anlatmadı. Ne anlama gelir


arifselim
Merhaba. Bu rüyayı çok net bir şekilde tabir edemeyiz. Çünkü anlamı çok açık değildir. Ancak genel olarak güzel ve sevindirici hayırlı bir haber alınmasına işaretti denilebilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayirdir insAllah .carsida annemle tatildeyiz kuru kahve satin almisiz memlekete goturmek uzere demisim ki bize ugur getirsin . hemen bir siyah cubbeli siyah sakalli simsiyah gorunumlu bir adam elimizdeki kese kagidinda olan kahveyi aliyor ben size dua okuyayim diyor elindeki kahve minik siyah bir bohcaya donusuyor ama ben istemememisim bana guven vermemis. uyanidigimi ve dua okutmalimiydim diye kendime sordum. beyaz sakalli beyaz sacli ve beyaz giyimli olsaydi olurdu deyip uyumaya devam edip adamin elinden kahveyi almisim.hayirlara vesile olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Çağırma görmek (İmam Nablusi)

Tohat
ilmi ve tecrübesiyle size yol ve ışık olacak bir kişinin karşınıza çıkacağına delalet ederken bazı alimlere göre ise karşınıza çıkacak hayırlı bir kısmetin de habercisidir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Gamzekayra
Eşim gece bir rüya görmüş anlattı. İki tane cübbeli birisi simsiyah birisi arkası dönük sen defolup gideceksin her şey bitecek demişler çocuğumun odasına girmeye çalışmış eşim önüne durmuş geçirmemiş. Kilitli kapıyı açtı kapı orada defolun çabuk buradan diye bağırdığını bende duydum. Ben görmesem onların peşinden gidecekti her halde. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada cennetle müjdelenmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin bazı durumlara karşı duyduğu hasreti sembolize eder. Evine, ailesine vs. olan bağlılığın karşılığını istediği ölçüde alamadığını ve bu konuda yoksunluk çektiğini gösterir. Allah en iyisini bilir tabi.


rüyada cubel sakali insanlar gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada cennet ve cehennem görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cübbeli ve siyah sakallı adamlar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.