Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sınıf arkadaşını görmek

Rüyada sınıf arkadaşını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam rüyamda sinif arkadaşim olan oglan bana cantasini veriyor.Bende içine bakiyorum belki içinde bir sey vardir diye.Bana bir seyler soyleyecekti.Kagit buluyorum tam okuyacakken elimden aliyor guluyor bana.Ne bekliyordun diyor.Sonra odaya geliyorum odada muzik caliyor.Muzigin sozleri sana soylicem bekle soylicem oluyor.Sinirleniyorum.Odada bir kiz bir oglan oluyor.Oglan benim sirtima elini koyuyor her sey iyi olacak diyor.Lutfen yorumlarmisiniz.Tesekkurler


Yorum: Rüyada sınıf arkadaşını görmek

arifselim
Merhaba. Okul arkadaşını görmek hayırlıdır. Ancak bu anlattığın rüyada yorumlanacak özel bir şey yoktur. Bu şeyler genellikle insanın yaşadığı şeylerin bilinçaltına yerleşen düşüncelerinin rüyasına bir yansıması olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Saklamak Görmek (imam nablusi)

Arkadaş

Kayıtsız Üye
Bizim sınıfta birtane erkek var ve bana açılmak istiyor ama açılanıyor ben bunun farkındayım rüyamda ben okuldan(üniversiteden) çıkıyordum oda çıkmıştı benden önce sırf beni görmek için geliyordu geri sonra bende onu görünce çok mutlu oluyordum ve birlikte yürüyorduk üzerinde kırmızı bir hırka vardı ve çok mutlu huzurlu hissediyordum kendimi sonra bir döndümki saçında mavi bir şal vardı çok güzel mavi bir şaldı yorumlayabilirmisiniz


Yorum: Rüyada sınıf arkadaşını görmek

arifselim
Sevinmeye, bir haber almaya ve bazı beklentilerin gerçekleşmesine yorumlanır. Çoğu kere düşünülen şeylerin sadece rüyaya bir yansıması olarak kabul edilir ve yorumlanmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sigara içmek

Kayıtsız Üye
rüyamda eski hoşlandığım erkek ile aynı sınıftayız beni reel hayatta ideolojiden reddetmişti benden bir sınıf büyük ama rüyamda aynı sınıftayız sınıfa hocalar geliyor dersler goy goyla geçiyor hocalarım bana kızıyor eskiden hoşlandığım erkek arkadaşım da yanımdan geçerken belime vuruyor ben kız arkadaşlarıma anlatınca herkes gülüşüyo o da kendi tarafında gülüyor

Okudunuz mu?  Rüyada stajyer olduğunu görmek

Tohat
Bariz bir anlam içeren bir rüya olduğu söylenemez. Genelde iç dünyadan kaynaklanan bir rüya olup zamanında aklınızda kalan ve bir süre yer etmiş kişinin rüyaya yansıması olarak açıklanmaktadır.


