Anasayfa
12 Ağustos 2021, 4:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Cami görmek ne demektir?

Rüyamda cami yıkıldı

ertankaya
Rüyamda bir yerden bir yere gitmek için araç ararken bir yabancı tur otobüsüne bindim .Yüksekçe yayla gibi bir yerde oynasan ayılar vardı ,otobüs durdu herkes ayılarla resim çektirirken ben bir patika gibi bir yerden yeşil bir gölet gördüm sonra herkes kaçışmaya başladı. Şişmanca bir adam ayıya yular takmış yerde yatırmaya yuvarlamaya başladı bende korkuyla kaçanların içindeyken bir şehir veya büyükçe bir kasabanın dağlarındaki eteklerinden kasabaya bakarken yeşil kubbeli bir caminin sanki deprem oluyormuş gibi önce kubbenin sonra caminin yıkıldığını gördüm.Allah hayırlara vesile etsin çok korktum.Bu rüyayı yorumlayabilecek olan varmıdır.


Cevap: rüyamda cami yıkıldı

KaLPNuRu
İbadetlerinize çok dikkat etmelisiniz.
İbadetlerinizde bir gevşeklik olmuştur muhakkak.
İmanınızı daha çok kuvvetlendirmeniz gerek.
Namaz vakitlerinize çok dikkat edin. Allah`ı çok ca zikredin.
Yapılabilen belli zikirler vardır.
Rüyada cami nin YIKILMASI size bir uyarıdır. İbadetli iseniz maneviyatınıza dikkat edin.
Rüyada görülen AYI da apaçık bir düşmandır.


Rüyada Cami görmek ne demektir?

Kayıtsız Üye
Rüyada Camii görmek ne demektir cami görmek ne anlama gelir bir kişinin rüyasında camii görmesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: ‘rüyada Camii görmek’ ne demektir?

sorularla islam
Rüyada Cami Görmek konusunda 5 ayrı kaynaktan islami rüya tabiri ve rüya yorumları

Kişinin rüyada cami görmesi, hayır ve bereket ile tâbir olunur.
■ Çünkü camiler, İşlâmin alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
■ Rüyada camiye girdiğini görmek, din işlerini hakkıyla yapmaya, helal ve haram arasını ayıran hâkime ve insanin ticaret için çıktığı pazara delâlet eder.
■ Bir Müslümanın rüyada şehir camiini görmesi; ana, baba, hoca ve üstad gibi kendisine itaat lazım olan herkese delâlet eder.
■ Rüyada caminin mihrabını görmek, helâl rızka ve sâliha zevceye işarettir.
■ Rüyada mazlum olarak camiye girdiğini görmek, adalete, Kur’an ve denize, temizlik mahalli olan hamama, huşu yeri olan kabre, güzel kokuya, susmaya ve kıbleye yönelmeye delâlet eder.
■ Rüyada, cami, mescid ve medrese inşa ve imar ettiğini görmek, kendisine tabi olunacak bir âlime delâlet eder.
■ İbn-i Şîrîn hazretleri demiştir ki: – Rüyada, cami, mescid, medrese veya başka hayır evi imar eylediğini görmek, uyanıkken bunları yapmaya muvaffak olmaya delâlet eder.
■ Ve rüya sahibi salih ameller işler.
■ Eğer ehil biri ise hüküm ve nüfuz sahibi olur.
■ Yine rüyada cami, mescid veya medreseye bir şey ilave ettiğini görmek, dinde çok çok hayıra nail olmanın işaretidir.
■ Cabiru’l-Mağrıbî demiştir ki: -Rüyada bir mescid inşa eylediğini görmek, dindar ve saliha bir kadın ile evlenmeye delâlet eder.
■ Rüyada, camiye, mescide ve ya medreseye girdiğini görmek, takva ve vera ile de tâbir olunur.
■ Cafer-i Şâdik (r.a) demiştir ki: Rüyada cami görmek su veche ile tâbir olunur: a) Sultan ve onun makamı, b) Medrese hocaları, c) Alimler ve fıkıh bilginleri, d) Kadri yüce bir kadın.
■ İmam Nablusî (rh.a) demiştir ki: Rüyada cami görmek, düşmandan korunup korkudan emin olmak için yapılan kaleye delâlet eder.
■ Caminin kubbesi melikin yakınları ve haline muttalı olan kimselere işarettir.
■ Caminin direkleri de, devlet büyükleri ve âmirler ile tâbir olunur.
■ Rüyada caminin mihrabını görmek, helâl rızka, saliha zevceye dinde hayra; minaresi, vezir ve imama, bazı kere de minare, müezzine, Kur’ân-i Kerim okuyana delâlet eder.
■ Bir kimsenin rüyada caminin yanmasını ve rüzgarın camiyi uçurmasını görmesi, rüya sahibinin kaybolmasına, mülkünün değişmesine alâmettir.
■ Caminin etrafında olan şadırvan, subaylar ve askerler için tıpkı kışlalar gibidir.
■ Bir şehrin camisi, o şehir halkına delâlet eder.
■ Rüyada caminin sergilerini, halılarını görmek, şehrin hayır sahiplerine ve namaz ibadeti için camide toplanan cemaate delâlet eder.
■ Caminin müezzinini rüyada görmek, şehrin hakimi, halkı hidayete davet eden ve duasına inanılır âlimlerine işarettir.
■ Yine denilmiştir ki, caminin lambalarını görmek, o asrın fıkıh âlimlerine delâlet eder.
■ Caminin tavanı ise hüküm vermede müracaat edilen dinî kitaplardır.
■ Hasılı, rüyada cami görmek, iyilik, hayır, bereket ve ni’mettir.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk yıkamak

