Anasayfa
17 Eylül 2023, 8:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birinin içine cin girdiğini görmek

Rüyada birinin içine cin girdiğini görmek

MertK
Bugun rüyada cinler hakkinda konusuyorduk, sonra ben nedense cinler metalden korkar dedim ve yatagimin yanina catalmi kasikmi ney koydum. Sonra iste konusurken kardesim Ya Allah dedi ve kirmiziya donustu boynuzu cikti, sonra bana saldirdi sonrada uyanmistim.

Benim sorularim bunlar ;
Cinler metalden korkarmi?
Bu ruyanin anlami ne?

Ve bu arada kardesim namaz kilmiyor, Allah için neredeyse bir şey yapmiyor. Bununla bir ilgisi varmidir?


Yorum: Rüyada birinin içine cin girdiğini görmek

arifselim
Cinlerin metalden korktuğu doğru değildir. Allah bizimle cinler arasına bir perde koymuştur. Onlarla uğraşmadıkça insana bir zarar vermezler. Bu gördüğün rüya ise etkilendiğin bir olaydan dolayıdır. Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen ancak odur.

Okudunuz mu?  Rüyada kedi pisliği görmek

Yorum: Rüyada birinin içine cin girdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Ruyam da kuzenim ölüyor ve sonra tekrar diriliyor ve. Sonra da içine cin giriyor ben kuzenimin ellerini tutuyorum gözlerine bakarak dua ediyorum. O da bana odun ile kollarima vuruyor ama ben hiç bir şey olmamis gibi dua etmeye devam ediyorum


Yorum: Rüyada birinin içine cin girdiğini görmek

arifselim
Rüyada ölüp sonra dirilen kişiyi görmek hayırlıdır ancak birinin içine cin girmesi çok mutsuz ve çok huzursuz olunacağına işaret olarak tabir edilir. Burda Dua edilmesi ise birine yardım etmeye ve sıkıntısını gidermeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ablam bana kapilardan terlik ayakkabi topla dedi ablam kizinin içine peri girmis okutcakmis oyle diyo bide yasli bir kadini gosteriyo bu kadina okutcam diyo benim ruyamida yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Allah tarafından mesaj almak

Tohat
Cinin kimin içine girdiğini gördüyseniz o kişinin herhangi bir konudan dolayı huzursuz olduğunu ve sıkıntı içinde olduğunu gösterir bu sıkıntının varlığına delalet eden bir rüyadır. Fakat yine de en hayırlısını bilen ve hayırlısını edecek olan Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kapına birisi geldi çanta satıyor Muş bizde aldık eve girdiğimizde çantanın içinde eski bozuk paralar vardı ve paranın üstünde bir adam resmi bana tap yazıyordu sonra bu çantayı yollayan kişiyi. Aradık ve böle biseyler olduğunu söyledik paranın üstünde bana tap yazıyor dedik aldığımız çantanın içinde ne işi var bunları büyücü müsünüz siz şikayet etcez dediğimizde hele öle bir şey yapın başınıza geleceklerden korkun dedi sonra ablam birden kapattı bir kapattın dedim ses kaydı alacaktım dedim birden o aradığımız hocanın tarafına geçti saçma hareketler yapmaya çalıştı birden elleri falan felç geçiriyormuş gibi oldu ağzı yamuldu ve büyük bir buçuk alıp sırtına sırtına doğru bıçağı vurup kesti ama kan görmedim biz dua kuran okudukça iyice kötüleşti en sn bıçağı alıp bana geldi ki kalktım hemen bol dua ettim

Okudunuz mu?  Rüyada birinin bıçak çekmesi

arifselim
Bu gördüğün rüya karmaşık ve berrak bir rüya değildir. Böyle rüyaları tabir edemiyoruz. Esasen bunlar şeytani olan ve yorumlanmayan rüyalardan da kabul edilir. Sadece rüyayı Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hazine ile ilgili bir şeyle uğraşıyorum unu da ilim irfan sahibi birini buldum o da toprağa getir dedi getirdim orada hazine olduğunu söyledi ve oranın üzerine bir şeyler yapmam lazım dedi orada akrep ve yılanlar vardı onlar da üç harfliler mış bende amcamı onunla bu olayı anlattım maradan bir hafta sonra amcamın oğlu Bir Rüya görmüş rüyasında akrep hazine nin üzerinde yılan sağ yanımda duruyor benekli bir yılan akrep ise siyah ne o sırada benim içime cin girdiğini gözlerim içi kapkara olduğunu ve ona söyleyin bizimle uğraşmasın biz de onunla uğraşırız dedi benim içime giren kişi korkudan uyandı bana bu durumu anlattı alnız bizim ilim irfan olan kişi onlara zarar gelmesini istemiyorum onları oradan uzaklaştırma lazım diyor dur bizimle uğraşmasınlar diye sabredin eğer hakkınızda hayırlısı ise o iş Allah nasip kılar dedi benim de kafama takılan amcamın oğlunun o rüyası bunun anlamı ne olur

