Anasayfa
5 Aralık 2023, 9:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hapishane görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hapishane görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HAPİS HANE

Rüyada görülen hapishane adi hapishane olursa rüya sahibinin borçla mahkum edilmesine, eğer siyasi olursa, meydana gelecek üzüntü, keder ve şiddete, meçhul hapishane ise dünyaya yorumlanır.

Hapishane şiddetli ve meşakkatli hanıma, düşman tarafından meydana gelecek hileye yorumlanır.

Hapishane itham edilmeye, büyük adamlara yaklaşmaya, kabre, borca, hastalık veya azminde meydana gelen kusur ve tembellik sebebiyle yolculuğu terkederek oturmaya, fakirlik ve rahatsızlığa yorumlanır.

Rüyada hapishaneye girmek uzun ömre ve dostlarla bir araya gelmeye yorumlanır.

Hapishane üzüntü ve kederdir. Rüyada hapishaneyi tercih eden kimse günahtan korunur.

Hapishaneden çıktığını gören kimse hastalıktan kurtulur. Hapis olan bir kimse rüyada hapishanenin kapılarının açılmış olduğunu görse hapislikten kurtulur.

Rüyada, hapishane içerisine ışık giren bir pencere görmek veya hapishanenin tavanının gitmiş ve yıldızların meydana çıkmış olduğunu görmek, yine o kimsenin hapisten kurtulmasına yorumlanır.

Bazı yorumcular bir kimse rüyada zindanda olduğunu görse Yusuf Aleyhisselamın kıssasına binaen o kimsenin dualarının makbul olmasına, üzüntü ve kederden kurtulmasına yorumlanır, derler.

Bir kimse rüyada kendisinin meçhul bir zindandan veya dar bir evden geniş bir yere çıktığını görse, eğer rüya sahibi hasta ise veya bir sıkıntı içinde bulunuyorsa onun hastalıktan kurtulmasına ve sıkıntıdan rahata kavuşmasına işarettir.

Bir kimse rüyada evi içerisinde prangaya vurulduğunu görse, o kimse hayra erişir ve hayırlı olan şeyleri çoluk çocuğunda görür.

Rüyada bilinmeyen bir evde hapsolunduğunu gören kimse o evden bir kadınla evlenir ve ondan eline mal ve evlad geçer.

Kendisinin prangaya vurulduğunu ve sıkıntı içerisinde bulunduğunu gören kimse korktuğundan ve kaçındığı şeylerden kurtulur.

Rüyada bir hapishane yaptığını gören kimse hak ve doğru yolu gösteren bir zatla karşılaşır.

Hapishane hamama da yorumlanır.

Bazen hapishane kişiyi tasarruf ve hareketten meneden hastalığa, gururlanmaya, batıl ve beyhude şeylere itimat edip aldanmaya, bazen de cehenneme yorumlanır. Çünkü cehennem günahkar ve kafirlerin zindanıdır.


Cevap: Rüyada Hapishane görmek (İmam Nablusi)

Hoca
< Rüyada hapishaneye girmek uzun ömre ve dostlarla bir araya gelmeye yorumlanır. >
Rüyamda hapse giriyordum. 2 gün hapiste kaldıktan sonra 3-4 dostum da yanıma geldiler/hapse girdiler. bende bu dostlardan çok sevdiğim birine "burası çok kötü her şey kısıtlı aileden mahrimiyet var hoşuma gitmiyor" diyordum ki sabah ezanı okundu:)
hayrolsun inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek

Cevap: Rüyada Hapishane görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda acık hapisanedeydim ayakta duruyorduk kuran akuyan biri vardı benim için ve heryer yesil çim ve aydınlıktı orda oldugum için çok mutluydum


arifselim
Rüyanızın kısa ve en açık yorumu, önünüzde çok uzun ve hayırlı bir ömür olduğuna yorumlanır. Ancak en doğrusunu Allah bilir.


