Anasayfa
27 Temmuz 2023, 13:06
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede görülen renklerin anlamları

İstiharede görülen renklerin anlamları

gulcan
Hayırlı günler. ben bir kaç kez istiareye yattım lakin bir şey göremedim. ünüversiteden bir hocama rica ettim o da sağolsun tamam dedi. rüyada yemyeşil bir alanda görmüş beni uçsuz bucaksız bir yeşillikmiş. yanımda benim gibitesettürlü bayanla da varmış. uzaklara doğru bakıyormuşum. yeşil erik ağaçları görmüş. dalları da erikleri de yemyeşilmiş. ben gönülişimiçin niyet etmiştim. rüya hayırlımıdır? anlamı nedir?

Hayırlı günler. Ben bir kaç kez istiareye yattım lakin bir şey göremedim. Ünüversitesinden çok sevdiğim dini bütün olan hocamdan rica ettim o da sağolsun kırmadı. Rüyada uçsuz bucaksız yeşilliklerle dolu bir alanda görmüş beni. Yanımda benim gibi tesettürlü dua eden bayanlar varmış hepimiz aynı sırada durup uzaklara doğru bakıyormuşuz. Etrafta bir sürü erik ağacı varmış ve ağaçların arasında boşluk yokmuş çok sık sıklarmış. Zürafa görmüş o yeşillik alanda bide. Ben gönül işim için niyet etmiştim. Görülen rüya hayırlı Mıdır? Anlamı nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim..


Yorum: İstiharede görülen renklerin anlamları

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. İstihareye herkesin kendi işi için yatması sünnet olandır. Bu görülen rüya ise olumlu ve hayırlı manaya işaret eder. İstiharede esas önemli olan rüya değil insanın içine gelen o konudaki hisleridir. İşte bu yüzden senin kendin yapman daha uygun olur.


Yorum: İstiharede görülen renklerin anlamları

E’sba
Değerli Hocam 3 gündür istihare namazı kılıp yatıyorum. İlk gün konsantre olup peygamber efendimize salavat getirerek uyuyakalmışım rüyamda Beyaz bir kağıda yazı yazmak için kalem aldım elime yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum. 2.gün çocukların olduğu bir ortamdaydım Anaokulu gibi bir yerde ağlayan bir çocuğu avutup sakinleştirdim, sonrada yeşil mercimek kaynattım çorba yapmak için, 2 günde huzurlu ve umutluydum uyandığımda. 3. gün de istihare namazımı kılıp yatıp eski iş ortağımı gördüm bana yaptıklarını eşine anlattım, birlikte açtığımız anaokulundaydık, eşi dur bakalım konuşuruz abicim diyordu, bir de eşinden habersiz gri renkte 09 D diye başlayan plakası olan bir araba aldı o gün onu eşine söyledim ve arabayı gördüm 3.gün huzursuz uyandım ve namazımı kılıp yattığımda da kötü bir akşam geçirmiştim geçmişte yaşadığım sıkıntılarla ilgili konular açıldı ve konuşuldu. Namazdan sonra salavat getirirken aklıma başka şeyler geliyordu ve konsantre olamadım sanırım gece uyandım hiç rüya görmemiştim daha önemlisi duygusal olarak huzursuz şekilde tekrar uyudum sabah bu rüyayı hatırladım. İki gündür niyetim hayırlı gibi hissederken 3.gün uyandığımda huzursuz hissettim öğleden sonradan huzursuzluğum gitti ama 7 gün istihareye devam edeceğim ama etmeli miyim bilemedim? 3 günlük istihare namazı ve rüyalarını nasıl yorumlamalıyız? 3 gün huzur hissetmem devam etmemem gerektiğini mi gösterir bilemedim ?
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkür ederim, hakkınızı helal edin hocam, vakit ayırıp cevaplarsanız memnun olurum. Allah’a emanet olun…


Yorum: İstiharede görülen renklerin anlamları

arifselim
Selamun aleykum. İstiharede önemli olan işaret kalbin bir yöne meyletmesidir ve hissetmesidir. Eğer birinci seferde kalp olumlu yada olumsuz hissederse artık istihareye devam edilmez. Bütün bunlara rağmen yanlış yaptığını ve içinin rahat etmediğini düşünüyorsan bir daha yapabilirsin. Hatta istihare yapar yapmaz kalbe gelen his yeterli olur.


E’sba
Allah razı olsun cevapladığınız ve eksiğimi belirttip beni rahatlattığınız için Hocam…


Kayıtsız Üye
hocam merhaba ben dün istihare namazını kılıp uyudum sabah kalktığımda rüya gördüğümü hatırladım böyle okuldayim hocam küstüğüm bir kız arkadaş vardı adı elif. onunla barışmıştım okulda geziyordum normal okulun tahta sıraları yukarıda oyuk vardı grimsi bir renk sonra tereyağı yiyodum limon sarısı sonra bir anda sarı renge benzer bir yer varoraya gidiyorum çıkıyorum orda asker helikopteri vardı koyu yeşil ve koyu sarımsı bir renk ben istihareye yatma sebebim yakında üniversite sınavına giricem istediğim bölümü kazanabilecekmiyim hayırlı mı değil mi diye yattım hocam yorumlarsaniz eğer çok sevinirim teşekkür ederim. (adım ayşenur bu arada hocam)

Okudunuz mu?  İstihare nasıl yorumlanır

arifselim
Merhaba. İstihare ancak bir konuda kararsız kalındığında hayırlı olup olmadığı hakkında bir işaret dilemek için yapılır. Bir sınavı veya istediğin bölümü kazanıp kazanmayacağına dair bir işaret almak için istihare yapılmaz. Yapılsa da bir anlamı olmaz. Bunun yerine hacet namazı kılınabilir.


