Anasayfa
17 Eylül 2022, 22:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada azraili görüp konuşmak

Rüyada azraili görüp konuşmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben 2 hafta önce namaza başladım 20 yaşındayım evden dışarı çıkmayı sevmem kendi halimde bir insanım genelde bilgisayarda vakit geçiririm rüyamda azraili gördüm 1 katlı bir ofisin önündeydi fırtına tarzı birşeyler oluyordu siyah çarşaflıydı tam olarak hatırlamıyorum depremdi sanırım insanlar dışarı çıkıyordu azrailde orada birşeyler yapıyordu sanırım can alıyordu bende ofisin hemen kenarısında azraile doğru baktığım yerde bilgisayar masasında oturmuş oluyordum azrail birden yanımda belirdi ben senin canını almadımmı diye bana sordu bende hayır dedim bilgisayarın monitörü açık oluyordu kapatayımmı diyordum kapat diyor ve gidiyordu bu neye işarettir yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada birini akan bir suya kapılmış olarak görmek ve birinin onu kurtarması

Yorum: Rüyada azraili görüp konuşmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyada Azrail aleyhisselamı bu şekilde görmek, gören kimse için dünya hayatında herşeyin istediği gibi olmayabileceğine ve dünya hayatının bir imtihan yeri olduğuna dair bir hatırlatma olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada havuz görmek, havuza girmek

Yorum: Rüyada azraili görüp konuşmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum eşim rüyasında azrail ve Cebraille muhabbet ettiklerini görmüş sonra eşim Azraile küfür etmiş boğuştuklarını ve Azrailin üstüne çöktüğünü görmüş uyanmışım sonra uyuduğunda tekrar üstüne çökmüş bu ne anlama geliyor


Yorum: Rüyada azraili görüp konuşmak

arifselim
Aleykum selam. Bir yorum olarak bu rüya hayırlıdır. Azrail aleyhisselamı yenmesi daha uzun bir süre yaşamasına, hasta ise hastalıktan kurtulacağına ve sıkıntılarının geçmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kelebek görmek

Kayıtsız Üye
Mrb ben rüyamda azraili görüyorum uzakta bekliyor bana geldi diye gidiyorum alma beni diyorum o bişey söylemiyor ben onunla pazarlık yapmaya çalışyorum daha yapacakların var diye kalbimi sıkıştırdığını görüyorum sonra kaçıyorum ondan korkuyla uyandım sonrada azrailde şekil olarak simsiyah koyun kafası gibi kafası ama koyunun boynuzu gibi boynuzları her yeri siyah ama boynuzları beyaz ne anlama gelir tsk edrim

Okudunuz mu?  İstiharede tanımadığın birini görmek

arifselim
Merhaba. Azrail aleyhisselamı görmek kötü değildir. Ancak gören kimseye dünyanın bir imtihan yeri olduğuna dair ona en açık uyarıdır. Asıl hayatın ahirette olduğuna ve bu dünyada herşeyin istediği gibi olamayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda babamla otururken ona "Sana azrail aleyhisselamın selamını getirdim" dedim Buna karşılık Azrail asleyhisselam sinirlendi şeklinde hissettim ve yatağım şiddetli bir şekilde ileri geri sallanıyor gibi olduktan sonra korku ile rüyadan uyandım .Ne anlama gelir ?

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli yılan görmek neye işaret

Tohat
Merhaba. Rüya sahibini uyarı olarak adledeceği bir rüyadır. Eğer kişi bilerek veya bilmeyerek yalan veya yanlış konuşuyorsa bunu düzeltmesi gerektiğine, imtihan olan bu dünyanın doğru konuşarak doğru hareket ederek geçirilmesi gerektiğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir elbette.


rüyada azrail görmek ve konuşmak

Bu kategoride yer alan Sınav için istihareye yatmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada azraili görüp konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.