Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kustuğunu görmek

Rüyada kustuğunu görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar rüyamda yerde can cekişir gibi boğazım şişip çok fazla kustuğumu gördüm Allah hayra yorsun sabah kalktığımda dudaklarım yara oldu korkudan rüyamı yorarsanız sevinirim Allahın selamı üzerinize olsun


Yorum: Rüyada kustuğunu görmek

arifselim
Hayırı günler. Bu rüyanın çok farklı anlamları bulunur bunun için en doğru yorum kişiye özel yapılacak yorumdur. Genel olarak şu yorumları yapılabilir; pişman olacağı bazı suçlar işleyeceğine veya günahlarından tövbe ederek Allah’tan af dilemesine işaret eder. Bazende yakında bazı sıkıntılarla karşılaşmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyamı yorumlarmısınız

Rüyada ağız dolusu kusmak

Kayıtsız Üye
Öncelikle sa…ben gece rüyamda yeğenimi ve kardeşimi gördüm yeğenimin yüzü küçük küçük çukurlar ile dolu her yeri ben kardeşime diyorum ki hastaneye goturelim tamam diyor ve yegenim başka oda da diğer kardeşimle iken ben odaya giriyorum kardeşim bana kül tablasıni gösteriyor bunu kustu diye bakıyorum kul tablasinda bir balık var ve üstü kıl pislik dolu elime alıp yikarsam hastalığının sebebi balık diye düşünüyorum ve alıp lavoboya gidiyorum tam yikarken balık kocaman oluyor temizliyorum yavaş yavaş o sıra yeğenim geliyor ve ben yüzüne bakınca kusmaya başlıyorum… Lavoboya ağız dolusu kusuyorum kendimi durduramiyorum sonra nefes alamayıp uyandım…..ne anlama geliyor yorumlarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada kerbelaya gitmek

Yorum: Rüyada kustuğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya olumlu olarak yorumlanmaz. Özellikle de rüyada kusan kişilerin yakın zamanda bir sıkıntı içerisinde olduklarına ve sorunlar yaşadıklarına alamet olarak kabul edilir. Bazende bir pişmanlık yaşamaya ve üzüntüler içerisine girmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada boğazında birşey kaldığını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba! 3 ay sonra evleneceğim inşaAllah, rüyamda da evlendiğimi beyaz gelinlikli halimi gördüm. Evliliğimin ilk günü evimde kustuğumu gördüm kahverengi olarak. Şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Rüyanın ilk bölümü çok hayırlı olarak yorumlanır ve mutluluk manasındadır. Diğer kısmı ise farklı şekillerde de yorumlanabilir. Genel olarak bazı konulardan duyduğu pişmanlıklarının olduğuna, tövbe etmesine ve çok zor geçecek sandığı bir şeyin kolaylıkla geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıbrıs'a gittiğini görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda küçük kardeşimi gördüm kardeşim 4 yaşında… bir şey yiyor yediği şey boğazında kalıyor gibi oluyor kardeşim kusmaya başlıyor kusuyor birden gözüme kan kusuyor gibi geliyor ama değil siyah kusuyordu sonra kustuktan sonrada rahatladı iyiyim dedi merak ediyorum bunun anlamını şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi?

Tohat
Ve aleyküm selam. Söylenecek sözlere, yapılacak davranışlara, günahlara, hatalara, insanlara karşı gösterilen tavırlara, ahlaka dikkat edilmesi gerektiğine aksi takdirde kişinin pişman olacağı bazı durumlar ile karşılaşma ihtimaline işaret eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


kardeşin kusması, rüyada kudmak, Kusmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kendi mezarını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kustuğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.