cvallkzs67
Selamun aleyküm rüyamda önce (kim olduğu aklımda değil) birisiyle büyük bir su birikintisine girmiştik o suda biraz ilerideydi ben yeni girmiştim siyah bir yılan gördüm ve korkup sudan çıktım o kişide bana "düşünsene haya bölgeni ısırıyor" gibi bir şey söyledi sonra arkadaşlarımı gördüm (rüyayı yeni gördüm ancak tam olarak hatırlamıyorum) suda gördüğüm bir sürü yılan tarafından ısırılarak öldürülüyorlardı birtanesinin hayasını ısırdılar sonra testereli biryerde gördüm(sırası önemli mi bilmiyorum ama sırasını hatırlamıyorum) bu seferde testereyle öldürülüyorlardı sonra sanki bende içlerindeymişim gibi hissettim anneannemin evine gittim başka bir sınıf arkadaşımın yorganı vardı (yazmak istemiyorum ancak rüya bu) yorganda vajina ve anüs şeklinde iki çukur gibi bir şey vardı yorgan yeşildi o da dediki ben bu yorganı çok seviyorum (bunu derken yanımda değildi evde de değildi)odada büyük bir pencere vardı bende o yorganı pencereden görülemeyecek şekilde inceledim sonra uzun süredir bir yakın arkadaşım geldi bir namazı rüyamda kaçırmıştım abdestim bozulmuştu abdest alıyorum gibi hatırlıyorum ancak almamıştım sonra başka bir yakın arkadaşım geldi koşmaya başladık parkur vs. koşarken demir gibi bir engelin üstünden atladığımızı hatırlıyorum vardı koşarken demokrasi öğretmenine ders mi çalışalım namaz mı kılalım gibi bir soru sorulduğunu duydum(bunun gibi bir soruydu aynısı olmayabilir) o da ders dedi sonra koştuk ve yanımızda içeçeceklerin olduğu bir buzdolabı vardı tanımadığım bir çocuk demokrasi hocasına hocam discord(bir konuşma uygulaması) u nereden bulabiliriz dedi o anda ya hoca dedi ya ben rüyamda hissettim o öğretmenin ders için kurduğu bir discord sunucusu vardı hocada "arayarak indirebilirsin" gibi bir şey dedi ben de internete yaz çıkar dedim uzun ve saçma yazmış olabilirim ancak rüyam böyleydi anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada sevgili görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan yorum yapılacak kadar berrak ve açık bir rüya değildir. Karmaşık ve kabus gibi olan rüyalar tabir edilmez. Elbette insanı bu tür rüyalar etkileyebilir ancak yorum olması gerekmez. Sadece Allah’a havale ederek hayırlısını dileyin bu yeterli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Saman Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda erkek olan sınıf arkadaşım (gerçek hayatta hoşlanıp hoşlanmadığım ile ilgili hiçbir fikrim yok) benim aile ortamımdaydı çok eğleniyoduk sonra hava hafif karardı gidiyordu bana bir şey demeden bende hoşçakal gibi bir şey diyorum sonra saçım açık şekilde yere uzanıuorum(kapalı değilim) sonra arkasını dönüp benim saçlarımı öpmeye başlıyor ama ben gerçek miş gibi onun saçimi öptüğünü hissetttim

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinle arabada olmak

Tohat
Sevineceğin ve hayatın için hayırlı olumlu olayların vuku bulması anlamına gelir. Zengin olmaya, başarılı olmaya, evlenmeye delalet eden güzel olayların yaşanacağına Hayatına yeni umut gibi doğacak bir gelişmeye işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yere oturmuş bir seçim yapacakmış gibi bekliyorum yanımda ablam da var sonra sırayla tanımadığım erkekler karşıma oturuyor sarışın esmer hiç birini tanımıyorum sırayla oturup gidiyorlar en son birden bir şey dikkatimi çekiyor duvarın dibine bakıyorum bir beyaz kuş ve yanında bir sürü küçük sarı yavru civciv görüyorum şaşırıyorum sonra bir bakıyorum karşımda hiç ummadığım sınıfımdan bir erkek arkadaş duruyor çok güzel bir melodi geliyor kulağıma çok değişik bir ortam oluyor aydınlanıyorum sanki sonra uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini görmek

Tohat
Hayal ve isteklerinin gerçekleşmesi niyetini tatmin edecek şekilde duyacağın müjdeli haberler duyacağın ve muhtaç olan yardım bekleyen kimselere elini uzatarak onlara destek vereceğin, hem yapacağın iyilikler ile hem de senden bağımsız olarak oluşacak durumlar sayesinde mutluluğu ve heyecanı yakalayacağını gösterir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada sahur yemeği Görmek (imam nablusi)

Yusuf299
Rüyamda çalıştığım sanayidem lise arkadaşım beyaz güzel bir takım elbise giymiş ve yanında bir çocuk var ben yanlarına gidiyorum arkadaşım o çocukla beni konuşturmuyor gibi bir şekilde o çocukla tek kalıyoruz çocugun yanına gidiyorum çocukla konuşuyorum çocuk bana aslında seni geçiştirmek alınma dedim bende alınmadım dedim güldüm.

Okudunuz mu?  Rüyada şadırvan Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Özel hayatın ve iş hayatını etkileyecek bazı kararlar verecek bir döneme gireceğine ve vereceğin bu kararları ince ayrıntıları ile düşünerek doğru kararlar vereceğine bundan sonra hayatının olumlu seyirde ilerleyeceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilir tabi.


rüyada sınıf arkadaşını görmek, rüyada sınıf arkadaşlarını görmek, yuxuda sinif yoldasini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada silahlı adam görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sınıf arkadaşını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.