Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar, ben rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm. Kendisi başka bir şehirde ve sevgim aşk bakımından tek taraflı yani ben seviyorum sadece. Ama rüyamda benim için şehrime gelmişti ve buluşuyoruz. Birkaç en yakın arkadaşlarım var. Sonra farklı bir yere geçip diğer arkadaşıma benim için geldi sarıldık diyorum ve çok seviniyorum.
Sonra bunlar bitiyor buluşma bir şeyler oluyor orayı hatırlayamıyorum.. Ve ben alışveriş merkezinden aşağı iniyorum uçan bir ejderha var.
Yine hatırlamadığım kısım var. Sonra evdeyim ve babanem uykudan sanırım yani yatarken kalkıyor. Bana diyor ki yazıştığın yani sevdiğin kişi 2 yıl sonra fotoğrafını veya da seni görecek falan diyor. Aslında daha anlatıyordu ama hatırlayamıyorum..

Ne demektir acaba..


Yorum: Rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi

arifselim
Merhabalar. Genel olarak güzel gelişmeler anlamındadır. Ancak bu şekilde görülen rüyalar bilinçaltı olarak yorumlanabilir. İnsanın düşündüğü veya benzeri şeylerin rüyalarına yansıması çok normaldir ve özel bir manası yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,
Ben Sevdiğim kızı görüyorum rüyada arkadaşımın kafesinde oluyoruz en yakın arkadaşımda o senle dalga geçiyor diyor,
Çıkmadık hiç en az 5defa cıkmaktan geri döndü..


Yorum: Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu tür durumlarda görülen rüyaların genellikle özel bir tabirleri olmaz. Bunlar insanın gerçek hayatta etkilendiği veya bilinçaltına yerleşen şeylerin rüyasına bir şekilde yansımasından ibarettir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda karsiliksiz sevdigim erkegi gördüm çok mutluyduk konusuyoduk benim dedigim herseyi yapiyordu yanima geliyordu anlami nedir acaba


arifselim
Merhaba. Karşılıksız sevdiğin birini bu şekilde görmek, gören kişinin gerçek hayatta etkilendiği bazı şeylerin rüyasına yansıması anlamındadır. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kömür yığını görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdıgım kısıyı gördüm ve onunla evlenmışız ama o benı sevmedıgını ve babasının ıstegı ıcın benle evlendıgını kus oldugum ınsanlara anlattı ve ben bu dedıklerını duyduğumu ona dıyınce benm pesımden gelip bana yanlış anlama oldugunu söylemeye calştınmı


arifselim
Genellikle bu rüya evlenmeye tabir edilir. Eğer sevdiği ile evlenildikten sonra mutsuz olduğunu gören kişi, hayatında yaşadığı bir pişmanlıktan ötürü duyduğu vicdan azabı ile kahrolduğu anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm
Ben rüyamda sevdiğim insanı gördüm. Karşılıksız değil ama bizimki sadece günah olduğu için bir süre ayrıyız
Rüyamda ben bir mekandayım bu mekanın etrafı cam hep duvarı yok . Sevdiğim kişi koşarak bu mekanın önünden geçiyor daha sonra tekrar geçiyor ama bu sefer yürüyerek geliyor ve içeri giriyor yatıyor biraz hasta gibi annem onunla ilgileniyor ve o iyileşiyor. Sonra (o başka bir şehirde şuan.) Onu otobüste görüyorum gidiyor bende başka bir otobüsteyim peşinden gidiyorum ve ben bir anda dışarda buluyorum kendimi o gitmiş oluyor yüksek bir yerden atlıyorum her tarafta kar var yerde elmas buluyorum büyük çok güzel aileme veriyorum borçları ödesinler diye. Sonra ablamlara gidiyorum ablamla sohbet ederken dışardan sesler duyuyorum yağmur sesi.. Ablama diyorum ses geliyor yağmur sesi diye ablamda dışarı bakıyor evet yağmur yağıyor diyor uyandım .. yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en açık manası sevineceğin ve mutlu olacağın güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir edilir. Bir diğer görüşe göre ise, bu rüya bilinçaltı ve beslediğin yoğun duyguların rüyana bir şekilde sadece yansımasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kar ve buz görmek