Fatma uguz
Hapisanede ayakkabi ve terligimi kay ettim cicek hediye edilmisti onlarda calindi baska bir ziyaretci ba a baska bir ayakkabi buldu


arifselim
Rüyanız zor insanlara ve yaşanacak ani olumsuzluklara yorumlanır. Özellikle bazı kimselerden çekilecek olan zorluklara işaret eder. Ayakkabı ve terliğin kaybedilmesi de yaşanacak olan şansızlıklara olumsuzluklara yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Ben kendimi cezaevinin içerisinde görüyorum.3_4 kişiyiz veküçük bir cam 2 kişi camdan dışarıya bakıyor.


arifselim
İçinize attığınız şeylere ve buna rağmen sabırlı davranarak başkalarını mutlu etmeye çalışmanıza yorumlanır ve ne yaparsanız yapın asla memnun edemeyeceğiniz kimselerin varlığına işaret eder.


Kayıtsız Üye
selamunAleykum
bugün rüyamda hapishanede kadin goruyorum kendim miyim baska bir kadin mi ona hatirliyamiyorum.
bir bavul var hapishanede onu takip edecekmisin o bavul seni cikis kapisina cikariyormus hapishanede.
yorumlarmisiniz size zahmet.


arifselim
Aleykum selam. Rüyanız aksi olarak yorumlanır. Yani sizin rahatlığa ve huzura kavuşmaya ayrıca var olan sıkıntılarınızdan uzaklaşamaya ve kurtulmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


zeki damar
selamun aleyküm rüyamda hapiste yatıyordum birden sevdigim dindar arkadaşım geliyordu hapise arkadaşım dedigim 49 yaşlarında 9 cocuk sahibi çok seviniyordum sarılıyordum ona oda haapise girmişti


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Genellikle bu şu an yaşadığın sıkıntılara yorumlanır. Bu şekilde görülen bir rüya ve ziyaret ise en sıkıntılı anlarında yardım almaya ve rahata kavuşmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum…

Ruyamda nisanlimin cezaevine girdini gördüm.
Onun için çok uzuluyordum ve onu gorebilmek için bir yol ariyordum.
Ben peceliyim. Ruyamin bir kisminda pecesiz dolasiyordum sonra bundan rahatsiz oldum ve pecemi taktim bir kere gördüm kendisini ama sanirim ondan sonra tekrar gorme cabalarina girdigimde goremeden uyandim…

Okudunuz mu?  Rüyada Güzel Konuşma görmek (İmam Nablusi)

Nisanlim daha önce 3.5 ay kadar cezaevine girmisti ve nadir bir sekilde sürekli tekrar ceza evine girdigini goruyorum ruyalarimda ayni zamanda çok etkileniyorum…


arifselim
Aleykumusselam hanım kardeşim. Bu rüyan senin için hayırlı ama nişanlın için sıkıntılı bir durumda olmasına yorumlanır. Senin vesilenle onun sıkıntılarının geçmesine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben 1.5 ayı geçti eski sevgilimden ayrılalı onu dün gece rüyamda hapiste gördüm ona sariliyordum ona neden ayrıldığımizi soruyordum ve bana çok açıklama yapmadan polise beni götür burdan dedi bu ne anlama gelir acaba


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya eskiden kalan ve hala duyduğun bir vicdan azabına veya eski günlerini unutamadığına ve üzüldüğüne tabir edilir. Çok özel bir yorum ve anlamı yoktur. Allah’a havale etmek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda fetö üyeliğinden 6 yıl ceza alıyorum ama kendim gidiyorum ceza evine istesem kaçabilirim ama kaçmıyorum sonra bir filmdeki gibi 10 yıl sonra diye yazı cıkıyo hapisten çıkıyorum diyorum ki demekki içeride kavga etmiş 4 yıl daha almışım falan tam çıkıp eve gidiyorum biri ölmüş


arifselim
Bu rüya çevreden, haberlerden ve benzeri bazı durumlardan etkilenmekten dolayı görülmüş olabilir. Buna benzer rüyaları yorumlayamayız. En doğrusu Allah’a havale et ve Allah’tan da hayırlısını dilemelisin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda,vefat etmiş olan abimin hapiste olup yeni çıktığını duyuyorum ve çok mutlu oluyorum.bunu onun arkadaşlarıyla paylaşıyorum.cok az kaldı orada diyorum.yorumlarsaniz sevinirim.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Rüyada hapisten çıkan birisini görmek, onun rahat ve huzura kavuşacağı anlamındadır. Vefat etmiş birisi içinde bu rüya, inşaAllah onun iyi bir halde olmasına tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gmzknr
Ruyamda eski eşim cezaevindeydi.Biz oğlumla ziyaretine gidiyorduk. Cezaevinin içine girdik.Ama kendisini görmeden uyandim bu ne demek oluyor.


