Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tatlı görmek

Rüyada tatlı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben rüyamda yemek ısıtıyorum yemek için bir bakıyorum yemek tatlıya dönmüş.3 tane tatlı var kazanda.Yiyorum tatlıyı elime yüzüme bulaşıyor. Yorumlar mısınız. Teşekkürler


Yorum: Rüyada tatlı görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya aynen içinde geçtiği üzre güzel ve anlamlıdır. Özellikle de maddi açıdan olan sorunların çözümüne ve sıkıntılarından sonra rahatlamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tatlı görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum , rüyamda tanıdığım küçük bir çocuk evimde sütlü tatlı yapmış, ben gelip onun bir kısmını kendime ayırıyodum ama koyduğum kap ne kadar koyarsam koyyayim tam olarak dolmuyodu ve dolduğun tepside çok az tatlı kalmıştı , sonra tatlıyı yapan küçük kız geldi ve tepside az bir miktar kaldiğını gördü biraz morali bozuldu ama bozuntuya vermedi ben ona yeni malzemeler çıkartıp tekrar yapabileceğini söyledim o yapmak istemedi daha sonra tatlıyı kendim yaptım ama çok özensiz oldu ve biraz yanmıştı diğer tatlının üzerine yaptigim tatliyi koydum.sonra uyandı. Şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

Yorum: Rüyada tatlı görmek

arifselim
Aleykum selam. Tatlı yapılmasının anlamı, rüya sahibi için çok büyük sıkıntılar ve zorluklar içinden geçtiğine ama onun bu ağır yükünü birisi kaldıracağına ve rahata kavuşacağına işaret eder. Daha isabetli bir yorum için sana özel tabir edilmelidir. Allah’tan hayırlısını dile bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada turşu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda tatlı yapıyordum, limon aroması olsun diye tatlıma limon ekledim fakat piştikten sonra tatlım ekşi olmuştu. Her yiyen ekşi buluyodu sonra yakın akrabalarımdan bikaç kişi biz hallederiz diyip hamur yoğurup ki hamurda çok büyüktü; içine tatlımı sarıp pişirdiler. O ekşilik gitmiş oldu. Anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalet görmek

arifselim
Bu rüya sana özel bir şekilde yorumlanırsa daha isabetli yorumlanabilir. Genel olarak hayırlı olsa da beklentilerinin karşılanmayacağına, hayal kırıklıklarına ama çevrenden alacağın destek ile bunların üstesinden gelebileceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda iki kardeşimle bilmediğim bir yerdeyim bir dükkana doğru gidiyoz. bir adam geliyor 40-50 yaşlarında baya kodaman zengin güçlü biri gibiydi sanki, tam dükkandan çıkıyorduk bana bekle bir dakika seni birine istiyorum eğer kabul edersen evlenin diye bende kardeşlerimde şaşkınız biraz bekledik birden biri ortaya çıktı şu Arapların giydiği beyaz uzun elbise giymiş esmer saçları uzun dizine kadar ( normalde uzun saçlı erkeklerden de nefret ederim )neyse hafif top sakal yüzü yuvarlak beyaz tenli yanakları baya dolgun 25-30 yaş arasındaydı adam bize yakın ama havada duruyordu gözlerimin içine bakıyordu sanki diğer dünyadan gelmişti yani o hissi uyandırıyordu çok korktum bende kardeşlerimde neyse birden kendimizi orada bir sofrada bulduk aynı yerde onlarla sofrada yok yok en çok hatırladığım tabaklara daha önce hiç görmediğim bir tatlı çeşidi koyuyorlar tabakların içi baya dolu ve üzerine kırmızı reçel gibi bir şeyde döküp sofraya koyuyorlardı bende sofraya yerleştirmek için yardım ediyorum.rüyam burada bitti.hayır ile yorumlamanız dileğiyle.şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Üşümek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Tatlı güzel gelişmelerin habercisidir. Tüm olumsuzlukların geride kalacak ve hayatını güzelleştirecek tatlandıracak sevineceğin olaylar yaşanacak demektir. Hastalık, dert, sıkıntı gibi durumlar hallolacak ve genel olarak iş konularda kısmetinin açılacağı şeklinde tabir edilmektedir. Doğrusunu en iyi Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzay Gemisi Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kaynanam astina mavi çubuk şeker vermiş ama şeker gökyüzü renginde sanki bulut var içinde bir lezzetli bir tatlı gorme sonra kaynanam banada veriyor al kizim diyor alıyorum böyle bir tat yok sonra bana diyor arkada var bak topla sende yaparsın bunu diyor arkaya bir çıkıyorum taze fasulye tarlası kocaman kocaman bunlardan yapiliyor diyor kaynanam onları başlıyorum toplamaya.. Yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Üzerlik Tohumu Görmek (imam nablusi)

Tohat
Şans ve kısmetinin dört bir yandan gelerek seni mutlu edecek olaylarla örüntülü bir dönem geçirebileceğine delalet etmektedir. İş, sosyal ve ailenle ilgili güzel günler geçirebilir, sürpriz bir müjde veya davet alabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda beyaz bir arabada yengemi ve onun dünürünü görüyorum mevki sahibi birisi tatlılar getirmiş uzunca lokum var bildigimiz gibi değil köme gibide bana da kes diyor birazı kesip ona veriyorum döndükten sonra masada bir sürü tatşı görüyorum pudingler kömeler dondurmalar şaşırıyorum bu şekilde uyandım uyandıgımda mutlu bir şekilde uyandım umarım anlamıda güzeldir

Okudunuz mu?  Rüyada tacizci görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Varsa birileri ile olan anlaşmazlık, küslük ve tatsızlık gibi durumları ortadan kaldırmak için adım atan taraf olacak ve kırgınlıklara, küslüklere son vereceksin. Bir çok tatlı çeşitliliği görmen ise sağlıklı olmana, kar elde etmene, borçlarından kurtulmana hayatındaki tüm olumsuzluklardan arınmana delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

mumsema rüyada tatli görmek, rüyada tatlı yapmak, Rüyada şekerli yiyecekler

Bu kategoride yer alan Rüyada timsah görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tatlı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.