Anasayfa
16 Haziran 2022, 2:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gelinlik görmek

Rüyada gelinlik görmek

Kayıtsız Üye
Selamn aleyküm hocam. Benim sevdiğim bir çocuk var oda beni seviyor ama bulunmuyoruz görüşmüyoruz çok fazla günah olmasın diye. Bugün onu rüyamda gördüm. Biz çok sakin bir yere gitmek için tamamen orada yaşamak için yani bir yerlere gidecektik çokta güzel bir yer olurmuş orası. Bir sahil kenarından geçiyoruz oraya gitmek için ama hiç kimse yok tertemiz bir kum tertemiz bir deniz masmavi çok güzeldi kumun üzerinde bir tane bile pislik yoktu. Oradan geçerken bir adam durdurdu bizi. korumasıymış oranın üzerimizi aradı çocuk bana dokundu ve benim cebimde bir tane hurma olurmuş hurmayla alamam dedi ve bende çıkarıp kumların üstüne attım hurmayı. Daha sonrasında sevdiğim çocuk çekti beni o üzerimi kontrol ederken sinirlendi kıskandı. Üzerimizde gündelik kıyafetler var ama ben olduğumdan çok zayıf ve güzeldim. Deniz kenarında yürüyorduk ve sadece bir tane dükkan gibi bir yer vardı ama kötü bu yerdi hissettim. çok gürültülü müzikli bir yer sevdiğim çocuk girmek istemedi ama ben girip baktım ve şu istedim sonra üzerime bir baktım gelinlik var üstümde. Sanki evlenmişizde sakin bir yere gidiyormuşuz gibi hiç yabancılamadım. Sonra şu vermek istediler bana oradaki kadınlar ama sevdiğim çocuk suyu içirtmedi bana kendi aldığı ayranı içirtti. Ve oradan çıktık. Hayr olsun inşAllah


Cevap: Rüyada gelinlik görmek

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Rüyan genel manada çok hayırlı ve huzurlara işarettir. Ama bu kişinin boş yere şüpheleri yüzünden sıkıntı yaşamaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyada gelinlik görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada gelinlik görmek. S.a. mumsema hocam ben halen etkisinden kurtulamadığım bir rüya gördüm aylar önce sizin böyle bir hizmet verdiğinizden habersizdim. Allah razı olsun. Rüyamda bir gelinlik alıyoruz ve onu akrabalara gösterirken kayboluyor gelinlik. Sonra arıyorum başka gelinlikler buluyorum ama o değil. Sonra kendi kendime söyleniyorum şimdi ben xxxx e ne dicem çok da pahalıydı diye. Rüyamın sonunda buldum mu hatırlamıyorum. Sevgilim var yıllardır evlenmeyi planlıyoruz. Ama nasip olmadı hala.

Okudunuz mu?  İstiharede kar görmek

Cevap: Rüyada gelinlik görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Gelinlik evlenmeye ve nasip olmasına delalettir. Bu şekilde gelinliğini kaybetmen belkide bir süre daha evlenememek manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a. ben geçen gece rüyamda gelinlik giymiştim sevdiğim var onunla evlenecekmişim. Abisi evlenecekti. Ama bizde evleniyomuşuz. Yengesi olan kişide bende gelinlik giymiştik. Onun gelinliği kabarıktı benimkide ne dar ne kabarıktı ve dekolteliydi iki parçadan oluşuyordu. Ben gösteriyordum. Bak böylede oluyo diye. Gelinlikler oynuyorum üzerimdeyken çekiştiriyorum sonra uyandım. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iki şekilde tabir edilir. Birincisi eğer gelinlik giyen kişi bekar ise, uzun zamandır birlikte olduğu ve çok iyi anlaştığı kişi ile en kısa sürede evlenip mutlu bir yuvaya karışacağına işarettir. Rüyayı gören kişi evli birisi ise, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili mutlu ve güzel gelişmelere vesile olacak bir haber alacağı anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm bugün rüyamda halamın kızının parmağında çok güzel bir tek taş yüzük gördüm o kadar şatavatlıydı ki çok güzel ve çok büyüktü hayırlı olsun diyodum sonra halamın kızı kendim aldm taktım diyo. daha sonra benim üstümde mavi okul önlüğü var onun üstüne beyaz bir gelinlik giyiyorum hazırlanmışım beni almaya geliyolar hadi nikaha gidiyoruz diyolar. herşey o kadar çabuk olmuşki çok şaşkınım sonra onlara söylüyorum benim gönlüm yok damadında gönlü yok bu iş olmaz diyip çekip gidiyorum yolun ortasında gelinliği çıkartmaya çalısıyodum. yorumlarsanız sevinirm


