Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Oruçun bozulduğunu görmek

Rüyada Oruçun bozulduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm

Rüyamda oruçumun bozulduğunu gördüm yanlışlıkla ekmek yedim rüyamda sonra oruçluydum ne yaptım ben dedim anlamı nedir ?

Bir de arkadaşlar rüyamda tabancayla vurulduğumu gördüm ama kan akmadı bununda anlamı nedir diğer sitelerde tam anlamını bulamadım sizlerin en doğru cevabı vereceği için buraya yazdım teşekkürler.

Allah’a emanet olun…


arifselim
Aleykum selam.

Rüyada kişinin oruçluyken yanlışlıkla yediğini görmesi çok hayırlıdır. Kazanç bereket ve helal yoldan gelecek olan rızka tabir edilir. Tabanca ile vurulmak ise eğer bu kimse bekar ise evlenmekle yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada Oruçun bozulduğunu görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda okuldaydık herkes oruç tutuyordu.bende bayıldığım için yani hasta olduğum için orucumu bozmuştum hocada bana yemek veriyordu.

Ben 3 gündür orucumun bozulduğunu görüyorum


Cevap: Rüyada Oruçun bozulduğunu görmek

Şema
rüyada orucun bozulduğunu görmek dedikodu yapma anlamına gelir


Kayıtsız Üye
Merhaba bende 2 defa rüyamda oruç bozdugumu gördüm. Ama ikisinde de bir vicdan azabı cekmedim. Hatta 2. rüyamda şükür bile ettim. Oh be iyiki orucumu bozdum. Şimdi fazladan Allah rızasını kazanmak için oruç tutucam. Yoksa fazladan oruç tutamazdım diye mutlu oluyodum.

Ama burdaki ve baska bir sitedeki yorumları okuyunca aslında iyi bie rüya görmediğimi anladım. Simdi uyumaya korkar oldum. Ya tekrar görürsem diye. Malum Allahın hakkı 3’tür derler. 3. Defa görüp gercektende bozmaktan korkar oldum…☺


arifselim
Merhabalar. Rüya görmekten korkacak bir durum yoktur buna gerek de yoktur. İnsan rüyalarından sorumlu değildir. Rüyada bilerek ve isteyerek oruç bozmak Allah’a asi olacak amelleri işlemeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüyü duvara tırmanırken görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
merabaa ben rüyamda oruc bozuyorum bozarken ama niyetsiz oldugumu soyleyip bozuyorum ne anlama geliyor acaba teşekkür ederim


arifselim
Merhabalar. Rüyada orucu bilerek bozmak hayırla tabir edilmez ve günah işlemeye işaret eder.


Kayıtsız Üye
Bende rüyamda erkek arkadaşımla yemek yiyordum sonra birisi geldi oruç olduğunu bize haber verdi ama biz yemek yemeğe devam ettik . Bunun yorumu nedir acaba cevabını alırsam memnun olurum.


arifselim
Merhabalar. Rüyada orucu bilerek bozmak hayırlı değildir ve günah işlemeye işarettir. Eğer bilmeden oruç bozuluyorsa bu nasip ve hayıra işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda orucunu Bozuyorum açtım sonra ne yaptım ben diyordum cevap verirseniz sevnirim


Kayıtsız Üye
Rüyada Bilerek Oruç Bozmak:
Rüya sahibinin sonradan çok pişman olacağı ve Allah’a kendisini af etmesi için el açıp, yakaracağı bir şey yapmasına işaret eder. Rüya sahibi bile bile bir günah işleyecek sonradan da bin pişman olarak, vicdan azabı çekecek ve Allah katında kendini aklamak için gece gündüz dua edecektir.

Rüyada Oruç Bozmak:
Rüyasında oruç bozduğunu gören kişi, hak yolundan uzaklaşacak ve kendisini kötü bir iş yaparken bulacak demektir. Hak yolunda kabul edilmeyecek ve rüya sahibinin günah işlemesine neden olacak bir şey yapmasına tabir edilir.


