Anasayfa
5 Eylül 2023, 0:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ay Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ay Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AY

Rüyada ay görmek, adaletli bir başkana, büyük bir alime, güzel bir kadına ya da yalancı bir adama delalet eder. Gerek erkek ve gerek kadın rüyada ayı kucağında veya yanında görse, o kimse ayın parlaklığı oranında birisiyle evlenir.

Rüyada ayı kendi evinde gören kimse bir lütuf ve ihsana uğrar veya uzaktan bir kimsesi gelir. Ay aydınlığında yürüdüğünü gören kimse şefkat ve himaye görür. Ay ile güneş, ana ile babadır.

Rüyada aya baktığını ve yüzünün şeklini ayda gördüğünü gören kimse ölür. Eğer onun hamile bir hanımı varsa, o kimsenin erkek bir çocuğu olur. Bir kimse rüyada

dalgın iken aniden aya baktığını görse, o kimseye düşmanları bakarlar ve emrine boyun eğerler.

Ay, rüya sahibinin hanımına, ana ve babasına, kızına, kız kardeşine, eşyasına, ticaretine ve amellerine delalet eder. Hamile bir kadın rüyada ayın kucağında olduğunu görse, o kadın erkek bir çocuk doğurur. Ancak ay üzerinde kapısını kapaması veya elbiseleriyle ayı örtmesi ya da onu insanların gözünden saklaması şeklinde görülen rüya da, karındaki çocuğun kız olduğuna delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

Bir kadın, bir yerde ayın olduğunu ve elini aya uzattığı halde yetişemediğini görse, o kadın erkek bir çocuk arzu eder ve bu arzusuna kavuşamaz. Eğer kadın hamile ise, doğuracağı çocuk kız olur. Güneş ve aya secde ettiğini gören kimse, büyük bir günah işler. Bir kimse güneş ve ayın kendisine secde ettiklerini görse, o kimseden ana ve babası razı olur.

Bir işin gizli tutulmasını arzu eden bir kimse, rüyada ayı görse, o işi meydana çıkar. Bazen ay görmek, bir kişi ile dost ve arkadaş olmaya işaret eder. Ayın ilk gecelerinde ayı onbeş günlük görmek güzel halli olmaya işaret eder. Ayı hilal şeklinde görmek, hoş değildir. Bazen ay, astronomiye ve rüya tabir etmeye vakıf bir alime delalet eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ay Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada ay görmek anlamı ve tabiri

RÜYADA AY GÖRMEK:
İş hayatında meydana gelecek bazı değişiklikler, kazançlı çıkmanıza neden olacak demektir. Aşk hayatınızda da gelişmeler olacak. Ayın yerde olması, rüyayı görenin annesinin vefat edeceğine; ayın bulutla kaplı olması, gözde bir hastalığa veya sevgiliden ayrılmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada ayetel kürsi okuyarak uyanmak

Rüyada ay görmek

Melek97
Selamınaleyküm hocam evimizin salonunda annem sol tarafımda babam sag tarafımda ev ve sokak karanlık pencereden dışarıyı görüyoruz dolunay evimize yaklaştı öyle ışıktıki aydınladı çevremiz bir parça koptu babam yedi bir parça koptu ben yedim diğer parcada annemin agzına gitti ben bunu küçükken görmüştüm merak ediyorum teşekkür ederim


Yorum: Rüyada Ay Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya aile içi ile ilgilidir. Hayırlara kavuşmaya, bolluğa kavuşmaya ve bereketli günlerin geleceğine işaret olarak tabir edilir. Özellikle de aile içinde anlaşmaya ve mutluluğun artmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum,

Rüyamda disarida kocaman parlak bir ay gördüm beni aydinlatmisti adeta kristal gibiydi tam karsimdaydi benim biraz yükseyimeydi bende ona bakiyordum sevincli ve elimle ona gösteriyordum birine.. hayirlidir insha Allah


arifselim
Aleykum selam. Ayı bu şekilde büyük ve aydınlık görmek görülen en hayırlı rüyalardan kabul edilir. Şansının yolunda gideceğine, sıkıntı çekmeyeceğine ve ferahlık içerisinde yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateşlenmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba,ben rüyamda cumhurbaşkanının büstünü gördüm ,etraf çok kalabalık deyildi,cumhurbaşkanı yanıma geldi,ufak oğlumun başını okşadı gülümsedi epey ,ayaklarına baktı oğlumun ,bu ne böyle dedi kızar gibi oldu,hesabını soracam gibi bişey söyledi oğlumun ayakkabısı yırtıktı.ben oradaki bir köprünün üzerinden ankaraya gitmek için kanatsız uçarak geçtim ,köprünün karşısı ankaraymış,ve akşam vaktiydi.şimdiden çok teşekkürler