Rüyada cami görmek din ve iman ile yorumlanır.
■ Bir mescidi veya camiyi tamir ettirdiğini görmek hayırlı bir evlilik yapacağına, rızkının bol olmasına, evlada işarettir.
■ Rüyada camide namaz kıldığını görmek muradına ermektir.
■ Mescid veya camide mum ya da kandil yaktığını görenin evladı dindar olur.
■ Caminin minaresinin yıkılmış olduğunu görmek o yerde felakete delalettir.
■ Rüyada camiye girmek, din işlerini yapmaya, caminin islam sembolü olmasından dolayı devlet adamına, helal ile haram arasını ayıran hakime, insanın ticaret maksadıyla kıymet işine çıktığı pazara işaret eder.
■ Şehir camii, ana, baba, hoca ve öğretmen gibi kendisine itaat lazım olan herkese delalet eder.
■ Mazlum olarak camiye girmek, adalete, kur’ân’a, askeri çok olduğu için denize, temizlik yeri olan hamama, huşu yeri olan kabre, yıkanmaya, güzel kokuya, susmaya ve kıbleye yönelmeye delalet eder.
■ Şehir camii, düşmandan korunup korkudan emin olmak için yapılan kaleye işaret eder.
■ Caminin direkleri, devlet büyükleri ve amirlerdir.
■ Caminin lambaları, icap ettiği zaman verdiği malıdır.
■ Caminin sergileri, devletin adaletine ve kendisine itaat eden alimlere işaret eder.
■ Cami, hakime delalet ederse direkleri hakimin idaresinde bulunanlardır.
■ Lamba ve mumlan asrin fakihleridir.
■ Sergileri, hakimin hükümlerini icra etmesi, yahut ilimlerden çıkardığı meselelerdir.
■ Caminin tavanı ise hüküm vermede müracaat ettiği kitaplarıdır.
■ Minaresi, hakimin, halk üzerine faziletini göstermek için insanları toplamaya kalkışmasıdır.
■ Minberi kölesi, mihrabı da hanımı ve ona layık olan seyidir.
■ Bazen de caminin mihrabı helal rızka ve saliha zevceye, minaresi, vezir ve imama, bazen de minare, müzesine, kur’ân’i kerim okuyana, minberi de hatibine, kapısı kapıcısına, idarecisi de lambalanna delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak erkek görmek neye işarettir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda vakit namazı kılacaktık. Kalabalık bir cami cemaati vardı. Allahü Ekber kısmını unuttum okurken. Ama ezanı bitirdim. Sabah namazına kalkmadan önce gördüm rüyamıda. Kolay gelsin. Hayırlı cumalar şimdiden.