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin bazı şeylerden dolayı üzüleceğine, pişman olacağına veya bazı hatalardan ders alması gerektiğine tabir edilmiştir. Aslında kişiye özel yorumlanırsa daha yerinde olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

Gmzknr
SelamunAleykun kişiye özel derken çok afedersiniz anlamadim…


arifselim
Aleykum selam. Bu bütün rüyalar için geçerlidir. Yani kişiyi tanıyan veya durumunu yaşamını az çok bilen birisi yorumlarsa bu daha isabetli olur demek istedim.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda yer altında bir labirentteyim. ama orası hapishaneymiş. gezip duruyorum. biraz da sıkıntılıyım. hapisten kurtulduğumu görmedim. ama orada birşeyler ile uğraş içindeyim. nlamı ne olabilir acaba. tabi en doğrusunu Allah bilir


arifselim
Merhaba. Rüyasında hapisten kurtulduğunu görmesen bile bu hayırla yorumlanır. Özellikle de içerisinde bulunduğu sıkıntıların ve sorunlarından kurtulacağına işaret edilmiştir. Bazı yorumculara göre ise bazı suçları işlemek anlamında yorumlamışlardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
ben 6 günlük hapis yatmıştım.ÇOK sevdiğim bir arkadaşı yine hapishanede gördüm ben hala burdayım diyordu bir masada sigara içiyordu sevinçliydi .niye gelmiyorsun diyordu.ama 15 gün önce çıkması gerekiyordu.birde dışarıda da benimle görüşmeyi arzuluyordu.beni çok sevmişti.Aslında genel olarak benim mahkemeyle memurum işimle ve sevdiğimle problemim var.ve sürekli başka bir kız yüzünden iftiraya ve bakara 102. ayetteki şeylere maruz kalıyorum.hatta o arkadaş sevdiğim kızla aynı memleketli birazda o yüzden birbirimizle yakın olduk.ama onu bana kötülük yapan kız başka birine ayartı bana iftiralar atıp.bunu yorumlarsanız bir an önce sevinirim saygılar.


arifselim
Değerli kardeşim. Bu rüyan manası çok açık bir rüya değildir. Eğer gerçek hayatta benzeri sıkıntıların olmuşsa bunlar bir şekilde rüyana yansımasından başka bir şey değildir. Bir diğer yoruma göre ise, sıkıntılı bir dönemin geride bırakılacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benim evin alt katı hapishane yapmislar ben uzaktan izliyorum yüksekmiş camlardan seccade sallamışlar biride akrabamizmis ama o vefat etmişti ve türk bayrağı sallamislar camlara sonra eve girdüm her yer müze gibi atatürk resimleri sonra hocalar oldu vaaz veriliyor kalabalık kuran ‘ kerim okunuyor
Hayirdir insAllah


arifselim
Zorluklara, zor insanlara ve zor işlere işaret eder. Sonu ferahlık ve kurtuluş olacak olan sıkıntılı bir dönem geçirmeye tabir edilir. İnsana geçirdiği sıkıntılarına karşı bir müjde olarak kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Harabe görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda hapse girdim fakat her yeri yeşillik ağaçlık güneşli ve çok ferah biryerdi. Sonra yatacağım koğuşa götürdü beni gardiyan hepsi talebe ydi kızların yaşları ise 15 17 aralıklarında ydı. Benim yaşım onlardan büyük gerçekte, rüyada şaşırıyorum ve benim gerçek hayatta okuttuğum talebelerimmiş. Ve üzerinde ki yorganlara nevresim diye çuval geçirilmiş. İnanmıyorum bu şekilde nasıl ytılır diyorum. Mecbur diyo gardiyan. Öyle uyandım


