Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

İçinde alkol olduğunu bilmeden bir şey yemek

İçinde alkol olduğunu bilmeden bir şey yemek

xsinemx
selamun aleykum

Bir sorum olacakti duydugguma göre icki icen biri 40 gün ibadet edemez..
Benim bir arkadaşimda bana is yerinde cikolataya benzer sekilde bir dondurma ikram etti ve bende bir tane aldim ama sonradan ögrendikki içinde alkol varmis.
Simdi bilmeden yedigim zamandami 40 gün ibadetim kabul olmaz??

Okudunuz mu?  Sevdiğim kızın annesini ikna olması için dua

Cevabinizi bekliyorum insAllah


Cevap: içinde alkol oldugunu bilmeden bir sey yemek

imamhatipli42
ve aleykumusselam ve rahmetullah kardeşim sarhoş olan yada içki içen bir kişinin kırk gün ibadeti kabul olunmaz diye bir kaide yoktur. Ama içki insan vücudunda 40 gün durur. Velev ki içki içerek sarhoş olunsa bile ayılınca ibadetlerini yerine getirebilir. Size tavsiyem içki ve benzerlerinin bulunduğu ortamlarda uzak durmanızdır. İbadetlerinize devam ediniz vesveseye kapılım ibadetin feyzinden mahrum kalmayın.

Okudunuz mu?  Yüzümdeki lekeler

Yanıt: içinde alkol oldugunu bilmeden bir sey yemek

ÜSTÜNBAŞ
""ve aleykumusselam ve rahmetullah kardeşim sarhoş olan yada içki içen bir kişinin kırk gün ibadeti kabul olunmaz diye bir kaide yoktur. Ama içki insan vücudunda 40 gün durur. Velev ki içki içerek sarhoş olunsa bile ayılınca ibadetlerini yerine getirebilir. Size tavsiyem içki ve benzerlerinin bulunduğu ortamlarda uzak durmanızdır. İbadetlerinize devam ediniz vesveseye kapılıp ibadetin feyzinden mahrum kalmayın.""

Okudunuz mu?  Alçılı Elle Abdest Ve Gusul?

Not : İstediğiniz cevabı kardeşimiz en iyi şekilde verdi. Allah ondan ve cümlemizden razı olsun..Mümkünse haram olan herşeyden uzak kalalım..Harama yaklaşmayalım…

"COCA COLA İÇMEYELİM, İÇELİM AYRAN. OLSUN BİZE HERKES HAYRAN." ÜSTÜNBAŞ


Cevap: içinde alkol oldugunu bilmeden bir sey yemek

xsinemx
Allah razı olsun cevaplariniz için hayirli günler

Okudunuz mu?  Evlilikle ilgili bir istişare

bilmeden alkollü cikolata yemek, bilmeden alkol bir şey yemek, bilmeden alkollü pasta yemek

Bu kategoride yer alan İsim vermeden bir kötülüğü anlatmak gıybet olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçinde alkol olduğunu bilmeden bir şey yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.