Kayıtsız Üye
istiare namazına yattım ve rüyamda önce çocuk parkı gördüm ve ordaki renkler ise mavi sarı pembeydi sonra yağ yeşili bir elbise daha gördüm anlamları nedir acaba


arifselim
Rüyan güzel ve olumlu bir rüyadır. İstihare için rüyada renkler önemli olabilir ama asıl önemli olan rüyanın genel bir tabiri ile senin içine gelen huzur hissi önemlidir. Bu his sana daha doğru bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Uçurumumdayım önümdr top gibi kaya parçası var ve ben bu kayayı uçurumdan aşağıya attım çok zor oldu uçurumun olduğu yerler sırf kayalıktı sizce rüyam nasıl ?


arifselim
Bu rüya istihare açısından olumlu manaya işaret değildir. Bu rüya zor ve sıkıntılı günlere, maddi kayba, maneviyatın çökmesi manasında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İstihare namazından sonra Rüyamda net bir olay göremedim bir erkek sesi bana incir yemelisin narçe rengi olmalı mor renk olmalı diye seslendi ve o an irkildim uyandım ne beyaz ne yeşil ne siyah ne kırmızı ne bir olay kafam çok karıştı lütfen aydınlatırmısınız dilediğim olay hayırlı mı hayırsız mı


arifselim
Bu rüyan istihare için zaten açık ve net bir işaret taşımıyor. En doğru işaret insana gelen huzur yada huzursuzluk hissidir bu his istihareye yatan kimseye daha doğru bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Sevgili hocam rüyada kus oldugun esinin sana sarilmasi öpmesi gulmesi ne anlana gelir cevabinuzi bekliyorum


arifselim
Bu bir istihare rüyası olarak görülmüşse çok hayırlı ve olumlu manaya işaret eder. Normal görülen bir rüya olsa da yinede çok hayırlıdır ve içinde bulunduğun sıkıntılarının bitmesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İstihareye yattım gece sürekli uyandım ve dört kere rüya gördüm istihareye yatma sebebim sevdiğim adamla evlenme planları yapmak birinci rüyamda yeşil ve mor ışık gördüm ikisi yan yanaydı yeşil biraz daha öndeydi ikinci rüyamda bir akrabamızın düğünü vardı kazanlarla et pişirilmiş ve dağıtılıyor du ve bende bir parça yedim sevdiğim adam da düğünde damadın sadıcıydı ve üzerinde asker elbisesi vardı düğünün arkasında ise kocaman bir deniz vardı üçüncü rüyamda sevdiğim adamla nişanlıydık ve önümüzde çok uzun bir yol vardı birlikte aştık o yolu dördüncü rüyamda iste ben tek başıma bir tepeye çıktım ve akşamdı bütün şehrin ışıkları yanıyordu annem aşağıdan çağırdı gel sana bir sürprizim var diye ben inmek istedim ama çıktığım tepenin bir kısmı yoktu yol yok olmuştu biraz durup bekledim o yok olan yerde merdiven belirdi ben o merdivenden inmeye başladım rüyam burda sona erdi bu arada annem şu an hayatta değil vefat etti rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum Allah razı olsun…

Okudunuz mu?  İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek

arifselim
Allah hayırlı ve mutlu bir evlilik ihsan etsin. Gördüğün bütün bu rüyalar istiharen için olumludur ve güzeldir. Ancak mutlaka danışmak ve sizi tanıyanlarla istişare yaparak kara verilmelidir.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim evlilik niyetim var. 9aydır biriyle görüşüyorum. Aileler tanıştı yakında söz olucak. Ve ben hayırlımı hayırsızmı die istihare namazı kıldım. Kimseyle konuşmadan uyudum. Rüyamda sudan çıkıp yeşil çimende qezdim. Yorumlarsanız çok memnun olurum. O


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan gayet olumlu ve güzel bir rüyadır. Ancak bu tür durumlarda zaten görüşülmüş karar verilmiş ve olumlu görülmüşse istihare yapmanın bir anlamı yoktur. İstihare sadece kararsız kalınca yapılır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam ben istihare namazını kılıp dua ederken gözlerimi kapatım o an kırmızı gördüm ondan sonra yatağımın yönünü kıbleye vererek uyudum rüyamda kırmızı bir çanta vardı içindede para var dı bunun hayırlı bir tabiri varmı hocam


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın istihare için neye işaret ettiğini anlamak için en doğru yorum senin içine uyanınca gelen hissine göre değerlendirebilir. Renk her zaman açık bir işaret olmaz. Ancak para ve çanta güzel işarettir. Eğer için rahat etmemişse istihareyi tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim biri var konuşmuyoruz onunla ve ne yapıcağımı bilemiyorum yani onu düşünmelimiyim yoksa başka insanla yoluma devammı etmeliyim bilmiyorum istiareye yattım ve rüyamda beyaz kahve fincanları gördüm kahve fincanlarının ikisi çok güzellerdi yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Böyle bir durum için istihare yapılmaz. Bu kimse ile evlilik için ancak bir adım atılır ve kararsız kalırsan o zaman istihare yapılabilir. İstihare hayır dilemektir, arkadaşlığını devam ettirmenin hayırlı olup olmadığını anlamak için yapılacak bir şey değildir.


arifselim
Aleykum selam. Boşanma hayırlı mı diye istihare yapılmaz. Boşanma durumunda ancak istişare etmekle, büyüklere danışmakla ve son çare olmasından dolayı bir karara ulaşmaya çalışılabilir. Bu rüyan sana niyetin için bir işaret sayılmaz. Boşanmak çok ciddi bir konudur ve bir rüya ile bu karara varılamaz.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben kpssye girdim atancak miyim bu sene diye niyet edip yattım. Beyaz bir bluz gördüm. Cok beğendim alicam falan dedim almayı unuttum gerçi sonra. Bide hastane gördüm tedavi amaçlı gittim . Belli belirsiz kan hatırlıyorum. Sizce nedir ?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya güzel ve hayırlıdır. Ancak bu işim olacak mı? atanacak mıyım gibi şeyler için istihareye yatılmaz. Gelecekte şu şey olacak mı diye istihare yapılmaz.


