Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.Ben yaklaşık 2 yıldır rüyamda eski sınıf arkadaşımı(erkek) görüyorum bu rüyayı lise bittikten sonra görmeye başladım ve şuan lise biteli 2 yıl oldu hala görüyorum.Hicbir şekilde aklımda o yokken ya da onu düşünmüyorken rüyamda görüyorum ilk başlarda birbirimizi seviyoruz ama kırıcı davranıyoruz sürekli bakisiyoruz sınıfta kimse bilmiyo ama biz biribirimiz seviyoruz daha sonraki rüyalarda ise sevgili oluyoduk el ele tutuşup sariliyoduk sonra evimize gidiyoduk ailesinin yanına falan gidiyoduk birlikte sanki evliymisiz gibi ve bu böyle devam etti 2 yıl boyunca hala da görüyorum ama çoğu zaman kavgaliyiz birbirimizle sınıf ortamında pek konuşmuyoruz ama bakisiyoruz sadece ve sanki bakıslariyla bir şey anlatmak istiyor gibi sevdiğini söylemek istiyoda söyleyemiyor gibi sanki ve rüyadan uyandiktan sonra çok etkileniyorum kalbim kut kut atmaya basliyo sanki o yasananlar gerçekmiş gibi birde bir defasında rüyada omzuma dokunmuştu ve uyandığımda sanki gerçketen az önce yanımdaymış da dokunmuş gibi hissettim lütfen bunun islami acıdan bir yorumunu yapabilir misiniz çok merak ediyorum birde benim bu çocuğa karşı eskiden bir ilgim vardi ama öyle çok değildi geçip gitmişti zaten daha sonra ben baska bir çocuğa karşı ilgi duyamaya başlayınca bu rüyaları görmeye basladim

Okudunuz mu?  Rüyada saç kesilmesi ve ağlamak

Yorum: Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Eğer bu kimse ile bir gönül ilişkin yoksa gördüğün bu rüyaların tamamı sadece bilinçaltında kalan ve özel bir tabirleri olmayan rüyalardır. Çok uzun yıllar geçse bile insan bu tür şeyleri rüyalarında görmesi çok normaldir. Bunlardan özel bir yorum çıkaramayız. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihareden uyanıp tekrar uyuyup rüya görmek

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Eskiden sınıfımda olan bir çocuk var (bir kaç yıl önce) bu aynı zamanda kardeşimin arkadaşı. Beni gördüğünde sürekli anlayamadığım bir şekilde bakıyor zaten. Şimdi ise sürekli rüyalarıma girmeye başladı. Kaç haftadır görüyorum. Rüyamda yine bana bakıyor, konuşmaya çalışıyor, benimle ilgileniyor falan. Sürekli bir kişiyi rüyada görmek bu kişinin bizi özlediği anlamına geldiğini okumuştum. Bu doğru mu ?
Bir de biraz korkmaya başladım. Acaba bu çocuk benim kaderim mi diye düşünmeye başladım (19 yaşındayım) ama kendim olmasını istemem. Ne anlama geliyor tüm bunlar ?


Yorum: Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu kişinin senin kaderin yada nasibin olduğuyla bir alakası yoktur. Bu rüyaların tamamen bilinçaltına giren düşüncelerin bir yansımasıdır ve özel yorumları da yoktur. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek ve önem vermemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya tabir ettirmek istiyorum

Gecemavisi
Selamun alekum hocam ben rüyamda 1 yıldır dersime giren hocayı görüyorum bana beyaz yada mavi gomlekli gözüküyor bir rüyamda bana bakır kaptan yemek veriyordu ogrencilerinin arasndan sadece bana uzattı bir rüyamda onunla dertlesiyordum yardim ediyordu yine bir rüyamda güzel bir sokakta onunla yürüyordum yine bir rüyamda kitap okumami istemis kitab mavi idi onu dusunmuyorum ama hayatmda biri gircek olsa hep ayni hocayı görüyorum 10 u gecmistir gördüğüm bu sene içerisnde bir mesaj oldugunu düşünür oldum çok samimi degilim bu hoca ile insan olarak sevdigim bir hocam saygıda kusur bulunmadim hiç okul bitti halen gormeme sasryorum lütfen beni aydinlatrmsnz hocam bu konuda

Okudunuz mu?  Rüyada kiraz görmek neye işarettir

Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle rüyaların görülme sıklığı çok olur. Herkes tarafından görülebilir. Belirleyici bir anlam taşımazlar. Akla takmamak daha iyidir. Beynimizin gün içinde nelere dikkat edip kalıcı hafızaya kaydettiğini bilemeyiz. Bunlar bizim rüyamıza yansımasıyla anlayabiliriz. Önem verip düşünmediğiniz şeyleri bile beyin algılar ve rüyaya yansıtır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm genellikle gece yatmadan dua eder yatarım ALLAHIm hayırlım kimse karşıma çıkar bana göster diye cuma günleri hacet namazı kılar dua ederim ve rüyamda gördüm bir kişiyi sonradan duama hep devam ettim cuma namazı kıldığım hacet namazından sonra her cuma o kişiyi görmeye başladım bazen çok sıkkınlıkla uyuduğumda o kişiyi görüyorum bazen umudumu kaybettiğimde gene görüyorum kısaca ara ara görüyorum bir işareti varmıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada bozuk para görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah indinde imkansız diye bir şey yoktur elbette. Dua edene icabet eder. Hacet namazı bir niyettir, duadır. Uykuda gösterilmesi gibi herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Belki de aklınıza yerleşmiş olan bir kimseyi düşünmekten ötürü gerçekleşmiştir. Kesin bir şey söylemek mümkün değil yine de Allah en doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Bu konuya haziran ayında yine bir yorum bırakmışım. Ve ayriyeten bu süre zarfında birçok kez gördüğüm için farklı konulara da yazmıştım. Buraya bilinçaltından kaynaklandığını yazmışsınız ama artık mümkünatı yok diyebilirim. Bahsettiğim kişiyi ısrarla görmeye devam ediyorum. Dediğim gibi ya benimle ilgileniyor ya konuşuyoruz ya başka bir şey. Ama gerçekte kendisini düşünmüyorum bile, yani gün içerisinde 1 kez aklımdan geçmiyor diyebilirim. Üstelik yüzyüze de gelmiyoruz hiç, hatta kendisini aylardır görmüyorum. Bu kişiyi artık görmekten sıkıldım. Bunun bir açıklaması olabilir mi ?