Okudunuz mu?  Rüyada duvara çivi çakmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin görmüş olduğun rüyanın tabiri şu şekildedir. Çevrende zararı dokunabilecek, maddi veya manevi olarak sıkıntıya düşmene sebebiyet verecek bir ya da birilerinin var olduğuna ve bunlara dikkat ederek hareket etmene işaret etmektedir.
Amcanın oğlunun görmüş olduğu rüya ise ikinizi alakadar etmektedir. Onun maneviyatına önem vermesi ve kendini salmaması, dini vecibelerine sıkı sıkıya bağlı olması gerektiğine, senin ise onun desteğine olan ihtiyacına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus Görmek ve Anlamı

Kayıtsız Üye
Öncelikle Selamın Aleyküm Hocam Ben Bu Rüyayı 3. Kez Filan Görüyorum Yani Sık Sık olmuyor Ama Hani Yeterince Korkutuyor Yatırtmıyor Neredeyse Rüyaya Geçim Bir Evdeyim 3 Tane Kadın Var Ama Etrafında Da Bir şeyler Var Ama Tam Bilinmiyorum Gözükmüyor 2 Kadın 1 Kadını Tutuyor O Kadında Bana Bakarak Bir şeyler Diyor Hani Çin Girmiş Tutuyorlar Bende Bir şey Anlamıyorum Hani Hiç Bir şey Yapmıyorum Dediği Şeyleri De Anlamıyorum Bir Süre Sonra Uyanıyorum Yorumlarsanız Sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada güneş tutulmasını izlemek

arifselim
Aleykum selam. Defalarca aynı bu şekilde bir rüya görmek o rüyanın etkisinde kalmaktan dolayıdır. Endişelenecek hiç bir şey yoktur. Bu sadece bir kabustur ve üzerinde durma, kimseye anlatma ve önemseme. Sadece Allah’a havale ederek uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi okuyarak uyu. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Adıyaman kahta ya çağrılmak

Nikas
İyi günler. Rüyamda içine üçharfli kaçmış bir kız ve ona dinimizi inkar ettirmeye çalışan bir adam gördüm. Kuranı Kerimi inkar ediyorlardı. Kız sürekli çıldırıyordu, bana kötü kötü bakıyordu. Ben ilk başlarda kaçıyordum ama en sonunda o içine üç harfli kaçmış kızın yanına gidip, dini inkar etmemesi gerektiğini, bu düşüncelerden vazgeçmesini, Kuranı Kerim e inanmasını, Allah ın affedici ve bağışlayıcı olduğunu söyleyip o kızı düzeltmek için uğraştım, sonra uyandım hocam bu olanlar ne anlam taşıyor ?


Tohat
Hayırlı günler. Etrafındaki insanlara ya da yeni dahil olacak kişilere dikkat ederek hayırlı yolda olup olmadıklarına, karakterlerinin düzgün olup olmadığına, Doğru yolda olup olmadıklarına bakarak sana zarar vermelerine müsaade etmemeye çalışmalı, bu tür durumlara karşı erkenden önlem alman gerektiğine ve dinine karşı sorumluluklarını ihmal etmemene işarettir. Allah en doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yusuf'u görmek

Mehmet1212
Merhaba,kuzenim rüyasında benim içime 3 harfli girdiğini ve onu evde rahat bırakmadığımı anlattı sonra her şey bitmiş gibi olmuş odada oturuyoruz kuzenim ne yapıyor demiş evdeki birine sonra evde ki biri numara yapıyor demiş sonra kuzenim oturmuş ve ben ona kötü kötü bakmışım.

Bu rüya illa anlamı gerçekleşecek mi benim için 5 vakit namazımı da kılan biri olarak korktum


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın tabiri şu şekildedir. Tahmin ettiğin şekilde olumsuz olmamakla birlikte rüya sahibinin mevcut olan durumuna göre değişir. Eğer sıkıntılı bir ruh haline sahipse kendisi ile ilgili veya rüyada gördüğü kişinin yani senin buhranlı bir dönem geçiriyorsan bunun yansımasıdır ve bir dost eline ihtiyacı olduğunu gösterir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Efendimizi Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ablamın içine cin gir girmişti ben onu yanıma çağırıyordum ama gelmiyordu evde bir adam vardı bize bir şeyler hazırlıyordu yemek için ama bakışları çok korkutucuydu git seni istemiyorum dedim evden kovdum onu sonra ablam gelmişti babam ve babaannem onu tutmuş bir yere götürüyorlardı çini çıkarmak için bende oturuyordum bir yerde başkaları da vardı tanıdığım kişiler ama sonra oturduğumuz yere berrak bir su akıyordu arkamda da vardı yerde sular akıyordu onlara kalkın şu geliyor diyordum ama onlar beni duymuyordu dilsiz olmuştum yani çok karmaşık ama bunu da cevaplar mısınız lütfen

Okudunuz mu?  Sürekli Aynı Rüyayı Görmek

Tohat
Hayırlı günler. İçine cin girmiş olan bir kimse gerçekte can sıkıntısı yaşayabileceğine işarettir. Öte yandan rüyan hayırlıdır. Başarılara özellikle işte göstereceğin performans sayesinde takdir göreceğin adımlar atabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada birinin içine cin girdiğini görmek, rüyada içine cin girmiş birini görmek, rüyada kiz kuzenimin içine uc harfli girmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada böcek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birinin içine cin girdiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.