Anasayfa
22 Ocak 2024, 14:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Başkasının bizi rüyasında görmesi hayır mı şer mi?

Başkasının bizi rüyasında görmesi hayır mı şer mi?

taklamakan
merhaba arkadaşlar;
dün bir arkadaşım rüyasında beni görmüş.hayır mı şer mi bilemedim. benden yaşça büyük biri sözde erkek arkadaşımmış beni silahla vurarak öldürmüş. kan aktığınıda görmüş. bunun anlamı ne olur ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum.


Cevap: Başkasının bizi rüyasında görmesi hayır mı şer mi?

Kayıtsız Üye
1 – Tanıdığım amca beni saz calip türkü söylediğimi görmüş benimle bir alakası var mı?

2 – Kayın validem beni rüyasında kendisinden pide isterken görmüş bugün bana pide yollamış


arifselim
1- Rüyanın görülmesine göre bu tabir edilir. Hem gören hemde görülen kimse ile rüya tabir edilir. Bu rüya sizin hakkınızda konuşmalar yapıldığına işarettir.

2- Bu rüya her ikiniz içinde hayırlı olarak tabir edilir. Pide yeni kazanç kapılarına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – Merhaba yengem beni rüyasında defalarca kucagımdaki bebegi öperken görmüş tabiri nedir acaba

2 – Rüyada bir arkadaşım beni açık ve upuzun saçlarım varmış görmüş ben kapalı biriyim


arifselim
1- Merhaba. Rüyada bebek genellikle hayırla tabi edilir. İstek ve arzuların gerçekleşmesine işaret eder.

2- Bu rüya temkinli olmanıza ve hesabınızı yaparak iş yapmanıza işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – Yakın bir arkadaşım Rüyasında İkimizin bir gemide limanda açık denize yola çıkmak üzereyken. Görmüş ben çok merak ediyorum anlamını ya

2 – İyi akşamlar arkadaşlar. Yardımımıza ihtiyacım var. Beni 3 bir birini hiç tanımayan arkadaşım gelinlik içinde görmüş hepsi hep aynı şeyler o anlattı çok güzel ve mutlu muşum ve gelinliğim saçlarım çok güzel mis v.s. . Bu ne demektir?

3 -Beni sevmeyen biri benim dördüz doğurduğumu iki kız iki oğlan olduğunu ve evin her tarafının bok olduğunu görmüş ne anlama gelir


arifselim
1 – Bu rüya uzakta olan ve özlemini çok çektiğiniz kişiye kavuşmaya yorumlanır. Hasretler bitecek ve sevenlere kavuşma olacak manasında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

2 – Hayırlı günler. Bu rüyalar evlenmeye, mutlu olmaya ve yeni başlangıçlara tabir edilir. Rüyada gelinlik giyen için çok hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.

3 – Bu rüya sizin için çok büyük hayırlara işarettir. Sıkıntıların geçmesine, hayırlara ve çok büyük mutluluklara yorumlanır. Bu rüya sizin için çok hayırlıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Başkasının bizi rüyasında görmesi hayır mı şer mi?

Kayıtsız Üye
1 – Merhaba.komşumuz beni ve çok güzel bir erkek oğlan çocuğumu görmüş ..Fakat ben bekarım..yardımcı olursanız sevinirim

2 – Merhaba benim bir arkadaşım rüyasında benim ailem sevgilim annesi onlara misafirliğe gitmişiz sevgilimin annesi beni orada istemeye gelmiş ve beni çok sevdiğini yüzümün güzelliğinin yettiği. Karakter önemli olmadığını söylemiş acaba bunun yorumunu bilen var mı çok sevinirim 🙂

Okudunuz mu?  Boşanma konusunda İstihare namazı

arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar genelde nasip olarak tabir edilirler hayırlıdır ve kısmetin açılması manasına yorumlanmışlardır. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Merhaba. Bu rüya genellikle karşı taraftan işitilecek olumsuz konuşmalardan dolayı üzülmeye yorumlanmıştır. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Evli ve uzun süredir çocuk isteyen biriyim. Bir arkadaşım rüyasında beni görmüş. Bana ablasıyla gelmişler. Ben Hamileymişim son aylarımmış. Gelenlere börek , tatlı gibi ikramlarda bulunmuşum. Arkadaş bana demiş ki bak konuşmuştuk demek ki Allah bu zamanı nasib etmiş demiş. O arkadaşta bebek isteyen bir arkadaş. Yorumlarsanız sevinirim. Rüya görene mi gördüğüne mi yorumlanır bir de. ?