Sudeee
Merhaba arkadaşlar.Ben bugün rüyamda kaesiliksiz sevdigim birini gördüm gercekte sadece bakismisligimiz olmustur yani.Ruyamda benim bütün ailem gelmisti neresi oldugunu şuan hatirlamiyorum sevdigim kisi ve arkadaşida yaninda hep yanima geliyodu bana sariliyordu sakalasiyorsu bunun anlami nedir acaba??


arifselim
Merhaba. Bu rüyaya özel bir yorum yapılmaz. Çünkü insanın etkisinde olduğu olayların rüyasına yansıması çok sıradan ve normal olarak kabul edilir. Allah’u tealadan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


nurlana
Rüyamda sevdiğim cocugun bulunduğu şehre gittim orda ortak bı akrabamzn evine gittim oda orfaydı beni görünce şaşırdı merhaba dediler bana daha sonrasında orda bulunanlar bizi yakıstrsıklarını söyledi o bisey soylemedi bende bilmem gibi dedik ama istekli olduğum belliydi onun yüzünde istemiyo gibi bı ifade vardı rüyanın sonuna doğru ben teske gelmeseydim diyip bahaneler uydurdum o benim üzüldüğümu anlamasnn diye başka şeylerle ugrastm.


arifselim
Bu rüyanın özel bir yorumu olmaz. İnsanın gerçek hayatta etkilendiği bazı şeylerin bir şekilde rüyasına yansımasından ibarettir denilebilir. Böyle rüyaların hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende rüyada karşılıksız sevdiğim erkeği gördüm.
Sarılıp uyumuştukBeni sevmesede
Hoşlaniyor. Ben seviyorum . Sonra kalkıp kitab okuyor.Rüyada öpmek istiyor izin vermiyorum.
Bu ruyanin anlamı ne bilen varmı .Gizli gizli seviyorum. Sevmesini bekliyorum😑

Salam ben rüyada sevdiğime sarılıb uyuyur dim .Sonra gidip
Kitap okumaya başladı . Öpmek istedi izn vermedim
Gerçekde benden hoşlaniyor ama ben seviyorum
Henüz 1şey yok
Bunun anlamını bilen varmı


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın tek anlamı senin gerçek hayatta etkilendiğin, düşündüğün ve hayal kurduğun şeylerin rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada el öpmek

Kayıtsız Üye
karşılıksız çok sevdiğim biri vardı 3yıldır son 6 7aydır biraktigimi düşünmeme rağmen ve aklımın ucundan geçirmememe rağmen onu yine rüyamda gördüm yine derken 7 8 ay önce de görmüştüm bir aralar bir süre şimdi yine herşey çok gerçekti onunla hiçbirşey olmamış gibi konuşuyordum herşey güzeldi ve galiba beraberdik neden aniden böyle bir rüya gördüm nedeni ne olabilir ayrıca arkadaşı olduğunu bilmediigm bir kişiye yanlışlıkla onu sevdigimi ama artık biraktigimi anlatmıştım ki bu olay yasanali 10gün oldu yani neden o gece degilde şimdi rüyamda neden


arifselim
İnsanların gördükleri rüyaların onda dokuzu bilinçaltı şeylerle ilgilidir. Hatta 20 30 sene önceki unutulmuş olan şeyler dahi görülebilir. Seninde bu rüyandan özel bir yorum çıkaramayız. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gajasgejvgey
Merhaba bn rüyamda karşılıssız sevdiğim kısı gördün onunla konuşup dolaşıyorduk fakat şu anda çıktığı kişi bana engel oluyordu en sonunda bir yerde durduk ve ben önünde eyildim ve lütfen beni kirma beni affet dedim anlamadığım bir taraf var rüyamda tartıldim o sozleri söyledikten sonra tartildiktan sonra kızı öptüm ve rüya bitti anlami nedir acaba???


