Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:06
sizden4
Abone

Günahlardan Kurtulamıyorum

Günahlardan Kurtulamıyorum

Abdiyet
Selamun Aleyküm. Ben Allahın nimetlerini görmezden geldim ve günaha daldım. Çok pişmanım keşke o günahları işlemeseydim diyorum. Fakat artık her an günaha meyledebilecek hale geldim. Günah işlerken utanmıyorum. Sonrasında utanıyorum. Namazlarda üşengeçlik yapıyorum. Namazı son dakikalarda kılıyorum. Ben böyle olmak istemiyorum ama her mümin olmayı deneyişimde daha kötü oluyor. Son olarak İslamda farz olan hükmü utandığım için reddettim. Dinden çıktığım için iyi amellerim gitti. Moralim çok bozuk. 1 saniye bile yaşamak istemiyorum. Ölmekte istemiyorum. Arada kaldım. Bu kadar nankörlükten sonra tövbe edecek yüzüm yok. Zaten tövbe etsem de günaha giriyorum. Ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin.

Okudunuz mu?  Uyku problemi için ne yapmalı

Yorum: Günahlardan Kurtulamıyorum

vel Fecr
Biz biliyoruz ki dönüşümüz ancak rabbimizedir. o halde ? tevbe kapılarını bize her daim açık olan Allah tealaya neden tevbe etmeyelim kardeşim.

ecel gelip mahşere Allahın huzuruna çıkınca geç olmayacak mı ? o gün neye sığınacağız.

daha vaktin varken Allhın tevvab ismine gafur ismine sığın kardeşim. ve tez zamanda kendine bir cem edin. islamı yaşayabileceğin bir takım çevre bak. en basiti camiden başlayabilirsin orada ilim gruplarına ait kardeşlerin olabilir. ve sana tavsiyem kuranın mealini oku, oku ki sürekli Rabbini hatırla ve ahirete hazırlıklı ol.

Okudunuz mu?  Yaşadığım ilginç olay?

Selam ve dua ile. Allah yardımcın olsun. hidayet ve nusretini senden eksit etmesn inş.

3/ÂLİ İMRÂN-90: İnnellezîne keferû ba’de îmânihim summezdâdû kufran len tukbele tevbetuhum, ve ulâike humud dâllûn(dâllûne).

Muhakkak ki, îmân ettikten sonra inkâr edenlerin ve sonra da küfürlerini artıranların, onların (üçüncü defa fıska düşenlerin) tövbeleri asla kabul edilmez. Ve işte onlar, dalâlette olanlardır.

Okudunuz mu?  Şafii Mezhebinde secdenin şartları nelerdir?

4/NİSÂ-17: İnnemât tevbetu alâllâhi lillezîne ya’melûnes sûe bir cehâletin summe yetûbûne min karîbin fe ulâike yetûbullâhu aleyhim. Ve kânallâhu alîmen hakîmâ(hakîmen).

Fakat Allah’ın kabul edeceği tövbe, cahillik ile bir kötülük yapıp sonra, hemen tövbe edenler içindir ki, işte onlar, Allah’ın, tövbelerini kabul ettiği kimselerdir. Ve Allah Alîm’dir, Hakîm’dir.

Okudunuz mu?  İnsanı dinden çıkaran şeyler

Yorum: Günahlardan Kurtulamıyorum

Kayıtsız Üye
Yaptığın gayet doğal şimdi bu yazıyı okuduktan sonra kalk ve gücünün iradenin farkına var ve hayata yeniden başlar gibi devam et. Günahsız kul yoktur.


Günahlarimdan kurtulamiyorum

Bu kategoride yer alan Allahın şeklini düşünmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günahlardan Kurtulamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.