Ksgl53
merhaba arkdaşlar rüyamda tatlı yiyordum birden oruçlu olduğum aklıma geldi babamlarda oruç tutuyodur diye onlara söyledim babam dik dik baktı yüzüme birden azım kurumaya başladı Allahım sen affet diye lavabodan az su içmdim ama çok tatlı geldi içmeye devam ettim ama orucun bozzulduğunun farkındaydım bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babam benden pilav istedi

arifselim
Merhabalar. Rüyada orucu bozmak eğer bilerek olursa bu günah ve haramlara bulaşmaya tabir edilmiştir. Hak yoldan sapmaya günah işlemeye yönelmeye tabir edilmiştir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir kiratane gibi biyerdeyim yanımda alakasız çok samimi olmadigim ve pekte gorusmedigim iki Arkadaşı gördüm kahvede masada oturuyorlar di bende yanlarına oturdum çay geldi 3 bardak bende o sırada oruç olduğumu unutmustum cayicmeye başladım baya sonra aklıma geldi oruç olduğum ve bardağı aklıma geldiği gibi bıraktım bunun anlamı sizce nedir


arifselim
Bu rüyanız hayırlı bir rüyadır. Unutarak orucu bozmak hayır işlemeye ve bereketli kazançlara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
ben rüyamdayken bir kadın gelip ezana 1 dk dan az kaldı dedi ben lavaboya gittim geldim ve ezanın okundugunu sanmıstım 1 dk gecmisti yemek yedim sonra ezan okundu bide ben rüyamda orucu unutup yiyodum sonra hatırlayınca tukuruyodum bu çok kez oldu yardım edin ne demek


arifselim
Rüyada unutarak bilemeden orucu bozmak en hayırlı rüyalardan birisidir. Nasiplenmeye ve berekete işaret ettiği gibi hayır işlemeyede yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
ben rüyamdan önce oruçlanmaya niyetlemiştim(gece yatmadan önce orucumu bozmak kaygısıyla uyudum) . uyuduktan sonra rüyamda biz sofrada oturuyorduk ve ben bir lokma attıktan sonra ay orucu bozdum dedim.bu birkaç sefer oldu. lütfen acil cevaplayınız


arifselim
Bu tür rüyalar hayırlıdır. Unutarak orucu bozmak tövbe etmeye, hayırlara ve bereketli kazançlara yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babayı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda açılış gibi bir yerdeydik tanıdık insanlar falan vardı daha sonra en arka daki masaya tek başıma oturdum ve tost yiyecektim tostu ısırır ısırmaz oruç tuttuğumu hatırladım ama lokma ağzımda biraz yutmuştum galiba sonra kaza orucu mi tutsam diyordum ama bu ramazan orucu keffaret lazım diye düşündüm nevanksma geliyor aydinlatirsaniz memnun olurum


arifselim
Merhabalar. Bu tür rüyalar iki şekilde tabir edilir. Eğer rüyada oruç bilerek bozuluyor ve yeniyorsa bu hayra yorumlanmaz. Günah işlemeye ve asi olmaya tabir edilir. Unutarak yemek ise hayırlıdır ve Allah tarafından size gelecek olan nasiplere işaret eder.


Kayıtsız Üye
Ruyamda eşim yemek yiyordu bende orucluyum buna ragmen gidip yemek yiyordum ama oan aklimda degilde oruclu oldugum unutmusum sonradan farkettim


arifselim
Rüyan hayırlıdır. Oruçlu olduğunu gören kimsenin yanında insanlar rahat eder. Ayrıca olgun davranmaya, güzel huylara, temiz kalpliliğe ve sükunet içinde yaşamaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yanlışıkla su içiyordum ve orucum bozuluyordu ama yanlışlıkla olduğunun farkına varıyordum aa ben ne yaptım dedim orucum bozuldu dedim acaba bu iyiye mi yorumlanır kötüyemi?


arifselim
Hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibi için helal olan rızık yemesi ve kısmet alması şeklinde tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım rüyasında beni dayanamayıp orucumu bozdugumu
bozdugumu görmüş ne anlama geliyor. Bnde rüyamda yanlışlıkla bozdugumu gördüm


arifselim
Bu tür rüyalar hayırlıdır. Kişi için bol bereketli ve hayırlı rızık sahibi olmaya işaret eder. Bazende hayırlı haberler işitmeyede yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek