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar ihsan eylesin. Rüyada hamilelik konusu çok farklı şekillerde yorumlanır bu rüya ise gören kişiye göre tabir edilir. Bu gören kişi için yaşayacağı sıkıntılı ve çok zorlu bir döneme tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Çok yakın olmadığım yani sık sık Görüşmediğim bir Abla Rüyasında beni Eşime Siyah bir kazak örerken görmüş.yorumu nedir acaba.Şimdiden Allah razı olsun.
(Bu arada eşimle sıkıntılarımız var)

Loğusa bir arkadaşım kendisine yardım ettiğimi görüyormuş bana müteşekkir olarak rüyadan uyandığını söyledi. Yine başka bir günde komşumun kızı beni rüyasında sürekli olarak görüyormuş. Rüyada elbise giymişim ve onunla evimde dans ederken görmüş. Sürekli insanların rüyalarına giriyorum ve kafam takıldı. Hayr olsun diyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlıdır ve ilişkileriniz için olumlu yöne gideceğine işarettir. Bazende bu rüya sizin için ufak hastalık yaşamaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Yardım eden kişinin rüyası kendisi ile ilgilidir ve hayırlıdır sizinle bir ilgisi yoktur. Diğer rüya ise sizin için kafasına takmayan ve umursamaz bir yapıya sahip olmaya tabir edilir. Elbette en doğrusunu biz değil ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba geçen gün babam benim bir eşyamı bozduğunu benim üzüldüğümü ve düşüp bayıldığımı görmüş. Ve ayrıca bu gün benim hastalarımdan bir abla ise(hemşirim ben) beni güvercinleri tutup onlarla oynayıp ilgilenirken görmüş. manası nedir aceba Allah razı olsun


arifselim
Merhaba. İlk rüya sizin için tersi olarak tabir edilir. Yani üzülmek sevinmeye bayılmak ise mutluluğa tabir edilir. Güvercinlerle oynamak ise zor dönemlerinizde yanınızda olacak dosta işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Gemide giderken silahlı insanların beni öldürmeye çalıştığını, elimdeki boks eldivenlerini kendime koruma amaçlı yüzüme tuttuğumu, onlarla gökyüzüne uçup kaçmaya çalışırken vurulduğumu ve suya düşüp boğularak öldüğüm görülmüş. İş yerine gelip anneme ve babama haber veriliyor, ağlıyorlar, annem babam genç ve başka birisine dönüşüyor ve odadan çıkıyor şeklinde görmüş?


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyan senin için azimli, mücadele etmeyi seven, hedefleri olan ve uzun ömür sahibi olmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'tan umut kesmediğini görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar,lütfen yardım edin
Çok yakın ve sevdiğim bir dostum beni 10 günlük bir süre içerisinde 3 kez üst üste rüyasında çok sıkıntılı bir şekilde görüp huzursuz uyanmış,panikle beni aradı her defasında,bazılarını gündüz uykusunda görmüş,diğerlerini bilmiyorum ama sonuncusunu anlattı: beni yüksek bir binada ikimiz doktorlar Hakkında konuşurken görmüş,ben arkadaşıma “Ben gidiyorum kendine iyi bak demişim,o da sormuş doğru söyle benim birşeyimmi var demiş,Ben de hayir benim birşeyim var ne olduğunu bilmiyorum ama gidiyorum demişim. Sağlık olarak sıkıntılı bir dönem yaşıyorum ve bu arkadaşımın kalbi çok temiz,daha önce gördüğü rüyaların olduğu gibi çıktığına şahit oldum,tabi ki herşeyi rabbim bilir ama içim huzursuz oldu,bende arkadaşimin bana anlattığı bu rüyayı başkasına anlattım,hatamı ettim acaba?


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüya tam olarak tersi ile tabir edilir. Yani sıkıntılar feraha ve mutluluğa, hastalık ve diğer şeyler ise sağlıklı olmaya delalet eder. Çok hayırlı ve güzel rüyalardır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Arkadaşmlarin evde babaannem kapisini calip babaannen onu sadece sen kurtarirsin felan diyormus üstünede onu ben arayip rüyadan uyandırdim gidince soyledi bana


arifselim
Rüyayı tabir edebilmek için rüyanın içeriği anlaşılması ve olabildiği kadar ayrıntılı anlatılması gerekir. Bu şekilde tabir etmem mümkün değil.


Kayıtsız Üye
1 – Arkadaşım rüyasında ben ve kardeşimi görmüş bir evde imişiz gölgesi arkadaşıma hançer saplamış sırtından göğsünden 3 tane parmak çıkmış bende kardeşimde korkudan balkondan assa atlamışız bu ne demek hayır mı şer mi

2 – Merhaba beni kayın validem rüyasında mevlitte olduğunu ve benim gelen kişilere çay dağıtımı görmüş sizden ricam bunun anlamı nedir selam ve dua ile

3 – Bir arkadaşım beni rüyasında görmüş bir evdeymişiz ve sonra ben bir köşeye çekilip namaz kılıyormuşum bu arkadaş uzakta oturuyor ve sık sık görüşemiyoruz. Bu rüyanın anlamını öğrenebilir miyim teşekkürler.