Kayıtsız Üye
Ben erkek sevdiğim adamdan şuan ayrıyım o benim onu yanlış anladığımı söyleyip af diliyor ama ne yapacağımı bilemediğimden benim için hayırlı mı diye istihare ye yattım olay hatırlamıyorum sadece sarı renk gördüm bunu yorumlar mısınız


arifselim
Değerli kardeşim. Sadece arkadaşlıklar durumunda istihare olmaz. Eğer evlilik için atılmış bir adım varsa ve onun için istihare olursa o zaman bir manası olur. Bu rüyan ise zaten açık bir işaret olmaz istihare için.


Kayıtsız Üye
Cevabınız için sağolun hocam. Kime anlatsam bana sizin dediğiniz gibi dediler. Çok düşündüğünden görmüşsündür felan filan dediler ama ben o kişiyi gerçekten hiç düşünmemiştim. Dediğim gibi erkekmiş, evlilikmiş felan çok uzağımdır ve işim olmaz böyle şeylerle. Bu düşünceden çok başka bişe ve ben çözemiyorum. Elin tanımadığım adamını Allahu teala niye rüyama soksunki. Bilemiyoeum. Vardır bir hayır ama yinede sizede bir sormak istedm. Selametle

Okudunuz mu?  İstihare Kesin Olarak Çıkar mı

arifselim
Aleykum selam. Çok sık aynı rüyaları veya aynı konuda rüyaları görmenin ilk nedeni o konuyu çok düşünmekten olur. Evlilik yada herhangi bir konuda ilk önce bir adım atılmış olmalıdır, buna rağmen bir karar verilemez ve şüphede kalınırsa o zaman istihare yapılır. İstihareyi senin yapman önemlidir. Arkadaşının gördüğü bu rüyadan açık bir işaret var diyemeyiz.


Kayıtsız Üye
İyi günler. 1 aydır kuzenimle sevgilinim ve onunla evlenmeyi düşünüyoruz. Ailelerimizin nasıl karşılayıp ve bana onun hayırlı olup olmadığını bilmek istedim ve yakın arkadaşım bizim için istiare namazı kıldı. Öncesinde kırmızı küçük bir hali görmüş oturuyormuş üstünde ama snra orada kalkmış yemyeşil kocaman bir bahçe çimenlerin arasında dolaşmaya başlamış. Bunu yorumlar misin? Bilgi verir misiniz namazı kendim mi kılayım ya da yeniden kıldırmam gerekir mi?


arifselim
İyi günler kardeşim kısaca şu hususlara dikkat edilmelidir.

– İstihareyi herkes kendisi yapmalıdır.
– Niyetlendiği konuda ilk önce bir adım atılmış olmalıdır. Örneğin evlilikte kız istenmeli ve ve her iki taraf istihareden önce istişare etmelidir. Bir sonuca ulaşamazlarsa o zaman istihare yapabilirler.
– Bu görülen rüya hayırlı olsa da istihare için gerekli şartlar oluştuktan sonra gerekiyorsa o zaman senin yapmanı tavsiye ederim.
– Ailelerimiz nasıl karşılar şeklinde bir şey için ise zaten istihare olmaz.


perest
rüyada okula gidip yardım amaçlı çek vermek ve hatırlamadığım bir çocuğu o okula kaydını yaptırdım. bu ne anlama gelir. yorumlar mısınız


arifselim
Bu rüya istiharede mi görülmüş yazmamışsın. İstihare için bu rüya olumlu manaya işaret etmez. Çek verdiğini görmek, olumsuz ve hoş olmayan sözler işitmeye yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam.

Daha önce kararsız kaldığım biri için istihareye yattım ve rüyamda erkek kardeşimin elinde organ vardı.

Daha sonra ablam benim niyetime yattı rüyasında ormanda kaybolmuş.

Ben bir kere daha yattım ama bu sefer istihare namaz kılmadım istihare duası ettim ve rüyamda yeşil göz gördüm.

Bir gece daha yattım bu seferde ekmeğin içinde yeşil sebze gördüm. Yorumlar mısınız?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyalarından çok bu niyetin hakkında istihare esnasında içine gelen hisse bakmalısın. Bu his sana daha doğru bir işaret olur. Genel manada hayırlı olsalar da sen içine doğan hisse bakmalısın. Eğer için rahat etmemişse o zaman istihareyi tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben erkek arkadaşım İçin istihare’ye yattım. İlk yattığım gece rüyamda onu gördüm sesini duydum ama başka bişey hatırlamıyorum emin olamadım, ertesi akşam gene yattım bu sefer lunapark gördüm ve düğün gördüm rengarenk Işık’lar vardı heryerde ama hayır mı şer mi anlayamadım. Bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar hocam, ben erkek arkadaşım İçin hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım. Fakat gördüklerimden bişey anlamadım ilk yattığımda onu gördüm sesini duydum ve başka bir şey hatırlamıyorum. İkincisinde yattığımda hem düğün vardı hem lunapark çok kalabalıktı ve rengarenk Işık’lar vardı ne anlayacağımı bilemedim hayır mı şer mi bana yardımcı olurmusunuz?


arifselim
Merhaba kardeşim. Erkek arkadaş dediğin kimse ile evlilik için bir adım atılır, araştırma yapılır ve buna rağmen kararsız kalınırsa o zaman istihare yapmak uygun olur. Eğer bu durumda olursan o zamanda rüyadan çok istiharede içine gelen hisse bakman en doğru olur. Bu rüyalar sana net bir işaret değildir.


