Anasayfa
21 Aralık 2023, 1:31
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında çiçek görmek

İstihare rüyasında çiçek görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler. İstihareye yattım. İlk gün rüyamda bana çiçekler gelmişti , çok büyük hatta taşıyamıyordum kapıdan bile geçemiyordum dökülüyordu yerlere , beyaz ve değişik renklerde bir buket halindeydi. Hatta o gece kucak dolusu papatyaları haya fırlattım.
İkinci gün bir bahçe gibi bir yerdeyim sahil kenarlarında ki duş yerlerinden var bahçede orda altına girip ıslanmıştım.
Üçüncü gün de denizin için de küçük bir deniz topuyla voleybol oynadık , sonra elimizden kaçtı top denizde , sonra o top yakaladığımızda havasının indiğini gördük ve aslında bu küçüktü daha büyük bir topla oynayalım dediğimi hatırlıyorum.
Dördüncü gün de sevdiğim insanı gördüm rüyamda , buluşmuşuz bana sarıldı öptü üzerinde gri tonlarında (ne çok açık ne de koyu gibi bir griydi) uzun bir mont vardı. Renk görmek şart değil deniliyor ama bir işaret olabilir mi bilemedim. Aynı gün uyanmak üzereyken de banyomuzun tavanından su damlıyordu , hatta köpük tavan uygulaması kabarmıştı. ( Ama gerçekte de öyle bir sıkıntımız var , ondan mı etkilendim bilemedim) Bunlara göre bir yorum yapılır mı?
Devam etmeli miyim istihareye?

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun öleceği haberini almak

Yorum: İstihare rüyasında çiçek görmek

arifselim
İyi günler. İstiharede bir işaret alındı mı artık devam etmeye gerek yoktur. Görmüş olduğun rüyalarını ise olumlu bir şekilde değerlendirebiliriz. Eğer rüya çok açık bir işaret içeriyorsa o zaman bir işaret kabul edilebilir ancak en doğrusu ise, senin kalbinin neye meylettiğini hissetmen olur. Bu his sana en doğru işaret olarak kabul edilir.


Istihare

Kayıtsız Üye
Istihareye yatarken hakkimda hayırliysa beyaz yada yeşil hayırlı değilse siyah ya da kırmızı göreyim diye niyet ve dua ederek yattım. Mor güzel bir çiçek ve gece gökyüzünde parlayan yıldızları gördüm. Aklim karisti.Nasıl yorumlayabilirim?

Okudunuz mu?  Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: İstihare rüyasında çiçek görmek

arifselim
İstihare rüyasındaki işaret bir renk olması şart değildir. Eğer rüya hoş, berrak ve huzur verici ise bu olumlu manaya işaret olur. Esas olan ise kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan histir. Bu his en isabetli işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
İstihare namazında uyumak şart değildir. İstihare namazı kıldığında namazdan kalkmadan önce seccadenin başında bekleyin o an içinize ferahlık ve mutluluk geliyorsa hayırlıdır. Tam aksine içinize sıkıntı ve daralma geliyorsa hayırlı değildir. Her ikisini de hissedemiyorsanız ozaman yatın.

Okudunuz mu?  Rüyada cehennemde yandığını görmek

Soru:
İyi günler evlilik için istiareye yatıyorum birinci gece rüyamda ağladığımı gördüm ikinci gece ne gördüğümü tam hatırlamıyorum ama şaşı biri vardı. 3. Gün ise gündüz yattım ve yangın gördüm fakat yangın kimseye zarar vermiyordu kalın kalın hortumlarla yangını söndürmeye çalışıyorduk sonra bir zarar olmadan yangın sönmüş balkona bakıyorum balkonda çok güzel renkli renkli çiçekler var bu arada ev de bizim değil kimin olduğunu hatırlamıyorum yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. İstiharede ilk alınan işarete itibar edilir. Elbette asıl olan kalbin bir yöne meyletmesi ile anlaşılır. Kalbe gelen bu olumlu yada olumsuz olan his kişiye işaret kabul edilir. Bu gördüğün rüyaları bir kenara bırak ve kalbine gelen his nedir ona bakmalısın. Eğer için rahat etmemişse 7 sefere kadar devam edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Cam görmek (İmam Nablusi)

denizkizi
Hayırlı akşamlar.

Bende biri benim için hayırlı mı diye 3 gün üst üste istihare namazı kıldım (Ne zaman dua etsem evlilikle ilgili bu kişiyle karşılaşıyorum bu nedenle istihare namazı kıldım). Renk göreyim diye dua etmedim. Rüyamda kırmızı gül demetleri gördüm (Yanımda babam da vardı). Sonra kırmızı güller arasında sarı bir demet çiçeğin olduğunu fark ettim. Onu elime aldım ve elimden düştü. Tüh düştü dedim içimden. Nereye düştüğünü de görmedim kayboldu gitti. Kırmızı için olumsuz deniyor ama. Birde hem sarı hem kırmızı..
Ne anlama geliyor acaba çok merak ettim.


