Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:44
sizden94
Abone

Geçmişteki günahların hiç akıldan çıkmaması

Geçmişteki günahların hiç akıldan çıkmaması

gzminc
selamın aleyküm ben çok acizim çok caresizim kafamı nereye çevirsem hep geçmişte yaşadığım şeyler girdğim günahlar aklıma geliyor çok çıkmazdayım tövbemi defalarca ettim ve defalarca bozdum bazen sırf bu günahlarım yüzünden mutlu olamadığımı düşünüyorum son kez gene tövbe ettim aynı hataları yapmamak için çok dikkat ediyorum ama aklımda hep günahlarım var yemek bile yiyemiyorum pislolojik olarak çok kötüyüm hayatıma temiz bir şekilde devam etmek istiyorum ama olmuyor nasıl bir yol izlemeliyim bana bir çıkış yolu gösterin lütfen eskiden yaptığım hataları şimdi canımı alcaklar asla yapmam Allah benı affetsin çünkü onun affedebilceği çok kulu var ama benim ondan başka gidicek kimsem yok. şimdiden Allah razı olsun.Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Okudunuz mu?  Hanefi mezhebinde vitir namazı hakkında

Yorum: Geçmişteki günahların hiç akıldan çıkmaması

Hoca
Temiz bir hayat, huzurlu bir hayat, Allah’a yakın bir hayat GÜNAHLARINI unutmakla gerçekleşmez aksine belki günahları unutmamak insanı daha çok günahlardan skandırır bu da nimettir.
Kötü sandığınız hatırlamalar kanaatimce sizin için iyidir ve sizi daha çok ibadete sevk eder.

Okudunuz mu?  Uzun süre üzüntülerin sonu neden kısacık bir mutluluk oluyor

Yorum: Geçmişteki günahların hiç akıldan çıkmaması

Kayıtsız Üye
Aslında bunu dini açıdan düşünmeye gerek yok. İnsan beyni geçmişte yaptığı hataları, yanlışları kolay kolay unutmaz çünkü insan beyni bunu kendine dayatır ve bir daha o hataya düşmemek ister. Yani aslında bu iyi bir şey. Bu sayede aynı hatalara bir kez daha düşmüyorsun.

Okudunuz mu?  Korkuyorum Acaba Dinden Çıkarmıyım

yaptiğim hatalar aklimdan cikmiyor

Bu kategoride yer alan Sofilik Nedir? Sofilik Hakkında Geniş Bilgi - Kimlere Sofi Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geçmişteki günahların hiç akıldan çıkmaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.