Kayıtsız Üye
Degerli hocam ben gecen gün rüyamda bakiyorum mersine gitmisim suluk alandayim arkadaşlarla eglenirken bakiyorum elimde 1tane çikolatali gofret yiyorum sonra ben 2 in cisinide yiyecektim agzima attim aman Allahim ben napiyorum orucum diyorum azimdakini çikardim hemen. Bunun anlamini örenmek çok istiyorum


arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzeldir. Allah’u tealanın sana ihsan edeceği helal ve bereketli rızka delalet eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ewe misafir geliyordu cay iciyorlardi ben orucluydum icmiyordum sonra bilmeden defalarca yemek yiyiyordum oruclu oldugumu anliyordum birakiyordum yemegi ama kisa bir sure sonra yine yiyordum bir tirin arkasindaydim birden kapisi tam aciliyordu inecektim birden kapagi kapaniyor insanlar dusuyordu tir hareket ediyordu içinde kaliyordum


arifselim
Unutarak yiyip içmek rüyada bereketle yorumlanır. Rüyan hayırlıdır. Bu rüya bol bereketli ve helal bir rıızıkla rızıklanmaya delalet eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam ben rüyamda orucumu pozduqumu qordum amma qesten yapadim ekmek yedim qordumki orucumu pozmusam cox uzuldum ozumu pis xis etdim


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyan hayırlıdır. Bu rüya rızık kazanmak ve berekete manasına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda oruç vaktinde yemek yemeye başladım, biri bana sen oruç değil misin diye sordu o an kendime geldim ama yemeye devam ettim. Gecesinde niyet edip etmediğimi bir türlü hatırlayamıyordum ama sonra da uyandım. Yorumlayabilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada oturarak uçmak

arifselim
Merhaba . Rüyan kazanca ve berekete işarettir. Orucu unutarak yemek Allah’ın ikram edeceği rızık manasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda komsula beraber uyaniyorum ayni yataktayim.(bayan). Yatakta karpuz yedim ve birden oruclu oldugumu hatirladim.misafirim vardiye telas yaptim evim çok pisti oturma odasindaki masam ekmek kirintisi vardi altinda ustunde.birden banyoda lavobolari temizliyordum.ordan tarlaya dustum yeni dikilmis findik tarlasiydi ama simetrisi dikimi yanlisti çok rahatsiz oldum.bir hortumla tarlayi havayla temizliyordum ..uyandim


arifselim
Bu rüyayı gören kişi için rızık ve bereket olarak yorumlanır. Rüya yorumcuları helal, temiz ve çok kazanç elde etmek manasına gelir demişlerdir. En doğrusunu Allah bilir.


Fatos gunes
Ruyamda koyde oluyordum ve birisi kocaman iri iri tavuk almis gelmis canli tabuk sonra yumurtlamasini bekliyordu yumurtlayinca bana vercekti sonra uyandim


arifselim
Bu rüyan güzeldir. Berekettir ve rızıktır. Yumurta bazen nasip kısmet manasına da tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda orucumu bozuyorum ama hiç umursamiyorum sanki çok normal biseymis gibi davraniyorum pasta yapıp dagitacagimi söylüyorum ama bir türlü yapamıyorum

Merabalar ben rüyamda orucumu bozuyorum ama pek umursamiyorum normal biseymis gibi davranıyorum yengem beni arıyor pasta yapıp dağıtacağız diyo sende yap dagit diyor sanki bir gelenek mis gibi bende yapicam diyorum malzemem yok almaya gidicem ama bir türlü alıp yapamıyorum yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyan senin için hata veya günah işlemeye işarettir. İsteyerek oruç bozmak manevi açıdan iyi değildir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

Kayıtsız Üye
Slm ben rüyamda orucumu bilerek bozdum ama sonra çok pişman oldum ne demek sölermisiniz


arifselim
Aleykum selam bilerek orucunu bozmak bazı günahlara bulaşmak manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda yrngem beni arıyor bir tepsi pasta yap dağıt diyor bizde yapıp dağıtacağız diyor bir gelenek gibi sanki sonra ben mutfağa gidiyorum birşeyler yiyorum orucumu bozuyorum ama pek umursamiyorum sonra pastayı yapmak için hazirlik yapıyorum ama malzememun olmadığını görüyorum kaynanam kayinbabam var evde gidip malzeme almak istiyorum ama onlara soyleyemiyorum yani bir türlü pastayi yapamıyorum yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Bilerek orucu bozmak manevi anlamda hayırla yorumlanmaz. Genellikle bazı hata ve günahlara işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kaç kere olduğunu saymadım oruçlu olduğumu unutuyor ve bir şeyler yiyordum sonra ben ne yaptım deyip uyanıyordum bu ne demek olur


arifselim
Normalde helal ve bol rızık manasında yorumlanır ancak sürekli tekrar eden bir rüya ise bilinç altına yerleşen bazı şeylerden kaynaklanabilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iftara iki saat kala yanlışlıkla orucumun bozuldugunu gördüm ve yemek yemeye devam ettim bu ne anlama geliyor açıklarmisiniz

