Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DİZ

Rüyada görülen diz, kişinin maişet ve talebindeki şiddet ve zahmeti ve işindeki dert ve elemdir. Bir kimsenin diz derisinin kuvvetli olarak görülmesi, o kimsenin maişetçe kuvvetine yorumlanır.

Bir kimse rüyasında dizinin derisini soyulmuş ve yüzülmüş görse, o kimse geçiminde zahmete düşer. Dizinin derisinin katı olduğunu yahut onda şiş, kir ve pas gibi bir şey olduğunu görse o kimse geçiminde zahmete uğrar ve zahmetle topladığı malı telef olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Dere görmek (İmam Nablusi)

Dizler bedenin kuvvet hareketi ve işinin iyiliğidir. Dizlerinin sıhhatli ve sağlam olması yolculuğa ve başka harekete ve onun bulunacağı bir işe ve vücut sıhhatine yorumlanır.

Bir kimse dizinin büyüdüğünü, kemiğinin kuvvetlendiğini yahut halinin güzel olduğunu görse, eğer o kimse üzüntü ve kederli ise, Allah Teala onu üzüntü ve kederden kurtarır. Bazı kere de bu rüya o kimsenin namaza davet edip adap ve şartları ile kılmasına yorumlanır. Eğer dizinin yerinden ayrıldığını yahut kırıldığını ya da onda yara ve çıban ve kan olduğunu görse, o kimsenin hareketsizliğine, yahut sakin bir halde kalmasına yorumlanır. Eğer yolculuk niyetindeyse bundan vazgeçer.

Okudunuz mu?  Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek

Bazan da malından yararlanması mümkün olmaz, eğer kendisi ile başkası arasında dostluğu varsa ondan ayrılır.


Cevap: Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

AYKIZ
Rüyada diz görmek işinizdeki bazı sorunlardan dolayı başınızın derde gireceğine ve bundan dolayı geçiminiz de sıkıntılar yaşayacağınıza ve bundan dolayı elinizdeki avcunuzdaki tüm birikintilerinizin elinizden gideceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyada bir adamla evleniyordum iki karısı vardı ben kuma olarak gidiyordum bir sürü çocukları vardı adam fakirdi ama ben adamı çok seviyordum hepsine katlaniyordum onunla evlenmiştim diye çok mutluydum


Yorum: Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya gören kadın için ev işlerini yapmaya veya başka birisinin işlerini görerek geçimini sağlayacağına tabir edilmiştir. Ayrıca bir evin hanımı ile çok iyi bağlar kurulacağı manasında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
ben rüyamda üç buçuk yaşındaki oğlumun dizinin kırılmış ve içinin kemiği gözükür bir vaziyette bana getirildiğini gördüm.kan yoktu hastaneye gidiceğiz diye eşimle çırpınıyoruz oğlum ağrısından duramıyor ama sonra biri geliyor ve nasıl oluyorsa kırığı ve yarayı kapatıyor ben korkuyorum ve şaşırıyorum bu nasıl olur diye sorma diyor Allah’ın verdiği bir şey diyor

Okudunuz mu?  Rüyada Dizi İçinde Olmak

Tohat
Duruşunu, ahlakını ve kişiliğini simgeleyen bir rüyadır. İnsanların gözünde senin güçlü bir karaktere sahip olduğun, çekinilen ve bu yönlerin nedeni ile sana karşı rahat olmadıklarını gösteren bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada diz görmek, rüyada diz kapağı görmek, rüyada diz kırılması

Bu kategoride yer alan Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.