Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bulaşık makinesi görmek

Rüyada bulaşık makinesi görmek

gurbetci1
Selamun aleykum,

Rüyamda mutfakda bulunmuş oluyom, orda bulaşık makinen hafifden su sızdığını görüyorum. Galiba bulaşık makinenin kapağa tam kapanmamış ve çareyi makineyi elektrikden kesmek ve bulaşık makinenin kapağını açmak ve sonradan iyi kapamak. Kapağı açtığım anda baya bir bulaşık suyu mutfağa girdi.

Okudunuz mu?  Üveys zikrinde görülen rüya

Bu rüyanın anlamı ne?


Yorum: Rüyada bulaşık makinesi görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya en doğrusu kişinin durumu göz önünde bulundurularak yorumlanmalıdır. Genel olarak, geçmişten ders çıkarmaya, eski hatalarına düşmemek için dikkatli davranmaya tabir edilir. Bu manada bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saidi nursi hz görmek

Yorum: Rüyada bulaşık makinesi görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Rüyamda bulaşık makinasına renkli kirli kıyafetleri koyuyorum yıkamak için (çok düzgün bir şekilde yarleştiriyorum, rastgele atmıyorum çamaşırları makineye). Koyduktan sonra kapağı kapatırken düğmesinin sağlam olmadığını fark ediyorum. Düğmesi oynuyordu çünkü. Sonra abim yanıma geliyor ve ben bakayım diyor. Bakıyor birşeyler yapıyor ve düğme çalışıyor. Sonra yere bakıyorum 3 parça kıyafet görüyorum ve onları da makinaya düzgünce yerleştirip çalıştırıyorum.
Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada azrail ile konuşmak

Yorum: Rüyada bulaşık makinesi görmek

arifselim
Hayırlı günler. Çok güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin darlıktan, sıkıntıdan ve tüm dertlerinden kurtulup rahat, huzurlu ve çok düzenli bir hayatı olacağına işaret olarak tabir edilir. Gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada kardeşimin saçımı kestiğini gördüm neye alamettir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bulaşık makinesi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.