Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada balina görmek

Rüyada balina görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda denizin içindeydim ama yüzmüyordum sonra koca koca dalgalar geldi ben sörf yapanlar gibi dalganın içindeydim manzara o kadar güzeldi ki dalgaların arasından güneşin batışı görünüyordu fotoğraf çekmeye çalışıyordum bir sürü fotoğraf çektim sonra dalganın ardından kocaman bir balina çıktı geldi ağzını kocaman açıp deniz sularını ağzının içine alıyordu ben de korkup denizden çıkmaya çalışıyordum yorumlar mısınız rüyamı şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Bulut görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada balina görmek

Tohat
Merhabalar. Şu içinde bulunduğunuz durumdan farklı olarak bu durumu değiştirecek ve rızık kısmet kapılarını açacak olayların meydana gelebileceğine ve hayırlı bir hayatın size rastlayacağı şeklinde tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Rüyada Katil Balina Görmek

MaviFreeman
Rüyam 3 Rüyadan Oluşuyor
İlkinde Çok Derin Bir Denize Dalıyorum Uzakta Bir sürü deniz canlısı köpek balığı yunus balığı balinalar
İkinci rüyamda 2 Kişiyiz Denizin Kenarında Siyah beyaz Katil Balina arkadaşım balinayı kışkırtıyor denize atlayıp çıkıyor balina saldırırken karaya vuruyor ben ise balinayı kurtarıyorum kurtarma esnasında iyi şeyler söylüyor fakat anlamıyorum
Üçüncü rüyamda ise tekrar denize dalıyorum ve sürühalinde yunus balıkları birine tutunup yüzüyoruz
Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz büyük kuş üzerinde uçmak

Yorum: Rüyada balina görmek

arifselim
Gördüğün bu üç rüyada birbiri ile bağlantılı yorumlanabilir. Rüya sahibinin büyük ve önemli hedefleri olduğuna işaret eder. Ayrıca berekete, kısmete ve ferahlığa kavuşarak mutlu olacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin Aleykum.
Ruyamda buyukce yuzme havuzun içinde katil Balinalari gördüm insanlara zarar vermiyormuş ama ben yine de o havuzunun içine girmek istemedim. Birkac tane vardi. Onlar Havuzun sadece orta kısmından yüzebiliyordu.
Bir de rüyamda denizin kenarındayım dalga beni alıp denize sürüklüyor 1 gün falan bilincim kapalı denizin içinde duruyorum sonra tekrardan karaya cikiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada babayı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün balinalar sayısınca şans ve kısmetin olabileceğine bunun genel olarak hayatını değiştirecek maddi olarak seni rahatlatacak iş teklifleri olabileceğine ilişkindir. Ayrıca dalganın seni denize götürmesi başta sorun ve sıkıntı ile başlansa da sonu bereket dolu günlerin olabileceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada başbakan görmek

denizkizi
Hayırlı geceler,
Rüyamda büyük bir geminin güvertesindeydim ve bir yunus balığı görüyorum. Denizde atlıyordu. Sonra bakıyorum beyaz büyük bir balina var. Gemiye çarpmasın diye geçiriyorum içimden. Geminin tabanında cam bir kısım var oradan geçerken görüyorum balinayı. Geminin sağında solunda heryerinde görüyorum. Aynı balinamı yoksa birden fazla balina mı vardı emin değilim. En sonunda balina geminin altından geçerken çarpıyor ve gemiyi sarsıyor. Bu arada gemide sadece ben ve iki kardeşim var. Biz içeri giriyoruz. Ben çok korkuyorum gemi alabora olacak diye. Ancak gemi su alır gibi olsada tekrar düzeliyor sorun olmuyor.

Okudunuz mu?  Rüyada banka görmek anlamı ve tabiri

Tohat
Hayırlı günler. Her türlü iyi ve hayırlı olan bir rüyadır. Şu anki hayatın nasıl olursa olsun daha iyi günlere kapı aralayacağına, kısmetinin artarak devam edeceğine, işlerinin açılacağına elinin bollaşacağına, maddi konuda sıkıntı çekmeyeceğine, önünün açık ve aydınlık olup şansın seninle yaver gideceğine delalettir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının elinde kına görmek

balina, Rüyada Balina

Bu kategoride yer alan Rüyada bebeğin konuştuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada balina görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.