Anasayfa
19 Mart 2023, 10:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fasulye görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Fasulye görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FASULYE

Rüyanızda fasulye görmek şansla yorumlanır. Rüyanızda kuru fasulye yediğinizi görmek, menfaatinize uygun bir haber alacağınıza; yeşil fasulye yediğinizi görmek büyük bir nimete veya kıymetli bir hediyeye kavuşacağınıza delalet eder. Bir bahçeden yeşil fasulye topladığınızı görmek şansınızın açıldığına, bir dükkandan kuru fasulye satın aldığınızı görmek bir arkadaşınızın sizi kıskandığına işarettir. Barbunya fasulyesi talihinizin açıklığını, içi henüz dolgunlaşmamış yeşil fasulye ise ömrünüzün uzunluğunu gösterir.


Cevap: Rüyada Fasulye görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada fasulye görmek şansınızın çok olduğu bir dönem içinde olduğunuza büyük bir nimete ve sizin için çok büyük bir hediye alacağınıza ve bu hediye sayesinde tüm hayatınızın değişeceğine işaret eder.


Ruyami yorumlarsaniz sevinirm

Kayıtsız Üye
Rüyada aksam yesillik ustunde cickli. Beyaz yorgan altinda da carsaf serilmis yesllik ustundeyiz bn yerden taze yesil fasulye toplayip yorganin kenarindan gzuken carsafin ustune kirip koyuyorum fasulyeleri sonra orda bir evin kızı var erkek kardesimin eski sevgilisiymis gerckte tanimadigim biri bnim kardesim evli 3 yasimda oglu var die kizla kavga ediorum sonra o yorganim sahibi evin kapisini calip fasulyeleri koydugum için helallik ve teşekkür etmek istiorum kadin kapiyi acio

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

Yorum: Rüyada Fasulye görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyan karmaşık ve berrak bir rüya değildir. Bir rüyayı tabir edebilmek için çok açık ve anlaşılır olması gerekir. Yoksa tabir etmenin bir özelliği olmaz. Bu tür rüyalar Allah’a havale edilmeli ve hayırlısı dilenmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda gorumcem beyaz kuru fasulye getiriyo dolabima yerlestirdikten sonra hepsini dokuyo ben topluyorum .rüyamda hapiste okan kaynimi cikmis evimin ortasinda oturup guldugunu ve esimin sulalesini bir masanin cevresinde oturduklarjnk goruyom bu oturanlarda gercek hayatta olmus insanlarda vardi. Ruyamin anlami nedir

Okudunuz mu?  Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek

arifselim
Rüyada fasulye görülmesinin anlamı çok geniştir. Bu rüyan hem şans ve kısmeti çağrıştırır ve hemde kısmetsizlik ile şansızlık anlamına da gelir. Bu durumlarda en doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda buyuk genis bir kabin içinde fasulye ve bende bu kabin içinde olup elimde kurek gibi birseyle kuru beyaz fasulyeleri karistiriyorum bir nevi fasulye yemegi yapar gibi ama.bende onun içindeydim. Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüyanın en doğru yorumu ancak gören kimsenin durumuna bakılarak tabir edilmesi olabilir. Genel olarak bu rüya zahmetlere katlanarak elde edilecek olan mala işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyâtü Suresini

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda amcamın gelini ve eşini bide ben oturuyorduk ve fatır süresini amcamın gelini okuyordu bende okuyordum sonra amcamin oglu da okuyordu ben diyordum bu bitsin yasin suresi nide okuyalım ne anlama geliyor açıklarsanız sevinirim Allah razı olsun inşAllah


arifselim
Aleykum selam. Böylesi rüyalar çok hayırlıdır ve hayırlı durumların işaretidir. Ancak buna özel bir şekilde tabir edemeyiz. Eğer dilerseniz yüz yüze birine tabir ettirebilirsiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kolay gelsin Rüyamda ailemle birlikte çay bahçesinde oturuyorum bir ara hesap ödemek için kalkıyorum yanıma bir amca yaklaşıp ben hasan ali gitmek için hazırlan diyor ben anlamıyorum cevap vermiyorum adam 45 50 yaşlarında köylü gibi üzerindeki elbiseler eski ve renkli gözlü. Neyse ailecek eve geçiyoruz evin tam karşısına oturmuş kızgın kızgın beni izliyor amca yüzüne baktıkça korkuyorum ve bir taksi yanaşıyor evin yanına içinden çıkan adam 1 kırmızı çuvalda taze fasulye getirip bana veriyor ve hasan ali gönderdi hazırlan gidiyoruz diyor ben nedense içeri almıyorum çuvalı karşıda oturan o adama bakarken uyanıyorum .

Okudunuz mu?  Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
İsabetli bir yorum yapabilmek için sana özel yorumlanması gereken bir rüyadır. Genel olarak bu rüya sürpriz ve sevindirici gelişmelere işaret olarak tabir edilir. Rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Barem
bizim mahallede bir cami var ve bu caminin içi ormanı andıran fiziki görünümüne sahip rüyamda bende bir camiye gidiyorum mahallemizin camisinin aynısı ama bu gerçekmiş caminin ortasında bir ağaç bu ağaç çok büyük ve üstünü şu akıyor ve suyun sesini duyuyorum camini içi biraz ıslanmış bende temizleyelim diyorum ve bahçesine çıkıyorum bahçede bir kümbet onun bahçesini sürmek lazımmış bahçede bir demirden sürmek için bir alet ordada iki yada üç bayan sırayla deniyorlar ama hiç hareket ettiremiyorlar. Bende bir deneyeyim diyorum gidip sapından tuttum ve hemen kaldırdım başladım etrafını sürmeye çok sürmüşüm bir anda toprak kümbetin altına indi ve kümbet devrilmeye başladı bense kenara geçtim dua etmeye başladım rabbim yıkılmasın dedim ama devrildi yıkılmadı parçalanmadı öyle yan yattı oh çok şükür yıkılmadı dedim.