Kayıtsız Üye
İstihare namazımı kıldım duamı ettim uykuya dalmak üzereyken kendimi ve karşımda biri olduğunu gördüm siyah ayı kürkü gibi bir kostüm giymiştim kötü kelimeler konuşuyodum anlatıyordum karşımdakine sonra aklıma şeytan olabileceği geldi ve eüzu besmele çektim ve bitti

Okudunuz mu?  İstiharede Görülen Renkler Ne Anlama Geliyor?

arifselim
İstihare için bu gördüğün rüyanın olumlu bir yönü yoktur. Ama yukarıda defalarca izah ettiğimiz gibi mutlaka istihare için gerekli şartlar yerine gelmelidir ve ne şekilde mana ve işaret alınması gerektiği bilinmelidir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda altın bilezik ve zincir gördüm güzel bir rüyaydı ala sarı renk istiare için kötü bir renk mi


arifselim
Rüyada altın bilezik çok hayırlı ve olumlu manaya yorumlanır. Altın zincirde aynı şekilde güzel yorumlanır. İstiharede ise asıl önemli olan insanın içine o konuda bir hissin doğmasıdır ve bu his rüyadan daha doğru bir işaret olarak kabul edilir.


arifselim
Merhabalar.

Erkek veya kız arkadaşıyla olan ilişkisinin hayırlı olup olmadığı için istihare yapılmaz.

Böyle konularda, ancak evlilik için adım atılır ve bütün araştırmalarına rağmen yinede kararsız kalınırsa o zaman istihare yapılabilir.


arifselim
Bu durumda da bu rüya olumlu olarak yorumlanmaz. Ayrıca istiharede rüyadan çok insanın içine gelen huzur yada huzursuzluk hissi daha doğru bir işaret olur. Şayet hala için rahat etmemişse o zaman istihareyi tekrar yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Ben eski erkek arkadaşım için istiare namazına yattım ayrilmamiza rağmen sürekli onu rüyamda görüyorum ve ruyalarim çok gerçekçi istiare namazına yattım mavi gömlek gördüm acaba ne anlama geliyor


arifselim
Rüyan güzel olsa bile maalesef bu tür durumlar için istihare yapılmaz. İstihare ancak bir işe giriştiğinde bütün araştırmalarına rağmen bir sonuca ulaşamadığında istihare yapılabilir. Herhangi bir eylem bir fiil ortada yokken istihare bir anlam ifade etmez.


Kayıtsız Üye
Merhaba iyi akşamlar evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşım benden ayrıldı ve istiare namazına yattım onu beklemem hayırlı hayırsız mi diye rüyamda ablam o çocuk ve ben minibüste idik bir parkta iniyorduk ilkokul çağında bir erkek çocuğa sariliyorduk hepimiz ve ben onlardan ayrılıp yemyeşil bir kocaman parkta kosuyordum. Siçe onu beklemem hayirli mi? Çocuk sozlendigini söyledi ve ben bu rüyayı önceden yapmıştım beklemeli miyim? Simdiden Teşekkürler hayırlı aksamlar


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Böyle bir durum için istihare yapılmaz. Böyle br konuda istihare ancak evlilik için bir adım atılır ve kararsız kalınırsa o zaman istihare yapılabilir. Ama birini beklemek hayırlı mı diye istihare yapılmaz.


Kayıtsız Üye
Merhaba arkadaşımın sevgilisi hayırlımı değilmi diye istihareye yattım rüyamda sarı bir tabela bide siyah bir ekran gördüm ne anlama gelir


arifselim
Merhaba kardeşim. Arkadaşın kendisi için istihare yapmalıdır. İstihareyi herkesin kendi işi için yağması sünnet ve doğru olandır. Ayrıca istiharede esas önemli olan insanın içine o konuda gelen hissidir bu his en doğru işaret kabul edilir. Bu rüyan ise açık bir işaret olmaz.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum ben istihare rüyasinda pembe başörtülü hakim gördüm ama hakimim kadinmi yada erkekmi oldugu bilinmiyordu. Ne anlama geliyor?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan istihare için açık bir işaret olarak kabul edilmez. İstihare rüyası çok açık bir işaret taşırsa yorumlanabilir. İstiharede asıl olan insanın içine doğan huzur hissidir. Bu his en doğru işaret olarak kabul edilir. İçin rahat ememişse tekrar yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Hocam ben bir kişinin hakkımda hayırlı olup olmadı için yattım 5 gün yattım dün gece gri bir duvarı beyaz boyalar boyuyordum . Yorumu nasildir

Okudunuz mu?  İstiharede birden fazla renk görmek

arifselim
Öncelikle herhangi bir karar verilmeden ve o kimse hakkında bir evlilik için araştırma yapmadan direk istihare olmaz. Yani istihare her türlü araştırmasına rağmen ne olumlu nede olumsuz bir sonuca ulaşamayan kimse istihare yapabilir. Ve istihare sadece bir rüya veya histir bundan dolayı istiharenin kesinliği yoktur.

– Bu rüyan ise istihare için açık bir işaret olarak yorumlanmaz. Eğer her türlü şartlar yerinde istihare yapmışsan o zaman tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Hocam bir karar vermek için yattım. Gerçekten olmayacaksa bir işaret görürsem vazgececem dedim . Yani böyleside olmazmi


arifselim
Hayır kardeşim maalesef öyle bir şekilde istihare olmaz. Yani herhangi atılan hiç bir evlilik adımı yok iken istihare yapmanın bir anlamı da olmaz.


Kayıtsız Üye
Ben bir arkadaş ile yolumu ayırmaya niyetlendim.Istihareye yattım.Rüyamda bir mağazadan siyah taşlı bir elbise deneyip beğendim ama pahalı diye almadım.Eğer daha güzelini bulamazsam gelip alırım dedim.Nasıl yorumlamaliyim.


arifselim
Kıymetli kardeşim. İstihare yapman için bu ayrılmak istediğin kimse ile evlilik gibi bir durumunun olması gerekir. Zaten haram bir ilişki eğer varsa bunu bitirmek hayırlı olduğu belli olduğu için istihare de yapılamaz. Rüyanın işareti ise manası açık olan bir rüya değildir. Eğer şartlar yerinde ise istihareyi tekrar yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum arif bey men istihareyi çok önemseyen biriyim çoğu kardeşime d tavsiye ederim efendımz sav in sünnetı Rabbımın gösterdiği yol işaret olduğundan kararsız meseleler de istihareye önem veririm mene öğretilen renklerin önemi ve dediğiniz gibi huzurlu uyanmak bu kardeşim kırmızı siyah görmüş nasıl olumlu olmuş anlayamadım bu durumda renklerin bir önemi kalmıyor ve ıstıhare hayr mi değil mi anlaşılmıyor…. bu durumda siyah kırmızı gördüğüm tüm şeyler için verdiğim kararlarda yanlış mı yaptım yoksa siz yanlış mı biliyorsunuz


arifselim
Aleykum selam kardeşim.