4 – Tanıdığım biri beni çok kötü dövülmüş görmüş koluma girip götürmeye çalışmış kimseyi tanımıyormuşum


arifselim
1 – Rüyan hayırlı manaya işarettir. Dininde olan ve iyilik işlemeyi seven kimse manasına yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.

2 – Merhaba kardeşim. Bu rüya senin cömert olmana ve kalbindeki merhametine delalettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

3 – Merhaba kardeşim. Bu rüya hayırlıdır. Dürüst ve sözünde durmak manasına gelir. En doğrusunu Allah bilir.

4 – Dövülmek veya kavga etmek rüyada hayırlı olarak yorumlanır endişelenecek bir şey yoktur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba 2 haftada hem beni hem babamı tanıdığımız kişiler rüyalarında kötü bir şekilde görüyor kuzenim beni motor kazasında ölü olarak görüyor birde arkadaşım başımın sıkıştığını ve bu sıkıntıyı kimseye anlatamadığımı arkadaşımada bunu tanımadığı birinin söylediğini görmüş yorumlaya bilirmisiniz Allah hayra çıkarsın

Okudunuz mu?  Rüyada Allah ile konuşmak

arifselim
Merhaba kardeşim. Ölü olarak görmek hayırlıdır ve inşaAllah uzun bir ömre işarettir. Sıkıntı ve hastalıklar da genellikle tersi olarak yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Ece gzr
Merhaba bir arkadaşım bana mesaj attı 03:30 beni bir gün içerisinde 3 kere rüyasında görmüş ancak sonuncuyu hatırlıyor ‘Deniz kabuğu topluyorsun ağlıyosun noldu Ece diyorum biriktirmem gerek diyorsun böyle deli gibi kumu kazıyosun nasıl ağlıyosun ama varya’ dedi anlamını çok merak ediyorum teşekkürler


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya tersi ile yorumlanır. Ağlamak mutluluk ve sevinmek manalarına gelir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba bir arkadaşım rüyasında beni ve erkek arkadaşımı dans edip sarılırken görmüş. Etrafımızda insanlar varmış o da ordaymis herkesle birlikte bizi alkışlıyormuş. Bu arkadaşım kız, ve benimle ayni yaşta (18) ilkokul arkadaşım. Ayrıca kısa bir not daha; Bugün bizim yıl dönümümüz.


arifselim
Merhaba. Bu rüya senin hayatında meydana gelecek köklü bazı değişikliklere ve yeniliklere işarettir. Bu sana dikkatli seçim yapman için bir uyarıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Tekrardan merhaba. Bu sefer başka bir arkadaşım yine erkek arkadaşımı beni ve kendisini bir kumsalda görmüş. Biz oradayken birden erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı gelmiş. O gelir gelmez erkek arkadaşım düşüp bayılmış. Bende kızla laf dalaşına girmişim. Sonra yanımızdaki arkadaşımız ile (yani rüyayı gören) ikisi bağırışmaya başlamış. (Bu ikisi gerçek hayatta kavgalı) Erkek arkadaşımın eski kiz arkadaşı, yanımızdaki arkadaşımızı bıçaklamış. Arkadaşım üstüme yığılmış bayağı kan akiyormus. Bende oraya elimi tutuyormusum. Çok agliyormusum hıçkıra hıçkıra sonra delirmis gibi olmuşum. O kızı denizde boğmaya calisiyormusum. İkimiz denizin içinde birbirimizi boğmak için boğuşuyormuşuz. Sonra arkadaşım öyle uyanmış. Şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan karışık sıkıntılı ve problemli bir dönemi yaşayacağın anlamına işarettir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir tanıdığımız beni rüyasında evleniyor görmüş. Fakat abimin bu evliliğe karşı çıktığını ve önce kendisinin evlenmesi gerektiğini söylüyormuş (şuan evli kendisi). Bu rüya ne anlama geliyor acaba. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler…


arifselim
Evlilik genellikle hayırlı kapılan açılmasına veya bekarlar için evlilik olarak yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
ablam rüyasında benim kız çocuğum olduğunu görmüş bir iki hafta öncede ben doğum yaptığımı gördüm bayağı güneş gibi bir yüzü vardı yeni doğmuş bir bebek gibi değildi 8 9 aylık gibiydi ve erkekti sanki ve doğumda hiç zorlanmadan doğurmuştum bunlar ne demek oluyor yorumlayanilr misiniz


