Anasayfa
11 Haziran 2023, 10:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İkizler görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İkizler görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İKİZLER

Rüyanızda ikisi de birbirinden ayrılmayacak kadar birbirlerine benzeyen ikiz kardeş görmek, bir şirkette ortaklığınız varsa, ortağınızla birbirinize karşı çok büyük itimadınız olduğuna ve işlerinizin çok düzgün yürüdüğüne işarettir. Böyle bir durum yoksa, ev hayatınızda eşinizle çok anlaşmalı bir hayatınız olduğuna ve bunun devamlı olacağına; bir kardeşiniz varsa, ikinizin de birbirinizi çok sevdiğinize ve birbirinize çok bağlı olduğunuza delildir.


Cevap: Rüyada İkizler görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ikiz bebekler görmek evli iseniz eşiniz ile ev hayatınızın çok iyi bir şekilde devam edeceğine bekar iseniz sevdiğiniz kişi ile büyük bir beraberlik yaşayarak bu beraberliğinizi nikah masasında sonlandıracağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada İkizler görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Meraba bir rüyam hakkında yorumunu almak istiyorum. Rüyamda ikiz çocugumun oldugunu göruyorm yanlız bir nedenden dolayı eşim çocukları öldurmek istiyor ve ve bir bıçakla ikisini yaralayıp farklı yerlere bırakıyor sonra ikimizde pişman olup çocukları almaya gidiyoruz ilkini yerden kaldırıp kanamasına bakıyorz bir damla kanvar ve yuzume bakık tebesum ediyo ikincisinin yanına gidiyoruz onuda kucagıma alıyorum ama onun kanaması çok ve ateşi var onun adıda huma sonra ona doktor getrmek için gidiyorum önumu bazı adamlar kesiyo ve gitmeme izin vermiyo sonra küçük bir erkek çocugu göruyorm ve onun ateşi oldugunu ve doktor getrmeye gitdigimi söyluyorm ve izn veriyolar ordan ayrılırkene uyanıyorum. Ruyam böyle şimdiden çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada insan maketi görmek

Yorum: Rüyada İkizler görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Size korkutucu gibi gelse de bu hayırlı bir rüyadır. Nimetlerin ve bolluğun kat kat çok size gelmesi anlamındadır. Çocuklarını kesmekte iyiliğinizin dokunacağına ve sizden kötülük dokunmayacağına alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ıslanmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
19.04.2018 Perşembe saat 11:58 Merhabalar ben Özge benim gerçekte ikitane kızım var ama ben çocuklarımın ikisinin de erkek olmasını çok istedim ve ikiside sonunda kız oldu . Şimdi akşam gördüğüm rüyada hamileyim ve sağlık Ocağı’na gittim ve hemşire bana karnımın büyük olduğunu ikiz olacağını söyledi bu arada bebeklerin hareketlerini ben. Hissediyorum o da beni muayene ediyo ve dedi ki boşuna sevinme bunlarda kız hareketleri aynı öncekiler gibi ben içerden çıkarken karnıma mavi ve o renklerde balon sokuyor kazağımın altına gelecek şekilde çıkarken balon indi neyse o bana sevinme erkek değil kız dediğinde bende ona olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin dedim bu ne anlama geliyor lütfen yazınız…

Okudunuz mu?  Rüyada Işınlanmak

arifselim
Rüya sahibi için sevineceği şeylerin ve dilediği dileklerin arka arkaya ve çok olacağı anlamındadır. Kız bebekle müjdelenmek de aynı şekilde sevinç ve mutlulukla yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar.2 gün önce bı rüya gördüm.Beni çok etkiledi.rüyamda uyuyorum.uyudugum odada ses duyuyorum uyanıyorum önce korkup kalkmiyorum biraz yatakta doğrulukla bı silüet görüyorum.rüyada annemde yan odada yatiyor.bian annemin odası gözümde beliriyor az önce gördügüm silüetin uzun beyaz bir elbise giymiş bir kadın olduğunu görüyorum bu sırada odada tekrar ses duyuyorum ayağa kalkıp odayı araştırdığımda bı köşede bı erkek Bebek buldum kucağıma aldım bebek çok hareketli gülüyor mavi gözlü üstünde mavi zıbın var.telasla anneme sesleniyorum annem geliyor ve bu sırada annemde bı erkek bebek buluyor antrede bebekler aynı ikizler.sok oluyoruz kim getirdi bunlar eve nasıl geldi derken anne diyorum o kadın bıraktı diyorum.öyle biraz korku vardı biraz şaşkınlık.biliyorum çok uzun oldu kusura bakmayın yorumlarsaniz çok sevinirim.bu arada bekarım bu rüya yorumu yaparken farkediyor sanırım.simdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada İbrik görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyan genel olarak yorumlandığında hayırlı ve anlamlıdır. Rüya sahibi için kısmetlerinin çifter çifter geleceğine, bereketin ve bolluğun kat kat artacağına ve huzur dolu günler yaşayacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam ben evli bir bayanm rüyamda abim benim evime geliyor oturuyoruz bu esnada kapi çalıyor kapiyi aciyorum bir bakıyorum abimin ikizi gelms normalde abimin ikizi yok geliyor oturuyo sasriyoruz nerden geldin diyoruz cevap vermiyo sonra kapi tekrar caliyo gidiyorum acmaya ben 1. Katta oturuyorum dis kapiya doğru hep abimin ikizleri merdiven dolms tasms kiminin saci.daha uzundu bu ne boyle diyorum abimi cagiriyorum o esnada uyandm hocam ruyamin anlami nedir çok degicik bir rüyaydi