arifselim
Bu rüya sağlık açısından ve uzun bir ömre sahip olmak açısından çok hayırlıdır. Kısmet, bereket, bolluk ve huzur içerisinde yaşamanın bir işareti olarak kabul edilir. Hapse girmek genellikle iyidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yuksek katlı bir ninanın üst katlarından birindeyım. Tanımadıgım bir çok hükümlü var . Ancak burasi bir hapishaneden çok bir apartman dairesine benziyor. Kapılar açık camlar açık. Az sonra da bir mahkeme heyeti karar vermek üzere bir masada benı beklıyor. Bazısını tanıyorum.. bazısını tanımıyorum. Cevap için tsk ederim simdiden


arifselim
Rüyada hükümlü görmek demek, ibret ve ders almak demektir. Rüya sahibi için bu rüya geçmişinden veya işlediği hatalarından ders çıkarmaya ve bundan sonra artık dikkatli hareket etmeye işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler dılerım ..rüyamda hapıshaneye giriyorum aynı ev gıbıydı ama basık kotu berbat bır evdı..Allahım ben nasıl dayanacagım dıyorum kendıme. Sonra hıc sevmedıgım nefret edılmeye bıle değmeyecek gecmıste bana kötülük yapan bır adam zıyaretıme gelıyor ..çok üzülüyorum. Annemi ve abımi nasıl boyle uzdum hapısaneye girerek dıyorum ..ben burada yaşayamam dıyorum ıcın ıcın feryat edıyordum şankı ıcım parcalanıyordu. Hapısanede 4 5 gün kaldıgımı gördüm ve hapısaneden cıkamıyordum uyandım sonunda….sımdıden çok teşekkürler ..tüm insanların rüyalarının hayırlara vesıle olmasını dılerım. Hayırlı günler


arifselim
Hayırlı günler. İlk bakıldığında hoş gibi gelmese de esasen güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin ailevi ilişkilerinin iyi olacağına, çok güzel ve hayırlı şeylerle karşılaşacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Göze Perde İnmesi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda bir odaya (hapishaneye) hapsediliyorum. Herkes yerde yatıyor. Battaniyenin altına girip çıkmıyorsunuz. Bir görevli var. Yerde hiç boşluk yok, her yer dolu. Günlük ya da haftalık babam ziyarete geliyor. O gelince odanın koridorunda onunla dolaşıyorum. Ziyaret bittikten sonra tekrar odaya yer yatağında battaniyenin altına giriyorum. Galiba 300 günüm var. Nasıl geçecek bu kadar zaman diyorum. Ama hızlıca günler, ferah bir şekilde geçerken ben uyanıyorum.


arifselim
Hayırlı günler. Esasen bir kaç yönde tabir edilebilir. Ancak bu rüyanın en makbul olan yorumu, rüyayı gören kişinin önünde yaşanacak çok uzun ve çok huzurlu yılların olduğu manasında tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
SA rüyamda hapise giriyorum ama hiç huzursuz olmuyorum ve kısa süre içinde hapisin yanında Deniz görünüyor ve dalgalar oluşuyor. Ben de o dalgalarla birlikte kolaylıkla dışarı çıkıyorum ve eşimi telefonla aramaya çalışıyorum sesini duymak için çok kısa konuşuyorum tekrar konuşmaya çalışıyoruz bu Arada çarşı pazar içinden geçiyorum ve uyanıyorum sabah namazı için.


arifselim
Aleykum selam. Bu aksi bir şekilde hayırlı bir rüyadır. Allah’ın izniyle bir sorun olmadan uzun bir süre huzur içerisinde yaşamasına alamet olarak tabir edilir. Genel olarak hapishaneye girmek engelle karşılaşmak olsa da bu rüya sonu ferah olacak kısa sıkıntılara yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam gündüz 12.30 ila 15.30 arasi gördüğüm bir tüya hala etkisindeyim cinayetten iki arkadaş cezaevine düştük ve orasi çok kalabalik üzerimde silah ve telefon girdirebiliyorum nereye gitsem üzerimi ariyorlar ve çok büyük istedigin koguşta yatabiloyorum ama ben o ilk girdigim koğuşu hep tercih ediyorum eşum ve bir cocugum geliyor eşim cocugu bende unutuyor be düşmanlarimla cocugumu eve birakip tekrar geliyorum ve daha bir çok ayrinti var Allah ocin aydinlatirmisiniz..