arifselim
Eğer evli değilsen bu senin için evlenmeye yorumlanır. Evli isen bu evlat sahibi olmaya ve maddi açıdan da rahat bir yaşama delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Cerkess
Merhaba bir tanıdığımız rüyasında beni helva kavururken görmüş helvanin kokusu bizim eve kadar geliyodu diyo bide yemek daveti vermişim ama onu cagirmmamisim ise üzülmüş beni niye çağırmadı diye lütfen yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Kendini Kolsuz Bacaksız Görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya senin için çok hayırlı işlere işarettir. İslamiyete uygun yaşayan ve her davranışına dikkat eden, hem ahireti düşünerek, hem de dünyevi hayatını ihmal etmeyerek çalışan kişinin mutluluk dolu yaşamının daim olacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar arif bey öncelikle iyi günler demek istiyorum

ben birini sevmiştim lakin sonradan hislerimin tek taraflı olduğunu öğrendim ve aşırı depresyonlu zamanlar geçirdim ki. Hastaneye bile gitmek zorunda kaldım. Bir süre boyunca sürekli rüyalarımda onu görüyordum sonra birden bıçak gibi kesildi.

Ve ben yavaştan ondan soğumaya başladım (kendi kendimi onun hakkında olumsuz düşünerek ikna ettim) bu anlattıklarım mayıs-haziran ayları için geçerli.

Ancak geçen hafta onu tekrar rüyamda gördüm. Benim itirafta bulunmamdan önceki zamanlarda ki gibi yanımda oturuyordu (lisede) ve sürekli gülümsüyordu şakalaşıyorduk sonra uyandım bu bana biraz anlamsİz geldi çünkü o bırak sevmeyi benden nefret ediyor bile olabilir…

İçim içimi yiyor lise son öğrencisiyim ve ygs lys’ye hazırlanıyorum kafamı rahatlatmam lazım…

Bu rüyadan ne anlamalıyım yoksa bu sadece benim biliçaltımdan mı kaynaklanıyor?

(o kız ben erkeğim


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüya senin için hayatında yeni ve çok güzel gelişmelerin olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır. Endişelendiğin şeylerden kurtulman anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar bir arkadaşım rüyasında beni küçük kızımla uzak bir yere gideceğimi diğer kızlarımı ve eşimi yanımda götürmiyeceğimi görüyor daha sonra evine gidip orda yola çıkmadan namaz kıldığımı eşimin namaz kıldığını görüyor(eşim normalde namaz kılmıyor) ne anlama geliyor acaba cevaplardan sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya, sözünde durmaya, sadık olmaya ve iş hayatında büyük başarılar elde etmeye tabir edilir. Bazende bu rüyalar hayırlı ve faydalı projelere yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Çalıştığım otelde garson bir kız beni rüyasında yatak odasında ona evlenme teklifi ettiğimi görmüş


arifselim
Bu rüya seninle ilgili değil o kız ile ilgilidir. Bu rüya onun için hayırlıdır ve isteklerine kavuşacağına tabir edilir. Niyetlendiği ve istediğine kavuşmak manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir arkadaşım cennetten düştüğümü görmüş rüyasında ve canın yandımı diye sordu anlamı nedir ?


arifselim
Her rüyanın bir manası olacak diye bir kaide yoktur. Bu rüyanın net ve açık yorumunu biz bilmiyoruz kardeşim. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir.


Kayıtsız Üye
Okuldan bir erkek arkadaşım beni ruyasinda gece 7-8 kişilik bir arkadaş grubuyla görmüş ve o da gruba dahilmiş. Fakat gruptan yalnızca beni tanıyormuş. Sizce bu ne anlama geliyor? Rüyayı gören arkadaşıma ve bana göre yorumunuz nedir acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

arifselim
Değerli kardeşim. Sadece görmek rüyayı tabir etmek için yeterli olmaz. Mutlaka ayrıntılı bir şekilde açıklanmalıdır. Bu durumda sadece Allah’tan hayırlısını dilemen gerekir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda tanıdık birini tuaf bir vaziette ve tanımadığım birisini kardeşi olarak görüyordum 2 tane şubemize bu ikisini atıyordum tuaf bir şekilde


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Tuhaf vaziyette görmek sıkıntılı durumlara işarettir. Tanımadığın kişiyi atamak ise birisinden yardım görmeye ve işlerinin yoluna girmesi manasında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merabalar Eski kız arkadaşım rüyasında kendi elinde bulunan büyük bir kuran i kerime benim su döktugumu kendisininde yikadigini görmüş.anlimi nedir acaba teşekkürler.


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bir şeyi yıkamak hayırlara alamet eder. İnşaAllah bu rüyanda hayırlara yorumlanabilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Karşı komşumuz beni rüyasında umreye giderken görmüş helallik almışım anneme söylemiş kadın var mıdır tabiri


arifselim
Bu rüya senin için kendine çeki düzen vereceğine, hayatını düzene sokmaya ve daha pek çok hayırlı işlerle meşgul olmak manasında tabir edilmiştir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ablam beni rüyasında görmüş beni sarı renkli bir timsah yemek üzereyken beni kurtarıyormuş çok korkunçmuş bu ne demek herkes beni rüyasında görüyor paronayak oldum ?


