Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kıskanılmak görmek

Rüyada kıskanılmak görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda sözlumu bizim evin bahçesinde gördüm.Bir iş bulmuş ve çalisiyordu.Benim uzerimde beyaz bir elbise vardi.Sozlum bana bir demet kirmizi gul verdi.Beni optu.Sonra ben eve geldim.o sirada sözlümün annesi diğer geliniyle birlikte bize geliyor.Elinde kocaman kirmizi gullerden ve beyaz ciceklerden olusan bir buket var.ve çeyiz bohçasi var.annemgile hediye olarak gecelik getiriyor.Bende henuz nişan olmadi bu gelin bohçasi nerden cikti diyorum.Daha sonra eltim olacak olan kadin bir kagida "hani sözlun nerde?seni yalniz mi birakti o seni seviyor mu gercekten?"yaziyor.Bende gormuyomusun bu cicegi bana ibrahim verdi siz gelmeden önce ben onunlaydim dedim.Surekli beni kiskandigini ve sürekli beni ezmeye calistigini gördüm.ve karsisindan hep cevap verdim.en sonunda gitti evimizden.Sonra kaynanam ve gorumcem bizde yemege kaldi.yemek yedik.kaynanam zayiflamisti rüyamda.

Okudunuz mu?  Rüyada Abdülhamit hanı görmek

merhaba.rüyamda sözlüm bizim evimizin bahçesine geliyordu elinde bir demet gülle.Ssonra beni öptü ve çalışmaya gitti.üzeimde beyaz bir elbise vardı.Sonra evimize sözlümün annesini ve diğer gelini geldi.ellerinde çeyiz bohçası ve kırmızılı beyazlı büyük bir çiçek vardı.Eltim beni ezecek sözler söylüyordu.Sözlün nerde senle ilgilenmiyormu gibisinden seyler söylüyordu.Bende az önce burdaydı bak o çiçeği bana o getirdi dedim.hiçbir sözünün altında kalmadım ve eltim evimizden gitti.Sonra kaynanam çeyiz bohçasını açtı.Annemgile gecelik getirmiş. bende daha nişan olmadan bu bohça nerden çıktı dedim.ama annem hediyeleri kabul etti.Daha sonra annem bize yemek hazırladı.hep beraber yemek yedim.

Okudunuz mu?  Rüyada böcek görmek

Yorum: Rüyada kıskanılmak görmek

arifselim
Allah mesut etsin. Genç ve evlenmek üzere olan bekar bir kız için çok hayırlı bir rüyadır. Evlenerek mesut ve huzurlu bir evlilik kurmak olarak kabul edilir. Ayrıca sevginin, ilginin ve mutlu olmanın bir alameti olarak da tabir edilir. Bunlar sonuçta birer rüyadır ve daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anneanne görmek

Yorum: Rüyada kıskanılmak görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda eski sevgilimle barışmışız ve bir erkeğin yanındayım barıştığımızı anlamış ve benden hoşlanıyormuş beni kıskandı. Hiç bir şey demedi ama hareketlerinden anladım. Sonra bilmediğim bir evin mutfağındayım. Mutfak çok ferah ve aydınlık. Kuzenim de güya benden hoşlanıyormuş ve benim eski sevgilimle barıştığımı anlamış ve beni kıskandı ama ben çok mutluydum eski sevgilimle barıştık diye.

Okudunuz mu?  Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması

Yorum: Rüyada kıskanılmak görmek

arifselim
Eski sevgili görmek genellikle bilinçaltı düşüncelerden kaynaklanır ve yorumu da olmaz. Bu rüyanın genel bir yorumu ise gören kimse için sevineceği gelişmelerin olacağına ve sıkıntılarını Allah’ın izniyle geride bırakacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kömür yığını görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda görümcem eşimle beni kıskaniyordu aramıza hasetlik sokmaya çalışıyodu eşim aramızda kalıyordu ama bana her zaman daha fazla el üstünde tutuyordu


Tohat
Merhaba. Toplum içerisinde görümceye olan bakış açısına bağlı olarak tanımlanan şekli ile kuşku duyan, ara bozan halis niyeti olmayan bir kimseye delalet etmekte olup bu etrafından bir kimseye işaret ettiği gibi bir başka görüşe de bu düşünce ve duygu içerisinde olan kimsenin rüya sahibinin olabileceği yönündedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada hira mağarasını görmek

rüyada kıskanılmak, rüyada kiskanilmak, rüyada kiskanilmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Allahın konuştuğunu duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kıskanılmak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.