Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hoca görmek

Rüyada hoca görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm ben rüyamda okulumdaki hocamla sohbet ediyordum kendisi gülüyordu neşeliydi hatta benim anlattıklarıma gülüyordu bunun manası nedir iki gündür görüyorum


Yorum: Rüyada hoca görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kimse için istikbali açıktır denmiştir. Gelecek için başarılı olmaya ve iyi bir meslek edinmesine ve ilerlemesine tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada hoca görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam. Ben rüyamda hocamla telefonda konuşurken gördüm kendimi sorular soruyordum hocamda cevaplıyordu sorularımı. Bi arkadaşımda beni dün rüyasında okulda hocalarla sohbet ederken görmüş yorumlarsanız sevinirim Allah a emanet olun 😊

Okudunuz mu?  Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için dua

Yorum: Rüyada hoca görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar hayırlıdır ve iki rüyada aynı manaya işaret eder. Genellikle eğitim hayatı ile ilgili olarak yorumlanır. Eğitimine önem vermesine ve bu alanda başarılı olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Ben rüyamda kendimi eski okulumda gördüm ilkokulumda yani şuan kapalıyım ilkokulda açıktım ve rüyamdada kendimi açık gördüm okulda ağlıyordum sonra bahçeye çıktım ve çok sevdiğim iki hocamı gördüm lisedeki hocalarımı ve mutlu oldum bana uzaktan el salladılar yanlarına gidip biraz sohbet ettim ve sonrasında uyandım . Manası nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada büyük tuvaletini yaptığını görmek

arifselim
Merhabalar. Bu rüya, uzun sürecek olan sağlam dostlukların olacağına ve sevineceğin bazı hadiselerin meydana gelmesi anlamındadır. Bu rüya bazende ilim tahsile etmeye ve eğitimini başarılı bir şekilde ilerleteceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda komsumuz bir hoca onunla oturup sohpet ediyoruz.Bana diyorki iki sene sonra sen bir altin bulacaksin teyzenlerle birlikte.Sonra ben ona bir sevdiyim oldugunu soyluyorum ama karsiliksiz.Onunda beni sevip sevmediyini oyrenmek istiyorum.Hoca peki diyor ellerini yikiyor ve gidiyor.Anlami nedir?teşekkürler

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizi Rüyada Görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya işitilecek olan güzel haberlere, sürpriz gelişmelere ve heyecan verici olaylara alamet eder. Bir haber bekleyen kimse için mutlu bir haber almasına tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kagura
Merhaba rüyamda sabahin erken saatlerinde yolda yuruyorum. Etraf bombos herkes uyuyordu. Bende kendi kendime çok aciktim pastane bulup bir simit yemeliyim dedim. Sonra onumde 2 yol vardi. Sag tarafa baktim eski kerpic bir firin gördüm. Yaklastim universitedeki hocam burada calisiyormus. Bana bakip gulumsuyordu. Bende 1 simit dedim. Bana yeni simit yapsin diye bekliyorum. Hicbisi yapmadi. Bende icimden bana bozuldu herhalde dedim. Tezgahi vardi uzun 3 simit vardi. Bundan alayim en iyisi diye dusundum dokundum bayatti. Bu bayat dedim. Hoca hala gulumsuyor bisi demiyor. Sonra biseyler yapti. Bana ahsap koyu kahve rengi olan ustude kapali bir tepsi uzatti. Bende aldim doyacagim diye sevinirken. Arkami dondum tepsiyi bir actim. 1 cilegi 3 parca halinde gördüm. Baska da bisi yok.Daha çok mu istesem diye dusundum. Belki bunu da alir diye aldim gittim.

Okudunuz mu?  İstiharede sıkıntılı uyanmak

arifselim
Merhaba. Bu rüya kişinin hane yani aile içi ile ilgilidir. Evinde bereketin ve bolluğun meydana gelmesine işaret eder. Ayrıca iyilik yapmaya, sevap işlemeye ve sadakalar vermeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Benim halamın torunu rüyasında benim bir kursta hoca olduğumu ve elimde cüz olduğunu görmüş. Yanıma gelip bana abla demiş. Ben de ‘Abla demeyeceksin hoca diyeceksin’ demişim. Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada kötü koku duymak

arifselim
Aleykum selam. Hem rüyayı gören kimse için hemde görülen kimse için bu rüya manevi duyguların gelişmesine, kendini geliştirmesine eksiklerini gidermesine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SelAmun aleykum rüyamda zamaninda ilim öğrendiğim hocalarimi gördüm çok kalabalık biryerde medrese öğrencileri ve eski hocalarim bir kurs gibi biryerdeyiz çok sevdiğim hocam ve hep kendisinden ders almak istemişimdir bana birşeyler söylüyor ama anlayamıyorum biraz karışık bir ruyadi bu arada ben evli kadinim

Okudunuz mu?  Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Tohat
Ve aleyküm selam. önem verdiğiniz kişi veya durumlara karşı olan bağlılığınızı artıracaksınız. Hayatınızdaki rutine son vererek temponuzu hızlı bir şekilde yükselterek yolunuza bakacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.
Ben sabah namazını kılıp oturduğum yerde uyuyakalmışım. Ve rüya gördüm. Rüyanda pencereden bakıp bir çok kız öğrenci gördüm bir yere gidiyorlardı. Hava güzel ve yeşil vadili bir yerdi. O sırada bir araç üstünde birisi geliyordu. Yakınlarınca benim gençliğimde bana kuranı kerimi öğreten hocamdı. Gülümsedi ve bir kaç kelime dedi. Bende "selamünaleyküm hocam" dedim. Sonra yanımda arkadaşım dışarı çıkalım dedi. Deniz kenarına gittik. Berrak temiz bir denizde kendimi yüzerken gördüm. Keyifliydim şu çok temiz çok rahatlamış gibiydim yorumlarsınız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu sevmek ne anlama gelir

Tohat
Ve aleyküm selam. Dini konularda bilgi sahibi olan bir kimseye fikir danışacağına ve bunun yanı sıra kendi düşüncelerine, kimsenin etkisi olmadan bildiğin yoldan ilerleyeceğine ve bu yolda çok başarılı adımlar atarak hayırlı niyetinin meyvesini alacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada düşmanın olan birini görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hoca görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.