Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Peygamberimizin mührünü görmek

Rüyada Peygamberimizin mührünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada peygamber efendimizin mührünü görmek ne anlama gelmektedir Hz. Muhammed s.a.v mührünü görmek ne anlama gelmektedir ?


Yorum: Rüyada Peygamberimizin mührünü görmek

arifselim
Rüyada peygamber aleyhisselamın mührünü görmek ona ve sünnetine olan bağlılığı ifade eder. Aynı zamanda eğer kişide peygamber aleyhisselamın sünnetine karşı bir eksiklik varsa bunun giderilmesine dair bir uyarı ve hatırlatma gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada peygamberimizin sırtını yıkarken görmek

Habibelis
Ruyamda peygamber efemdimizin sirtini kopukle keseliyodum 2 yasinda bir kizim var oda sirtina basiyo masaj yapar gibi ben kizima in dusersin in dusersin derken uyandim ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin evini görmek

Yorum: Rüyada Peygamberimizin mührünü görmek

arifselim
Kişiyi Allah’ın rızasına daha çok yaklaştıracak salih amelleri işlemesine tabir edilir. Onu ev içinde görmek daima iyilikleri, hayırları ve sünnetine uymayı arttırma anlamında yorumlanmıştır. Allah’u tealadan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda peygamber efendimizin yüzüğünü evimizin karşısındaki ağaca bir tesbihle astığımı gögördümVe yüzüğü takıp demek efendimizin parmak ölçüsü bu kadardı deyip gülümsüyordum. Ama ben astıkça düşüyordu kardeşim elimden alıp astı bana beceriksiz gibi şeyler söyledi ve tartışırken yüzüğü ona fırlattım ve nefsime hakim olamadım diye gaflete düştüm bunun anlamı nedir acaba


arifselim
Rüyayı gören kişinin nefsini, amellerini ve Allah için yaptıklarını muhasebe etmesi gerektiğine işaret olarak yorumlanır. Kendisini Allah’ın yoluna, peygamberinin sünnetine uymak konusunda ıslah etmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pastırma Görmek (imam nablusi)

Kadire
Annem şu an umrede onu gördüm tam dalmamistim uykuya ve bana sadece "rahmet kalemi" ve "nubuvvet mührü" kelimelerini derin nefes alarak bağırarak söyledi bunun tabiri nedir acaba


arifselim
Allah kabul eylesin. Bu hayırlı bir rüyadır ancak özel bir şekilde tabir edemeyiz. Bir ihtimal bilinçaltı düşüncelerin herhangi bir şekilde rüyaya yansımasından dolayı olabilir. Dua et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyam şu mekkeye gittim rüyamda mekkede çok serin guzeldi soran sandalyede oturan bir dizi peygamber gördüm ve hepsinin elini öptüm peygamber efendimizin elini öperken onun yuzugunu gördüm ve googledada aynısı vardi o yuzugun ve peygamber efendimizin evine giriyordum ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada parmak derisinin soyulması

arifselim
Merhaba. Çok güzel anlamlı ve hayırlı bir rüyadır. Seni Allah’ın rızasına yaklaştıracak iyilik, ibadet ve salih amelleri daha çok işleyeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Reyhan kara
Rüyamda arkadaşım Resulullahın parmak izini barkot gibi etiket halinde getirdi hadi şimdi kimin elinde ne varsa yapıştırıcam yoksa geç kalırsınız dedi benim elimde 5cm ilk kuran vardı onun üstüne yapıştırdı Kuran’ın üst kabında çocuk resimleri vardıonların üstüne yapıştır yüzleri kapansın dedim ve mutlu uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimiz ile medine'ye hicret ederken görmek

Tohat
Çok güzel bir rüya görmüşsünüz. Tabiri de bir o kadar hayırla vesile olacak şekilde yorumlanır. İmanınız gereği hareket edecek peygamber efendimizin (s.a.v) izinden gidecek ve hayatınızdaki huzuru bu şekilde tesis etmeyi başaracağınıza delalet eder. En iyisini bir tek Allah bilir elbette.


hamide_1743
rüyamda peygamber efendimizle akşam vakti kabeyi tavaf ettik. 2 rekat namaz kıldık. namaz kıldıktan sonra peygamber efendimiz giderken peygamber efendimizin sırtında mührünü gördüm. ona siz öldüğünüzde mührünüz kaybolmamış mıydı diye sordum . o da mührün onun sırtında ama benim kalbimde olduğunu söyledi ama biraz üzgündü.

Okudunuz mu?  Rüyada Parmakları Birbirine Geçirmek Görmek (imam nablusi)

Tohat
Bir yandan ummadığınız güzellikler ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağınıza delalet ederken bir yandan da imanınıza sıkı sıkıya bağlanıp dinin gerekliliklerinden kopmamaya özen gösterip vicdani durumlar yaşatacak anlara da dikkat edeceksiniz şeklinde tabiri söz konusudur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir bayan bana aaa sırtında mühür var dedi ve sırtıma doğru baktığımda iki tane kanat ve ortasında mühür vardı ve korkarak uyandım . Gözüm açtığımda tavana baktığımda aynısının daha büyüğünü tavanda gördüm ve çok korktum .