Okudunuz mu?  Rüyada subhanAllah çekmek

arifselim
Aleykum selam. Belki yüz yüze bir tabirciye tabir ettirirsen bir açıklama yapabilir ama bu şekilde bizim diyebileceğimiz ancak bunun bilinçaltından dolayı görülmüş olabileceğidir. Bundan başka bir açıklamada bulunamayız maalesef. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek ve rüyaların üzerinde çok durmamak çok daha isabetli ve doğru olanıdır.


Wasp’
Selamun Aleyküm. Bir sıkıntım için daha doğrusu bir gönül ilişkisi için namaz kılıp dua etmekte ve Allah’tan hayırlısını istemekte sıkıntıları gidermesi için yardım istemekteyim.Allah’tan bir yol göstermesini isteyipte uyuduğum zamanlarda hemcinsim yakın bir arkadaşımı rüyamda görüyorum.Oysaki konuyla bağlantısız sayılır.Ya teleferikle yüksek bir yere çıkıyoruz ya bir seyehata gidiyoruz bazende konuyla alakalı bir şey söylüyorum ona.Neden bu dualarım sonucunda onu görüyor olabilirim? Bir rüyamda ise 2 yavru sevimli köpek sahibiydim ve onlarda oynuyordum,bir başkasında ise bir tepede oturmuş düzlüğe bakıyordum ve koyun sürüsü onları güden bir atlı ve çoban köpeklerini gördüm sonra karşıma siyah iri yapılı bir köpek geldi ve oturdugum yerden bakıştık sevmek istiyordum içimden ama korkuyordum beni diğer köpeklere karşı koruyabileceğini düşündüm ayağa kalkıp üstünlüğümü göstermek istedim ve orada uyandım.Bu rüyalarda aynı dualarım sonucunda gördüklerim uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlayabilirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde çıplak kadın ve arı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sürekli birlikte vakit geçirdiğin kişiyi rüyanda da sürekli görüyor olman çok olağandır. Gördüğün kişinin rüyanın anlamıyla bir ilgisi yok. Bilincinin yansımasıdır sadece.
Gördüğün iki köpekle anlaşarak güzle vakit geçirmiş olman kuracağın yeni arkadaşlıklarla iyi ilişkiler sürdüreceğin hatta iş yatırımlarında bulunacağın şeklindedir.
son rüyanın tabiri ise, geçmişe ve bugüne nazaran daha iyi bir geleceğe sahip olacağın, madden sıkıntıya girmeyeceğin, bolluğa sahip olacağına delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada süzme bal yemek nasıl yorumlanır?

Kayıtsız Üye
Hocam selamunaleyküm bn rüyamda cenaze vardı ve bu ölen kişi gerçektende 1 hafta önce vefat etmiş ti neyse hocam bu cenazeyi taşırken ezan okudu ve ve koşa koşa cami ye gidiyorum ve 4 ayak üstünde yani hem ayak hemde ellerimle koşuyorum koşmamın sebebide yetişip müezzinlik yapmak


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında hızlı bir geçiş yaşayabilirsin. Yanlışlardan, hatalardan, sorunlardan ve sıkıntı veren durumlardan kurtularak, başarılar elde edebilir, kazançlar sağlayabilir, huzurlu bir ömür geçirebileceğine ilişkin hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Benim uzun zamandır hoşlandığım bir bayan vardı. Flört gibi bir durum olmadı aramızda Allah’a şükür. Ben hoşlandığımı okulumuz bitince de ailemle gelip isteyeceğimi bildirmiştim. Hem o zaman hem de ondan önce birazcık tartışmalar olmuştu aramızda. Pek konuştuğumuz yoktu. En son okulumu bitireyim eğer ciddiyse gelsin istesin demişti. O geçen sene bitirdi okulu. Ben de okulumun bitmesini beklerken birden amca oğlu falan gitmiş istemiş. Daha ortada kesin bir şey yok ama ben de fazla rahatsız etmek istemediğimden vazgeçmeyi düşünüyorum. Fakat hem bu olaydan sonra hem de daha önceleri ne zaman vazgeçmeyi düşünsem sürekli rüyalarımda onunla kavgalı olduğumuzu, bana tavırlı olduğunu daha sonra ise gönlünü alıp barıştığımızı, mutlu olduğumuzu görüyorum. Hal böyle olunca ne yapacağımı şaşırıyorum. Tabir edebilir misiniz hocam. Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada, geminin içindeyken denizin üstüne yağmur yağması

Tohat
Ve aleyküm selam. Genel itibari ile olumlu olarak tabir edilmeyen bir rüyadır. Yaşadığın durumları unutmaman, etkisinde kalmış olman, verilen sözün yalan olması gibi anlamlara gelirken yeni başlangıçlar yaparak huzurlu bir geleceğe adıma atacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


28 gün boyunca rüyada aynı kişiyi görmek, rüyada her gece aynı kişiyi görmek, neden rüyamda hep lisede hoslandigim cocugu goruyorum

Bu kategoride yer alan Hacet ve istihare namazı sonrası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.