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya evlilik çağında ve bekar olan bir kız için gerçeğe yakın bir şekilde tabir edilir. Evlilikle ilgili olarak bazı sevineceğin ve mutlu olacağın gelişmelere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kulak yıkamak

Kayıtsız Üye
s.a ben rüyamda kendi gelinliğimi giydiğimi gördüm ve çok mutlu oluyorum kendi kendime diyorum biraz zayıflamışım bol olmuş gelinlik bana ama çok güzel taşları parlıyor ne anlama geliyor acaba sonra başka bir gelinlik birinin üzerimde kırışmış onu ütülüyorum ütü yaparken gelinliğin tersi bordoymuş beyaz taşlar var üzeri de diyorum bunu nişanda da giyerim ve hoşuma gidiyor


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişi eğer bekar ise ve gönlü olduğu birisi de var ise kısa bir süre içerisinde evleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder. Eğer gören kişi evli ise, aile veya iş hayatı ile ilgili olarak çok sevineceği gelişmelerin olacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda eskiden yakın olduğum bir arkadaşım ve tanımadığım sayısı fazla olan bir kız grubu vardı. Önce üzerimizde günlük elbiselerimiz vardı sonra hepimiz gelinlik giydik. Herkesin başında güzel taçlar vardı küçük bir kizin elinde de çok tac olduğu için bende ondan istedim ama vermedi sonra yerden bir tane buldum almak istedim kiz onu almama da izin vermedi.


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın ilk bölümü hayırlı ve güzel gelişmeleri yaşamaya işarettir. Ancak büyük beklentiler içinde olmaya rağmen aksiliklerle karşılaşmaya ve hayal kırıklıkları yaşamaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunelaykum. Ben gecenlerde ıkı gun üstüste gelınlkk giydiğimi, hatta ikisinde de düğünümde oldugmu görüyordum. Hayatımda ciddi anlamda bir birlikteliğim yok. Rüyamda da damat görunmuyordu.. sizce neye delalettir hocam. Teşekkur ederım


arifselim
Aleykum selam. Bekar ve evlilik çağında olan bir kız için manası hemen hemen aynıdır. Kısmetinin açık olacağına ve kısa bir dönemde evlilik ile ilgili olarak gelişmeler yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kendini tabut içinde görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam, rüyam parça parçaydı o yüzden arasında kopukluk veya ani geçişler var.

3 katlı bir binanın üçüncü katında bir evde gelinlik bindallı gibi şeyler satılıyor. Halamın kızıyla geniş balkondan aşağı bakıyoruz. Aşağıda bir kaç tane kız var halamın kızının arkadaşları sanırım bana "bağırsakta aşağı ses gitmiyor o yüzden bir şey olunca bir bardak suyu aşağı döküyoruz." diyor. Gösterme amaçlı döküyor su aşağı yağmur taneleri gibi dökülüyor çok hoşuma gidiyor. Sonra halamın kızı da aşağı iniyor. Bende bir gelinliği alıp giyiyorum. İki insan geliyor gelinlik için bende halamın kızına sesleniyorum sonra aklıma ses gitmediği geliyor. Küçük beyaz bir bidondan suyu aşağı döküyorum. Birazdan burda olur diyorum. Üstüme bakıyorum ben gelinliği hala çıkarmamışım diyorum. Ordan çıkıyorum bir kaç ağaç olan bir yerde buluyorum kendimi üzerimde okul forması var. Kuzenimin boşandığı kadını görüyorum.