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüya tam aksine hayırlıdır. Rüyada timsah saldırısına uğramak, bilinç kazanmak, gönül gözünün açılması ve kişinin farkındalık sahibi olması anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrb. Yakın çevremde bir sürü insan şu sıralar rüyasında ortak bir arkadaşımızı öldürdüğünü görüyor. Bu arkadaşımızdan öğrendiğimize göre bizim dışımızda da rüyalarında o arkadaşımızın öldüğünü gören varmış. Biz bir yorum getiremedik. Umarım yardımcı olursunuz.


arifselim
Merhaba kardeşim. rüyada birini öldürmek o kişi ile ilgili olması gerekmez. Bu rüyayı gören kimse için suç işlemeye, bir şeyden çekinmeye ve tedirgin olmaya, Allah yolundan ayrılmaya, dini vecibeleri ihmal etmeye delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba 3 gündür arkadaşlarım beni rüyalarında gördüğünü söylüyor.Birinde işyerindeki ablanın evinde abla ve ailesi ile oturuyormuşuz.Erkek arkadaşım annesi babası ve kardeşleriyle birlikte beni istemeye geliyormuş ablanın evine. Diğer rüyada erkek arkadaşım bana kocaman bir çiçek buketi yaptırıp apartmanın içinde sürpriz yapıyormuş.Daha sonrasında bana emeklemeye başlıyormuş.. Başka bir arkadaşımın rüyasında ise günbatımına yakın deniz kenarında oluyormuşuz deniz çok temiz ve berrakmış denize gülerek giriyormuş.Yorumlarsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba kardeşim. Her 3 rüyada hemen hemen aynı manaya işaret eden hayırlı rüyalardır. Kısmetin açık olmasına ve uzun zamandan beri almayı beklediğin güzel haberleri almaya işarettir. Ayrıca hedeflerine adım adım kararlı şekilde ilerleyeceğine ve bunun için en doğru yolu kullanmayı başaracağına rivayet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kasey
Günaydın

Kuzenim dün gece rüyasında beni görmüş. Annesi (Esma halam), Şükran adında bir kuzenim ve aileleri Gül halamdaymışız. Onların yanında bir de ben varmışım.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

Aslında rüya gayet doğal lakin büyükhalam iki sene önce vefat etti ve Şükran (Gül halamın kızı) da üç sene önce vefat etti.

Akraba evlerine asla tek başına gitmişliğim olmadı ve ölen kişilerin yanı sıra aileleri de varken, ailemizden/akrabalardan sadece benim olmam ne anlama geliyor olabilir?

Teşekkürler


arifselim
Bu rüya hayırlıdır. Ölmüş akraba kimselerin rüyada olması ve akrabaların evinde olmak çeşitli sevinçlere, güzel fırsatlara ve hayırlı haberler almaya işarettir. Bazende gelecek olan misafire tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


OnurAlp
Selamun aleyküm benim bir arkadaşım beni rüyasında sevdiğim kız beni doğum gününe çağırdığını ve benim gittiğimi görmüş ne anlama geliyor çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Bir arkadaşım beni rüyasında sevdiğim kız doğum gününe çağırdığını ve benim gittiğimi görmüş ne anlama geliyor çok merak ettim şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tersi olarak yorumlanır ve üzücü haberlere işarettir. Bu rüya sıkıntı, dert, sorun, yokluk ve fakirlik anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün gece 2 arkadaşımda beni rüyasında görmüş ve iki rüyada da süslü püslü bir şekilde düğündeymişim bunun anlamı nedir acaba ikisininde aynı gün benzer rüyaları görmesi beni şaşırttı doğrusu


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya bu şekilde görülmesi genellikle günah hata ve üzüntülere işarettir. Bazen de kişinin gösterişi sevdiğinin ve kibirli bir kimse olduğunun göstergesidir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir arkadaşim beni ruyasinda görmüş bir ıslıkla etrafıma köpek topladıgımı görmüş bu neye delalet eder


arifselim
Bu rüya pek olumlu açıdan yorumlanmaz. Genellikle hayırsız kişilerle karşılaşmaya, onlar nedeni ile belaya düşmeye, zarara uğramaya ve sıkıntılı günler geçirmeye işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Bir tanıdığım rüyasında kayınvalidemi görüyor ve kayınvalidem tanıdığım kişiye bebek veriyor al bu bebek benim gelinimin bebeği. Bebeği eve götür yatır diyor. Oda götürüyor fakat ev baya yıkık dökükmüş. Hayırdır inşAllah.


