Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FİLM

Rüyada film görmek yaşamakla yorumlanır. Rüyasında bir sinemada bir film seyretmekte olduğunu görmek, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşacağına; seyrettiği filmde kendisinin de rol aldığını görmek, ev halkı ile bir hususta tartışacağına; sinemanın birden bire aydınlandığını ve perdenin yandığını görmek, yakın bir tanıdığının ani bir kaza geçireceğine delalet eder. Bir sinema kapısındaki resim ve afişlere baktığını görmek, yapmak istediği bir iş için tereddüt geçirdiğine; sinemaya bilet alarak girdiğini görmek, yeni başladığı veya başlayacağı bir işi başaracağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada evlilik teklifi almak ne demek

Cevap: Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada sinemada filim seyretiğini görmek hayatınızın çok yoğun olmasından dolayı kendinize vakit ve zaman ayıramamaktan şikayetçi olacağınıza fakat hiç beklemediğiniz bişr anda bir süpriz ile karşılaşacağınıza ve bundan sonraki hayatınızın değişeceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak

Yorum: Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda film izliyorum ama olayın içindeyim. Kemal Sunal’la Erol Taş var filmde. Başkaları da var ama anlayamadım kimler olduğunu. Geniş bir asfalt yol var, biraz yokuş aşağı. Erol Taş esneye esneye geliyor. Arkadan kamyon geliyor. Ben "Çekil çekil!" diyorum. Bir şey olmuyor. İleri tarafta Kemal Sunal’a kamyonlar birkaç defa arkasından vuruyor, ezip geçiyor. Ben kaldırımdayım ama filmmiş gibi hissettim. Yorumlayabilirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada eşini tuvalette görmek

Yorum: Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada kendini bir filmin içinde gibi hissetmek rüyayı gören kişinin ailevi yada sosyal hayatı içinde çok önemli bir olay yaşayacağına ve bundan dolayı büyük sıkıntı ve sorunlar yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm, bu gece çok ürpertici bir rüya gördüm, çok karmakarışık bir rüyaydı, ilk Antalya da tatildeyim, sonra başka bir şehirde buldum kendimi, üniversite de okuyorum… Rüyamda sinema gibi salonda Film fragmanına bakıyorum ve izlerken korku Film olduğunu fark ediyorum… Salondan çıkarken arkadaşlarım bana niye o Filme baktın diye kızıyor, çünkü o Filme baktıktan sonra peşine çin gibi yaratıklar düşüyor… Sonra peşime hayalet çocuk takılıyor ama her şey çok karışıktı rüyada… Bide Ablam gördüm sincap gibi hayvan almış onu yemek için ateşin içine atıyor… Ve tam rüyadan uyandım sanarken daha rüyadamısım ve kalkıyorum yatağımdan oturma odasına doğru gidiyom ve birden rüyadan tam manada uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda görmüş olup hissettirdikleri durumlar aslında gerçek hattında var olan korkularını işaret eder. Yani yapmak istediğin halde geri durduğun bazı konuların olduğunu risk almak istemediğine ve olumsuz sonuçlarla karşılaşacam derken bazı fırsatları geri tepip kendini öne atmadığına işaret eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada film izlemek

Bu kategoride yer alan Rüyada Evliya görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Film görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.