Bir kadın onun üçüncü evliliği olduğunu ve son kocasını kandırdığını aldattığını falan söylüyor. Şaşırıyorum tahtadan uzun bir taht var üzerinde beyaz minderler var. Yanımda da bu defa annemin dayısının kızı var orası çok güzel otursak manzara harika olur falan diyorum. Ordan da çıkıyorum eve gideceğim. Bir bey var arkamda rüyamda eşim ama o bey bir aktör onunda farkındayım. Ona söylemeden çıktım diye sinirli görünüyor. Bende görmemişim gibi hızlı hızlı yürüyorum bir okulun bahçe duvarından atlıyorum. Yere uzanan bir erkek çocuğu var 15 16 yaşlarında kaldırmak istiyorum ama o beyin arkamda olduğunu hatırlayınca hızlı hızlı eve gidiyorum kapıyı çalıyorum o beyde merdivenlerden çıkıp sahiplenir gibi elini belime atıyor. Annem kapıyı açıyor hoşgeldiniz gibi şeyler diyor sonra merdivende duran bidonu kaldırıp indiriyor napıyosun anne diyorum. O da yanımdaki eşim olan beye bakıp böyle yaparsam kaslarım güçlenir mi diyor. Eşimde tek eliyle annemi dirseğinden tutup ağırlık kaldırır gibi taşıyıp indiriyor. Yüzüm boynuna değiyor kokusunu alıyorum sonra aniden uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada arabayla göle düşmek

Böyle işte hocam çok kısaydı ama detaylarıyla anlatınca uzun oluyor. Allah razı olsun. Selametle kalın.


arifselim
Aleykum selam. Eğer bekar isen bu rüya nasip ve kısmete işarettir. Yok eğer evliysen bu rüya dileklerin kabulüne işaret eder. Ayrıca bu rüyayı gören kişi eğer beklediği bir haber varsa yakın zamanda bu haberi alarak oldukça mutlu olacağına tabir edilir. Gördüğün tüm ayrıntıları tek tek yorumlayamayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam.Rüyamda gerçek hayatta yeni evlenen amcamin kızını gelinlikli görüyorum. Gelinlik toz pembe ve üzerinde parlayan taşlar var. Yanimda kuzenim var kuzenime gelinlik çok güzel ben bile giymek isterdim diyorum. O ise ben pek begenmedim diyor. Yorumlarsaniz sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Yeni evlenen birisini gelinlikli görmenin anlamı genellikle bilinçaltı olup özel bir yorumu olmaz. Ayrıca bekar ve evlilik çağındaki bir kız için ise bu rüya kısa sürede evlilikle ilgili gelişmeler yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Annem beni rüyasında evlenirken görmüş ama bu annemlerin rızasının olmadığı bir evlilikmis ben o kişiyle kaçmisim ve annem beni engellemek için çok uğraşmış hastanelik olmuş anlamı nedir


arifselim
Aleykum selam. Rüyada seni evlenirken görmesi hayırlıdır. Rızalarının olmaması da tersi ile tabir edilir ve hayırlı güzel bir evlilik yapmak manasında yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemelisiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Hocam
Rüyamda bir arkadaşım deniz kenarında üzerinde beyaz bir gelinlik ile düğün yapıyordu. Daha sonra kutlama yaparken denize girmek istiyorlardı. Deniz çekilmeye başladı ama sadece onların denize gireceği yer çekiliyordu. Uyardım fakat dinlemediler arkadaşım gelinliğiyle suya atladı ve su çekildiği için kum ve çakılın içinde kaldı. Yorumladığınız için çok teşekkür ederim hocam.

Okudunuz mu?  İstiharede evliya görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüya olan rüyanızın tabirine göre eğer bekarsanız evlenmeye, sevdiğiniz varsa ona kavuşmaya, evliyseniz mutlu bir birliktelikle birlikte bir ömür geçirmeye şeklinde tabiri söz konusudur. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.


Büşra uysal
Selaminaleykum ben rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm yanımda kizim vardı gelinliğin fermuarını ona cektiriyordum ama çekemiyor ben çekiyorum rabbim hayra cikarsin inşAllah şimdiden teşekkürler