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimse için sürekli pişmanlık duyacağı bazı yanlışlar yapacağına, çok üzüleceğine, çok düşünceli olacağına ve adeta kendi kendini yiyip bitireceğine alamet olarak tabir edilir. Ayrıca bir konuda büyük bir endişe ve huzursuzluk içinde kalacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Güreş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda cezaevinde Kendimi Tek kişilik bir hücrede gördüm ama çıkıp eve gidip ailemle vakit geçirip cezaevine geri geldim buna izin verilmişti sanırım çünkü rüyamda zamanında yetismem gerektiğini söylüyordum ve rüyanın bir benzerini ise aynı hapishanede beni iki kişilik bir hücreye götürdüklerini ve hücrede ki diğer mahkumun beni tehdit ettiğini gördüm bunu yorumlarmısınız


arifselim
Rüyan hayırlıdır ve mutluluk anlamına gelir. Geliştirmiş olduğun projeler veya hedeflerin varsa bunlara ulaşacağına ve çevrende fikirlerinin beğenileceğine alamet olarak tabir edilir. Yinede daima sadece hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Not: büyük sıkıntı ve maddi zorluklar içindeyiz. Geniş bir açıklama yaparsanız sevinirim.
Rüya: beni bir sebepten tutukluyorlar. Hapishene gibi bir yere getiriyorlar. Yapmayın benim bir suçum yok dinleyin beni. Annem bunu duyarsa ölür diye bağırıyorum. (Çünkü terslikler ve maddi sıkıntılar evlendikten bu yana peşimizi hiç bırakmadı. Annem bana bir arsa verdi onu sattık daha önce o anlık borçlarımızı ödedik sıkıntılarımız bitti. Kalan parayla aldığımız arabaları ona verdik kiralayıp bize Aydan aya para verecekti. Bir sebepten hapse girdi. Hala içerde. O yüzden çok sıkıntıdayız) Bir odaya getiriyorlar beni eşim de yanımda. Odada bir çok kişi var. bir kısmını birileri teselli etmeye çalışıyor. Bir kısım da 20 li yaşlardan oluşan genç erkekler. 10 kişi kadarlar bir divanın üzerinde oturmuşlar televizyon izliyorlar. Ama çok eğleniyorlar tv izlerken. Mutlular. Eşim de duvara yaşlanmış ve çömelmiş bir şekilde ben de çömelmiş durumdayım. ben ne yapacağım? Annem duyarsa, abim, senin baban hepsi çok üzülecekler diyorum. Eşim de çaresiz sessiz beni dinliyor. Bir arsadan bahsediyorum. O arsadan dolayı. Ama benim suçum yok beni katakulliye getirip buraya soktular gibi birşeyler söylüyorum. Sonra iki adam orada görevli sivil kıyafetli beni oraya getirenler sanırım. sen burdan zor çıkarsın diyorlar önce. Sonra Benimle çok ilgileniyorlar dinliyorlar. benim bir suçum yok bile bile bir şey yapmadım. Beni kandırdılar. Suçlu duruma düşürdüler diye durumu onlara da anlatıyorum. o zaman 2 aya çıkarsın merak etme diyorlar ve dışarıya çıkıyorlar. Hatırladığım kadarıyla sonra uyandım. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Gördüğün Saatte Uyanmak

arifselim
Bu rüya sahibi için geçici olan sıkıntılara ve içinde bulunduğu zor durumlardan kısa bir süre sonra kurtulacağına alamet olarak tabir edilir. Rüyanın yorumu bizim anladığımız kadarıyla budur. Uzun uzun yorum yapmak ne anlamını değiştirir nede senin sıkıntılarını giderir. Allah’a sığın ve dünyanın bir imtihan yeri olduğunu unutmayın. Hedefiniz daima Allah rızası olsun.