İstiharede genel olarak dediğimiz şey, asıl olan insanın içinin huzurla dolmasıdır. Rüya ve renklerin hiç bir anlamı yoktur demiyoruz. Bunun nedeni ise rüyaya her zaman şeytanın girme ihtimali olduğu içindir. Yani bu konuda asla bir garanti yoktur bunu demek istiyoruz. Yoksa renkle veya rüya ile açık işaret olabilecek bir rüya gören kimselerin elbette bundan işaret almaları mümkündür.

Asıl olarak en doğru yorum ve his, istihare yapan kişinin bunu hissetmesidir. Yani rüya veya renk olsa da olmasa da kişinin içine gelen ilham hissi ona en açık işaret sayılır. Hatırlatma ve uyarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun.


Kayıtsız Üye
merha hocam, erkek arkadaşımla ayrıyiz fakat barışmak istiyor bende arkadaşıma istiateye yatarmisin dedim. ilk gün bir şey görmedi, ikinci gün sari bir elbise görmüş çok güzel ve hatırladığı kadar yeşil rebkte varmış sanırım. ne anlama geliyor yorumlarınız sevinirim.
selamun aleykum hocam,
3yıllık ilişkimde erkek arkadaşımla 5 aydır ayrıyız fakat barışmak istiyor bende arkadaşıma istiareye yatar misin dedim. ilk gün bir şey görmedi, ikinci gün sari bir elbise görmüş çok güzel ve hatırladığı kadar. ne anlama geliyor yorumlarınız sevinirim.


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihareyi senin kendin yapman gerekir. Bu rüyalardan istihare için açık bir işaret var diyemeyiz. Sana tavsiyem senin kendin için yapmak olur ve ancak evlenmek hayırlı mıdır diye bir niyetin varsa istihare yap. Yoksa sana haram olan birisi ile ilişkiyi sürdürmek zaten caiz değildir.

Okudunuz mu?  İstihare namazı sonrası görülen renkler

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm ben rüyamda sırasıyla beyaz yeşil ve kırmızı renk gördüm birde Şanlıurfa ya gideceğimi söylediler ( kpss ye girmiştim üniversiteyede hazırlanıyorum) ertesi gün yine yattım bu sefer kırmızı bir sac tavan gördüm bana bir fikir verir misiniz?


arifselim
Aleykum selam. İstiharede ilk alınan açık bir işarete veya içine gelen huzur yada huzursuzluk hissine bakılır ve istihareye artık devam edilmez. Bu şekilde gördüğünü söylemenle sana bir maalesef bir yorum yapamayız. Eğer için rahat etmediyse istihareyi tekrar yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum ben istihare namazında ilk rüyada birsürü beyaz zarf yani mektup gördüm ve evlenmek istedigim oglani annesi ile beraber yürürken gördüm ama bana karsi ilgisizdi. Ikinci rüyamda kücük yesil marul gördüm. Ne anlama geliyor?


arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun her iki rüyada tam olarak evlilik anlamında hayırlıdır. Sana karşı ilgisiz olması da tam tersi manasında yorumlanır. Ancak her ne olursa olsun bunlar rüyadır ve garantisi yoktur. Mutlaka ehline danışarak bir karar vermek gerekir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben sevdiğim çocuk için bir tanıdığıma söyledim ve istihare namazıni kilmasini istedim oda kılmış ve bizi sarılırken görmüş ama bn ondan kaçamaya çalışıyormsum sonra bn 3 hafta sonra falan kendim kildim böyle merdivenden çıkıyorum kafamdan asagi kar gibi köpük gibi bir şeyler yağıyordu tam hatırlamıyorum ama ama onlar yağdıkca huzur buldum sanki ama arada yazıyorum ona bir cevap veriyor bir vermiyor uzman erbaş olduğu için bn psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum kendisine bir şey olurda beni arkasında bırakmak istemiyor galiba tam olarak bilmiyorum


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. İstihareyi herkesin kendi işi için yapması sünnet olandır. Senin gördüğün rüya ancak içine doğan his ile yorumlanabilir. Şunu da unutmamak gerekir; istihare sadece bir rüya veya histir ve garantisi olmaz. Onun için mutlaka danışmak ve sonra bir karar verilmesi gerekir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama bebeklerimi 5.5 aylıkken kaybettim. 2 tüp bebek hayırlımi diye rüyaya yattim rüyamda esimle birlikte yemek yiyorduk eşim ekmeği bölüp bana uzatıyordu birde domates üstüne tuz ekiyorum.