Selaminaleykum hocam ben rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm yanımda kizim vardı gelinliğin fermuarını ona cektiriyordum ama çekemiyor ben çekiyorum rabbim hayra cikarsin inşAllah yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte bu rüyanız güzel gelişmelerin meydana geleceğine, hayırlı ve müjdeli haber alarak mutlu olacağınıza ailenizde ve akraba ilişkilerinde huzur ve sevinç içinde yaşayacağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selam un aleykum hocam yaşım ilerlemesine rağmen bekarim. Ruyamda ablamla birlikte bir magazadayiz orada normalde gelinlik olmamasına rağmen gelinlik satıyorlar. Kendime gelinlik bakıyorum. Üç dört gelinlikte kararsız kalıp ablama danisiyorum. Bir tanesini beğeniyorum dene diyor ablam. Deneme odasına gidiyorum sonrasını net hatirlamiyorum. Ruyami yorumlarsaniz çok sevinirim. Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Bekarlar için gelinlik kısmet anlamına gelir. Ya aşık olup çok seveceğin birini tanıyacak ya da tez zamanda evlilik söz konusu olacak. Doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Gelinlik
Rüyamda evlenme hazırlıkları içinde buldum kendimi .annemle birlikte gelinlikçi dükkanına girdik sade bı gelinlik seçtik. Annem 100lira kaporayi çıkarırken engel olmaya çalıştım adam da o sırada 15lira verseniz olur dedi verdik ayrıldık fakat dükkanın onundeyken de içime sinmedi ve masraf olmasın diye evlenen kardeşimin gelinliğini giymeye karar verdim .daha sonra rüyadan uyandim ve tekrar uyudm bu sırada da rüyanın devamını gördüm .düğünün başlamasına bikac dakika kalmıştı ama annem hala gelinliği giydirmiyodu .birazdan giy diyodu.oysa misafirler falan herkes gelmişti .daha sonra da gelinliği üzerimde gördüm ama bu sefer de annem düğün alanına gideceğimiz arabaya bindirmedi erteledi birazdan gelcek ona bineriz dedi. O sırada beklerken annemler onumden yürüyordu .etrafımzda dolanan bı kopek vardı benim önüme geçti yolda yürüyüp ilerlememe izin vermedi hep üzerime üzerime atliyordu . Bu arada bekarım. Evlenme hayalleri kurduğumuzda kişiyle yeni ayrıldık.. bu rüya da beni çok etkiledi. damat olarak onu görüp görmediğimi hatırlamıyorum ama yoksa da bilincaltimda hep o vardı..yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

Tohat
Geçmişinde birine veya seni doğrudan ilgilendiren bir mevzuda hata yapmış olduğun ve bunun açığa çıkmasından çok korktuğun, tedirginlik hissettiğin şeklindedir. Rüyandaki diğer ayrıntılara göre yakında bir evlilik söz konusu olabileceği evlilik hazırlığına girerek telaş içine gireceğin, seni çekemeyen kimselerinseni üzecek bazı hadiselere sebebiyet vermesine, sıkıntı yaşamana delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda ananemlerin mahallesindeyiz düğünüm varmış düğün yerine gidecez üstümde gelinliğim var nasıldı hatırlamıyorum ama güzeldi sanırım sonra daha önceden evlenmiş olan bir tanıdığım kızı görüyorum gelinlikli geliyor onu görüyorum çok sevinip sarılıyoruz ağlıyoruz duygusallaşıyoruz sanırım oda evlenemiyormuş… sonra düğün yerindeyiz sanırım bir ev gibi bir yer bir sürü kadın var oturmuşlar düğünü bekliyorlar bende eşimi bekliyorum gelsin de düğün başlasın diye o sıra annemle birisini sessizce konuşurken duyuyorum çocuk evlenmekten vazgeçmiş gelmiycekmiş gitmiş diyorlar ben bunu duyuyorum ve sok oluyorum hemen bir kenara geçip arıyorum nişanlımı ve bana diyorki çok üzgünüm ben daha önceden abim için bişey yapmak zorunda kalmıştım bu yüzden ben evlenemem imkansız sana söyleyemedim bunca zaman diyor ve beni terk ediyor ben ağlıyorum … çok merak ediyorum anlamını yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun 😢

Okudunuz mu?  Rüyada birisinin iğne vermesi

Selamun aleyküm rüyamda arkadaşlarımla bir düğüne sanırım bir yere gidecekmişiz çok çok güzel olmam lazım diyorum kuaföre gidecem ben diyorum kuaför arıyoruz kadın kuaföre gidiyorum orayı daha önceden tanıyormuşuz kuaför bana gelinlik kataloğu açıyor gelinlik seciyorum ben üst katta da gelinlikler var diyor dar dönen merdiven var çıkıyoruz ordaki en güzel gelinliği giymişim aşağı inip kızlara gösteriyorum filan hiç birimiz begenmiyoruz bende begenmiyorum diyorum başka gelinlik yok mu diyorum yok diyor kataloğa bakıyorum tekrar burda hiç güzel gelinlikler yok diyorum vazgeçiyorum ordan gelinlik almaktan ??