Kayıtsız Üye
Merhaba.ben rüyamda daha önce vefat etmis olan dedemi oldurmekten kendimi hapishanenin avlu gibi bir yerinde gördüm ama uzeri kapaliydi pencereleri vardi isik geliyordu orada tanimadigim bir suru insan beni teselli etmeye calisiyordu ben ise 13 yil nasıl bitecek diye düşünüyordum.yorumlarsaniz sevinirim..


arifselim
Merhaba. Elbette bir rüya olarak asla hoş değildir. Ama yorumu çok farklıdır ve hayırlıdır. Rüya sahibinin uzun zamandan beri dert edindiği bir sorununu halledeceğine ve huzura kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Rüyamda tam hatırlamasam da sanırım basit bir suç işliyordum yanlışlıkla. Daha sonra polisler her yer de suçluyu arıyorlardı benim olduğumu kimse tahmin etmemişti ve ortaya çıkmamıştı. Sonra ortaya çıkıp ben olduğumu söyleyip teslim oldum. Hatta polisler beni sevip sayıyorlardı sanırım o yüzden kelepçe bile takmadılar. Sonra hapse girdim bir müddet sonra hapisten çıktım. Ama uyandığımda beni çok etkilemişti kalbim hızlı atıyor ve ben gerçek mi nasıl olur ben nasıl hapse girerim diye çok şaşırmıştım. Çok gerçek gibiydi. Bayanım bu arada. Yorumlayabilirseniz sevinirim. Çünkü ben genelde pek gerçekçi rüyalar görmem ve rüyalarım genelde hep güzeldir. Nadirdir kötü ve uyandığımda beni etkileyen rüyalar.


arifselim
Merhaba. Bu rüya hoşuna gitmeyebilir ama mana olarak güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin günahsız bir hayatı tercih edeceğine, tövbe edeceğine ve manevi hayata dünya hayatından daha çok önem vereceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir şey çalınıyor toplu halde kadinli erkekli hapishaneye giriyoruz. ben bir şey calmadigim için haksizliga ugradigim için sinirliyim ayrica polis benimle çok ugrasiyor. sonra bize bir saat izin veriliyor disari cikmamiz için herkrs yemek yiyor ben yemiyorum. sonra herkes hapisten salınıyor ben hakkimi aramak için polisi sikayet ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Genç görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya eğer kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olur. Rüya sahibinin günahlardan uzak durmaya çalışması gerektiği anlamındadır. Bir diğer yoruma göre ise iki arada kaldığında günahları tercih etmemeye dikkat etmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm kardeşim eşim hapiste ama herdefasında ben onu dışarda olduğunu görüyorum bazende küçük kızımla beraber bir yerden başları dikilmiş sıra sıra sarı renkli yılanları boynundan tutup dışarı bıraktığını ben tutunca yılanların beni sokup kolumu felci ettiğini görüyorum yorumlar ısınıyor hakkınızı helal edin bugünde yine eşim dışarıdayım ve onla ilişkiye giriyordum


