Anasayfa
9 Kasım 2022, 7:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sırrın ortaya çıkması

Rüyada sırrın ortaya çıkması

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Sevdiğim bir adam var ama kimse bilmiyor bunu gerçekte. Bugün de rüyamda erkek kardeşim telefonuma girmişti nasıl oluyorsa. Ben çok korkmuştum çünkü her şeyi öğrendi sandım, herkese anlatacağını. Telefonu elime aldığımda mesajlarımızın olduğu sayfa açıktı (sevdiğim adamla) ama kardeşim hiçbir şey demiyordu. Ben de acaba okumadı mı okudu mu diye telaşla düşünüyordum sonra uyandım. Gerçek gibiydi 😨
Yorumlar mısınız ?


Yorum: Rüyada sırrın ortaya çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Aslında rüyanız çok açık. Tabiri yoktur. Fakat yoruma açık bir rüya. Günlük hayatınızda endişeli olduğunuz bir konunun bilinç altınıza empoze olması sonucu oluşmuş ve görülmüş bir rüyadır. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Sakız Görmek (imam nablusi)

Rüyada ayıbın ortaya çıkarılması

Tövbekârkul
Selamün Aleyküm Mumsema sakinleri!
Sizden bugün gördüğüm bir rüyamın yorumlanmasını rica edeceğim.İnternette tam olarak bulamadım anlamını.
Rüyam şöyle;
Cahiliye döneminde işlediğim günahlarım ve ayıplarımı uzun yıllardır görmediğim dayımın oğlu ortaya çıkarmaya çalışıyordu.Ben ise bunu gizlemeye çalışıyordum.Rüyamda oldukça mücadele veriyordum bu konu için.En sonunda mahkeme ya da yargı salonu gibi bir yerde telefonumdaki kişiler ve kayıtlardan ayıplarım ortaya çıkıyordu ve bunu annem de öğreniyordu.Büyük bir korku ve şaşkınlık yaşıyordum.Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Şimdiden cevaplarınız için Allah razı olsun.Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

Yorum: Rüyada sırrın ortaya çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. İki şekilde tabir edilmektedir. Rüyanızın ilk yorumu ve genel görüşe göre ailenizden bir veya bir kaç kişi ile sorun yaşayacak ve bu sorunu halletmek için sizin gereğinden fazla çaba sarf edip düzeltme yoluna gitmez zorunda olacağınız bir durum söz konusu olacaktır. İkinci tabiri ise geçmişte yapmış olduğunuz hata veya günahtan ötürü pişmanlığınız su yüzüne çıkmış olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Sevdiğinle Aynı Evde Olmak

Kayıtsız Üye
Merhaba benim sevdiğim biri var ve aynı mahalledeyiz bunu ailemden kimse bilmiyo ve ben rüyamda ailemin bunu öğrendiğini gördüm ayrıca uzaktan bı akrabamızı da kardeşimden hoşlanıyo gibi gördüm ailemin bunu öğrenmesinden çok korkuyorum bu bilinçaltı rüyası mıdır yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Salavat Getirmek (imam nablusi)

Benim sevdiğim bir çocuk var ve aynı mahalledeyiz oda beni seviyo ama ailem bilmiyo ve beni aileme söylemekle tehdit eden biri vardı.Ruyamda evdeydim ve evin içinde savaş vardı babam şehit oluyodu annem yaralıydi o sırada tehdit eden çocuk da bana mesaj atmıştı ama ben mesajı açamıyodum anlamı nedir acaba yorumlar mısınız


Tohat
Merhaba. Rüyanızın tabiri söz konusudur. sizin ilişkilerinizde sevgiye ve saygıya dayalı bağlar kurmaya çalıştığınıza ve evliliğe gidecek bir teklif alma ihtimalinizin olduğuna delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabi

Okudunuz mu?  Rüyada Sahra Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba

Ruyamda ailemle bizim eski binanin en ust katinda toplanmisiz baya kalabalik içinde kiz kardeslerim babam ve diğer aile fertleri mevcut . sonra ev hafif sarsildi gibi geldi bize. Ben en yakindaki pencereye baktim ev kendi etrafinda donerek yandaki binaya yaslandi ve asagi doğru cokmeye basladi . bu sirada kiz kardeslerim de bana donerek bu yikim olurken baska birinin dedikodularini gercekmis gibi yuzume vurmaya basladilar ve o ortamda şuan aramin bozuk oldugu eşim de vardi saskinlikla dinleyebildim sadece bina kimse hasar gormeden coktu ve içinden ciktik sonra da korku içinde uyandim . bu ruyami yorunlarmisiniz tskler

Okudunuz mu?  Rüyada Sigara Görmek

arifselim
Merhaba. Maalesef bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Özellikle de aile içerisinde yaşanacak tatsız ve üzücü olayların bir işareti olarak tabir edilir. İçinden kurtulmanız iyidir lakin bunun en makbul açıklaması budur. Yinede görülen rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim sevgilimin eşi beni istemiyor ve bizde mecburen gizli konuşuyoruz rüyamda birlikte görüştüğümüz günlerin fotoğraflarını sevgilimin babası çekmiş babama atmıştı (güya denizde yüzerken ama gerçekte böyle bir şey yaşanmadı) ben çok korkuyordum ve çok üzülüyordum babama bir şey olursa diye kalp hastası ne yapacağım ben nasıl bırakacağım bırakıyor muydum bırakamıyor muydum bilmiyorum acaba yorumu nedir bunun?
Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğin birini görmek

Tohat
Merhaba. Hak olmayan bir durum olduğundan içine düşen korku ve tedirginliğin yansımasıdır. Doğru olanı yapman gerektiğine, ifşa olma gibi bir durumdan dolayı bir çok kişi ile aranın açılmasına neden olabileceğini gösteren bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, öncelikle evliliğe adım atacağım kişi benden ayrılmıştı tövbesini yaptığım bie hatadan dolayı. . Rüyamda da da bu kişi annesine anlatmış kendisiyle yakınlaştığımızı pişmanlığını söylemiş bende annesine bir vesile msj attım, daha sonra da annesi bana her şeyi bildiğini yardım etmesi gereken bir durum varsa yardım ederim dediğini söylüyor.. Bu konuyu kapatalım sen samimiysen oğlumla konuşturayım tekrar diyor ben seni seviyordum deyip yardım etmek istiyor… Bende çok korkuyorum geçmişimi de bilmez inşAllah, beni kötü bilmesinler ben böyle biri değildim diyorum içimden..oğluyla görüşmek istediğimi onu gerçekten çok sevdiğimi anlatmaya çalışıyorum.. O korkuyla uyandım sizce bir anlamı var mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada sincap görmek

Tohat
Merhabalar. Yaşadıklarınla örtüşen bir durum olması hasebiyle bilinç altı rüyası olarak görülmektedir. Etkisinde kaldığın durumlar buna teşkil etmektedir. Allah’a havale ederek dua etmek ve akla takmamak en iyisi. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada sırrının ortaya çıkması, rüyada başkasının sırrının ortaya çıkması, rüyada bir sırrın ortaya çıkması diyanet

Bu kategoride yer alan Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sırrın ortaya çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.