arifselim
Rüyanızın her bölümü çok özel ve çok güzeldir. Dünyevi olarak elde etmek istediği nerdeyse herşeyi elde etmeye, şifa bulmaya, huzurlu olmaya ve berekete yorumlanır. Hem ezan okumak hemde cami ve cemaat arasında olma da hayırla yorumlanır. Ezanda eksik bölüm kalması bazı dini vazfelerinizde olan eksikliklere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda İstanbul Üsküdar’da bulunan denizin kenarında olan câminin dışından içeri giriyordum.
İlk önce bir kapıdan girdim sonra câminin içinde oturan tek tük insan vardı.
Tahmini gündüz vakti idi ön saflarda birisinin ismi yazılı idi ama okunmuyordu…
Öyle rüyam bitti..

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz Ağacı görmek (Kenz-ul menam)

arifselim
Bu rüyayı gören kişinin Allah’a samimi bir tövbe etme şerefine nail olacağına yorumlanır. Allah’a yönelmeye ve kulluk etmek anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi cami kubbesinin üstünde gördüm. Dev ve çok görkemli bir kubbeydi, gri renkliydi. Süleymaniye olabilir, oradan şehiri seyrediyordum. Kubbenin en yüksek yerinde de 4 beyaz kuş gördüm, güvercindi sanırım. Anlamını yazar mısınız?


arifselim
Rüyada cami kubbesi görmek ve ona tırmanmak anlamı oldukça güzel olan bir rüyadır. Allah’ın izniyle kişinin hayallerine kavuşmak için her türlü zorluğu ve engeli aşmayı bilecek kadar güç sahibi olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a
Rüyamda caminin içindeyim güzel bir camii mimbere bakıyorum halılar yeşil lambalar yanıyor ama hatırlağım kadarıyla bir tabut var ve havaya kalkıyor ben çin çin diye ürperiyorum panikliyorum cvplarsanız sevinirim


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya sahibi için tövbe etme şerefine nail olmasına ve ahiretini tefekkür ederek hareket edeceğine tabir edilir. Maddi açıdan bazı eksiklikler yaşamaya işaret olsa bile hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


@tüba@

Güvenebileceğim oturup istişare yapabileceğim kimse yok bende o yüzden Allah tan istiyorm bana bir işaret göstersin diye bu istihareye yatmak amacımda tekrar gelmeleri hayırlı mı hayırsız mı diye çünkü ilk geldiklerinde ailemle çok kötü olduk


arifselim
Aleyküm selam. Sana diğer sorunda da cevap verdiğimiz gibi böyle bir niyet ile istihare yapılmaz. Ancak o kimse ile evlilik hayırlı mıdır değil midir diye istihare yapılabilir. Rüyaların sana öyle bir konuda işaret olamaz. Çevrende güvenilir bildiğin kimselere danışarak bir karar vermen daha isabetli olur.


24mart
Rüyada cami kubbesi görüyorum rengarenk sadece kubbe görüyorum biri bana bak cami diyor hayran kalıyorum öyle bakıyorum sonra rüyamda olmuş çirkin bir kadının zorla kapıyı açmak istediğini görüyorum ne yapsam da kapıyı açıyor ama bana zarar vermiyor


arifselim
Rüyada görülen cami kubbesi kariyer, başarı ve mutluluk anlamındadır. Görülen olmuş olan kadın ise, kişiye sevince sürükleyecek birisi ile karşılaşacağı anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evde oturduğumu görüyorum o esnada deprem oluyor ev sallanıyor ama hiçbirşey olmuyor ev falan yıkılmıyor sadece sarsıntı hissediyordum korkmuyorum da o kadar yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerin musallat olduğunu görmek tabiri nedir

