Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Sandık Görmek (imam nablusi)

Rüyada Sandık Görmek (imam nablusi)

İsrâ
S ANDIK

Sandık görmek, rüya sahibinin evine, hanımına ve dükkanına yorumlanır. Sandık görmek bekar kimse için evlenmeye, fakir için de zenginliğe yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Sandık Görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA SANDIK
Sandık, nereden geldiği belli olmayan kısmettir. Rüyayı gören bekarsa, kısa zamanda evlenir. Rüyada türlü eşyayı sandığa yerleştiren kendine ev alacaktır.Rüyada içi dolu sandık görmek, zenginliğe işaret eder. Dolu bir sandık satmak veya başkasına vermek, gizli olayları ortaya çıkaracağına yorumlanır. başkalarına ait sandığını açmak, evlenemeyeceğinize yorumlanır. Boş sandık kıymetsiz şeylerle ilgilendiğinize, işaret eder. Kırık sandık, yakında gelecek güzel bir habere işarettir. Boyalı ve işlemeli sandık, çok güzel ve mutlu bir hayat yaşamaya işarettir. Demir sandık, yüksek makamlara yükselmeye işarettir. Tahta sandık, yakında bir evliliğe yorulur. Kapağı kapalı sandık, üzüntüye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek

Yorum: Rüyada Sandık Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda annemle karşılıklı ayakta duruyoruz annem seneler önce elden çıkarmış olduğum çeyiz sandığım için kızım çeyiz sandığını bana versene diyor bende düşünüyorum evde odada duruyor diyorum şimdiden çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN HOCAM

Okudunuz mu?  Rüyada Sigara Görmek

Yorum: Rüyada Sandık Görmek (imam nablusi)

Tohat
Zorunlu fakat sonu umutlu ve mutlu olacak bir yola girme ihtimaline işaret etmektedir. Kendi tercihin olmasa da hakkında hayırlı olduğunu gösteren bir olay yaşayabilirsin. En iyisini bilen bir tek Allah’tır.


Gülizar Elmas
Selam aleyküm . Ben rüyamda kaynanam ve görümcelerimin gizlice sandığımı açıp ceyizime bakmışlar sanki hiç ellememişler gibi yerleştirmeye çalışmışlar . Ben sandığın kapağını açıp bakıyorum birilerinin sandığımı karıştırmış diyorum . Kaynanam ve gorumcelerim (birlikte yaşamıyoruz )onlar bu odada uyuyorlar onlar yapmış sandığın anahtarı yok (gerçek hayatta da yok ) gece yapmışlar bunu diyerek içimden geçiriyorum ve gidip kayinvalideme kızıyorum annem de orda ve hiçbir şey söylemiyor .kızarak evden cikiyorum komşuya gidiyorum . Komşuda ellerimi yıkıyorum lavabonun giderlerinden pislikleri görüyorum . Beni çağırıyorlar çağıran kızları tanımıyorum(rüyada tanıyorum güya )nasıl oluyorsa bir tepsi borekle evime gidiyorken uyandım . Yorumlarsanız sevinirim . Hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada sevildiğini öğrenmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Değer verilen bir işe veya çok önemli bir görev üstlenmeye sandığın içinin dolu olması kısmet ve şansının açık evindeki olumlu yanların olumsuz yanlardan çok daha fazla olduğuna ve bu bakımdan bahtının aydınlık karşına çıkacak olan zorluklara ise bu güçle karşı koyabildiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan görmek ve ayetel kürsi okumak

Zek
Rüyada İci Dolu Sandık Görmek

Hocam hayırlı günler. Rüyamda Evde uyuyorum yanıma kuzenim geliyor halamın Kızı senin hazineyi buldum diyor birlikte bizim evin yanındaki incir ağacının oraya gidiyoruz bana bir kaç tane Demir parçası gösteriyor bende bunlar değil diyorum sonra o yanımdan gidiyor ben tek başıma evin arka tarafında arsa var bizim zeytinlik tarlayı sürülmüş görüyorum ve orada toprağın üstünde Mermerden veya başka bir şeyden de olabilir ama taş bir sandık görüyorum ve alıp içini açıyorum içinde altın götürüyorum yarısına kadar dolu altın kadehler felan var içinde alıp sandığı saklıyorum karşıma dedem çıkıyor ona söylüyorum bulduğumu , sonra babamı aramaya başlıyorum söylemek için evin önüne doğru yöneliyorum babamın bütün kardeşlerini görüyorum evin önünde ve rüyam bitiyor. ( Hocam bu rüyayı sabaha karşı gördüm heycanlı bir şekilde uyandım. Ben 21 yaşındayım bekarım. )

Okudunuz mu?  Rüyada salıncak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Gerçek manada da mala sahip olmak, zengin olmak anlamına gelmektedir. Çok geniş ve büyük güzel bir eve nail olabileceğine, bekar kimseler için ise hem zengin olmak hem de çok sevip bağlanacağı biriyle evlenebileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada şeyh seyyid abdulbaki gavsı sani hz. görmek

imam nablusi rüyada sandık görmek, Ruyada sandık satıcısı nablusi, Ruyada ceviz sandığı nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Salavat Getirmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Sandık Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.