arifselim
Hayırlı günler. İstiharede renklere ve rüyalara takılmayın. Sünnete uygun olan istiharede rüya veya renklerle işaret almak değildir. Önemli olan kalbinin huzur bulup bulmadığıdır. Kırmızı güller tam aksine hayırlıdır. Ama sen yinede kalbinin neye meylettiğine bakmalısın. Eğer için rahat etmemişse istihareni devam tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada çamur görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben de çok sevdiğim biri için istihareye yatmıştım. Çok cikmazdaydim. Hayırsız şeyler görürsem belki Allah’ın bana verdiği mesajla vazgeçerim diyordum. Rüyamda hayal metal bir ara bembeyaz bir ortamda ellerini açmış mutlu bir şekilde etrafımda döndüğümü gördüm. Yine aynı rüyada karanlık bir ortamda kalabalık bir yerden adamın biri çıkıp bana elinde incir dolu bir tabak uzattı. Biri açıktı incirin ve tam olmamış gibiydi içi mavili pembeliydi. İncirlerin diğerleri de olgun gibiydi. Yeşil incir bu arada. Aldım tabağı mutlu oldum ve ne kadar hayırlı dedim. Bana incir uzatan adam sevdiğim kişi değildi.. Uyandığımda ruyamin anlamını araştırayım dedim. İncirin kısmet olduğunu öğrendim. Ve o gün mutluluktan havalara ucuyordum sevdiğim kişi benim için hayırlı diye. Ben yine de siz yorumlarsaniz çok sevinicem.

Okudunuz mu?  Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Evet dediğin şekilde gördüğün rüyan hayırlıdır ama istiharede önemli olan kalbinin rahat edip etmediğidir. Eğer istihare esnasında yada uyandıktan sonra için ferahlamışsa bu olumlu manada bir işaret kabul edilebilir. Eğer kararsızlık devam ederse istihare 7 geceye kadar devam edilebilir.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim birisi için istihareye yattım fakat onu beni sevmiyor olması için çok dua ettim sonrada istihareye yatmaya karar verdim 1. Gün beyaz elbise gityinmiştim etrafımdakilerde aynı şekilde beyaz giyinmişti sadece bir tane küçük bir çocuğun beyaz tişörtünün üzerinde iki el izi vardı toz gibi 2. Kalabalık bir ortamdayım beyaz bir çarşafı çırparsınız havada durur o şekilde Alabora oldu diye bağırdı birisi 3. Bir balkon dolusu yeşil çiçekler ben balkona çıkıyorum bakmaya sonra bir fırtına çıkıyor hepsi devriliyor ben içlerinden bir tanesini seçiyorum kaldırıp Eve getiriyorum yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada cine nas suresi okumak

Tohat
Görmüş olduğun rüyalar olumluya işaret etmektedir ki bu rüyaların ardından uyandığın zaman kalbinde neler hissettiğine bakıp iyi hisler düştüğünü biliyorsan niyetinin hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
İş değişikliği düşüncesi içindeyim açacağım iş fikrini de buldum bunun için istihare ye yattım ilk iki gün hiçbişey görmedim 3.gün rüyamda elimde bir bebek dışarda bir yere götürüyodum onu bebek hiç durmuyordu elimde sürekli huysuzlanıyodu bende susturmak için vuruyodum ona sonra ellerimle bebeğin başını tutarken kafasında küçük bir yaradan kan akmaya başladı ellerim komple kan oldu bir süre sonra kan durdu markete girdim yara bandı almak için elimdeki kanlı bebeği başkasına verdim daha sakin uslu başka bir bebek alıp markete girdim sonrasını hatırlamıyom üstüne bir rüya daha gördüm bir olay oluyodu bende içindeyim jandarma falan geliyor herkezi yakalıyo du ben alakalı değilmişim gibi davranıp uzaklaşıyodum ordan yakalanmadan başka biri daha geliyodu sonra yanıma o kişiyle yürürken bir anda burnum kanamaya başlıyordu ara ara az bir şekilde yeni iş fikrimin hayırlı olmucağı na mı işaret gördüğüm rüyalar…

Okudunuz mu?  İstiharede çamur görmek neye işarettir

Tohat
Açacağın işin hakkında hayırlı olup olmadığını ancak rüyadan uyanırken hissettiklerine bağlanabilir. İyi duygular içinde uyanmışsan işin senin için hayırlı olacağına kötü hissederek uyanmışsan hayırlı olmadığını gösterir. Tabi yedi defa tekrarladıktan sonra bu kanıya varabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cennet cehennem görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
İstihareye uyudum rüyamda kırık beyaz tişört giymiş iki sevgili gördüm kız ayrılmak istiyordu ona yardım ettim sonra bir fabrikada çalışıyordum ve orada bir ünlüye benzeyen biriyle aşk yaşıyordum bana tişört verdi ve futbol oynayacağız dedi siyah ve bordo karışıktı ardından futbol oynadık çok mutluyduk ardından arkama döndüğümde dağın yamacında kırık beyaz arada küçücük güller olan yorganlar gördüm tekrar dönünce sarı mimozalar çiçeğini gördüm sapları ve çiçekleri ayrılmıştı sonra yanımda kız kardeşimi ve ablamı gördüm bana istihareyi kimin için yaptığımı sordular rüyamda kendime dedim onlar da hayır erkek kardeşime yaptığımı söylüyorlardı elimde bir kitap vardı içinde istihare duası ve erkek kardeşimin ismi vardı böyle uyandım

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında çorap görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyada gördüklerine göre yorumlanacak olursa istiharende olumsuz bir şey görülmemektedir. Rüyanın hissiyat olarak da değeri vardır. Bunu da göz önünde bulundurmalı ve kalan istihareleri de tekrarlamalısın. Allah doğrusunu bilendir.


istihare rüyasında çiçek görmek, İstihare rüyasında çiçek görmek, İstihare rüyasında demet çiçek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında çiçek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.