Tohat
Merhaba. Cumhurbaşkanına olan sevgi ve bağlılığınızın bir gösterimidir. Ona duyduğunuz muhabbet rüyanıza yansımış. Aynı zamanda bu rüya aklı ile hareket edip yanlış yapmaktan uzak durmaya çalışan ve hakkı adaleti savunan bir kimse ile tabir edilmektedir. en iyisini bir tek Allah bilebilir.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda annem, ben, anneannem ve yanılmıyorsam kardeşim var bir de. Biz bir yere gidip oradan dönüyoruz yürüyerek eve doğru ve annemin çalıştığı marketin içinde kitaplar görüyorum. Ben de kitaplara çok fazla meraklı olduğum için giriyoruz ve ilgimi çeken tüm kitapları seçiyorum ama bu kitapları başka birileri alacak diye korkuyorum ve annem de hadi koy artık şunları, dağıtma diyor ve sonra üstüne ekleyerek hepsini alacak mısın diyor ve ben de evet diyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada armut toplamak

Sonra düşünüyorum ve maddi imkanımızın bu kitapların hepsine yetmediğini düşünüyorum ve o sırada da annem bana o kitapları bir yere ayırmamızı söylüyor ve marketin köşe raflarından birisini gösteriyor.

Daha sonra orada çalışan bir arkadaşına şu kitapları ayıracağız biz diyor ve arkadaşıda bir neredeyse boş olan bir standı tamamen boşaltıyor. Yani standın üstünde sadece yoğurt varken o yoğurdu bir tabağa koyup direkt olarak ağzıyla yiyor, kaşık olmadan, ağzı falan neredeyse sırf yoğurt içinde ve ben de bunun biraz pis olduğunu düşünüyorum ama aklım o kitapları ayırmakta.

Daha sonra birden annemin çalıştığı market benim bu yaz staj yaptığım yere dönüşüyor, yani o staj yerinde ki patronlar ve çalışanların bir kısmı orada olup orada yemek yiyorlar. Yemek yerlerken annem bir patrona kavurmana bakıyım diyor yediği kavurmasına bakıyor herifin. Şunu da bir not olarak ekliyeyim ki o staj yerindeki patronları ve çalışanları sevmezdim, nefret ederdim ve rüyamda da bunların yanından direkt olarak ayrılma içerisindeydim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayetler Görmek (imam nablusi)

Neyse sonra ayrıldık o yerden ve yürüyoruz. Halk otobüslerinin bir küçük dinlenme tesisi var ve oraya gidip oradan da eve gideceğiz.

Neyse oraya doğru yürürken sağ tarafımda yine aynı şehirde olan bir şehit mezarlığı ve sol tarafımdaki yoldaki yerde ise bir sürü altın renginde sôl anahtarı var. Hani şu müzikte kullanılan sôl anahtarı. Alayım mı diye düşünüyorum ama almıyorum ayıp olur diye ve sonra gözümü Ay’a dikiyorum, Ay’ın üstünde bir yüz var ama birazcık korkunç bir yüz yani tam olarak korkunç değil ama ben öyle tasvir ettim.

Neyse bu yüzün bir vücudu da var ve Ay Dolunay halinde ve Dünya’ya bayağı bir yakın.

Neyse biz o otobüs tesisine yürürken hem Ay yavaş yavaş Dünya’dan uzaklaşıyor hem de üzerinde ki yüz gidiyor ve onun yerine başka bir şekil geliyor. Yeni gelen şekli ben Concorde türü bir uçağa benzetiyorum hatta tam anlamıyla öyleydi ve Ay’ın etrafını dolaşıyormuş gibi bir havası vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağaç dalı Görmek (imam nablusi)

Neyse otobüs tesisine ulaştık ve ben bir yere çıktım, orada olmayan bir yere ve otobüsteki insanlara baktım, bir tane kız benim fotoğrafımı çekti ama ben hiç kendimi bozmadım.

Neyse o fotoğrafı çektikten sonra ben o bulunduğum yerden aşağıya indim. Rüyanın bu kısımlarını tam olarak hatırlamıyorum ama ilerlerinde benim eski odamın bir dolabını gördüm. O dolap dışarıdaydı ve yanılmıyorsam biz de farklı bir gezegendeydik ama bu sefer yanımda annem, anneannem falan yoktu, bir tane sınıf arkadaşım ve okul öğretmenim vardı ve öğretmen fizik öğretmeniydi ve bir de hatırlayamadığım birisi vardı. Biz orada bir düzenek kurmuşuz, bir asansör gibi ama hiç enerji falan harcamayan. O hatırlayamadığım kişi o asansörün çalışma prensibini anlatıyor ve ben de bazen ona sorular soruyorum.