arifselim
Merhaba. Bebek genellikle sevinç, bereket ve huzur manasındadır. Yıkık ev ise olumlu değildir ve gelen sıkıntıların bir işaretidir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar.Bir arkadaşım rüyasında beni görmüş.Yeni ayrıldığım erkek arkadaşımdan hamileymişim. Doktora gidiyormuşuz ben bebeği aldırmak istiyormuşum.Arkadaşlarım bana destek olmaya çalışıyormuş aldırma bebeği diye.4,5 aylık hamileymişim ve bebeğin cinsiyeti kızmış.Zamanı geçtiği için bebeği aldıramıyormuşum, karnımı yumruklayıp istemiyorum ben diye ağlıyormuşum..Yorumlayabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler…


arifselim
Merhabalar. Bekar bir kızın hamile olarak ve bir kıza hamile olduğunu görmek o kız için güzel günlerin geleceğine, başarıların elde edilmesine tabir edilen hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
2006 beraber görev yaptığım askerlik arkadaşım aşçı ali ben bir camiide sarık ve cübbe ile namaz kıldırırken kendisinin de benim yanımda kıldığını fakat arkamda kılanların farklı farklı namazlar kıldığını görmüş. O zaman imam hatiplik yapıyordum. Neye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an'ı yerden yüksek biryere kaldırmak

arifselim
Bu rüyada imamlık yapan kimsenin çevresine veya arkadaşlarına iyilik ve güzellikler için yol göstermesine, faydalı olmasına ve bazende örnek olacak şeyler yapmasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrb arkadaşım rüyasında beni çok güzel bir evde, beni ve kendisini havuzda yüzerken görmüş eşimide havuzu toprakla doldururken görmüş


arifselim
Merhaba. Bu rüya senin için imkansız işlerin peşinden koştuğuna ve hırsıyla, inancıyla, kendine olan özgüveni ile bu işlerin üstesinden gelmeyi başarmak anlamında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Eray Akdag
merhabalar arkadaşım beni rüyasında sarıklı beyaz sakallı yeşillikler içinde görmüş hayırmıdır sizce


arifselim
Merhabalar. Bu rüya dünyevi açıdan üstün bir dereceye, iş olarak ve maddi olarak da terfi etmeye ve rahat edeceğine alamet eden çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1.bir hafta önce arkadaşım beni rüyasında ölmüş olan babasıyla kavga ederken görmüş.2. kuzenim beni rüyasında aileme sıkı sıkı sarılmış ağlarken görmüş3. babam beni bir patlamada taşların altında kalırken görmüş (bütün bu rüyaların birbiriyle bir ilgisi varmı bunlar bir şeye işaret mi?)


arifselim
Bu rüyalarda kötü veya olumsuz bir durum yoktur. Zaman zaman bu tür rüyaların görülmesi normaldir ve birbiri ile bağlantılı da değildir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Sa elif be öğreten hocam rüyasında benim kendisine para verdiğimi ve maddi durumum un düzelmiş olarak görmüş bu ne anlama gelir saygılar


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyada benzer bir şekilde başkalarına yardımının dokunmasına yorumlanır. Ayrıca bu kişinin iyi kalpliliği sayesinde bir çok insanın rahat edeceği anlamındadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bir mesleki sınava girdim ama zaten meslek sahibiyim sonuçları daha belli olmadı annem de hiç merak etmediği ve kaygısız olduğu için merak etmez neyse annem hiç ummadığı kaygisiz yattigi anlardan birinde beni sınavı kazandığımi duyuyor beni sarılarak tebrik ediyormuş görmüş


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada bir sınavı kazandığını görmek ve birisinin kazandığını görmek düşmanı ya da rakibi yenmeye, işinde üstünlük elde etmeye, başarıya ve zafere tabir edilir. Hayırlı ve güzel bir rüya olarak yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Iyi aksamlar temiz yurekli bir arkadaşim beni kendisinden yardim isterken görmüş (birkac kere) anlamini aciklayabilir misniz hayirli aksamlar simdiden Allah razı olsun


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya hem yardım isteyen hemde istenen kişi için güzel bir yorumu vardır. Bu rüya girdiğiniz ortamlarda sevilen, saygı duyulan biri olacağınıza, yardıma ihtiyacınız olduğunda pek çok kişiden destek göreceğinize işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Arkadaşım beni rüyasında bir şeyden kaçarken görmüş oda camdan bana bakıyomuş sonra beni evine almış bana birisi birşeyler getirmiş ama kim olduğunu oda bilmiyor. Nasıl yorumlanır acabA çok merak ediyorum?


