Anasayfa
13 Mayıs 2022, 0:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada iftira atan kişiyi görmek

Rüyada iftira atan kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm hocam 19 yaşındayım sınıftan bir erkek bana aldığı duyumlarla iftira attı ağzına geleni saydı karaktersizsin vs çok hakaret etti. Sanki kendi kulaklarıyla duydu gibi. sonra bunu ona söyleyen kişi benim bişey yapmadığımı suçsuz olduğumu söyledi. E tabi artık çok geç özür de dilemedi benden sadece laf atmaya başladı yüzsüz gibi bir kere ağladım başıma geldi ve noldu dedi yüzsüz. Ne zamandır rüyamda onu görüyorum her gördüğümde de bana aşık sarılıyo bana gülümsüyor vs. Bu gece de ondan hamile olduğumu gördüm çekiniyordu konuşmadığımız için karnım acıktı dokunmak istiyordu ama mahcuptu yüzü yoktu. Sonra ben onun elini alıp karnıma koyuyordum benim elimde onun eli üstündeydi. Rüyamı yorumlar mısınız acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Jandarma Görmek

Yorum: Rüyada iftira atan kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en açık yorumu, yaşadıklarının etkisinde kalarak bunların bir şekilde rüyana yansımasından dolayıdır. Senin haklılığına işaret ettiği gibi o kimsenin mahcubiyetine de delalet eder. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada iftira atan kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam.babamin iftira uzerine bir davasi var 10 yildir tanidigimiz insanlar. Ve herseyleri yalan ama mahkemede ispatliyamiyoruz.ses kaydi delil olnuyormus.verdikleri tum ifadelerde farkli. Nese ruymda o kadini gördüm. Ve konustum. Tum yalanlarini soyledim. Bu dunyanin obur dunyasida var dedim.colugun cocugun aci cekicek dedim. Allah sorucak bunlarin hesabini sana ve ailene. Nasil bir kotuluktur bu dedim. İcimi bosalttim. Sonra rahatlama geldi. Sonrasini tam hatirlamiyorum ama rüyada disimde sallaniyordu.ne demek acaba bunlar

Okudunuz mu?  Rüyada izci görmek

Yorum: Rüyada iftira atan kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah her hakkı mutlaka sahibine verecek ve zalimlerden hesap soracaktır. Bu gördüğün rüyan hayırlıdır lakin bu yaşananların etkisinde kalarak rüyaya bir şekilde yansımasından dolayıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


zor hayat
Rüyada eşimin ilgi duyduğunu düşündüğüm kadını cam silerken ve yerleri supurdugunu gördüm benle eşim ona bakıyorduk kadın çok güzel di yuzunde sanki nur akiyordu eşimde bana ben onların evine gidecem beyaz gömleğini giyiyordu izin vermiyordum oysa gülerek düğmeleri ilikliyordu çok kiskaniyirdum tartisiyoduk

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Eti görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya maalesef tek şekilde yorumlanmaz. Birincisi yorumu eşler arasında tartışma ve sorunların yaşanmasına işaret eder. Diğer ve en makbul olan yorumu ise eşler arasında muhabbetin artacağına ve sorunlarını geride bırakacaklarına tabir edilir. Sende hayırlı olanı dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Ben rüyamda hem okuldayken hocam olan hem de bir havalimanında müdür olan kişinin iftirasına uğradım. O kişiyi yaka paça kararın verileceği yere getirdim. Kendi savunmamı anlatırken 2 kadın geldi kim olduklarını göremedim ve benim lehimde savunma yaptılar. Haklılığım ortaya çıktı. Müdür bey karşısında ben haklı çıktım ve o kadınlara teşekkür edip minnet ettim.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin gerçek hayatta karşılaşacağı sıkıntılara, olumsuzluklara, üzüntülere ve bunlarla mücadele ile geçireceği bir döneme işaret eder. Ancak sonunda muvaffak olacak ve üstesinden gelecektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ıslanmak görmek (İmam Nablusi)

1298
selamun aleyküm Hcm ben 3 ay önce bir din öğretmenin kendisiyle var olan samimiyetimi yanlış anladı bizim tanıdık bir hemseriydi.denilmemesi gereken kelimeleri kullandı iftira attı.kendisiylede aram çok iyiydi bu olay yaşanmadan 2 hafta öncede evine gitmiştim kendisi evli aramda eşiyle baya iyiydi.ben kendisine hep abi derdim hediyeler alırdım yiyecek şeyler yapıp odasına götürürdüm.işte kalkıp annemi ve babamı okula çağırdı dedi ki ben sizin kızınınzdan şıkayetçiyim beni rahatsız ediyorrr.

ben evliyim .4 çocuk babasıyım bana tavır yapıyor . kalkıp babama okulumuzda bir hoca var sürekli onun odasındaydı ben kızınızı zar zor o odadan çıkartıyordum .hal hareketlerinden ben artık yanlış anlıyorum. böyle olmaması lazım .siz kızınıza para veriyorsunuz o dabana hediye alıyor .birkaç öğretmen arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutladık diye babama kimse kimseye bir duygu hisstmeyene kadar doğum gününü kutlamaz .gibi daha nice şeyler hocam o hocanın bana attığı o iftiradan sonra ben 1 hafta okuldan babm beni çıkardı artık babam bana para vermedi babam bana tükürdü hakaret edici kelimler söyledi.ben içten ve vicdanen Allah’a yemin ediyorum ki ben o hocaya abiden başka bir gözle bakmadım .