arifselim
Merhaba. Bu rüya, bir konuda büyük emekler verdiğine, sabırlı olduğuna ve iyi niyet sahibi olmaya tabir edilir. Ayrıca insanın yaşadığı olumsuzluk ve üzüntülerin bir şekilde rüyasına yansımasından ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba
Ben sewdigim kiza açilamamıştım daha merabamız bile yoktu ben bunu rüyamda gördüm bir evin onünde biriyle konusuyodu sonra arkadaşımı aldım yanima yine aynı yere gittik bana bu kız evlenmiş diye biliyirum dedi

Okudunuz mu?  İstiharede kavga edip ağlamak

arifselim
Merhaba. Öyle bir süreçte bu şekilde görülen bir rüya ancak senin bilinçaltı duygularının rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. Özel bir şekilde yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda platonik olarak sevdiğim kişiyi gördüm ve bana hiç bakmadı başkalarıyla konuşuyordu. Genellikle onu rüyamda gördüğümde hep bana karşı ilgisiz oluyor bir rüyada sevdiğini söylemişti. gerçek hayatta karşılaşma olanağımız da sıfır denecek kadar az. Anlamı nedir acaba?


arifselim
Merhaba. Bunun hiç bir anlamı ve hiç bir yorumu yoktur. Yoğun duygular nedeniyle insan bu tür rüyalar görebilir. Bu rüyaları tabir edecek bir yönleri de yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda platonik aşkımı gördüm cafe gibi bir alanda yan masada oturuyordu onla birlikte ablası ve benim ailemden biri oturuyordu ablası benle konuşması için onu zorluyordu ama kendi bana gelmek istemiyordu bunun anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Bu konuda hemen hemen tüm cevaplarımız da oluğu gibi buda aynı manadadır. Yani bu dönemlerde ve bu şartlar altında bu tür rüya görenlerin rüyalarının yorumu olmaz. Sadece Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en doğrudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm mümin kardeşim.Ben bir kaç gün önce rüyamda karşılıksız sevdiğim kişiyi gördüm.Bakıyorum internetteki tabirlerine ama pek emin olamadım.Bunun özel bir tabiri falan var mıdır yoksa bilinçaltından kaynaklanan bir şey mi?Allah’a (c.c.) dua edersem o da beni sever mi? Cevap verirsen sevinirim.Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Evet, maalesef bu dönemlerde görülen rüyaların hemen hemen hepsi bilinçaltıdır denebilir. Çünkü duygu yoğunluğunun aşırı yüksek olduğu zamanlarda böyle rüyaların görülmesi normaldir. Allah’a elbette dualar edebilirsin ama sana tavsiyemiz rüyalara takılma ve isterken sadece hayırlısını iste.


Kayıtsız Üye
Dua ettikten sonra yattigimda sürekli rüyamda 4 senedir karşılıksız sevdigim insani görüyorum. Dua ederken nasipimde yoksa sogukluk ver icime rabbim diyorum hayırlısını istiyorum. Bir önceki rüyamda namaz kilarken görmüştüm çok etkilenmiştim. Sonraki rüyamda gördüğümde ise ben ona duygularimi acikliyordum ve sonrasinda güzel bir sekilde karsilik veriyordu hislerime ve rüyadayken kar da vardı gozumu ayirmiyordum tebessum ediyorduk birbirimize.


arifselim
Duaları kabul eden elbette Allah’tır. Senin gördüklerin ise adı üstünde sadece rüyadır ve rüyalardan kesin anlamlar çıkarılmaz. Gördüklerinin çoğu bilinçaltı olduğu anlaşılıyor. Sen Allah’tan sadece hayırlısını dile ve Allah’a tevekkül et.


