Anasayfa
7 Şubat 2023, 20:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kale görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kale görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KALE

Rüyada kale, doğruluğa itimattır. Çünkü "doğruluk, kaledir" denilmiştir.

Kale içerisinde hapsedildiğini gören kimse, mülke ehilse mülke sahip olur, yahut bir mülk satın alır ya da günahlarından tövbe ederek Allah’ü Teala’ya yönelir. Kale içerisinde olan kimse ibadet ve taatta bulunur. Kale içerisinde bulunduğu

yerde kararlılığı nisbetinde günahlarından ayrılır.

Rüyada bir kale yaptığını gören kimse düşmanından korunur. Yahut namusunu haramdan, nefsini zillet ve beladan korur. Kale, ev ve köşkünün harap olduğunu görmek, dinindeki bozukluğa veya

Okudunuz mu?  Rüyada Kaybetmek görmek (İmam Nablusi)

hanımının ölmesine yorumlanır.

Kalenin tepesinde oturduğunu gören kimse, erkek kardeşi, anne ve babası yahut evladından yararlanır ve bunların sebebiyle kurtuluşa erer. Bazı yorumcular kale, kuvvetli ve metin bir insana yorumlanır, dediler.

Uzaktan bir kale gördüğünü gören kimsenin ismi yücelir ve namusunu haramdan korur.

Rüyada kale görmek tamamen üzüntü ve kederlerden kurtulmaya ve ferahlığa erişmeye yorumlanır. Bir kaleye girdiğini gören kimse, ibadet ve taat yapar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kemer görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse, uzaktan bir kale görse, o kimse bir yerden diğer bir yere yolculuk eder. İşleri iyi gider. Rüyada müstahkem bir kaleye kapandığını gören kimse, başarılı olur.

Kale günahlardan kurtulmaya yorumlanır. Kale büyük bir adamla da yorumlanır.


Cevap: Rüyada Kale görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kale görmek üzüntü ve kederleriniz den kurtulacağınız ve yaptığınız kötü şeylerden dolayı tövbe ederek günahlarınızdan kurtulacağınıza ve bundan sonraki yaşamınızın da dürüst mert kimsenin hakkını yemeyen bir kişi olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kadife görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kale Ve Türbeyi Görmek

VenusMars
Selamun Aleyküm Hocam Ben 18 Yaşında Bir Erkek Gencim Dün Gece Rüyamda Köy Gibi Yerde Evin İçindeyim Camdan Dışarı Bakıyorum Dağ Tepesinde Çok Güzel Bir Kale Var Ve Bu Kalenin Hemen Yan Tarafında Bir Türbe Var

Sizce Bu Rüya Neye İşarettir Hocam Şimdiden Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkürler

Selamun Aleyküm Hocam Ben 18 Yaşında Erkek Bir Gencim Hocam Rüyamda Köy Gibi Yerde Bir Evin İçinden Dışarıdaki Dağa Bakıyorum Dağın Tepesinde Güzel Bir Kale Ve Kalenin Yanında Bir Türbe Var

Okudunuz mu?  Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi)

Hocam Rüya Aklıma Çok Takılıyor Ne Anlama Gelir Bu Rüya


Yorum: Rüyada Kale görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Uzaktan bir kale görmek, rüyayı gören kişinin uzak bir yere gitmek üzere hayalini kurduğu şeyler anlamına gelir. Rüya sahibinin eninde sonunda hayalini kurduğu yerlere veya o memleketlere gideceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. 22 yaşında erkeğim ve bu gece rüyamda bir kaleye hapsedildiğimi fakat zindanda değil de üst taraflarda durup dışarıyı izliyordum yanımda yaşlı bir kraliçe vardı daha sonra askerler beni kurtarmaya geldi mancınıkla atış yaptılar ben de içerden dış taraftaki savunmaya(kuleler vardı) mancınık gibi bir şeyle atış yaparak onlara yardım ediyordum fakat atış yapılan şeyler yıkılmıyordu ne benim atış yaptıklarım ne beni kurtarmaya gelenlerin yaptıkları her şey sapasağlam duruyordu. Böyle bir süre devam etti birkaç kere denediler kurtarmayı fakat sonra uyandım. Çok garip bir rüyaydı anlamı nedir? Teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya kişiye özel tabir edilirse belki o zaman daha isabetli olabilir. Genel olarak bu rüya sahibi için günahlar işlemesine ve ders almadan tekrar tekrar aynı günahlara girmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykun Kac gecedir aynı rüya
Ruyamda bir evdeyim ama ama kahveye daha çok benziyor ve karanlık gece Düsman gelecek saldiracak yani esime haber gonderiyom eve geliyor hepimiz bir Savunma halindeyiz cam diplerinde kapi diplerinde saldirnak için dusmanin yaklasmasini bekliyoz

Okudunuz mu?  Rüyada Kaynana görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Çok zor ve çok sıkıntılı olaylarla karşılaşacağına ve bu dönemden kurtulmak için çaba harcayacağına işaret eder. Kısaca rüya sahibi bazı zorluklarla karşılaşacak ve zor günlerden geçecek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; çok yüksek renkli bir kale vardı, kalenin içi labirent gibiydi, ve nasıl diyim sanki renkli bloklarla inşa edilmiş bir kaleydi. Neyse, renkli olmayan yani gri olan tek şey kalenin kapısının parmaklıklarıydı. O kale benim miydi bilmiyorum da sanki bir ara ya zombiler ya da halk kapıya dayanmıştı ve kalenin içindeydik bizde. Ayrıca rüyanın bir yerinde kalenin içerisine gizlice bir yerden girdiğimi hatırlıyorum. Hatta halk ya da zombiler gelmeden önce kalenin içinden çıkmıştım ve etraf çorak gibiydi ama etrafta sanki alçak kayalardan oluşmuş sıra setler vardı ve o setlerin arkasında ise sanki saklambaç oynuyormuş gibiydik ya da bir şeyden saklanıyor gibi ama dediğim gibi, emin değilim fakat o setler arkasında saklanıyorduk. Çok büyük ihtimal saklambaç oynuyorduk. Daha sonra ise kaleye falan gittik ve işte halk ya da zombiler dayandı. Bu rüyam biraz karışık, hatırladığım kısımlar böyleydi. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kedi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kale, gercekte güven, korunmak, sığınmak anlamına gelir. Rüyanın tabiri de bu şekildedir. Dünyadaki her türlü kötülüklerden ve yalanlardan, geçiçi heveslerden, güven duymadiğın insanlardan korunmaya, güvendiklerine karşı bağlılık hissetmeye, tüm bunlara bağlı olarak Allah,a yakınlaşmaya onun emirlerine sadık olmaya delalet eder. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kepek görmek (İmam Nablusi)

rüyada kale görmek imam nablusi, rüyada kale görmek, rüyada kaleyi fethetmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kale görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.