Neyse asansörün çalışma prensibi şu, asansör tek kişilik bir asansör yani bir ip yardımıyla elinle tutarak çıkıyorsun ama yine de kendi çıkıyor. İki şekilde çalışma şekli var, ikincisi bir alternatif. İlk çalışma şekli, asansörün yanında bulunan bir ateşi yakıyorsun ve yaktığında asansörün ulaşacağı en yüksek noktada bir tane reseptör var oraya ulaşıyor ve asansör çalışıyor; ikincisi ise suyla çalıştırma. Biz asansörü yaptığımız yerde iki tane oluk var, uzunca ve yukarıdan aşağıya doğru bağlantısı olan. Asansörün hemen yanında da büyük bir su haznesi var. O su haznesini boşaltınca açığa çıkan su yukarıdan aşağıya o oluklardan akarak asansöre enerji sağlıyor. Çalışma prensipleri bu şekilde. O tanımadığım ve asansörü anlatan kişiye hangi yolla daha hızlı diye bir soru soruyorum ve o da ateşle yakarsan hem daha tasarruflu hem de daha hızlı tarzı bir cevap veriyor. Fizik öğretmenim de bir masaya oturmuş bizi izliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Altın Görmek

Daha sonra asansörü denemek istiyorum ve onlarda izin veriyorlar. Biniyorum ve sol tarafımdaki ateş yanıyor. Sınıf arkadaşımda fizik öğretmenime bakın bu uçuyor diyor, tabi adımı söyleyerek ve o sırada da uyanıyorum.
Şimdiden müteşekkirim.

Not: O hatırlayamadığım kişi ya Celal Şengör adlı bir bilim adamı ya da NASA’da çalışan bir Türk olan Umut Yıldız diye birisi olabilir ama çok büyük ihtimalle ikincisi.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Kavgası Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin ilim öğrenmeye, araştırmaya ve kendisini geliştirmeye çalışacağına işaret eder. Ayrıca sevineceği güzel gelişmelere ve daha iyi bir döneme ulaşmaya işaret olarak tabir edilir. Bunlar sonuçta bir rüyadır ve rüyaların aşırı ayrıntılı olduğu için bunları ayrıntılı yorumlamam maalesef mümkün olmuyor. Zaten hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyam biraz uzun affola…

rüyam da akşama doğru mahallede sokağa masa koymuşuz dışarda yemek yiyormuşuz ben utanıyorum dışarda yediğimiz için ne alaka dıyorum yiyoruz yemeğimizi… sonra yemeğimiz bitiyor herkes masadan bişeyler toplayıp eve götürüyor sonra annem geri gelince gökyüzüne bakıyorum elimle gösteriyorum anne bak aya daha hava kararmadı bile ay çıktı diyorum sonra akşam oluyor yavaş yavaş gökyüzünde tam 4 tane hilal seklinde ay var anneme gösteriyorum çok şaşırıyoruz… sonra gökyüzünde gözüküyor kocaman bir gezegen dünyaya doğru yaklaşıyor annemle ölücez diyip sarılıyoruz ben bagırarak selevat getiriyorum şahadet getiriyorum… sonra değişiyor eve gitmişiz tvde dünyaya gezenin yaklaştığını gösteriyorlar dünyaya çarpacak diyorlar… tekrar değişiyor ben sözlüyüm normalde rüyamda nişanım oluyormuş kocaman çok geniş bir ev mutfakla salon birleşik kocaman bir masa yapılmış üstünde her türlü yemekler var süslemeler var resim çekmek için yer ayarlıyorum. yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun…

Okudunuz mu?  Rüyada Arazi Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan her anlamda hayrı gösterir. Aydınlık ve ferah bir ömür geçireceğine dair simgeler oldukça çok. Aile saadeti yaşayacağın bir evlilik yaşayacağın, eşinle saygı ve sevgi çerçevesinde huzurlu bir ömür geçireceğini gösterir. Aynı zamanda madden sıkıntıdan uzak bolluk içinde yaşamana da delalettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda dayımlardaydık oturuyorduk sonra ben annem kardeslerim kuzenlerim falan vardı çevremde sohbet ederken gökyüzüne baktım bakarken bir anda ayın çok güzel bir şekilde dolunay seklinde doğarken gördüm ama parlak o kadar güzeldi ki hemen yanındakilere söyledim sonra aniden ayın altında bir yanardağ vardı ve onun patlamasıyla ay yere düştü parlaklığı yanardağdan dolayıydı sanırım çok yakından bir doğuş idi zaten ve yere düşmesiyle bizim bulunduğumuz eve doğru yuvarlandı biz kaçmaya başladık en küçük kardeşim sokaktaydı ay onun üzerine gelecek gibiydi o anda gözlerimi açtım ve uyandım ayın boyutu da yaklasık bir ev büyüklüğünde yuvarlak gerçekten çok etkilendim anlamı nedir ne olabilir acaba hayrolsun inşAllah..

Okudunuz mu?  Acaba normal bir rüya mı yoksa istihare den kaynaklanan bir rüya mı?

Tohat
Ve aleyküm selam. Kısmetin ve şansının iyiye gidecek bir döneme gireceğine saadeti yakalayacağına ve bunun sonunda umduğunu bulamayarak üzülmene işarettir. Evli olanlar için bu sorunları halletmek için çabalayacağına bekarlar içinse aşk hayatındaki yanlışlardan dönmesi gerektiğine işaret etmektedir. doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada ay tutulması görmek imam nablusi, rüyada ay görmek imam nablusi, imam nablusi ay görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Aşk Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ay Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.