Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada nişanlıyla tekrar nişanlanmak

Rüyada nişanlıyla tekrar nişanlanmak

Kayıtsız Üye
Hocam merhabalar.. Rüyamda nisanlimla tekrar nisanlandim.. Bugun gördüğüm rüyada mehmet akif ersoy ve tanimdagim bir aksakalli bizi tebrik etti. Ama onlari gormedim soyle tebrik ettiler; Elimizin üstüne birbirimizin huylarini yazmislar karar size ait der gibi.. Ve bir kelime yaziodu bas harflerinde huyumuz yaziodu. Ama kelimeyi goremedim.. ter içinde uyandim. Yorumlayabilirseniz çok minnettar kalacagim.Allah razı olsun..

Okudunuz mu?  Rüyada nasr suresi görmek

Yorum: Rüyada nişanlıyla tekrar nişanlanmak

arifselim
Merhabalar. Aslında en doğrusu kişinin durumu bilinerek kişiye özel bir şekilde yorumlanmasıdır. Çünkü bu rüyanın birden fazla yorumu vardır. En açık yorumu ise eğer barışma ihtimalleri varsa yeniden bir araya geleceklerine yorumlanır. Bazende yeni ve çok mutlu başlangıçlar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kıldığını görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada nişanlıyla tekrar nişanlanmak

Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda eski sözlümle tekrar sözlendiğimi ailelerimizle birlikte nişan ile ilgili detayları tekrar konuştuğumuzu ama benim ayrılma sebebinin geçmediğini gördüm bunun anlamı nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden


Yorum: Rüyada nişanlıyla tekrar nişanlanmak

arifselim
Merhaba. Eski sözlüsünü görmek genellikle bilinçaltıdır. Bir diğer görüşe göre ise yeni bir sayfa açmaya ve geçmişi geride bırakarak mutlu olacağına işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

rüyada eski nişanlıyla tekrar nişanlanmak, rüyada nisanlimla tekrar nisanlanmak, rüyada nişanlıyla tekrar nişanlanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada melekle konuştuğunu görmek tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada nişanlıyla tekrar nişanlanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.