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Geçmiş olsun ve Allah sağlık içerisinde evlatlar ihsan eylesin. Öyle bir konu için istihare değil, doktoru ile danışmak en doğru olanıdır. Bir rüya ile yanılmak her zaman mümkün olabilir. Bu rüyan hayırlıdır ama dediğimiz gibi mutlaka doktorunla birlikte bir karar vermen gerekir.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm hocam. Ben istihare ye yattım bir konu hakkinda hayırlı mi değil mi diye daha öncede aynı konu için 3 defa yattım ilk rüyamda bir tabakta beyaz pilav gördüm son rüyamda ise pembe bir etek giydiğimi altına beyaz üzeri siyah çizgili ayakkabı giydiğimi ve beyaz ni kağıda yazı yazdığımı gördüm ama rüyamda en belirgin renk pembe bir etek idi. Yorumlarsanız çok mutlu olucam çünkü gerçekten olmasini istediğim bişey.


arifselim
Aleykum selam. İstiharede görülen ve açık anlamı olan ilk rüyaya itibar edilir. Pembe renk rüyalar için gerçekçi olarak yorumlanmaz. Asıl olan istiharede en doğru işaret insana gelen hissi olur. Çünkü rüya ile yanılmak daha çok mümkündür ama hissetmek doğruya çok daha yakındır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben istiare namazı kıldım. Erkek arkadaşımla geleceğimiz için. Rüyamda mor renk gördüm ve erkek arkadaşımın yüzünü gördüm rüyada. Yüzünü gördüm ve sabah ezanı okundu uyandim. Rica etsem yorumlar misiniz?

Okudunuz mu?  İstiharede biriyle tartışmak

arifselim
Merhabalar. Bu rüyanın en doğru yorumu ancak senin içine doğan olumlu yada olumsuz olan hissindir. Eğer için rahat etmemişse bu durumda istihareyi tekrar edebilirsin. Ayrıca istihareden önce mutlaka danışmak ve araştırmak gerekir. Buna rağmen kararsız kalınırsa o zaman istihare yapılabilir.


Kayıtsız Üye
Ben ilk hafta istihareye yatttığım da ilk gece bişey görmedim ama uyandığım da içimde feci derece de sıkıntı vardı öyle ki nefes almakta zorlanıyordum. İstihareye yatmaya devam ettim ve 4. Gece de Hayır dilediğim kişiyi beyaz gomlekle bana gülümser bir şekilde gördüm. Şimdi ise yatmaya devam ediyorum ama bu gece de rüyam çok karışıktı ve tek hatırladıgim yezdan ismi.. Sizce bunlar ne anlama geliyor ?


arifselim
İstihare esnasında veya uyanınca içinin daralması ve sıkılması gibi durumlar rüyadan daha doğru işaret olarak kabul edilir ve daralmak olumsuz olarak yorumlanır. Rüya ise ancak açık bir işaret içeriyorsa o zaman yorumlanır.


BDAnkara
İstihare için yattığım iki gün önceki rüyamda tavuk eti yediğimi gördüm kalabalığız , sonra tavuğun yağlı kısımlarını ve kemiklerini toplayıp ormanda öbek öbek bir yerlere koyup yakıyoruz. Sonra da orman alev alacak diye korkumdan yangın tüpüyle söndürüyorum. aynı gece rüyam da bir denizde yüzdüğümü gördüm.
Dün gece de rüyanın başını sonunu hatırlamıyorum ama bir arkadaşımın evindeyim bütün eşyalar ve evin kapısı , halılar bembeyazdı. Mobilyanın üstlerine sabitlenmiş canlı gibi duran ama (mobilyanın kendisinden) süs hayvan figürleri vardı onlarda beyaz renkti. ama hayvanların ne olduğunu net hatırlayamıyorum. İstihareye devam etmelimiyim?
Bununla ilgili yorum yapabilir ve bir yardımcı olabilir misiniz


arifselim
Bu anlattığın her iki rüyan için açık bir işaret olarak yorum yapamayız. İstiharede en önemli olan işaret insanın içine doğan hissidir. Eğer içine bir huzur hissi gelmişse bu hayırlı olarak yorumlanır. Eğer için daralır ve sıkılırsa bu olumsuz manaya işaret eder. Sonuçta istihare sadece bir işarettir. Ne farz nede vaciptir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Ben istiareye yattım.ilk gün rüyayı hatırlamıyorum ama aklimda kalan gökyüzünü gördüm masmavi ve çimenleri yemyeşil gördüm ikinci gün mavi hırka üçüncü gün koyu kahverengi araba açık yeşil bidon gördüm.birde ruyalarimda hiç kırmızı siyah görmedim.Yorumlarsanız ço sevinirim.Hayırlı günler


arifselim
Merhabalar hayırlı günler. Görmüş olduğun bütün rüyaların hayırla ve olumlu manalar olarak yorumlanır. Zaten bu rüyalardan uyanınca o istihare konusunda içine gelen his sana en açık işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
İstihare rüyamda yeşil nişanlık vardı içinde beyazlar vardı beyaz inci kolye gördüm ve sarı saçlı kadın gördüm sarı rengi hayır mıdır


arifselim
İstihare için görmüş olduğun bu rüya hayırlıdır. Ancak en doğru ve en sağlam işaret senin içine niyetinle ilgili gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Bu his sana en açık işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocam hayırlı cumalar ben nişanlı olduğum kişiden sürekli kavga ediyoruz her günümüz kavga ile geçiyor bende istihare namazını kıldım.2 gündür rüyamda sarı rengi görüyorum neye alamettir
Teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. İstihare nişandan önce yani evliliğe karar verilmeden önce yapılmalıdır. Yinede bu sorunlar karşısında yapılabilir. Bu kadar az bir izahatla yorum yapamayız. İçine doğan histen de emin değilsen istihareyi bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim biri var evlenmiş boşanmış çok sorunlarımz oldu namaz kıldım aynı gece rüyamda elektrikli soba gördüm açıktı birde o sobanın siyah kablolarını gördüm iki kablo birbirini yarıp içine geçmişti ne anlamalıydım acaba

Okudunuz mu?  İstihare Namazı ve duasıyla ilgili

arifselim
Bu rüya sana istihare için yeterli bir işaret olmaz. İçine doğan his sana daha doğru bir işaret olur. Her iki durumda da emin olamıyorsan istihareyi bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Hocam nişanlımı seviyorum istihare namazı kılıyorum içinizde bir şey olacak dediniz içimde bir şey var ama bu sevgi mi yoksa hayırlı olduğu için mi onu bilemiyorum


arifselim
Böyle karışık duygular içerisinde olan ve bir karar veremeyen kimse mutlaka istişare ederek bir karar vermelidir. İstişare demek; bilgili, tecrübeli ve güvenilir kimselerin fikirlerini almakla olur. Zaten en doğru karar bu şekilde verilir.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Bende evlilik için yaptım istihare ve rüyamda gayet net bir şekilde beyaz ve mor rengini gördüm onun hemen arkasından ben ve annem hariç bütün ailemin trafik kazasında vefat ettiğini gördüm. Çok sıkıntılı bir şekilde uyandım istihare yapmaya devam edecem fakat bu rüyanın anlamını da çok merak ediyorum.