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanın tabirinde bazı durumlara karşı dikkatli olman gerektiğini gösterir. Sevdiğin biri varsa eğer ona karşı taşıdığın şüphe veya kuruntuların ilişkinize zarar vermesine engel olmak amacıyla bunlara son vererek rahatlaman ve güven duymaya çalışman kendini sirkeyerek daha sağlıklı adımlar atman gerektiği yönündedir.

İkinci rüyanın tabirinde ise bekar bir kimse isen eğer bu rüyanın yakın zamanda gerçekleşecek hayırlı bir işe, aşık olmana veya ciddi bir meseleye, evli isen bir evlada nail olmaya şeklinde tabir edilmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben evli ve hamile bir bayanım rüyamda teyzem ve kuzenimle bir evdeyiz sözde teyzemin eviymiş ferah güzel bir evdi duvarda askıda benim düğünümde gelinliğim asılıydı ama ben yeniden düğün yapcakmışım yani o gelinliği yine giyicekmişim teyzem diyo bir kuru temizlemeye verseydik bende gerek yok kirli değil gayet temiz diyorum ki gelinlik kirli gözükmüyordu gerçekten rüyamda. Bu arada rüyamda ki teyze kızı kuzenimde evli ve çocuklu .
Teşekkürler


arifselim
Merhaba. Evli olan bir kadının böyle bir rüya görmesi oldukça hayırlıdır. Olmasını dilediği bir işinin olacağına, aile içerisinde sıkıntıları varsa geçmesine ve sevindirici gelişmelerin yaşanacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.aleyküm, rüyamda tekrar evlencekmişim, ilk evliliğimden olan gelinliğimi giyincekmişim, öğlen saati gelin çıkartmaya gelecekmiş erkek tarafı, gün pazar. daha önceden gelinliğimi hazırlamamışım var diye, o gün çıkartıyormuşum hazırlamak için- gelinlìgimde – hafiften lekeler var olduğunu görüyorum üzülüyorum, gelinlik dediğin bembeyaz olur diyorum içimden. Şimdi yıkasam kurutmak için zaman yok diyorum, bildiğin boydan bir elbise giyinsemde olur diyorum. önce yıkamıyorum.erkek tarafını tanıyorum fakat rüyamda hiç bir şekilde görmüyorum. saat 13.00de gelin çıkartmaya gelceklermiş, kimse gelmiyor- gelmedikleri için hiç üzülmüyorum çünkü hazır değilim. sonra gelinlìgimi yıkamaya karar veriyorum, iki parçadan oluşuyormuş, bir parçasını elbise şeklinde üzerime beyaz giyinmişim,diğer kısmı kabarık olan kısmını yıkıyorum. gerekirse ütülerim diyorum ve kuruturum bir şekilde diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada kaynananın evine gitmek

rüyamın bir arasında, arabayla bir yerde geçiyoruz arabada ablamın olduğunu da biliyorum. önümüze yasa olarak iki geç kız, çok eski bir komşunun kızlarıymış her ikisinin üzerinde kip kırmızı diz kapaklarına kadar dantelli elbise, ayakkabılar eflatun mor renginde. arabayla duruyoruz, kızlar benim için gelmişler, ablamla beni çok sevdiklerini söylüyorlar.

gerçek hayatta, kocamdan bir yıldır hatta fazla ayrıyız ve hiç görüşmüyoruz, boşanmak istemiyorum ama kocamdan beni istemiyor. çok üzülüyorum yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Var olan sıkıntılara işaret ettiği gibi istediklerinin gerçekleşmemesi yüzünden kendine dert ve sıkıntı ettiğine de delalet etmektedir. Yaşadığın sıkıntılardan ötürü sinirlerinin gerilmiş olması, etrafındakileri sinirlendirip huzursuz edecek davranışlarda bulunmak, işlerini etkilemesi gibi durumlarla karşılaşabilirsin. Her şeyden haberi olan Allah kulları için hayırlı olanı nasip eder dua ve tevekkül bir ilaçtır Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda o kadar mutluydum ki evlencekmişim düğünüm olacakmış sözde oradan oraya koşturuyorum herkesle gülerek espri yaparak konuşuyorum falan sonra bir odaya girdim odada ünlü bir adama benzeyen birini gördüm ona da sarılıp öptüm falan düğüne geleceksin bak ne de olsa sen kızımın üvey babasısın falan diyorum espri falan yapıyorum ne takacaksın artık şunu takarsın falan diye karşımdaki de gülüyor falan sonra arkamı bir döndüm önce koltuğun arasına sıkışmış bir altın takı görüyorum sonra yukarı bir baktım asılı bir şekilde pembe çok ama çok güzel bir gelinlik ince askılı çiçekli askıları toz pembe kabarık etekli nasıl güzel meğer benim gelinliğimmiş ben giyecekmişim başkası giymiş şimdi de ben giyecekmişim düğünümde gelinliğe hayran oldum çok da mutlu uyandım.. Gerçek hayatta imam nikahlı evliyim çocuğum yok Yorumlar mısınız..