Herkese hayırlı günler. Ben rüyamda halamgile gidiyorum. Orada yemek yerken oruç olduğumu hatırlıyorum. Ama yemeyede devam ediyorum bu neye dalalet eder acaba


arifselim
Rüyada unutarak yemek yemek hayırlıdır ve helal ve temiz rızka işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda oruclu oldumu unutup yemek yerim sonra hatirladim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmek üzere olan birini hastaneye götürmek

Arkadaslar rüyamda ben yanlislikla yemek yiyip oruc oldugumu hatirliyorum sonrada yemeye devam ediyorum sizce bunun tabiri nedir??


arifselim
Unutarak orucunu bozduğunu gören kimse için bu rüya hayırlıdır ama hatırladığı halde orucunu yediğini gören kimse hak yolundan uzaklaşmasına işarettir. Bu bir ikaz olabilir. En doğrusunu Allah bilir.


zeki damar
rüyadam oruçluydum orucumu açıyordum yanımdaki biri yemek yedin diyordu bende ezan okundu orucumu actım diyordum


arifselim
Rüyasında ezan okunduğunu sanarak yemek yediğini gören kişi için gördüğü rüya çok hayırlı olarak açıklanır. Bu rüya Allah tarafından verilen nimete, berekete ve rızka delalet eden hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Oruc oldugumu saniyorum ve su iciyorum yanlislikla çok üzülüyorum Daha Sonra oruc olmadigim aklima gelio hayirdir insAllah


arifselim
Allah tarından ihsan edilen veya edilecek olan nimetlere, rızık ve bol berekete tabir edilir. Rüyada yanlışlıkla orucunu bozmak daima güzel ve hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben rüyamda orucluyken unutup sigara içerken gördüm kendimi sonra oruç bozulmadigini soylediler tekrar unutup sakiz cignedim bu böyle 3 defa tekrar etti acaba neye delalet eder hocam


arifselim
Aleykum selam. Eğer rüyada unutarak oruç bozulmuşsa bu hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüya tabircileri bu rüyaları Allah tarafından rızıklanmak manasında tabir etmişlerdir. Rüyada bilerek orucunu bozmak ise günahlara bulaşmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Bckmm
Selamun aleyküm.
Ben rüyamda oruçluyken unutarak yemek yiyorum daha sonra hatırladığımda ağzımı suyla çalkalayarak tükürüyorum. Ama bu durum sürekli oluyor yani nerdeyse her 10 dk da bir unutup yemek yiyorum. Diğer bir rüyamda ise çok eski bir arkadaşımın ölüm haberini aldım. Bunu duyunca çok üzüldüm. Yanımda ki arkadaşıma anlatıp onun öldüğü yeri gösterdim. hem konuşup hem ağlıyorduk. Daha sonra onu görmek için hastaneye morga gittik.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen bir arkadaşını görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada unutarak oruç bozmak çok hayırlıdır ve berekete Allah’ın nimet ihsan etmesine yorumlanmıştır. İkinci gördüğün rüyan ise, üzücü bir haber almaya ve bir olaydan etkilenmeye işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda kocamın bile isteye orucunu bozduğunu gördüm yapma dediğim halde ben zaten dünden beri böyleyim diyerek uyandım ne anlama geldiğini yazarmisiniz


arifselim
Aleykum selam. Orucu bilerek ve isteyerek rüyada bozmak bazı hata ve günahlara işaret eder. Ancak bu sonuçta bir rüyadır ve bir bilinçaltı olması da mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bu gun itikaftan ciktim aklima bir ruyam gekldi internetten baktim bazilari iyiye bazilari kotuyr yorumlamis bide size soruyum dedim.