arifselim
Bu rüyada kaçan kişi için başarılar elde etmeye, huzurlu olmaya ve işlerinin yoluna girmesine işarettir. Bazende en sıkışık döneminde birisinden yardım göreceğine işaret eden hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Annem ve yakin arkadaşım başta olmak üzere cevremdeki insanlar bu aralar sürekli rüyalarında beni kötü bir şekilde görüyorlar. Başıma bir şey mi gelecek acaba. Rüyalar haber mi veriyor


arifselim
Zaman zaman bu tür rüyalar görülebilir. Ancak rüyalara göre bir yorum yapılabilir. Rüyalarda bir çok şey var ki tamamen tersi olarak yani şer zannettiğin şeyler hayır olarak yorumlanmaktadır. Allah’tan her zaman hayırlısını dilemek gerekir.


Kayıtsız Üye
Selam hem kardeşim hem işyerinden arkadaşım beni rüyasında patates püresi ve diğeride börek yaparken görmüş yorumlar mısınız


arifselim
Aleykum selam. Hem patates hemde börek yapmak iş hayatıyla ilgili olarak yorumlanır. Bozulan işlerin yoluna girmesine ve emek verdiği uzun uğraşların karşılığını almasına ve çok mutlu olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım rüyasında beni kötü görmüş rüya bana mı arkadaşıma mı yorumlanır

Mumsema


arifselim
Rüyayı yorumlayabilmek için içeriğini tam bir şekilde anlatman gerekiyor. Böyle görülen rüyalar bazen gören ve bazende gören kimse ile ilgili olabilmektedir.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm.arkadaşım beni okul müdürüyle sevgili olarak görmüş ve başı açık (başörtülüyüm) ..okul müdürünün bana daha çok aşık olduğunu beni üzdüğü için üzgün olduğunu görmüş…uzun boylu,saçları kırlaşmış biriymiş….bu arada ben bekarım ve kalbim bir okul müdürüne karşı ilgili tiple ilgili tarifi de uyuyor ama arkadaşım bilmiyor….


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar sadece bir şeyden etkilenmek, bir şeyi hissetmek veya görmekten dolayı görülebilen rüyalardandır. Bunların özel bir yorrumu tabiri olmaz. Bunu Allah’a havale etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım rüyasında beni ziyaret ediyor beni kolsuz ve bacaksız görüyor etrafımda ağlayan insanlar varmış yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya her ne kadar hoş gibi gelmese de tamamı olumlu mana olarak yorumlanan bir rüyadır. Rüyanın tam aksine çaresiz hallerden kurtulmaya, çözümlere ve çarelere ulaşmaya, şifa bulmaya, iyileşmeye, canlanmaya, tazelenmeye, moral bulmaya alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba annem rüyasında bir bebeği oluyor bebek ölü doğuyor oda kollarını çevirip kolunu koparıyor daha sonra da ayaklarını çevirmeye başlıyor ne ye işaret eder

Okudunuz mu?  Babam rüyasında beni görmüş

arifselim
Merhaba. Rüyada ölü bebek doğurmak, hayal kırıklığı yaşamak anlamına gelir. Rüya sahibinin mutsuz olmasına neden olacak olayların yaşanacağına tabir edilir. Allah’tan her daim hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece odur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuraklık gördün kurumuş arazi bir doğal su kaynağının yanındaydım suyun etrafında açlıktan birbirine saldıran küçük yabani hayvanlar vardı sonra köpek büyüklüğünde yeşil renkli iki kertenkele o hayvanlara saldırdı kovdum benden korkup uzaklaştılar sonra tekrar dönüp bana saldırmak istediler birini taşla öldürdüm diğeri korkup kaçtı


arifselim
Kuraklık görmek kişinin iş, aile, arkadaş ve benzeri bir durumu ile ilgili olarak yorumlanır. Bu kimselerden biri ile yaşanması muhtemel olan sorunlara işarettir. Kertenkele öldürmek ise bu zararı Allah’ın izniyle uzaklaştırmak olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyada bir tanıdığimiz benim eteğine kan bulaştığını görmüş ve annemin gerdek varsa dini kendisi dışında başkalarına gösterdiği için kızdığını görmüş


arifselim
Bu rüya bekar bayanlar için gönül ilişkisinde yanılgıya düşmeye ve kötü niyetli insanlarla karşılaşmaya, nişan atmaya ve düğün tarihinde sorunlar çıkmasına, evli bayanlar için düşük yapmaya veya hamilelikle ilgili bir sorun yaşamasına alamettir.


