Anasayfa
19 Eylül 2021, 13:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allahın konuştuğunu duymak

Rüyada Allahın konuştuğunu duymak

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamun aleykum ben uzun zaman önce bir rüya gördüm rüyamda gozumu parlak biyerde aciyodum karsimda çok güzel parlak bir villa etrafida agaclarla dolu çok güzel ama dışa doğru bembeyaz perdeleri villanin etrafida agaclardi gunes çok parlak bembeyaz seklindeydi sagimda beyaz elbiseli bir kisi ayni zamanda solumdada sonra birden Yuce Allahin bana secdeye gel soledigini gördüm defalarca bana secdeye gel dedi sonrada uyandim ogunden sonra namaza basladim

Okudunuz mu?  Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Cevap: Rüyada Allahın konuştuğunu duymak

arifselim
Aleykum selam kardeşim Bu rüya hayırlı bir rüyadır Allah’ın izniyle. Kişi hayatta her zaman başarılı olacak ve her zorlukla mücadele edecek güce ve kudrete sahip olacaktır. Kişi, zafer ve mutlulukla geçecek uzun bir ömür sürecek, işlerinde kolaylık yaşayacaktır anlamında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  İstiharede yüzük görmek

Yorum: Rüyada Allahın konuştuğunu duymak

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yerde yemek yiyor muşuk babamda oradaymış o anda ezan okunmaya başladı ve ev sarsılmaya başladı ben içinden dedim ki deprem oluyo heralde dedim o
Anda ALLAH konuştu dedemi korkma kızım ezan okunuyor bak kıyamet kopucak bukadar gördüm sonra gozumu actm bu rüya ne anlama geliyor acaba


Yorum: Rüyada Allahın konuştuğunu duymak

arifselim
Bir çok anlamı olabilecek bir rüyadır. Genel bir mana ile yorumlayacak olursak bu rüya sahibi için Allah tarafından rüyasında ona gösterilen bir uyarı ve hatırlatmadır. Tövbe etmeye, günahları terketmeye ve Allah’ın rızasına yakınlaştıracak salih amelleri işlemeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kendi ruhunu görmek nedir

emirhan uysal
Esselamun aleyküm rüyamda bir sırtlan bizi kovalıyordu ve biz de kaçıyorduk bir kaç kere koşarken Allahı unuttuğumu hatırlıyordum ama daha sonrasında tam eve giderken Rabbim beni kurtar diyordum ve Bismillahirrahmanirrahim diyordum daha sonra bayıldım rüyada ve üstümde bir yaprak vardı kocaman kalktığımda sırtlan yok olmuştu ve minicik bir tırtıla dönüşmüştü yeşil bir şeydi ve sesini duydum Rabbimin.Allahtan başkasından yardım isteme diye ve ondan yardım istemekten çekinme diye hatırlıyorum aklımda onun sesi gibi kaldı daha sonra yatakta uyandım ve yatak bana kabir gibi geldi üstümde yastık tarzı bir şey vardı ve kaldıramıyordum sıkışıyordu ve dedim ki Rabbim beni buradan çıkarıcak olan sensin senden başkasına güvenmem ve inanmam dedim Allah orda bana bir şey dedi ama hatırlamıyorum ve üstümden açıldı ve rahatladım La İlahe İllAllah dedim ve uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada suların içinde kalmak ve bu durumdan kurtulmaya çalışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatı, amacına uygun şekilde yaşamaya özen göstermeye, Allah yolunda olup onun istediği şekilde emirlerini yerine getirmeye, ona dayanmaya delalet eder. Bu şekilde yaşamaya özen gösteren birinin hayatı huzur içinde geçer ve ahiretini garanti altına almaya çalışır. Hayırlı ve güzel olan bu rüya hem dünyanıza hem de ahiretinize hitap etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada kulaktan pislk çıkarmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşlarımla kantinde otururken fenalaştım. Yere yığıldım ve öleceğimi anladım. Ya rab sana geliyorum dedim. Sonra azraili gördüm kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu. Simsiyahtı. Sonra bir ses duydum. Allah’ın sesiymiş gibi. Azrail’e ‘onu yanlızlığa terket’ dedi. Uyandığımda vücudum kaskatı kesilmişti ve gözlerimden yaşlar akıyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada altın kolye görmek

Tohat
Çeşitli anlamlar içerse de genel olarak bu tür rüyaların rüya sahibi için hayatını ahireti için düzene sokup Allah’ın rızasını arayarak, dua ve ibadetlerini daim kılarak, tövbe istiğfarda bulunup hata ve günahlarından arınarak bir ikaz rüyası olarak kabul edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kustuğunu görmek

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamın aleyküm rüyamda çok kurak biryerdeyiz etrafta hiçbir yerleşim yeri yok ne bir ev nede başka bir şey etrafa bakındıktan sonra sesler duymaya basladım o sesler şöyle diyordu "secde edin secde edin o geliyor" diyordu ve inanılmaz ürkütücü bir ses duydum o sesleri tam hatırlayamıyorum ama kıyametin yakın olduğunu bildirdiğini hatırlıyorum bu neye işarettir kıyamet gerçekten yakın mı yoksa sadece bir rüyamı?

Okudunuz mu?  Rüya görmeden ihtilam olunur mu

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah’ın rahmetiyle sana muamele etmek istediği bir gerçektir. Gerçekleri, olacakları sana rüyan aracılığıyla göstererek varsa eksiklerin tamamlayarak ibadetlerini bu şekilde eda etmen ve hayatını bunun üzerine idame ettirmen gerektiğine delalet etmektedir. Kıyamet her saniye salise, yaklaşır bilinen bir gerçektir. Ne zaman olacağı ise muallaktır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyamda evleneceğim kişiyi istihare namazı kılarak görebilir miyim?

rüyada Allahın sesini duymak, rüyada Allahın konuştuğunu duymak, rüyada Allahin sesini duymak

Bu kategoride yer alan Rüyada kızının düştüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allahın konuştuğunu duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.