arifselim
Bu rüya kişinin hayatında alacağı çok ciddi ve önemli kararlar alacağı anlamındadır. Meydana gelecek olan değişikliklere, taşınmaya veya yeni bazı işler içerisine girmeye tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise mekan değişikliği anlamında açıklamışlardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Rüyamda 3 evli arkadaşında kızları olduğunu gördüm o bebekleri kucaklarına verdim şöyle tütün şöyle emziren diyorum sonra masada birçok tatlı ve yiyecekler olduğunu gördüm yorumlar mısınız


24mart
Rüyada yüksek bir yerden düşeceğini görmek ama son anda kurtulmak nedir yorumlar mısınız ben kurtuldum birini kurtardım ama kardeşimi kurtaramadım


24mart
Rüyada araba ile bir yere gidiyorum yol çok düzgün değil yarışı asfalt yarışı değil sonra bir yere vardığım zaman yolun kenarında şu var herkes o suya basıyor ama batmıyor bende bastım hiçbirşey olmadı şu donmuş şu değildi 6 tane küçük şekilli cam bardaklar var ama küçük ve genişler bir takım almak istiyorum ama param yok alamıyorum arkadaşa söylüyorum o da vermiyor para 20tl istiyorum kendisi alıyor ben alamıyorum yorumlar mısınız


24mart
Rüyamda yengeme siyah elbise verdiğimi gördüm bir kaç tane sonra bir tane daha verdim siyah beyaz karışık ama çoğu siyahtı bir şey olmaz benim var diyor yengem yorumlar mısınız


24mart
Rüyamda 3 evli arkadaşında kızları olduğunu gördüm o bebekleri kucaklarına verdim şöyle tütün şöyle emziren diyorum sonra masada birçok tatlı ve yiyecekler olduğunu gördüm yorumlar mısınız


24mart
Rüyada yüksek bir yerden düşeceğini görmek ama son anda kurtulmak nedir yorumlar mısınız ben kurtuldum birini kurtardım ama kardeşimi kurtaramadım


24mart
Rüyada araba ile bir yere gidiyorum yol çok düzgün değil yarışı asfalt yarışı değil sonra bir yere vardığım zaman yolun kenarında şu var herkes o suya basıyor ama batmıyor bende bastım hiçbirşey olmadı şu donmuş şu değildi 6 tane küçük şekilli cam bardaklar var ama küçük ve genişler bir takım almak istiyorum ama param yok alamıyorum arkadaşa söylüyorum o da vermiyor para 20tl istiyorum kendisi alıyor ben alamıyorum yorumlar mısınız


24mart
Rüyamda yengeme siyah elbise verdiğimi gördüm bir kaç tane sonra bir tane daha verdim siyah beyaz karışık ama çoğu siyahtı bir şey olmaz benim var diyor yengem yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerle arkadaş olmak

Kayıtsız Üye
Bundan birkaç ay evvel rüyamda kızımla ulu caminin bahçesinde ellerinimizi açıp dua ettiğimiİ gördüm.cami büyük ve ışıl ışıldı.Işıklar yanıyordu.Uyandığımda daha önce hiç gidip görmediğim ulu camiye gitmek istedim.Sadece bunu hatırlıyorum.Yorum için şimdiden çok teşekkür ederim.


arifselim
Çok güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bu rüya sahibinin huzura ve esenliğe kavuşacağına, dua ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet olarak tabir edilir. Ayrıca hedeflerini gerçekleştireceğine ve başarılar elde edeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ekübra
Selamün aleyküm. Rüyamda yüksekçe bir yerdeyim karşımda iki katlı bir cami ve 5 minaresi var . Sonra içine giriyorum ve caminin içi yanık işi var. Bende bıçakla o yanık işlerini kazıyorum ve üst kata çıkıyorum yerdeki hali solmuş bir hali. Rüyamin anlamı ne ?