Selâmün aleyküm. Ben evlilik için yaptım istihare namazını ve rüyamda net bir şekilde beyaz ve mor rengi gördüm nesne olarak değil renk gördüm sadece ve ondan sonra ben ve annem hariç bütün ailemin trafik kazasında vefat ettiğini gördüm çok sıkıntılı bir şekilde uyandım istihare yapmaya devam edecem ama bu rüyanın anlamını da merak ediyorum.


arifselim
Aleykum selam. İstiharede ilk işarete itibar edilir ve devam edilmez. Bu gördüğün rüya olumlu manaya yorumlanmaz. Ama şuda var ki, istihareye uymak ne farz nede vaciptir. İstişare ederek bir karar verebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende dün gece sevdiğim kişinin benim için hayırlı olup olmadığına niyetlenip namaz kıldım ve uyudum birsürü sorun oldu aileler karşı çıktı ve başkasıyla evlendirmeye calisiyolar ama yinede istihareye yatmak istedim rüyamda açık pembe renkli bir telefonun çalındığını birsürü polisin calanin peşine düştüğünü gördüm bir polis baya uzağa gitmiş dediğini duydum telefonu buldular ve sahibine teslim ettiler rüyadan sonra içim o kadar ferahladiki uyanmak istemedim


arifselim
Merhaba. İstihareden önce istişare gelir. Yani o kişi hakkında araştırmak ve bilgi edinmek gerekir. İstişare ile bir sonuç elde edilemez ve kararsız kalınırsa o zaman istihare yapılabilir. Rüyan ise açık ve net bir manası yoktur. Rüya olumlu çıksa bile o işin olacağı anlamına gelmez.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben evlilik için istihare namazını kıldım ve içimdeki niyete baktim, içimdeki his olacak diyordu.Sabah uyandiğimda ruya görduğumu hatirladim, Ruyamda toplu bir şekilde yeşil semizotu gördum, Teyzeme bu bunlarin bir kısmini bana verin diyorum vermiyorlar.Yorum için tşk.


arifselim
Merhaba kardeşim. Hem gördüğün rüya hayırlıdır hemde içine doğan his sana hayırlı bir işaret olarak kabul edilebilir. İstiharede zaten istihare yapan kişinin içine gelen hissi daha sağlam bir işarettir.


Kayıtsız Üy
Hocam hayırlı akşamlar 5 aylık gebeyim ve eşimle ayrıyız evine dönecek mi dönmeyecek mi diye istihareye yatmak istiyorum ama yazdıklarınızda bir şey olur mu olmaz mı diye istihareye yatılmaz demişsiniz bu sebeple istihareye yatarsam günaha mı girmiş olurum ne yapmalıyım?


arifselim
Hayırlı günler hanım kardeşim. Bu durumda şu işi yaparsam hayırlı mı değil mi şeklinde istihare yapabilirsin. Veya bir dileğin varsa onun gerçekleşmesi için hacet namazı kılabilirsin. Yinede istihare yaparsan günah olmaz ama hiç bir anlamı da olmaz. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında orman görmek

Kayıtsız Üye
Bir kız ile evlenip evlenmem konusunda istihareye yattım . Rüyam da altın yaldızlı içi boş beyaz olan büyük bir çerçeve gördüm. Yanında da kahverengi bir kapı gördüm. Bu gördüğüm yer büyük bir alimin dergahi idi.


arifselim
Bu gördüğün rüya istihare için hayırlıdır ve olumludur. Zaten uyanan kişinin içine hemen o konuda olumlu yada olumsuz olarak bir his gelir. Bu gelen his rüyadan daha doğru bir işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse o zaman istihareyi bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
okul değiştirmek istiyorum bu yüzden iki akadaşım ve ben istiare namazını eda edip yattık. ben rüya görmedim. arkadaşımın biri rüyasında bilgisayardan veri seçiyormuş çok keskin bir kırmızı ile yeşil görmüş. diğer arkadaşımsa gri merdivenlerden çıktığını ve turuncu rengi gördüğünü hatırlıyor. sizce okulumu değiştirmeli miyim?

benim bir okul değiştirme mevzum yalnız değiştirip değiştirmemek adına şüphe duydum bu yüzden ben ve iki arkadaşım istiareye yattık. ben rüya görmedim. arkadaşımın birisi rüyasında bilgisayarda veri işaretliyormuş çoğu keskin kırmızı birkaç tanesi yeşil olmuş. bir diğer arkadaşım ise rüyasında gri merdivenlerden çıktığını görmüş ve turuncu rengi gördüğünü net bir şekilde hatırlıyor sizce okulumu değiştirmelimiyim?


arifselim
Böyle konular için istihare değil istişare etmen gerekir. Yani o konuda bilgili ve tecrübeli kimselere danışarak bir karar alman gerekir. Ayrıca istihareyi herkesin kendi işi için yapması gerekir sünnet öyledir.


Kayıtsız Üye
Hocam benimde erkek arkadaşım evlenmek istedigi söyledi bende istiyorum ve istihare namazı kılıp duamı yaptım.Rüyamda etrafımda beyazlar içinde pembe mavi balonlar dolu ve karşıdan erkek arkadaşım yanıma geliyor.Çok güzel bir rüyaydı ama pembe mavi renk ne anlama gelir.


arifselim
İstihare yapmadan önce o kimse hakkında evlilik için uygun mudur değil midir diye istişare yaptın mı yapmadın mı bu önemlidir. Çünkü bir adım atmadan ve araştırma yapmadan istihare yapılmaz yapılsa da bir değeri olmaz. Gördüğün rüya hayırlıdır ama istişareden sonra görülmüşse eğer olumludur.