Tohat
Peygamber efendimizin sünnetlerine riayet edip hayatında sünnetlerini tatbik etmeye özen göstermek ve eksik bildiğin bilmediğin sünnetleri öğrenip uygulamaya işarettir. Hakkıyla bilen elbetteki Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Palto Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda sağ kolumda arapça yazı vardı
Yazıda Cebrail as ismi ve hz. Muhammedin mührü vardı. Bu mühür bir gece uyumuşum ve sabahına kolumdaydı. Mührü gizlememı söylediler. Mührün irşadla görevlendirilmek gibi bir anlamı vardı rüyamda ama henüz görevim başlamamıştı. Bu rüyanın manası nedir?


Tohat
Hak yolunda ilerlemeye özen göstereceğine, İslami kurallarını yerine getirip hayatını buna göre tesis edeceğine, Allah’ın rızasını kazanmak için uğraş vereceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Parkta annem ben dayım oturuyorduk bende sırtımda biley var dedim ve sırtımı açtım sırtımda hz Muhammed’in peygamberlik mührü vardı. Dayımda bu iz hız Muhammet’te vardı sadece ve sana cinker musallat olmuş dedi sonra bir yaşlı kadın geldi yanımıza buruş buruş bir teni vardı. Kadına sırtımdaki mührün anlamını sorduk ve dayım mührü yerinden söktü kadına uzattı bende bu kadın cin dedim ve kaçmaya çalışırken kadın arkamızdan mührü fırlattı ve mühür kucağıma düştü.

Okudunuz mu?  Rüyada rüzgar hortumu görmek ne demek

Tohat
İç sıkıntısına ve çevrendeki insanların güvenilir olmamasıyla alakalı olan bir rüyadır. Sıkıntı yaşamana neden olan durumları bulup çözmen ve etrafındaki insanların samimiyetinden emin olup zarar vermelerini engellemen gerektiğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayi
Hamileyken rüyamda doğumun başladığını ve 4 kişinin beni alıp boş bir ambara aceleyle telaşla götürüyorladi o esnada içlerinde örtülü bir bayan karnima dokunup bebeğin sırtındaki můhrü etrafında olan üç kişiye gösteriyodo o esnada bebeği sancısız dogoruyordum ve gene aynı şekilde bebeğin sırtındaki mührű birbirlerine gösterip aceleyle telaşla kimse görmesin diye bebeği beyaz bir beze sanıyorlardı

Okudunuz mu?  Rüyada Paten Yarışı Yapmak

Tohat
Hayırlı günler. Geçmişte yaşadığın zorlu ve sıkıntılı günlerin ardından büyük bir feraha ulaşacağın günlere kavuşacağına, rüyanda görmüş olduğun sancısız doğum sancısız geçecek bir geleceğe kapı aralaladığına ve geçmişten aldığın tecrübeler ile çevrende ve toplumda saygın, sözü geçer dinlenen bir kimse olacağına delalet eder. Yaşadıklarının meyvesini en iyi şekilde alacaksın. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Pijama Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda peygamber efendimiz tarafından alnima yuvarlak hafif siyah ortası birtakım şeyler yazılı sanki sim dökülmüş vaziyette bir iz gördüm..sonra odanın penceresinden göz kamaştıran bir ışık geldi biz arkadaşımla dedik ki ışte peygamberimiz geldi.içimizden biri o ışığa gözünü kırpmadan rahat bakabildi bizim gözümüz kamasti.sonra dediler ki onun nikahını peygamber efendimiz daha önce kıydı zaten bak alnindada işareti var.alnında iz olan kişi benim.gorumcemden hemen aynaya götürmesini istiyorum isarete bakmak için hemen silinmesinden korkuyorum.lütfen yorumlarmisiniz bu ne anlama geliyor o gece bir arkadaşım için istiareye yatmıştım ve bu rüyayı gördüm bu ne demek ?


Tohat
Hayırlı günler. He rne niyetle yatılmışsa bu niyetin açık bir şekilde hayırlı olduğunu gösterir. Peygamber efendimizin oluşu, parlak ışık ve sim gibi belirgin olan işaretler niyetinin olumlu yönde olduğuna işaret etmektedir. Tabi uyanırken ne hissettiğine de bakman gerekir. İstihare rüyalarında tabir yerine renk ve his gibi niteliklere bakılmaktadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada radyasyona maruz kalmak

rüyada peygamber efendimizin mührünü görmek, rüyada peygamber mührü görmek, rüyada peygamber muhru gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Peygamber efendimizi görmeye gitmek ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Peygamberimizin mührünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.