arifselim
Aleyküm selam. Böyle bir rüya gören kimse için yarar beklediği bir konuda zarar gördüğüne ve bundan kurtulmak için çaba harcayacağına alamet eder. Yaşanan çok sorunlar olmasına rağmen bunların çözüm bulacağı manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cami yaptıracaktım. Nasılsa öleceğimi bilerek bundan sonraki nesillere kalması için yapmak istiyordum. Caminin kapısına küçük bir tabela gibi bir şey aşılacaktı. Nereye aşsak, üzerine ne yazsak diye karar vermeye çalışıyorduk. Benden sonra doğanların ninesi olacaktım mezarda da olsam. Beni o şekilde mi ansınlar yoksa ismimi mi yazayım karar veremiyorduk.


arifselim
Rüyada cami yaptırdığını görmek çok hayırlıdır. Cami yaptırmayı istemekte yine hayırla kabul edilir. Rüyayı gören kimse için ilim öğrenmeye, çokça iyilikler ve salih ameller işlemeye tabir edilir. Sende Allah’tan hayır ve iyilik dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda camide bir gazete serip ayak tırnaklarımı kesiyorum cami hocası yanıma geliyor ve güzel gazete sermişsin altına diyor ve bas parmaklarımın ikisinde yan kısımlarında irin olduğunu görüyorum.


arifselim
Aleyküm selam. Rüyan oldukça güzel ve hayırlıdır. Tırnak kesmek de irin görmek de rüya sahibinin var olan sıkıntı ve dertlerinin geçmişte kalacağına ve kurtulacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cennet ve cehennem görmek

Kayıtsız Üye
merakımı mazur görün bu rüyayı ben çözemedim bir çoğunu tabir edebilmem rağmen bunu çözemedim

cemaat ile dolu bir camide bir elimde içki şişesi diğer elimde sigara hoca birden dönüp bre gafil sen içkinin haram olduğunu sigaranın mehruh olduğunu bilmez misin dedi

bende bilirim bilirim dedim peki ey ALLAHTAN korkmaz hoca ve cemeat peki siz her tulu pislik yeyip kuran okumanın günah olduğunu haram oduğunu bilmez misiniz dedim imam ve cemaat kayboldu bir çocuk ben ve bir yaşlı bir adam kaldı çocuğa dönüp ey hocam bize dinimizi öğretirmisiniz dedik


arifselim
Böyle bir rüyayı tabir edemeyiz. Her rüya tabir edilmediği gibi berrak olmayan rüyalarda tabir edilmez. Böyle rüyalar görenler kimseye anlatmaması ve Allah’tan hayırlısını dilemesi en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,

Ben de gece kendimi evlenmeden önce ailemle yaşarken oturduğum mahalledeki çamıide gördüm.
Kalabalıktı cemaatle doluydu içerisi sanırım ya teravih namazı ya da kadir gecesi gibi önemli bir gündü. Namaz kılmak için yer arıyordum. Bir köşe buldum yerleştim tam o sırada içerde bir teyze camiide de bir şey dağıtmadılar açıktım fenalaştım falan dedi.

Ben de baktım hutbe devam ediyor namaza daha var vakit diye düşünerek dışarı çıktım. Babam teyzem falan da dışarıdaydı herkese telaşla yiyecek bir şeyler bulun dağıtalım yaşlı teyzeler var içerde fenalaşmışlar falan demeye başladım.

