Anasayfa
28 Ağustos 2021, 8:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kimsenin görmediği birini görmek

Rüyada kimsenin görmediği birini görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda benim gördüğüm ama yanımdakilerin görmediği bişe gördüm ne anlama gelir?
bundan 3.5 ay kadar önce rüyamda hiç tanımadığım kişilerle hiç bilmediğim bir mekanda dersteyiz büyük kolon ve sütunların olduğu bir yer. (yurt dışına eğitim için gidiyordum sanırı:s) karşıdan sureti çok değişik bir şey belirip (insan gibi değildi ve bir hayvanada benzemiyor.) kolonlardan birini yıkıyor arkamdaki 6 kişiyi dışarı çıkarabiliyorum dışarısı dedemlerin evinin yanındaki dağın yamacı oluyor ve yine o varlık kahkaha atark karşımda beliriyor yanımdakilere sizde karşıdakini görüyormusunuz dediğimde çökmeden etkilendin galiba diyorlar karşımdaki varlıkta benle uğraştığın için beni görüyorsun benle savaşmayı bırak kazanan zaten ben olucam diyor… bu rüyanın yorumunu yaparmısınız lütfen bir türlü unutamıyorum bu rüyayı her anı gözümün önüne geliyor:(

Okudunuz mu?  Üst üste aynı rüyayı görmek ne anlama gelir

Cevap: rüyamda benim gördüğüm ama yanımdakilerin görmediği bişe gördüm ne anlama gelir?

Desert Rose
Kardeşim rüyanızın üzerinden oldukça uzun zaman geçmiş
ve gördüğünüz sembolü ele alırsak yani imgesel bir varlık
rüyanız şeytani olarak düşünülebilinir.Görülen her rüya yoruma açık
olmayıp bilinç altına itilen düşünce ve olaylar etkisiyle görülme olasılığı yüksektir,
sizinde bu rüyanız o cins rüyalardan olduğu anlaşılıyor,kafanıza takmayınız
Geçmiş zaman niyetine Allah c.c hayırlara çıkarsın

Okudunuz mu?  Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

Yorum: Rüyada kimsenin görmediği birini görmek

Ece partanaz
Dün gece rüyamda siyah saçlı beyaz tenli 2 3 yaşlarında küçük bir çocuğu gördüm sevimliydi bana gülümsedi annem geldi onada bak dedim ama o görmedi bana yaşadığın sorunlar sıkıntılar yüzünden psikolojin bozuldu herhalde dedi sizce ne anlama geliyor bu

Okudunuz mu?  Kevser suresini 100 defa, Maun suresini de 41 defa okuyan Peygamber Efendimizi (sav) rüyasında görür mü ?

Yorum: Rüyada kimsenin görmediği birini görmek

Tohat
Zorlu geçecek olan bir dönem ile tabir edilir. Size verilen ve sorumluluğunu üstlendiğiniz bir işin sıkıntısını çekebilirsiniz ya da oluşacak bir tartışmadan kötü etkilenerek üzüntü yaşayabilirsiniz şeklinde yorulur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada altın bilezik görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir mahalledeyim evdeki aileyi herkes görmek istiyor ama o ailenin Bi sorunu olduğu, için kimseyle konuşmuyor onra ben evin önüne gidiyorum İlla görmek istiyorum diyorum sesleniyorum kimse çıkmıyor sonra bir şeyler söylüyorum birileri çıkıyor kadın çıkıyor ve iki çocuğu çıkıyor sonra ben diyorum adamı da görmek istiyorum diyorum Adam çıkmıyor bende Pencereden aşağıdan bağırıyorum Hz Eyüp un o kadar yarası olmasına rağmen bakar birisi seslendiğinde bakmış Sen kimsin diyorum Sonra adam da çıkıyor Pencereden bakıyor sonra biz beraber otobüs durağına gidiyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada birine sarıldığını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayatına yön verebilecek kararların başlangıç noktasında olduğuna, vereceğin bu kararlar hem aile hem çevre hem de iş yaşamı ile ilgili olup bunları Allah’ın emir ve yasaklarına uygunluğuna göre dizayn etmeye çalışacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda pencereden baktığımda balkonda küçük sevimli bir kız çocuğu elinde şemsiye si açık oynuyor sonra eşim geliyor ona diyorum ki bu çocuk kimin eşim de hani nerde çoçuk diyor ve o çocuğu görmüyor bakıyorum orda oynuyor ama eşim görmüyor ben görüyorum sonra görmüyorum deme bana dedim halde off şaka yapma bana diyor anlamı nedir acaba?

Okudunuz mu?  Arkadaşın rüyasında seni görmesi

Tohat
Hayırlı günler. Olumsuz bir manası olmamakla birlikte hayırlı anlam içerdiğini söyleyebiliriz. Nitekim böyle bir rüya kişinin hayatında artacak olan rızka işaret ettiği gibi çalışıyorsa işlerinin başarılı olmasıyla makamının yükselmesiyle gerçekleşebilir. Bir şekilde parasal yönden hafifleyeceğine işaret olduğuna alamettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Kötü rüya görmemek için yatmadan önce okunacak dua

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir tanıdığımızın kafe açılışına gidiyoruz. Orada duvarlardan sürekli bir ses geldiğinden bahsediyorlar biz de ilk başta şaka yaptıklarını zannederek gülüyoruz. O esnada tam karşımızda siyah saçlı bir kadın bana tuhaf tuhaf bakıyor. Yanımdakilere onu göstermek istediğimde benden başka kimsenin onu görmediğini farkediyorum. Tam o anda kadının yüzü akarak suret değiştiriyor. Çığlık çığlığa uyandım. Saatlerdir etkisi geçmedi. Bu rüyanin bir tabiri var mıdır?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kan görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın tersi olarak açıklanır. Yani güvende olmak tehlikelerden uzakta olmak manasında olup dünya ve ahiretine yönelik olan bir rüyadır. Kişinin bu dünyada sevinç duyacağı günler görebileceğine ahiretine yönelik ise tövbe ederek günahlarından temizlenmesi ile ahiretine hazırlanması manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kimsenin görmediği birini görmek, rüyada kimsenin gormedigini gormek, rüyada kimsenin gormedigini görmek

Bu kategoride yer alan Görülen rüyanın etkisinde kalmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kimsenin görmediği birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.