Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dere görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dere görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DERE

Rüyada dere görmek, geçiminizin derenin devamlı akan suyu gibi devamlı olacağına ve duygularınızın da gelişip, daha duyarlı bir insan olacağınıza yorulur.

Abdulgani Nablusi’ye göre; Rüyada dere görmek, ağaçlı, çayırlı ve sulu olursa, hayır, bereket, menfaat, devlet ve ikbal ile tabir olunur. Dere kuru, taşlık, ağacı ve otu bulunmazsa, bunun yorumu yukarıdakinin aksinedir. Ağaçlı, çimenli ve sulu bir dereye girdiğini gören, devlet ve nimete erer. Öyle bir vadide oturup suyundan içtiğini gören, rahat ve geçimi bor bir ömür sürer. Kenarları dik, kayalık, çıplak ve kuru bir dereye girdiğini gören, geçim zorluğu çeker. Öyle bir dereden çıktığını gören, keder ve sıkıntıdan kurtulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi)

Ekili ve güzel bir bölgede bir deresi olduğunu gören, büyük bir şansa ve rütbeye kavuşur, eğer layık ise, bir devlet büyüğü olur.


Cevap: Rüyada Dere görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dere görmek hoşunuza giden ve yaparken büyük keyif aldığınız işler ile uğraşacağınıza ve bu işlerin yanı sıra ailenize ve büyüklerinize de zaman ayırarak onlarla güzel ve hoş vakitler geçirmeniz gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Derviş görmek (İmam Nablusi)

Dere ve oglan çocuk

Kayıtsız Üye
Ruyamda bulanik bir dereye kizimin mavi boncuklu mavi bilekligi düştü onu cabamla dereden cikardim sonra küçük sarisin mavi gözlü bir oglani sevdim o oglanda isyerinden birinin oğlu ama samimiyetimiz yok annesiyle


Yorum: Rüyada Dere görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya zorlu, sıkıntılı ve canını sıkacak bir dönemi geçireceğine işaret eder. Rüyanın tamamının en makbul olan yorumu budur ve hayırlı olarak açıklanmaz. Ayrıca can sıkıcı sözler işitmeye ve özel hayatında karşılaşacağı sorunlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yapan kadın görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda sofilerle birlikteyiz iki oda var akşam yemeği vakti sofralar kuruluyor sofraya salatalar koyuyorlar sonra bir dere görüyorum bir arkadaşım dereye atlıyor elbiseleriyle derede yüzüyor sonra çıkıyor… yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun…


Tohat
Kişiliğini ve duygu, düşüncelerinin oluşmasını sağlayan temel etkenin manevi hayatına verdiğin önemden kaynaklandığını, dinine ve dinin emir ve buyruklarına değer vererek bunları yerine getirmeye çalıştığına, ayrıca hayal ve ideallerini yerine getirmede göstereceğin hedef ve bunun ardındaki başarılarına delalettir. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dudak görmek (İmam Nablusi)

rüyada dere görmek islami, rüyada dere görmek imam nablusi, rüyada dere görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dere görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.