Kimse beceremeyince bir büfe buldum köşede ve meyve suyu vs bir şeyler aldım camidekiler için dağıtmaları için insanlara ulaştırmaya çalışıyordum…

Her ay aşevi bulunan bir camiye bir miktar yardımda bulunuruz ailecek. Aklıma orası geldi ama yine de tam bilemedim. Nedir bunun anlamı acaba?


arifselim
Aleyküm selam. Rüya sahibinin iyilikler işlemeye, tövbe etmeye ve başkalarına yardımcı olma şerefine nail olmasına işaret olarak kabul edilen hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Rüya sahibi de Allah’a şükür etmeli ve hayırlısını dilemelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda çok eski bir camide geziniyordum kadınlı erkekli beraber namaz kılan insanlar vardı caminin altı denizmiş köpek balığı ahtapot tarzında hayvanları besliyorlar mış bir başka odada Kur’an hadis defterleri vs vardı bir tane hadis defterlerinden aldım kuran almak için bir bayan hocaya sordum engelli bir kızı varmış o okuyor dedi almadım sizce bu rüya nedir

Okudunuz mu?  Rüyada çaydanlık görmek

arifselim
Merhaba. Rüya genel ve tüm bir şekilde yorumlandığında iyi olarak yorumlanmaz. İyilikle kötülüğün karıştırılmasına, hatalara, yanlışlara ve bazende şansızlıklara işaret olarak tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok büyük bir cami görüyordum içinde insanlar namaz kılıyordu fakat sağa sola selam verirken değişik hareketler yapıyorlardı ben kılamıyordum çünkü boy abdestsiz girmiştim camiye .Abdest almak için banyo arıyordum fakat tuvalet vardı ben abdest alamıyordum .Bu camiyi Recep Tayip Erdoğan yaptırmıştı ve aynı kabe gibi her yönü kıbleydi


arifselim
Bu rüya sahibi için dini eksiklerini ve bunları tamamlaması gerektiğine işaret eder. Ayrıca doğru sandığın ama hata ve günahlar içinde olan kimselerin içinde olduğuna ve dikkatli olman gerektiğine tabir edilir. Kısaca bu rüya uyarı niteliğinde kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


EylulA
Selâmün aleyküm,

Rüyamda, duvarları ve kubbeleri mavi kalem işlemeleri, osmanlı motfileriyle döşenmiş ancak biraz eskimiş bir camiye girdim. Yanımdakiyle buranın tamirini yaptırmamız gerektiği konusunda konuştuk. Camiyi ben tamir ettirecekmişim. Öyle hissediyorum. Sonra dışarı çıktık Caminin dışı güzel tanzim edilmiş yeşillikli bir bahçe idi ve tam ortasından dere gibi berrak bir su akıyordu. Kenarlarındaki yeşilliklere mavi bir yusufçuk kondu. Ona bakarken uyandım. Rüyamin anlamı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir çok anlamda hayırlı bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Umre ile müjdelenmeye, Allah’ın emir ve buyruklarını yerine getiren bir eşe veya rüya sahibinin dini konusunda dikkat eden titiz davranıp ilim sahibi olmaya çalışabilir. Allah daha iyisini bilir elbette.


Tövbekârkul
Selamün aleyküm!
Ben rüyamda sabaha karşı yani hava hala karanlıkken cami gördüm ve camiye gitmeye çalışıyordum ama bu cami biraz farklı oldukça büyük ve ahşaptandı sanırım.Etrafında dolanıp içine girmeye çalışıyordum.Hatırlayabildiklerim bunlar.Sizce bu ne anlama gelir? Yorumlarsanız şimdiden Allah rzi olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Dinine düşkün, ibadetlerini yerine getirmeye çalışan, hayırsever, Allah’ın buyruklarına uyan ve gereğini yapan kişi ile tabir edilir. Eğer cami içine girdiğinizi görmüşseniz tövbe ederek günahlarınızdan arınacağınıza delalet eder. En doğrusunu tabiki Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp felak nas okumak

Kayıtsız Üye
6 yasının sonuna gelmiş otizm sorunu (hafifte olsa) konuşma (tek kelimeler düzeyinde) ve anlama yaşına göre biraz zayıf olan oğlum için zorunlu eğitim için gittiğimiz okul özel eğitim sınıfını gösterince başka eğitim(normal eğitim de kaynaştırma ve yardımcı olma imkanı için ne yapabilirim diye düşünürken)imkanı var mı onun için ne yapmalıyım diyerek istihare namazı kılıp uyudum rüyamda oğlum mahalemizdeki CAMİNİN MERDİVENİNDEN YUKARI İLK BASAMAĞA ADIMINI ATMIŞ VE ARKADA OLAN BANA BAKIYORDU. Camimizin merdivenleri granit gibi bir taşla kaplı. Şimdiden teşekkür ederim


