Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAHVALTI

Rüyada kahvaltı yapmak, kısa sürecek bir maddi sıkıntıya işaret sayılır.


Cevap: Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kahvaltı yaptığını görmek hayatınızda hep hayırlı olanlarla karşılaşacağınıza ve kötülüklerden uzak duracağınıza ve hayatınıza dair güzel gelişmeler yaşayarak süpriz olayların yaşanacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

Yorum: Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

hlm
rüyamda açık düfe görüyorum kahvaltı için bir kantin gibi bir yerdeyim beyaz peynir götürülar yanımdan ben diorum ben yemiştim azıcık bekleyeyim die sonra kahvaltı tepsisi alıyrum börek ve patatesli baharatlı bir meze alıyorum sonra bakıorum aç değilim bir kenara bırakıyorum sonra elimde salatalık turşusu var onu yiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Katletmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Güzel ve hayırlı olaylara kapı aralamak, hayırlı gelişmelere şahit olmak ve yaşamak, yaşanacak sürpriz gelişmelerle beraber mutlu olup huzur bulacağına, tüm kötülüklerden ve olumsuzluklardan uzak duracağına delalet eder. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi)

Acer
Eski iş arkadaşım var bana diyor ki bidonları bırak yıkasınlar sonra gelir alırsın;bidonlar(bidonların hepsi irili ufaklı beyaz bidonlar)ı tazyikli suyla yıkıyorlardı arabamın yanına bıraktım onun dediği gibi alırım sonra dedim .arkadaşım gel gidelim benim firmamda güzelce kahvaltı yapalım diyor.içeri bir giriyorum ee bu bildiğin kahvaltı veren bir mekan diyor bayağı kalabalık hatta bir kaç tane akrabayı da gördüm onlar da kahvaltı yapmak İçin bu mekana gelmiş.oturdumbir masaya arkadan biri halam da burda diyor dönüyorum arkamı annemin halası (kendisi öldü aslında) seviniyorum görünce hemen onu öpüyorum o da hiç konuşmuyor o herzsmanki tebessümü ile gülümsüyor seviniyor beni görünce…çay alıyorum büyük bir bardak sonra kalkıp tabakların kahvaltılıkların olduğu yere yöneliyorum..yürürken dimdik kendimden eminim diyorum içimden kendimle gurur duyuyorum sanki.yürürken üzerimde çok sevdiğim günlük hayatta giydiğim lacivert kazak ve lacivert pantolonum var (normalde severim bunları giymeyi günlük hayatta)bir bakıyorum ki üzerime çay dökmüşüm aa diyorum niye dikkat etmedim ki bununla beraber sanki peynir parçacıkları da var onları temizliyorum .yine o gururla yürüyerek gidiyorum gözüme ilişen kahvaltı salonlarında olduğu gibi dizilmiş olan beyaz temiz tabaklar oluyor.yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Kaybetmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Kısmeti bol, şansının yaver gideceği hayırlı günlere doğru adım attığına delalet olan rüyan alacağın beklenmedik haberlerle mutlu olacağına, maddiyat konusundaki iyileşme hem senin hem de yakınlarının yüzünü güldürecek cinsten olabileceğine, çeşitliliğin yanında ferahlık göreceğin gelişmeler görebileceğine alamet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuma görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kahvaltı nabusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.