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak üzere olduğun eşini görmek

Tohat
Merhaba. Evli kimselerin bu tür rüyaları görmeleri bir davete katılacakları, hayırlı bir haber duyacakları ve bu haberin yakın çevrelerinden ailelerinden birini ilgilendiren bir haber olabileceğini gösterir. Evlilik gibi sevindirici bir haber alabilirsin. Doğrusunu en iti bilen bir tek Allah’tır.


Gamzeall
Merhabalar . Rüyamda gelinlik denemek için bir mağzaya gidiyordum. Bana siyah bir gelinlik getirdiler ve giyidim . Fakat hiç beğenmedim. Orda hiç tanımadığım bir kişi birden boğazımı sıktı ve üzerimdeki gelinliği çaldı ve kaçtı. Arkasından koştum ama yetişemedim. Ardından ağlayarak siyah bir arabaya bindim. Rica etsem yorumlar mısınız


Tohat
Hayırlı günler. Rüyan hayırlıdır. Varsa tüm sıkıntılarının, korku ve endişelerinin son bulacağına, üzerindeki gelinliğin siyah olası tersi kabul edilmekte olup beyazı, ferahlık ve huzuru temsil edip aydınlık günlere delalet eder. Hırsız ise çok buyutulmeyecej gelip geçici olacak olan bir sorunu teşkil eder. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda o kadar mutluydum ki evlenecekmişim düğünüm olacakmış sözde oradan oraya koşturuyorum herkesle gülerek espri yaparak konuşuyorum falan derken bir odaya girdim orada ünlü erkek bir oyuncuyu gördüm ona da sarılıp öptüm falan sonra ona düğüne geleceksin bak ne de olsa sen kızımın üvey babasısın falan diyorum espri yapıyorum ne takacaksın artık şunu takarsın falan diyorum karşımdaki ünlü adamda gülüyor derken sonra arkamı bir döndüm önce bir koltuk görüyorum koltuğun arasına sıkışmış bir altın gerdanlık gibi kolye görüyorum sonra kafamı kaldırıp yukarı bir baktım asılı bir şekilde pembe çok ama çok güzel bir gelinlik ince askılı askıları çiçekli toz pembe kabarık etekli nasıl güzel ama.. Meğer benim gelinliğimmiş ben giyecekmişim daha önce başkası giymiş şimdi de.ben giyecekmişim düğünümde.. Gelinliğe hayran oldum çok da mutlu uyandım.. Yorumlar mısınız..

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre istihare namazı nasıl kılınır?

Tohat
Merhabalar. Eğer bekar birisiysen rüyanda gördüğün mutluluğun aynısını görme şansına nail olacağına, kısmetin açılacak ve kısmetinin hiç beklemediğin kadar çok iyi olacak, hayallerini süsleyen kişiye, huzura kavuşacağına. Karşına çıkacak olan kişi ile rüya gibi bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Rüyamda beyaz kabarık bir gelinlik giydiğimi ve avm gibi bir yerde gezindiğimi gördüm.. Sonra liseden şuan konuşmadığım bir kız arkadaşımla karşılaşıyorum yanında da bir adam vardı sevgilisi ya da eşiymiş falan sanırım sonra onunla sohbet ediyorum evleniyor musun diyor bana bende yok bir şey için giydim diyorum sonra uyandım..


Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin bekar ve evli olmasına göre değişen bir tabirdir. Bekar olman durumunda üstündeki gelinliğin yeni ve güzel olması birlikte olduğun veya yeni tanışacağın bir kimse ile hayalindeki düğünü gerçekleştirip evleneceğine, evliysen çok mutlu olacağın işlerin ve evliliğin ile ilgili hayırlı gelişmelerin olacağını işaret eden bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir tabi.


mumsema rüyada gelinlik, rüyada gelinlik, rüyadaGelinlik misafir görmek diyanet

Bu kategoride yer alan Rüyada bozuk para görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gelinlik görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.