Tohat
İstiharenin amacı sizin uyguladığınız şekilde değildir. Bir şeye karar verilir ve iki seçenek arasında kalınırsa yaparsam hakkımda hayırlı mı diye yatılır. Aksi halde olay olarak tam olarak gösterilmez. Bunu ancak sizin durumunuzdaki kişilerin hangi yollara başvurduklarını araştırarak sağlayabilirsiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun.


Kayıtsız Üye
Rüyamda büyük bir cami gördüm halıları geniş ve yeşildi herkes ibadet ediyordu sonra caminin duvarından bir kapı açıldı ortada ibadet ediliyordu ben geçerken oraya korkmuyorum.ama ondan sonra ordan çıkmak istedim ve nerdeyse çıkışı en aşağıda buldum
….lütfen yorumlayın


Tohat
Farklı tabirlere ve bir o kadar hayırlı olabilecek gelişmelere delalet eder. Tövbe etmeye, parasal gelire, helal yoldan para kazanmaya ve dinin emir ve buyruklarından ayrılmayıp Allah’ın sevdiği kullar arasına girmeye çalışmaya tabir edilir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtir tabiki.

 


Vuslati Şehad
Rabia Songül:
Büyük bir bahçedeyim ağaçları dibini çapalıyorum. Beni uyarıyorlar anahtarları sakla diye askerler geliyor ele geçirecek
Bende saklıyorum anahtarları
Sonra camiye gidiyorum
Bakıyorum caminin her yerinde anahtarlar var hepsini topluyorum kucaklıyorum yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Özellikle de çok fazla sayıda ve camide anahtar görmek iyidir. Kişinin başarılı olacağına, yükseleceğine ve Allah’ın izniyle hedeflerine ulaşacağına yorumlanır. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Aleykümselam hocam rüyamda oturduğum apartmanda aşağıya iniyorum dış kapının önünde bir adam karşımızda olan boş arsada iş makineleri adama soruyorum ne oluyor ne yapıyorlar diye inşaat diyor yolun karşısına bakıyorum gerçekte varolan marketi yıkmışlar yıkıntı şeklinde diğer gerçekte varolan başka marketede bakıyorumki onuda yıkmışlar ve o marketin yerine cami yapmışlar çok büyük görünmüyor hatta kendi kendime küçük çokta büyük değil diyorum sonra yolun karşısına geçip caminin önüne geliyorum çok güzel ve büyük yüksek bir kapısı var kapının iki kolunuda iki elimle tutup kendime doğru çekip açıyorum içeriyi görünce çok şaşırıyorum içerisi çok güzel ve çok büyük muhteşem ve caminin içinde yüzlerce erkek arkaları bana dönük hepsi hep birlikte namaz kılıyorlar şimdiden sağolun yorumunuz için Allah razı olsun hocam

Okudunuz mu?  Rüyada cin tarafından götürülmek

Tohat
Durmuş ya da olması yönünde beklentilerini bıraktığın düşüncelerin, isteklerinin gerçekleşeceğine, bu hem iç dünyanda hem de hayatında etkili olacağına ve bir projen için güvendiğin arkadaş, akraba veya ailenden herhangi birilerinden destek almanla işlerini yoluna koyacak ve mali konuda getirisi büyük olacak ortak adımlar atabileceksiniz. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda camiiye giriyordum tanımadığım bir kaç erkekle ama içeride kadın kıyafeti giymiş erkekler çoğunluktaydı ve kadın da vardı. Ben kimseye değmeden bir safa girmeye çalışırken be ses çıkarmamaya çalışırken birine değdim hepsi birden bana doğru baktı bir kargaşa oldu ve bazıları bana şehvetle yaklaştı bende kadın olanlara şehvet duydum. Hem iğrendim hem korktum hem heyecanlandım. Ama korku ağır bastı kaçmaya çalışırken uyandım sizce bu ne demektir