Kayıtsız Üye
Ben bugün evli olan erkek arkadaşım evinde eşi bizi gördü ve erkek arkadaşım benimle evlenmek istediğini söyledi ailesine
ve ben Işıldayan bir gelinlik giydim uyandım ikinci bir rüya gördüm aynı gün aldattığı gördüm


arifselim
Bu rüya ciddi sorun, sıkıntı ve büyük pişmanlıklar yaşanması anlamındadır. Hayallerin yıkılmasına ve hatalar yapılmasına alamet olarak kabul edilir. Bu şekilde bu rüyadan bir ders alınabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm.. Rüyamı önceden yazmıştım ama bulamadım yorumu tekrardan yazmak istedim . Sevdiğim bir çocuk vardı imani yönü artıp sonra bana nasip olsun diye herzaman dua ederdim. Rüyamda bir evdeyiz yanımda sevdiğim kişi var bir defter arkasını gösteriyo ve defterin arkasında Ya Baki Entel Baki yazıyor . Bunun anlamı nedir ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Sabah ezanına yakın görülen rüya

ACİLSERVİS
forumduasi.com/ruya-tabiri/259389-rüyada-eski-nisanliyi-gormek-3.html#post1262387

Yazdığın rüya bu sayfada cevap orada yazılacak.


muallime lady
ben rüyamda karşılıksız sevdiğim adamı gördüm yani onu sevdiğimi o bilmiyor. rüyamda onu görüyorum yolda ve takip ediyorum bahçeli bir eve giriyor tek kat köy evi gibi evin dışı beyaz renk bahçede güller var ferah bir ev, ardından bende eve giriyorum sevdiğim adam cebindeki eşyaları fortmentonun üstüne bırakıp bir odaya giriyo bende o bıraktığı şeylere bakıyorum bir kitap ve anahtarlık var kitapı açıyorum sol tarafı oymalı ve oraya tesbihini yerleştirmiş sağ taraftada dua yazılı ama dua daire şelinde yazılmış hanı satılar ayatel kursi kolyelerinde de yazarya bazen yuvarlak şekilde aynen öyle neyse birden yanıma Necmettin Erbakan giriyor beni görüyor gulumsuyor hoş geldin kızım deyip sarılıyor ve o sırada odadan diğerleri ve sevdiğin çocuk çıkıyo o ev necmettin erbakanın sevenlerinin toplandığı evmiş neyse sevdiğim adam beni görüyo ama tepki vermiyor ben gitmek istiyorum diyorum necmettin hocaya oda bana bir kadın gösteriyo o seni geçirsin diyo kapıya kadar kadın çok güler yüzlü bahçeye çıkıyoruz elimde bir peçete var çöpmüş o bunu atacağım diyorum çöp kovasını gösteriyo ilkinin kapağını açıyorum içinde su ve balıklar var buna atma diyor diğer kutuyu gösteriyor diğerini açıyorum içinden yılanlar (2 tane) çıkıyo ve üstüme atlıyor 1 i ve sonunda uyandım.. yorumlarsanız çok sevinirim..


