Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada, Eski Ve Yeni Arkadaşlar Görmek

Rüyada, Eski Ve Yeni Arkadaşlar Görmek

BlackPearlXV
Selamın aleyküm… Rüyamda; Kordonda geziyorduk, insanlar falan geziyordu. Sonra ben dedemin dükkanına gittim, giderken eski sınıf arkadaşım bana seslendi ismimle. Ve bende ona baktım ve el salladım. Elimde kağıt ve kalem vardı ve kağıtta İngilizce şarkı sözleri yazmıştım. Üstümde de smokin gibi bir şey vardı. Sonra ben dükkana girdim ve büyük abdesti yapmaya gittim. 2 tane tuvalet vardı. Bir tanesi dışarıda, köşede bir yerde; bir tanesi de içerideydi. Ben altımı indirdim yarıya kadar ve dışarıya yapmaya karar verdim diyecekken kararım değişti ve insanlar arasında rezil olurum diye düşündüm. Ve sonra içeri girmeye karar verdim. İçerdeki tuvaletin gideri derindi ve uzundu biraz. Sonra ben vazgeçtim yapmadım. Sonra ise kardeşim geldi ve daha yapmadın mı dedi, bende yapmadım dedim, yapıcan mı dedi, bende yapmıcam dedim.

Okudunuz mu?  Rüyada Buğday unu görmek (İmam Nablusi)

Ondan sonra hadi o zaman dışarı çıkalım dedi. Ve sonraki gün oldu. Ben okulumda yeni sınıfımı bulmaya çalışıyordum ve bulmuştum. Kardeşim de yanımdaydı. Fakat içeri girmemiştim. Okulun en üst katına çıkmıştım ama bu sefer yanımda kardeşim yoktu. Sınıfa girdim. Hem eski sınıf arkadaşlarım, hem de yeni sınıf arkadaşlarım burdaydı. Sonra ben eski sınıf arkadaşlarımın yanına gittim. 2 eski sınıf arkadaşım beni en ön sıraya uyumaya çağırıyordu. Ben de yanlarına gittim. Onlar kafalarını koymuş uyuyorken ben kafamı koydum ama uyumadım. Sonra yanıma bir tane 19-20 yaşında bir çocuk geldi ve yanağımı sıktı ondan sonra da bana güldü ve erkekti. Sonra bende ona güldüm. Kafamı kaldırdım ve arkamda beden öğretmeni öğretmen masasında oturmuş, Eminem’in beautiful şarkısının nakaratını dinliyordu. Bende büyük bir eminem hayranı olduğum için o şarkıyı dinliyordum. Beden öğretmeni de eşlik ediyordu kısık sesle de olsa nakarata. Beden öğretmeni erkek. İçinde bulunduğum sınıf büyüktü. Sonra teneffüs zili çaldı ve ayağımda çorapla olduğumu farkettim ve ayakkabılarımı giymeye gittim. Fakat ayakkabılarımı giymeden önce çorabımın üstüne naylon-şeffaf bir çorap daha geçirdim ve ondan sonra ayakkabıları giydim. hem de yeni tanıştığım birkaç kız vardı, tesadüfen. Kızları tanımıyorum. Yanında birkaç tane daha kız vardı fakat bir kız özürlüydü. Gözünün sağ tarafı sağ üst köşeye kaymıştı ve gözleri yeşil ile ela rengi karışık bir şeydi.