Tohat
İbadetlerine olduğu kadar çevrendeki insanların doğru kişilerden olup olmadığına da dikkat etmen gerektiğine, seni kendi kötü alışkanlıklarına çekmek isteyenlerin var olabileceğine ve buna karşı önlem alman gerektiğine, dinine ve ibadetlerine daha sıkı bağlı olmana delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
camiyi temizlemeye girdim elimde kova üst kattayım şu dökülüyor tahtaları iyice yapamamışlar diyorum bakıyorum aşağıda cemaat var çocuklarda var sessiz olun diyorum çocukları çıkartıyorum pencere açık kalmasın diye caminin penceresini örtmeye çalışıyorum. nedir acaba hayırlara çıkar inşAllah.


Tohat
Hayırlı günler. Manevi olarak kendini temizlemene işaret edip tövbe ederek günahlarından arınacak, hayır hasenat yaparak bunu korumaya çalışacağına, kırgınlıklara yer vermeyeceğine, fitne, yalan ve fesattan uzak durarak sosyal ilişkilerini sağlıklı bir şekilde sürdüreceğine, hayatının bereket, bolluk açısından daim olması ve helal olması açısından gayret göstereceğine delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Cihad görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
merhaba,

rüyamda bir camiye giriyorum içeride uzun bir merdiven var o da yatik vaziyette üzerinde yürüyoruz insanlar var cami yan yatik şekilde ve tavan kısmı denize yarı yarıya girmiş durumda içerisi rutubetli ve yosunlanmış camlarından deniz görünüyor ve minaresini görüyorum fakat karanlık ürküyorum biran önce çıkmak istiyorum o sırada uyandım ne anlama geliyor yorumunuzu rica ediyorum …


Tohat
Merhaba. Tüm zorlu ve mesekatlı dünya hayatındaki sorunlara rağmen dosdoğru olmana, hak yolundan ayrılmamana, imanına bağlı olmana, mutlu ve esenlik içinde olacağına, bolluğa ve berekete nail olacağına, kuracağın işlerde veya yapmakta olduğun çalışmalarda destek eli büyük olan kişilerle irtibatta olabileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda şuan konuşmadığım çocukluk arkadaşım ve ablamla beraber karadeniz yaylasında aşağı doğru iniyorduk bir süre yürüdük sonra apartman gibi binanın içinde bir daireye girdik. Ablam mutfakta bişey hazırlıyor ben de o arkadaşımla camdan dışarıya bakıyoruz. Tam karşımızda kocaman bir cami vardı duvarlarında ışıklar yanıyordu. sol tarafta davul çalan ve eğlenen insanlar vardı. Etrafta yemyeşildi. Camdan bakarak fotoğraf falan çekiyoruz baya uzun bir süre izliyorduk dışarıyı akşam olmuştu gün batımı da görüyoruz.
Bu arkadaşımı ne zaman rüyamda görsem kötü bişey oluyor. Tabiri nedir ? Teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. Herhangi bir sebeple maddi zarara uğrayabilirsin. Maddi sıkıntı içine düşeceğin bir dönem geçirebilirsin. Maddi yönden sıkıntılı olsa da manevi yönden dininin gereklerine dikkat edecek, ibadetlerine ağırlık vereceksin. Bunun yanı sıra yapacağın plan ve projelerde adım atmadan önce işlerinden karşına çıkacak her türlü durumu iyice değerlendirmen ve istişare ederek hareket etmen gerektiğine, iyi ve kötü olan her türlü durumun bir imtihan neticesi olduğunu bilecek manevi bir güçlüğe sahip olduğunu da göstermektedir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada cami görmek, mumsema rüyada camii, rüyada cami görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada çiçekçi Dükkanı Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Cami görmek ne demektir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.