Okudunuz mu?  Rüyada iki tane ay görmek

arifselim
Hayırlı günler. Çok güzel ve anlamlı bir rüyadır. Abinden çok senin için yorumlanır. İkizleri bu şekilde görmek beklentilerinin kat kat fazlasıyla gerçek olacağına ve çok mutlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda annemle ben oturyoruz bole bilmedigim bir ev var yan tarafimizda ordan birden bire 2 tane kız cıkyo ikizler ellerinde supurgeyle gule oynaya temizlik yapyolar ben dedim ki heralde anneleri zorla yaptiryo evin içine bir girdik yasli bir adam da elinde supurge oda iceriyi supuryodu cevaplarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ihlas okuyarak varlık kovmak

Tohat
Merhaba. Zenginlik, bolluk bereket olarak tabir edilir. İkizler çokluk olarak yorumlanır. Çokluk olumlu olan her şey olabildiği gibi genelde para ile alakalı olarak kabul edilmektedir.


Kayıtsız Üye
Selam .. ben ve arkadaşım aynı rüyayı görmenin üzerine size yaziyorum. Benim ikiz çocuklarım varmış normalde bekar birisiyim bu çocukların biri erkek diğeri kızmış erkeğin adı aslan kızın adı Aslıhan mis. Yalnız erkek olan hasta imiş biraz küçük kalmış diye uzuluyormusum kız olansa çok güzelmiş. Rüyayı yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada İlmihal Okumak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Çifte sevinç anlamına gelir. Kısmetinin açılacağına ve kararsız kalmana sebebiyet verecek iki durumu aynı anda yaşamana delalettir. Doğrusunu seçmek için doğru kararlar vermeye çalışmalı, aklı selim kişilerle istişare edebilir ve Allah’tan yardım dilemelisin. Doğrusunu yalnız Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Rüyamda pencereden bakarken sevdiğim adamı görüyorum. Onun arkasından sarışın kıvırcık saçlı bir kadın geldiğinden adam görüş açımdan çıktı. Sonra karşımdaki apartmanın kapısında arkaları dönük ikiz genç erkek çocuğu gördüm. Apartmana girince gerçek hayatta evli olan arkadaşım düğününe hazırlanıyordu. Ben de üstümdeki beyaz elbiseyi çıkarıp lacivert bir elbise giydim. Rüyamın anlamı nedir acaba.

Okudunuz mu?  Rüyada İstiridye görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Yaşayacağın çifte mutluluk anlamına gelir. Özellikle özel hayatını ilgilendiren gelişmeler ile birlikte sevineceğin ve bir o kadar heyecanlı günler geçireceğin anlara sahip olacağını, aklındaki bazı düşünceleri hayata geçirme evresinde olduğunu göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler ben şuanda eşimle ayrılma asamasindayim gece rüyamda evimdeyim sürekli evimize düşmanlar girip çıkıyor onlardan saklanıyoruz sonra oturma odasında eşim yanımda bana sarılıyor ve yakınlaşıyor kanepede uzanmışız ama eve giren düşmanlardan rahatsız olduğumu için ondan dolayı bende yanından kalkıyorum kendisi itiraz ediyor kalkma diye bende burada rahat edemeyeceğimizi söylüyorum yatak odasına geçelim diyorum bana kızıyor diyor ki ben kapıyı kapattım düşmanlar gelemez diyor bende öyleyse neden önceden kapatmadın diyorum sonra görümcem yanımızda oluyor bir anda ve bu kiz haklı diye beni savunuyor eşimin elinden tutmuş odaya gidiyoruz kapıyı açıyorum yatakta da eşim var ve elinde kitap okuyor arkama bakıyorum elinden tuttuğum eşim daha sinirleniyor bende eşimden iki tane gördüğüm için gülüyorum ve yatakta olan eşime şaka yapıyorum ama soğuk davranıyor ve haricen rüyamda uzun boylu beyaz elbiseli beyaz saçlı ve çok uzun sakalı olan yaşlı bir zat gördüm ışığın içinden bana bakıyor cevaplarsanız çok sevinirim hakkınızı helal edin hayırlı geceler

Okudunuz mu?  Rüyada Istakoz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı geceler. Kişinin çifter çifter güzellikler görüp yaşamak manasında kabul edilen bir rüyadır. Görülen düşmanlar ise rüya sahibinin temiz kalbi, niyeti ile bağdaştırılıp etrafındaki niyeti köyü olan kimselere karşı güçlü bir duruş sergileyerek Allah’ın yardımı sayesinde ferahlayacak günlere adım atacağına, işlerinde ve yaşantında mutlu olacağın olaylarla karşılaşabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada İltifat görmek (İmam Nablusi)

rüyada ikiz bebek görmek imam nablusi, rüyada ikiz dogurmak nablusi, rüyada ikiz bebek gürmek

Bu kategoride yer alan Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İkizler görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.