Anasayfa
5 Aralık 2021, 16:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Maymun görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Maymun görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Maymun tabiri
Rüyada maymun görmek, kendisinde her türlü ayıp bulunan bir adama delalet eder.Rüyada maymunla kavga edip ve ona galip geldiğini gören kimse, hastalanır, sonra iyileşir. Eğer maymun o kimseye galip gelse, o kimse ilacı olmayan bir hastalığa yakalanır. Bazı tabirciler maymun, büyük günah işleyen bir adama delalet eder, dediler.Rüyada bir maymunla cinsi münasebette bulunduğunu görse, fbir günah işler. Rüyada bir hastalıktan dolayı ilaç için maymun etini yediğini gören kimse, o hastalıktan kurtulmaz.Maymunun yanından savuşup gittiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Maymun eti yediğini gören kimse, yeni bir elbiseye nail olur.Bir kimse maymunun kendisini ısırdığını görse, o kimse ile bir kişi arasında düşmanlık meydana gelir.Maymun, hilekar. sihirbaz bir kimsedir. Maymun hastalığa delalet eder. Rüyada maymun avladığını gören kimse, sihirbaz kimselerden faydalanır. Maymun mağlup bir düşmandır.Rüyada bir maymuna bindiğini, onu dilediği gibi kullandığını jö-ren kimse, düşmanını kahreder.Bir kimse rüyada maymun etinden yediğini görse, o kimseyi şiddetli bir keder veya ölüme yaklaştıran bir hastalık tutar.Bir kimse rüyada kendisine bir maymun bağışlandığını görse, o kimseye galip gelecek bir düşmana delalet eder. Kendisine bir maymun bağışlandığını gören kimse, aldığı bir emanete hiyanet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada mehdiyi görmek ne anlama gelir

Cevap: Rüyada Maymun görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada maymun görmek başkalarının etkisi altında kalarak doğru olduğunuz yoldan ayrılacağınıza ve bundan ödolayı tutarsız davranışlarda bulunarak kendi çizginizden ayrılacağınıza işaret eder.


Cevap: rüyada maymun sevmek

TisselTassal
Kız arkadaşım var evliliği düşünüyoruz.Rüyasında geçen sabah maymun görmüş bir kaç tane maymunlar saldırıya geçmiş ama hepsini istemeden öldürmüş.Rüya tabirlerine google’dan baktım yorumlar genel olarak şu;

Okudunuz mu?  Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

Maymun, isledigi büyük bir günahtan dolayi nimeti elinden gitmis bir adamdir.ALLAH’ın nimetlerini inkar eden haddi aşan günahlar işlediğine tabir edilir diyor.Kendimde çelişkilendim.Sonuçta evlilik düşünüyoruz ve acaba Allah kızın rüyasında beni mi gösterdi ben anlamadım.Maymun görmek hilekar bir kimse diyor.Kendisinde bulunan her türlü ayıp bulunan adamdır diyor.O adam ben miyim.Tamam geçmişte günahlarımız oluyordu.Ama şimdi Namaz kılan birisiyim olabildiğince iman sevgisi ile yaşamaya çalışıyorum.Tevbe ediyorum


Yorum: Rüyada Maymun görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Maymun görmenin genel yorumları öyle kabul edilir ancak her rüya ancak kişiye özel tabir edilirse doğru bir yorum yapılabilir. Bu rüyanın seninle ilgilidir veya falanca kişi ile ilgilidir dememiz zaten mümkün değildir. Sadece gören kimse için hayırlıdır ve şerli kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle korunması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mutlu son görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Rüyamda bilmediğim bir odadayım İçeriye bir hayvan giriyor Önce başka bir hayvan sanıyorum (köpek gibi sıradan bir hayvan sanıyorum) ama maymunmuş. Uzun kuyruğu var. Önümden geçiyor. Sağ tarafıma doğru. O esnada ben ona o bana bir elle mücadele gibi bir şey oluyor. Geriden geriye. Ben kuyruğunun ucu ile gıdıklar gibi maymuna doğru sallıyorum kuyruğunu.. O anda uyandım.

Cevap için şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Hayırlı günler. Genellikle çok kötü ve ahlaksız bir adamla yorumlanır. Rüya sahibini sürekli takip eden, fırsat kollayan ve art niyetleri olan bir düşmana işaret eder. İlk önce onu köpeğe benzetmen ise onun adeta bir köpek gibi takip etmesi anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Merdane Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Bende rüyamda maymun gördüm baktım bir maymun şeftali ağacın dallarında durmuş. Bende maymundan seftali istedim bana kocaman olgunlaşmış seftali verdi kabul ettim . Tabire baktım ahlaksız bir adamdan bahsediyor da kim olduğunu bilmiyorm sonuçta erkek arkadaşım yok yanisi sevgilisi olmayan da gördü bunu bence o adam sen olmayabilirsin diyorum…


Tohat
Maymun görmek pek hayırlı sayılmaz. Günah işlemeye veya günahkar birine delalet eder. Rüyayı gören kişi ile alakalı olup kişinin günahlardan uzak daha itinalı davranarak hareket etmesi yönünde bu rüyayı değerlendirebilir. Yine de Allah daha iyi bilir elbette.