Kayıtsız Üye
Bir mağazada çalışıyorum alışverişe gelen müşterim beni rüyasında görmüş temiz bir su vardı önünde karşında yeşillik bir alan ve yarı açık bir kapı vardı ışık yanıyordu hadi gel geç sudan diyorum korkuyorum diyorsun bak çok güzel burası hadi diyorum ben çok korkuyorum diyorsun elini uzatmış bana dedi
Bu nasıl yorumlanır


arifselim
Bu rüya genellikle ferahlamanın ve kasvetli durumlardan kurtulmanın bir işaretidir. Aslında en doğru yorum kişinin durumuna göre edilen yorumdur. Yinede genel olarak hayırlı ve müjde dolu bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mesai arkadaşım rüyasında kendisinin satın aldığı elbisenin aynısını aldığımı görmüş.rüyayı görende bende bayanım


arifselim
Bu rüya o kimse ile aynı kararlar vermeye, ele geçen fırsatları birlikte değerlendirmeye ve bu şekilde kazançlı çıkacağınıza alamet eden hayırlı bir rüyadır. Ayrıca daha iyi şartlar yaşayabilmek için çareler aramak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İşyerinde bir bayan yanıma gelerek beni rüyasında gördüğünü söyledi. Normalde ismimi bilmez ama ismin bu … mu dedi evet dedim. Beni beyaz bir arabayla işe götürmek için almaya geldin dedi. İsmimi bilmesi çok ilginç sizce bu rüyanın anlamı nedir.


arifselim
Bu rüyanın hiç bir özel anlamı yoktur. Harama düşme, harama sürükleyecek her türlü şey sadece şeytandandır. Dikkatli olman ve şeytanın tuzağına düşmemen gerekir.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım beni rüyasında evliymişiz gibi görmüş erkek arkadaşımla hatta evimize gelmiş sohbet etmişiz erkek arkadaşıyla evdede erkek arkadaşımın oğluda varmış


arifselim
Bu tür rüyalar genel olarak hayırlıdır ve hayırlı gelişmelerin olması manasındadır. Bazende bu rüyalar gören kişinin bilinçaltına yerleşen düşüncelerinden dolayı görülmüş olabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde köpek görmek

Kayıtsız Üye
2 tane arkadaşım da bana gelip 1 tane rüyayı anlattılar ikiside birbirini tanımıyor fakat rüyaları aynı benim parmagimda yüzük ve yanımda daha yeni benden ayrılan sevgilim var ve biz yürüyormuşuz da biz şuan ayririz fakat hala onu çok sevip özlüyorum


arifselim
Bu rüyalar bu şekilde görülmesi insana çok ilginç veya tuhaf gelebilir ama bunun özel olacak bir yorumu yoktur. Ancak bazı yorumculara göre yorumunun daha sağlam olmasına alamettir. O kimse ile ilgili olsun veya olmasın ama senin için sevineceğin gelişmeler olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim merak ettiğim bir şey var. En son yorumladiginiz rüyayı ben görmedim arkadaşım beni ve eşimi görmüş. Arkadaşım da yıllardır bebek istiyor ama olmuyor. Bu rüyanın yorumu gören kişi için mi yoksa rüyada gorulenler için mi geçerli olur.


arifselim
Bu rüya içeriğine göre yorumlanır. Elbette hayırlı bir rüya gören kimse içinde hayırlıdır denilebilir ama içeriğinde ne varsa o şekilde tabir edilir. Sadece bir fark olarak hamile bir kadını gören kişi içinde bu dileğine kavuşmak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam.
Arkadaşım beni rüyasında bira içerken görmüş ikimiz bir yere gitmişiz kendisi masada bira içmemiş bende bir tane bira içmişim ve kalkıp gitmişiz neticesinde ben alkol kullanan bir insan değilim zaten arkadaşımda şaşırdı bu rüyası ne anlama geliyor acaba hem benim açımdan hemde arkadaşım açısından saygılarımla


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişi kendisi içmemişse bu rüya onun için çok hayırlıdır. Rüyayı gören kişi için başarılı ve mutlu hayatı, çalışkanlığı sayesinde kazanacağı maddi imkanlara alamet eder. İçen kimse içinse yinede hayırlıdır. İstediği dilekleri elde etmeye ve mutlu olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

 


taner27200
selamunaleyküm annemlerin komşusu ve yeni taşınacağımız yer yani yeni komşumuz olacak 55 yaşlarında bir teyze var benim evlendiğimi görmüş ayrıca eşim de komşumuzun çok samimi olduğu bir diğer komşumuza gittiğini oradan da kapıları açmadığı için sinirlenip eşiyle birlikte bize oturmaya geldiklerini görmüş rica etsem yorumlar mısınız


arifselim
Aleykum selam. İlk görülen rüya kişinin başına gelecek umulmadık bir menfaate, karşısına çıkacak fırsatlara işarettir. Diğer rüya ise, ipleri koparmaya ve birisi ile alakasını kesmek olarak tabir edilir. Her şeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Allah ile konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başkasının bizi rüyasında görmesi hayır mı şer mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.