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

arifselim
Bu rüya hem maddi hemde manevi anlamda hayırlıdır. Maddi açıdan kazanç, bolluk ve bereketler elde edilmesi manasındadır. Manevi açıdan hayırlar, iyilikler ve huzur içerisinde olmaya tabir edilir. Ayrıca rüya sahibinin işini iyi ve isabetli planlayacağına ve bundan dolayı başarılar elde edeceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf çekmek

Kayıtsız Üye
Selam. Rüyamda az önce arkadaşım annesi ve kardeşiyle şenlik gibi kalabalık biyerdeydik büyük bir tencerede kuru fasulye yemeği pişiriliyordu ben yenecek diye düşünürken arkadaşımın annesi önce kendi cebine sonra kızlarının cebine yemekten avuçla koydu benim cebim yoktu bluzuma kıvırıp koydu herkes o fasülyeleri birbirine atıp eğlenmeye gülmeye başladı ben 3 tane aldım Elime bir tanesini birine attım yapıştı kaldı sonra pişman oldum zulüm bu nimet bu diye bağırdım geri tencereye koydum. Belki üzerinde durulmıcal bir rüyadır ama nedense etkilendim. Tabirini yapabilirseniz sevinirim iyi günler

Okudunuz mu?  Rüyada Ejderha görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Büyüklerinden sana kalacak mirasa bunun bereketini yaşamaya, senin işlerini kurarak istediklerine erişmeye ve bunun neticesinde rızkının artarak devam etmesine, rahata kavuşmaya bu durumu en iyi şekilde sar vurup harman savurmaman gerektiği konusunda uyaran bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Anneannemlerin bahçesindeydim ( artık orda oturmuyolar ) heryer yeşillenmişti anneannemler fasülye fidesini rahat uzaması için bir ip yardımıyla arkadaki bahçe korkuluklarına asıyordu sonrasını ben devam ettim ip aldım ve bağladım daha sonra annemler bahçeden çıkacaklarını söylediler ben de anneme tek başıma korkarım dedim.


Tohat
Hayırlı günler. Önünde hayatını değiştirecek hayırlı gelişmelere gebe olacak, mutlu ve huzurlu olmanı, maddi ve manevi olarak iyi durumda olmana vesile olacak bir işe girmene, emek vereceğin işte kariyer sahibi olmana ve başarılı olmana delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek

sudabittimsud
Selamunaleyküm
Birkaç gün önce rüya gördüm. kuzenlerimden birinin kilis’e gitmesi gerekiyor. Ama ne için olduğunu bilmiyorum. Ailesi, eniştesi götürüyor onu kilis’e. Ben ve diğer akrabalarim da arkalarından gidiyoruz.

Bir kuzenim daha var. Onunla şu an kpss’ye hazırlanıyoruz.rüyamda o da vardı. Akrabalar olarak bir otobüste gidiyoruz kilis’e. Oraya sınava beraber hazırlandığım kuzenimle bir gönüllülük işi için gidiyormuşuz aslinda. Tek odalı bir evi ordaki askerler için tuvalet banyo haline getirecekmişiz.

Bizi kiliste askerler karsiliyor. Onumuzde bir tank bize yol gösteriyor. Ardından otobüsten iniyoruz. Çatışma var. Askerler bizi koruyorlar ve gideceğimiz yere götürüyorlar. Peslerinden giderken en son bir komutan el işareti yapıyor. içeriye geçmemizi söylüyor yani. Içeriye girdiğimizde bir kadin görevli bize odayı tuvalet ve banyoya cevireceğimizi soyluyor. Ben de koca odayı o hale getireceğimize bir köşesine yapalım, diğer alana da koltuk falan koyalım adamlar dinlenirler diyorum. Kadın da tamam öyle yapalım diyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

Daha sonra hava kararmış, akrabalarim yemek yiyor ama bir kısmı da dışarıya çıkmış. Ben de uyuyakalmışım sofranın yaninda. Sınava beraber hazırlandığım kuzenim beni uyandırıp "hadi sen de ye de dışarıya çıkalım" diyor. Yemekte de taze fasulye var. Yemeği yerken kuzenime "sınava 2 hafta kaldı. vakit kaybediyoruz belki ama böyle güzel bir iş yaptığım için sınavdan geçemesem bile üzülmem" diyorum.

Rüyayi sabah ezanindan sonra gördüm. Acaba bunun nasıl bir anlamı vardır?


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir haksızlığa maruz kalıp bunu kafana takarak bundan dolayı kendini boş yere üzüp harap edeceğine işarettir. Biraz uzun sürecek olan bu olayın etkisinden kurtulmak için çare arayışına girebilirsin. İzi zamanla unutularak, üstü kapatılarak giderilecek bir mesele olsa da aslında senin güçlü duruşun ve mizahından dolayı ayrıca söylenenlerin sana zarar vermesine izin vermemem gibi bir durumdan dolayı sadece kafana takmakla geçecek bir dönemdir. Gıybet, fitne ve söylentilerden Allah’a soğınamlısın. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

rüyada kuru fasulye görmek imam nablusi, rüyada taze fasulye görmek imam nablusi, rüyada fasulye ekmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Elma görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fasulye görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.