Kayıtsız Üye
Istihareye yattım ve bir cocuk için yattım hayırlı olup olmadigini öğrenmek için. Ama rüyamda insanlar siyah beyazdi kırmızı içiçek vardı herkesin önünde bu ne anlama geliyor


arifselim
İstihare için rüyadan çok ve renklerden çok senin içine doğan hissin önemlidir. Elbette eğer rüya çok açık ise bir işaret olur ama rüya ile yanılmak daha kolaydır ancak his daha iyi hissedilebilir. Bu gördüğün rüya ise yeterince açık bir işaret içermiyor.


Kayıtsız Üye
İyi günler..meslek içinde yükselme sınavlarına girecektim. İstihareye yattım. Benim için hayırlımı dedim…ve kırmızı renkli tabut ğördüm ve bir yazı vardı kırmızı yazılmıştı… bunun anlamı ne olabilir keyekkür ederim


arifselim
İyi günler. Böyle konular için istihare değil, istişare edilmesi gerekir. Şer olmadığı belli olan konular için, iş ve eğitim ile alakalı olan konularda işin ehline danışmalıdır ve ona göre hareket edilmelidir. Bu rüya olarak olumlu manaya tabir edilmez.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm
Ben ablam için hamileyse Rabbim lütfen bir işaret göster diyerekten dün yatsı namazı kıldıktan sonra bildiğim duaları okudum ve uyudum.Ve rüyamda en son yeşil maydanoz gördüm fakat biraz soluk renkte idi.Ama yesilini de gördüm.Sizce manası nedir olumlu mu olumsuz Allah’a emanet olun.


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir şey için istihare yapılmaz ama bir dua edilebilir. Bir rüya olarak ise bu insanın karşılaşacağı güzel şeyler ve haberler anlamında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede karanlık odada olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Hocam 9 senelik bir sevgilim var bu güne kadar hep engeller çıktı ve evlenemedik. Yaklaşık 4 5 aydır evlilik konusu açıldı ve ben evlenmek istediğimden emin değilim artık. Kararsız kaldığım için istihareye yattım net bir şey göremedim 3 kez tekrarladım 3.de etraf karanlık sadece bir kapı görüyorum fosforlu ışıklı gibi bir sarı kapı başka hiç bişey hatırlamıyorum. Kafam karışık olduğundan kuzenim benim için yattı istihareye dünya hayatım ve ahiret hayatım için şu kişi hayırlı mıdır diye yeni doğum yapmıştı bebeğinin elinde sarı bir kalem görmüş kaleme ikinci baktığında büyük bir kalem oluyormuş. Benim için yorumlar mısınız? Allah razı olsun…


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Başkasının senin için yaptığı istiharenin bir önemi olmaz. Senin istiharede ki rüyan çok açık değildir. Zaten asıl olan senin kalbine gelen o konudaki hissin yani kalbinin bir yöne meyletmesidir. Bu his en doğru ve en açık işaret olur. Ayrıca senin yapman gereken şey bilgili tecrübeli ve sizi tanıyan kimselerle istişare ederek bir karar vermektir.


Kayıtsız Üye
Hocam iyi akşamlar… yaklaşık bir yıldır biriyle görüşüyoruz fakat ailelerimizin görüşleri çok farklı ileride sorun yaşayabilceğimizi düşünüyoruz tanışmadılar fakat zıt karakterli aile yapılarımız var. Bu kişi için istihareye yattım ve deniz içerisindeyim denize baktığımda yüzlerce yunus balığının sıralı şekilde görüyorum rüya içerisinde konuştuğum kişi de var deniz içinde değil. Rüyam hayırlı mıdır şimdiden Allah razı olsun…


arifselim
Hayırlı günler. İstihare için bu çok hayırlı bir rüyadır. Ancak istihareden önce evlilik için baz ciddi adımların atılması gerekir. Örneğin istişareler olmalıdır ve kararsız kalınmış olması gerekir. Eğer bunlar yapılmışsa bu rüyadan olumlu bir işaret alabilirsin.


Kayıtsız Üye
lisans tamamlama için bir ablaya istiareye yatmasını söyledim.oda rüyasında çok dağınık bir ev görmüş bir yeri toplasa diğer bir yer dağınık duruyormuş evin her tarafı bulgur olmuş diyor.mutfak dolap kapağını açıp içinden fare çıkmış .yerlere bakıyom her taraf bulgur diyor.başımada zabıta gibi bir adam durmuş meymenetsiz bir şey diyor bana öyle bakıyor diyor.Ben okula başladım çalışmaya kalksam mutlaka bir şey sebep olup dersin başından kalkıyorum. zorla çalıştım ama 3 dersten bütünlemeye kaldım içimde okumayı istiyorum ama eşim ve çocuklar hiç istemiyor iki arada kaldım rüyayı yorumlarmısınız.


arifselim
İstihareyi herkesin kendi işi için kendisi yapması gerekir ki sünnet olan budur. Bu görülen rüya ise hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz istihare için. Özellikle de bu konularda istişareye daha çok önem vermek daha doğrudur. Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin.


Kayıtsız Üye
Meraba ben istihareye yattım ve bir sürü beyaz kedi gördüm bu ne anlama geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim


arifselim
Merhaba. Bu rüya istihare için net ve doğru bir işaret olmaz. İstihare niyetin için eğer kalbin bir yöne meyletmemişse bu durumda istihareni tekrar edebilirsin.


istaharedeki hayrlı renkler, istihare renkleri, istihare namazı renkleri

Bu kategoride yer alan İstiharede fırında ekmek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede görülen renklerin anlamları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.