Okudunuz mu?  Rüyada izin almak görmek

o hoca yüzünden iletişimim ailemle kesildi babm eskisi gibi bana güvenmiyor .ve ben bu olayı yaşadığım zaman gecelri 1 ay boyunca Kuran ı Kerim le uyuyordum .çünkü psikolojim bozuldu.ve hcm o din hocası tainini istedi başka okula gitmek için tayini çıktı gidiyor şimdi ve ben 3 gündür o hocayı rüyamda görüyorum ve rahatsız oluyorum bana iftira atıp rüyama geldiği için sizce bbu neye yorumlanıyor ve ben ne yapmalıyım bu olayı unutmak için

Okudunuz mu?  Rüyada Ispanak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Herkes yaptığının karşılığını elbette eninde sonunda bulacaktır. Bu yaşadıklarından bir ders çıkar ve bir daha bu şekilde samimi olma. Sen iyi niyetle yaklaşsan bile hem caiz değildir ve hemde huzurun kaçacaktır. Bu gördüğün rüyalar ancak yaşadığın sıkıntıların rüyalarına bir yansımasıdır ve yorumu yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Hayırlı günler önceden şu an oturduğumuz binada sorunlarımız nedeniyle gürültü yapmıştık bir kaç kere alt kattaki komşuda şikayet etmişti.Komşu da ses yapıyordu bizde ondan rahatsız oluyoruz arada aramızda böyle bir olay geçtiği için kadından nefret etmiyorum ama sevmiyorum da.Kadını yan gece konduda oturan yine bizim komşumuz olarak gördüm rüyamda eski evimize gelerek buraya siz mi taşındınız falan dedi o sırada sanki bizim burda oturduğumuzu bilmiyor mu gibi şeyler aklımdan geçti yani oturduğumuzu da biliyordu bende evet dedim daha sonra şurda benim param vardı dedi taşınırken unutmuşum almayı dedi sanki önceden burda oturmuş gibi davranıyordu parası olduğunu söylerken bende hiç inanmıyor gibi hisse kapıldım. Korneşin altına baktı fiş yada fatura gibi bir şey vardı bakar gibi yaptı parayı bulamadı siz mi aldınız gibi imalarda bulundu bende güzel bir dille almadığımızı söyledim o sırada babam ablam geldi kadın oturduğu koltukta birden sinirlenip bağırmaya başladı ben gidip bileklerinden tuttum saldırmasın diye babamda kadını dövmeye çalışıyordu ablamda babamı tutuyorduve ağlıyordu.Kadın çok hiddetli sinirliydi vücudunu falan titretiyordu o kişinin suratını çok net gördüm ama uyandığımızda komşumuzun suratından biraz farklıydı ve tam olarak net hatırlamıyordum ama o komşu olarak gördüm rüyada ve hepimiz yalan söylediğini bizi suçladığını biliyorduk rüyada.Sanki kadını bu tarz suçlamalarda bulunabilcek ve yalan söyleyen biri olduğunu biliyordum rüyada.En baştan yalan söylediğini biliyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi

arifselim
Hayırlı günler. Bir ihtimal bilinçaltına yerleşen düşüncelerin ve tatsız olayların rüyana bir şekilde yansımasıdır. Diğer bir açıklamaya göre ise aynı şekilde rüya sahibinin hoşuna gitmeyecek, canını sıkacak ve huzurunu kaçıracak tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir edilir. Yinede sadece hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ikaz edilmek

Kayıtsız Üye
Hocam iyi günler ben bekar bir kızım 25 yasındayım kul hakkı gemekten korkan birisiyim gece rüyamda bizim köyden yaşlı birisini gördüm beni kendi telefonunu bozmakla suçladı sen oynadın dedi çok üzerime geldi bende hıçkıra hıçkıra ağladım çok üzdü beni üzerime gelme günahımı alma dedim hakkımı helal etmiyorum dedim bende .bişey söylemedi daha

Okudunuz mu?  Rüyada İman görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Maalesef gerçekte de rüya sahibinin canını sıkacak sözleri işitmeye yada tatsız bir olay yaşamaya işaret olarak tabir edilir. Ancak rüyada gördüğün kişi ile ilgili olması gerekmez. Yinede sonuçta bunlar sadece bir rüyadır ve asla kesinlik ifade etmezler. Bundan dolayı hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İlkokul Öğretmeni Olmak

rüyada iftira atan kişiyi görmek, rüyada eşim bana iftira atti, iftira atan arkadaş görmek rüyada

Bu kategoride yer alan Rüyada içine ruh girmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada iftira atan kişiyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.