Okudunuz mu?  Rüyada başının üstünde bulut görmek

O tanıştığım kızların benden hoşlandığı belliydi hatta o özürlü kızın ayy ne kadar yakışıklı bir çocuk deyişini duymuştum. Sonra sınıfa 2 yada 3 motorlu çocuk girdi onları biliyordum fakat tam anlamıyla arkadaş değildik veya tanımıyordum. Onlar motorlarını park ettikten sonra sınıfa motor hocası geldi. O hocada gerçek hayatta o okuldan gitmişti. Fakat rüyada okuldaydı ve hangi konuları anlatacağını söylüyordu. Öğrencilerde konuyu hem motor üzerinde hem de kitaptan bulmaya çalışıyordu ve benim elimde de telefon vardı ve oyun oynuyordum. Oyun korsanlı bir oyundu ve oyunun sonunda araba yaptım oyunda. Ve karakterim olan korsanla o arabaya bindim oyunda. Önümdeki dubaları yıktıktan sonra bir rampadan atladım. Ve oyun bitti. Bu arada oyun oynarken yeni sınıf arkadaşımda birisi (erkek) yanıma gelip oo sen bu işi biliyorsun demişti. bende gülmüştüm ve rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi

LÜTFEN BU RÜYAYI KELİMESİ KELİMESİNE YORUMLAR MISINIZ? BU ARALAR BÖYLE DEĞİŞİK RÜYALAR ARTTI. VE BEN BUNLARIN ANLAMLARINI ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM HER AKŞAM ABDESTLİ BİR ŞEKİLDE DUA EDİP YATIYORUM SADECE ANLAMLARINI ÖĞRENMEK, BİLMEK İSTİYORUM. LÜTFEN BU RÜYAYI YORUMLAYIN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER…


Yorum: Rüyada, Eski Ve Yeni Arkadaşlar Görmek

arifselim
Aleykum selam. Biz rüyaları kelimesi kelimesine yorumlamıyoruz ve öyle de yorum olmaz zaten. O kadar ayrıntılı anlatmışsın ki bunu çok az kimseler hatırlayabilir. Rüyanın ilk bölümü aileyi ve aile içerisinde meydana gelmesi muhtemel olan tatsızlıklara ve sorunlara işaret eder. Diğer kısmı ise uzun sürecek olan arkadaşlıklara ve iyi bir eğitim almak manasındadır. Allah’tan hayırlısını dile ve rüyalara çok takılma. Çünkü adı üstünde bunlar sadece birer rüyadır ve kesin anlamları yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Berber görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Arkadaşlar Gôrmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hayırlı günler rüyamda bir ortama geldim. Arkadaşları sordum işte dediler arkamı döndüm hepsi böyle yan yana karışık oturmuşlar selam verdim konuştuk. Bu gece burda olduğuna dair herkes imza atıyor bende ismimin karşısına imza attım. Sonra ortama Ahmet Davutoğlu geldi. Ben bir an önce namaza yetişecem gibi hissettim. Kalktım kardeşimle asfalt yoldan karşıya geçerken çocuklar azdaha araba çarpıyordu. Durup yol verdiler biz geçtik kardeşim bir topla oynayıp duruyor. Yoldaki çocuklardan biri o bizim topumuz dedi ver dedim. Kardeşime sonra geldik. Kardeşim yere şekil çizmiş burası tuvalet burası cami v.s. ben namaza durdum. Orda uyandım Sabah namazının vakti gerçekten 12 dakika kalmış. Bir rüyamda Mevlüt Çavuşoğlu evimizde duştan çıkıyor. Eşim abi kahve yapayım mı diyor. Hayır hemen çıkmam gerekiyor dedi. Herşeyi ALLAH bilir. Yorumlarsanız sevinirim. ALLAH yâr ve yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada bir başkasının sizi hamile görmesi

Yorum: Rüyada, Eski Ve Yeni Arkadaşlar Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüyadır. Nitekim işlerin, maneviyatın konusunda daha titiz olacak ve özellikle bu ikisine sıkı sıkı sarılacağına delalet eder. Hayırlı işlerde bulunacak, herkesi şaşırtacağına, kolay kolay herkesin adım atamayacağı işlerde boy gösterecek cesaretini konuşturacaksın. Ayrıca tövbe ederek geçmişe set çekecek ve kendine yeni ve temiz bir sayfa açacaksın. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek

rüyada hem eski hem yeni arkadaşları gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada, Eski Ve Yeni Arkadaşlar Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.