arifselim
Selamun aleykum. Güzel bir rüya görmüşsün lakin tek bir şey değil bir çok şeyi iç içe gördüğün için bunu net bir şekilde tabir edemeyiz. Karşılıksız sevdiğin kişi ile ilgili olan bölüm bilinçaltı olma ihtimali vardır. Diğer ayrıntıları sana bu şekilde bir rüya ile tabir etmem mümkün değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin arkamızdan konuşması ne anlama gelir? tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Onunla baya geziyoduk fln sonra lunapark gibi bir yerdi ama karanlık sisli bir yerdi ve tek bizim bindiğimiz oyuncak vardı benim yanlışlıkla elim onun eline geliyodu sonra elimi tutuyodu ben geri çekiyorum ve sonra bı anda evde olduğumuzu gördüm kapinin önünde ve bu kişi benim öz kuzenim neyse evdeydik işte ağlıyodu gitme boşver diyodu bir yer için istemiyodu beni kardeşi gibi görüyo aramızda bir yaş olsada her neyse ağlıyodu onunda çok istediği bişi olmamıştı bende gitmicem diyodu fln sonra bende içeri gel bize biraz meyve yiyelim diyodum tamam diyodu gülüyodu bende mutfağa gidip havuç erik,ayva fln cikariyodum sonra odaya gidiyodum bakiyodum yok yatakta iç çamaşırlarim ve tokam fln vardı ben de galiba bunlari gördü diye gitti diyodum sonra teyzemi çağırıp ona gösteriyorum oda bakıyordu gülüyorum fln bende öyleydi


arifselim
Görmüş olduğun bu rüya karmaşık bir rüya olup açık bir anlamı yoktur. Karşılıksız gönül ilişkileri yaşayan insanların gördüğü rüyaların çoğu bilinçaltı ve psikolojik olarak kabul edilir ve tabirleri de yoktur. En doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleyküm.ben rüyamda hoşlandığım kişiyi gördüm o çok yüksek bir binanın çatısındaydı ben aşağıdan ona bakıyordum.ve bana sen nasıl bir insansın diyordu.daha sonra karşımda gördüm onu ellerimle kalp işareti yaparak biz senle evlenelim diyordum.oda gülümseyerek tebessüm etti.sizce bir manası varmıdır.


arifselim
Aleykum selam. Bizim anladığımız kadarıyla bunun anlamı karşılıksız olan bir sevgiden veya hayal kırıklıklarının yaşanmasından dolayı görülmüş olabilir. Çoğu kere bilinçaltı kabul edilir ve tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kirli deniz görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda tek tarafli sevdigim oglani goruyorum is yerimde benimle calisiyordu fakat benimle ne konustu ne de bana bakti ama durmadan etrafimdaydi bisey soracak gibiydi aceba bunun anlami ne demektir


arifselim
Merhaba. Bunun anlamı ve yorumu olmaz. Çünkü tek taraflı gönül ilişkisi olanların o kimse ile ilgili gördüğü rüyaların genellikle tabirleri olmaz. Sadece Allah’a havale et ve ondan hayırlısını dilersen bu en güzeli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Selcan
Merhaba rüyamda sevgilimin annesi bı kütüphane tarzı bı yer açmıştı ama annesi bana aşırı ilgiliydi durmadan sarılıp opuyordu teyzeleri falan da vardı en son öptüğünde dudağımın kenarından öptü ama ıslak bı opucukti bunun anlamı nedir acaba


arifselim
Merhaba. Karşılıksız olan sevgilerde, sevdiği ile ilgili olarak hemen hemen ne görülürse görülsün bilinçaltı olarak kabul edilir. Bu gördüğün rüyaya da özel bir yorum maalesef yapamayız. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim rüyamda bir kafedeydik. Ben en yakın arkadaşımla bir masada oturuyordum. Yan masada da platonik sevdiğim çocuk ve arkadaşları oturuyordu. Ben göz açıp kapayıncaya kadar yanımdaki arkadaşım hemen onların masasına geçmişti. Orda konuşmaya başladılar ben merak ediyordum ama aslında anlamıştım ne konuştuklarını. Sonra arkadaşım yanıma geldi ve ben onu kolundan çekerek dışarı çıkardım.