Selva
Rüyada kahvaltı için bu yere gidiyoruz ama biraz çok güzel bir yer değil sonra bende ayıp olmasın düşüncesi ile mekandan kalmıyorum sonra dışarı fotoğraf çekmeye çıkıyorum güzel manzaralı bu yer var sonra birden sanki orası hayvanat bahçesi gibi güzel beyaz bir maymun ve gri bu maymun bunlar fakat maymun kar büyük birde yerde küçük beyaz köpek görüyorum maymun kardan korkuyorum çıkarken dışarı ve beyaz maymun bacaklarımın arasından geçip gidiyor

Okudunuz mu?  Rüyada Mekke Medine Yolunda Olduğunu Görmek

Tohat
Açığını bulmak ve sana zarar vermek için kol gezip etrafında dolanan niyeti kötü birinin varlığına ve bu kimseye karşı tedbirli olup gözün açık olması gerektiğine delalet etmektedir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kaç tane kızla bir evde yaşıyoruz onlar dışarı çıkmıştı bende onları kapıda beklerken bir maymun evin etrafında geziyordu zorla eve girmek için fırsat kolluyor sonra kızlar telaşla tırmanarak yada merdiven den çıkarak eve giriyorlar sonra maymun eve giriyor hepimiz korkuyoruz evi dolanıyor bişeyler alıyo sonra bende kızıyorum ne istiyorsan al git falan diye öyle çekip gidiyor

Okudunuz mu?  Rüyada makas bıçak görmek

Tohat
Fırsat kollayıp etrafında kol gezen ve zararı dokunabilecek bir kimsenin varlığına işaret etmektedir. Bu kimseye karşı temkinli ve dikkatli olman gerekir ki her türlü alışkanlığı olan bir kimse olabilir. Allah doğrusunu bilendir.


Dicle
Merhabalar. Rüyamda küçük yavru bir maymun etrafimda dolanıyor kendini sevdirmeye çalışıyor benden ilgi bekliyor kucağıma gelmek istiyordu, küçük bir bebek gibi sevimli ve ürkütücü olmamasına rağmen ondan ürküyor ve kucağıma almaktan çekiniyordum ama o çok sırnaşıkti ve kucağıma geliyordu. Uyandığımda tuhaf hissettim. Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim.


Tohat
Merhabalar. Kötü olduğu halde iyi, zarar vermek istediği halde bunu sana göstermekten uzak duran, senin iyiliğini istemeyip bunu kendine sır gibi saklayıp gün kollayan birinin varlığına ve senin daha dikkatli davranarak etrafındaki insanları iyi seçmene delalettir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada mevsimli ve mevsimsiz kiraz görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar bugün rüyamdA ailece çıktığımız bir gezide küçük bir. Maymun görüyorum ama o kadar tatlıki anlatamam benimde çocuğum bir yaşında olduğundan onun kıyaferlerinden giydiriyorum tıpkı bir bebek gibi kucağımdan inmiyor hatta bana emzir dediler o an cesaret edemedim ama evde emziririm düşüncesiyle alıyorum maymunu ve abimin evinden kemer istiyorum ki bağlayıp yani tasma yapıp götüreyim diye
Şimdiden teşekkür ediyorum hayırlı günler


Tohat
Ve aleyküm selam. Fenalık düşünen ve zarar vermek isteyen birine işaret etmektedir. Rüyalar çeşitli nedenlerle görülebilir fakat asıl olan rüyaları Allah’tan sürekli yardım istemek dua etmek ve ona sığınarak tevekkül etmek için vesile görmektir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada mutfak fırınının alev alıp yandığını görmek

Ayşe KURU
Rüyamda iki kız kuzenim pencerenin altında oturmuş bir şeyler içiyorlardı. Açık olan pencereden siyah, orta büyüklükte bir maymun, Allah Allah diyerek (sakin bir tonda, şaşırır ifadesi gibi bir ifade ile) içeri girdi. Ben onu görünce hemen yanımdaki kapıdan dışarı çıktım mutfağa girdim. Maymun da peşimden geldi. Ben kapıyı kapadım. Ben içerden maymun dışardan bastırıyorduk. Bi ara maymunun elinin kapının arasında kalmış olduğunu gördüm ve hem canının acımasını istemediğim için hem de canı acırsa bana daha çok zarar verebileceğini düşündüğümden kapıyı bastırmayı Bıraktım. Zaten benden güçlüydü zar zor tutuyordum ve benim güç sarfetmediğimde kapıyı açmayı başardı. Ben geri çekıldım o üzerime gelmeye başladı. Sonrasında uyandım. Bana zarar vermek istiyor muydu bundan emin değilim. Yorumlarsanız sevinirim. 🙏

Okudunuz mu?  Rüyada mantar görmek

Tohat
Hayırlı günler. Çevrendeki insanların iyi ve kötü niyetlerini iyi bir şekilde tasnif etmen gerektiğine, niyeti kötü olan kimselere karşı önceden tedbir alman gerektiğine işaret etmektedir. Gördüğün maymun sana zarar vermek isteyebilecek kişidir. Fakat rüya üzerinde durmak yerine Allah’tan medet ummak ve dua edip ona havale etmek en doğrusudur. Hakkıyla bieln Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ayak bileğimin arka kısmında kovuk gibi açıklık vardı, içinde maymun etimi ıdırıyordu. Görünce tiksindim ve dokunmaya korktum. Sonra dışarda bir durakta iki kişi vardı, biri yaşlı biri genç. Genç olana ayağımı gösterdım. bileğimin arkasındaki açıklığa elini sokup maymunu kuyrugundan çekıp hayvanı zorlayarak dışarı çıkardı. çıkarken canım biraz acıdı ve küçük bir parça et kopmuştu. Bunun yorumunu yazarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılamamak

Tohat
Hayırlı günler. Biri ile aranda geçme olasılığı olan münakaşaya işaret olan rüyan, geçici bir atışma, söz dalaşı gibi bir durumla karşı karşıya kalabileceğine ilişkin bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada maymun görmek, rüyada maymun gormek, imam nablusiye göre rüyada maymun görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Maymun görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.