Ramazanin 27. Veya 28. Gecesi sahurdan önce bir kabus seklinde gördüm bu ruyayi kalkınca nedendie bilmem çok korktum lagaboya gittigimde bilince yeni orada yerine geldi . Ruyamda her ne sebeptendir bilmiyorum ama soyle diyordum orucumu bozuyum nolucak 61 gun tutarim gibi bisey dedim orucumu bozdummu tam hatirlamiyorum eğer biliyorsaniz soylermisiniz.


arifselim
Çok özel bir şekilde tabir edilecek bir rüya değildir. Genel bir yorum ile günah ve hatalarla karşı karşıya gelmek veya işlemek gibi manalara işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş inek görmek ne anlama gelir? Tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
2-3 defadir orucumun farkli şekillerde bozuldugunu goruyorum birinci ruyamada biri cekirdek getiriyo bende oruclu oldugumu unutup aliyorum yani yiyorum sonra oruclu oldugum aklima geliyir ve birakiyorum cekirdeyi getiren bunun orucu bozmadigi soyluyor ve bir keresinde de bana ezan zamaninin geldiyini soyluyorlar ben elimi yuzumu yikadikdan sonra saate bakiyorum ve daha çok erken oldugunu goruyorum yani daha 40 dakika falan varmis gibi lütfen acil cevaplarmisiniz

Selamin Aleykum ben bir iki defa rüyamda orucumun farkli sekillerde bozuldugu gördüm birinci rüyamda biri bana cekirdek teklif ediyor bende kabul ediyorum sonra oruclu oldugumu hatirliyorum ama yanimda ki kisi bunun gunah olmadigini soyluyor ve ben devam ediyorum bir kresinde de saate bakib ezan zamaninin geldiyini gorup elimi yuzumu yikiyorum am donup saate bakdigimda hala zaman oldugunu goruyorum lütfen cevaplarmisiniz.


arifselim
Aleykum selam. Bilerek orucu bozduğunu görmek iyi değildir çünkü bu rüyan seni günahlara teşvik eden birisine veya senin bilerek günah işlemen işaret eder. Bu rüyayı kendine bir uyarı gibi kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ErtugrulBey
Selamın aleyküm
Ben rüyamı tam olarak hatırlamıyorum fakat takıldığım çok önemli bir yer var ve cevabını bulamadığım için çok huzursuzum. Rüyamı tamamen hatırlamıyorum fakat şuan yazacağım bölümün bana tam cevabı lazım yardımcı olursanız çok sevinirim. Rüyamda oruçluyum ama orucu unutup sigara içiyorum biraz içtikten sonra oruçlu olduğum aklıma geliyor elimden sigarayı atıyorum sonra orucum zaten bozuldu diyip yere attığım sigarayı alıp içmeye devam ediyorum. Orucu istemeden bozup içmeye devam ettiğim için tam bir cevap alamadım lütfen açıklayıcı anlaşılır bir bilgi verirseniz çok sevinirim. Allah’a emanet olun.. teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak

arifselim
Aleykum selam. Bir rüya genelde bir bütün yorumlanmalıdır aksi takdirde yorum eksikliği oluşabilir. Unutarak orucu bozmak çok hayırlıdır ve nimetlere kavuşmak anlamındadır. Daha sonra senin dönüp sigarayı isteyerek içtiğini görmen ise nefsine yenilmeni, bilerek hata ve günahlara bulaşmanı işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Hatırladığım kadarıyla rüyamda oruçluydum. 1 şişe su içiyordum sanırım sonra oruçlu olduğum aklıma geldi suyu bıraktım lavaboya tükürdüm. Unutarak orucu bozdum. Aca ramazandayız orucuz diye psikolojik bir rüya mı? Yoksa yorumlanması gereken bir rüya mı anlamı var mı?


Tohat
Ve aleyküm selam. Ramazanın içinde olmak ve ramazanı yaşamak bu tür rüyayı görmeni tetiklemiştir. Bundan dolayı tabir edilecek bir yanı olmadığı gibi sadece bir rüya ve yaşadıklarının birer yansıması olarak kabul edilir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


rüyada orucunun bozulduğunu görmek, rüyada oruç bozmak, rüyada orucun bozulduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada oğlunu görmek ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Oruçun bozulduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.