Tam da tahmin ettiğim şeyi söylemiş arkadaşım yani benim onu sevdiğimi ve onun olumlu düşünüp düşünmediğimi sormuş çoçukta bilmiyorum falan demiş ama sevinmiş. Sonra arkadaşım bir anda yok oldu ben deniz kenarında bir banka oturdum bir köpek sürekli üstümd gelmeye başladı. Kovsam bile gitmiyodu. Ve en sonunda beni ısırdı ve bir tanıdığımız bana hakaret etti. Bu rüyamın anlamı nedir acaba? Çok merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada büyü yapıldığını görmek

arifselim
Merhaba. Rüyan yaşadıklarının rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir. Seni köpeğin ısırması ise sana zarar verilmesi ve kötü bir duruma düşmenin bir işareti olarak tabir edilir. Allah’a havale et ona tevekkül et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evli olan sevdiğim adamı gördüm.onunla konuştum ve beni tanıyıp tanımadığını sordum.tanıdığını söyledi.ona o evlenmeden önceki olan sevgimden bahsettim. ikiz erkek bebekleri vardı isimleri Yahya ve İsa idi..vakit geçtikten sonra gülerek konuşmaya devam ediyorduk..evli olduğu eşi de bizi izliyordu


arifselim
Bu rüya duygusal etkileşimin bir yansımasından ibarettir denilebilir. Bu tür rüyaları bu gibi durumları yaşayan insanlar görebilir ve bunlara özel bir yorum yapılmaz. Sadece Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben 19 yaşında bekar bir kızım. Rüyamda karşılıksız sevdiğim gençten evli olmadan bir erkek bebek doğuruyordum.Doğum anını görmedim ama midem bulanıyordu. Sonrasında boğazım yarıldı. Bebeğin boğazımdan doğduğunu düşündüm. Bebeğim çok sevimli hafif toplu beyaz tenli bir oğlandı. Beyaz örgülü bir kıyafet vardı üzerinde. Annem evli olmadığım için bebek kendininmiş gibi yapıyordu evdekilere. Hatta abim yanimizdayken bebeği emzirmiş gibi yaptı. Bebeği çekince annemin göğüs ucunda süt damlası gördüm. Şaşkına döndüm. Sonra bebeği emzirmek için ben aldım emzirdim.Bebeğin babasına oğlunu doğurdum diye mesaj attım. Aklım orada kaldığı için biraz huzursuzdum . Ama bebeği yine de seviyordum. Teyzem beni görünce neden mutsuzsun diye sordu. Mutsuz değilim dedim. İçimden "bebeğim anneme anne diyecek nasıl mutlu olayım" dedim. Neyse ben bebeği emzirirken oda da abimde vardı. Birden telefonu çaldı zeynep diye bir kız arıyor. Abim eski sevgilisi olduğunu, çok zor zamanlar geçirdiğini konuşmak için aradığını söyledi. Annem açma dedi. Ben de ac dedim. Kızcağızın derdini dinle ne olacak dedim. Acaba babasina bebeğin videosunu mu göndersem? Ismini ne koyucam diye düşünüyordum. Beni bu olaylardan bağımsız olarak yakın bir kız arkadaşim telefondan aradı sonra telefonda benimle sürekli derste uğraşan beni çok seven erkek hocam belirdi. Meğer neler yapıyorum diye sormak için arkadaşıma aratmış. Ben arkadaşima dedim ki hocaya selam söyle. Hoca da dersteymiş. Sınıftakilere sessiz olun bana A.(adımın ilk harfi) selam söylüyor dedi. Sınıftakiler gülmeye başladı.

Okudunuz mu?  Rüyada saç kesilmesi ve ağlamak

Tohat
Hayırlı günler. Rüyada erkek bebek doğurmak da bekar birinin kendini doğum yapmış ve hatta emziriyor olarak görmüş olması da çok hayırlıdır. Hayatında hem köklü değişimlerin olacağına bunların olumlu yönde olacağına, çok huzurlu ve neşeli olacağına ayrıca bir kısmetin doğup evlilik kararı alabileceğine yönelik hayırlı bir rüyadır. Allah en iyisini bilir.


rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek, rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek, rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek diyanet

Bu kategoride yer alan Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.