arifselim
Aleykum selam. Onu dışarda görmek ve yine dışarıda onunla ilişkiye girdiğini görmen iyidir ve inşaAllah sonunda dileklerinizin kabulüne işaret eder. Görülen rüyalar ise, zahmet, sıkıntı, düşman ve önünüzdeki engellere yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem kızımla (3 yaşında) birlikte şuan cezaevinde olan kardeşimin yanına görüşe gidiyorlar niyeyse ben gitmiyorum evdeyim annem dayısına götüreyim süpriz olsun sevinsin diyerek kızımla gitmiş oluyor sonra evime bir geliyorlar annem kızım kardeşim çok şaşırıyorum seviniyorum sarılıyorum kardeşime sevinçten ağlıyorum nasıl olur sorular şaşkınlık devam ederken kardeşim abla bitti cezam geldim diyor meğer görüş diye kardeşimi almaya gitmişler de bana süpriz olsun diye söylememişler içeri eşim giriyor sevinçle çıkmış kurtulmuş bak süpriz yapmışlar kardeşimi alıp gelmişler diyorum açıklama yapıyorum oda kardeşimle tokalaşıyor sarılıyor sevinçle uyandım yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Tam aynısı olmasa da benzeri bir şekilde tabir edilen rüyalardandır. Hapiste olan kişinin özgürlüğüne kavuşacağına ve zorlu günleri geride bırakarak mutlu olacağına işaret olarak tabir edilir. Sizde hayırlısını dileyin bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli günler rüyamda uyusturucu madde yüzünden hapse düşüyorum güya normalde hiç böyle seylerle alakam olmaz hapishane dedgimde oda gibi bir yer elime bir miktar kagit para geçmiş gardiyanin geldiğini görünce parayi saklıyorum gardiyan bana bakp gidiyor bu siradada mahkeme oluyormus akrabalarm gelip mahkemnin benim aleyhime oldugunu söyleyince bir şekilde o odadan çıkıp mahkemenin oldgu yere kaciyorum avukati görüyorum benim bir sucum yok benm alakam yok benim üstüme nasıl kalir diyorum esimin kuzenleri güya benim aleyhime konsmuslar ve boyleliklede sucun benim üstüme kalacağıni söylüyor avukat normalde hapishane nasıl biyer bilmem bile böyle bir rüya gördüm ve çok etkilendim çünkü gerçek hayattada bilmedgm seyler için rüyamda suclaniyordum ruyamin anlami nedir hocam şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Gül görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Öyle bir rüyayı tamamen tersten yorumlamak gerekir. Devlet nezdinde bir işin varsa görüleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, ferah ve mutlu olacağına ve sana sıkıntı veren şeylerden kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam aleyküm hocam 13 yaşındaki oğlum dün sabah anne seni rüyamda hapse girdiğini gördüm çok ağlıyorduk kardeşimle ikimiz diye anlattı.hocam yorumunuzu bekliyorum 1 aydır çok sıkıntıdayım zaten dünyam zindan olmuş durumdayım bide oğlum bu rüyayı anlatinca çok huzursuz oldum.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya aile ile ilgili olarak yorumlanır. Aileyi ilgilendiren çok sevinçli çok mutlu ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret olarak tabir edilir. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda zindan gibi bı yerdeydim insanlar çalışıyordu karanlıkti çalışanlar dumandan öluyordu bazıları dayanamıyordu ama yollar filan gözüküyordu nasıl desem heryer açıktı sanki insanlar çalışmaya geliyodu oraya işkence yoktu daha sonra orada balkon filan vardı balkondan bakıyorduk ama her yer kötü karanlık siyah yollar bile 2 3 kadındık 1de erkek bebek vardı çok tatlı bı kadınınmis ama hepimiz ilgileniyoruz daha sonra biz gidicez diye kadın kocasına haber veriyor ama oranın sahibi bu tarz şeylere izin veren biri değil daha sonra böyle koridorlarda geçiyoruz karanlık full merdiven inip çıkıyoruz elimizde el fenerleri daha sonra başka bı zindana aciliyomus bu kapı hep kadın çığlıkları vardı sanki böyle azap görüyorlar hatta kendime diyorum kabir azabı mı bu ne sesler ama aydınlıktı onların başında bekleyen adam bizi görüyor fakat bisey yapmıyo biz merdiven çıkmaya devam ediyoruz her yer aydınlık normal bı yer daha sonra yardım edenler oluyor kendimizi bı bakmışim sokağa atmisiz yürüyorduk öyle normal bı caddede yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Gerdek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşantınızda karşılaştığınız durumlar karşısında sabırlı ve dirayetli bir kişilik sergileyebildiğiniz güçlü mizacınızı yansıtır. Bu dayanma gücü ferahlıkla noktalanacaktır. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir hapishane gördüm onları ziyarete gittim içeri girip onlara sabrı tavsiye ettim Ama o kişilerin hepsi de Arap’tı. Suriye lilerdi. Kadınlı erkekli bir hapishaneydi. Onlara dedim ki siz yaptığınız hataların bedelini ödüyosunuz sabırlı olun dedim Allah sabredenlerle beraberdir dedim ve ordan kıızmla birlikte ayrıldım. Hapishanenin kapıları be duvarları bembeyazdı. Kapıyı açtı ve çıktım ordan. Nedir sizce yorumu


Tohat
Çevrenizden birinin düşeceği durumu görmezden gelmeyerek ona destek çıkıp her türlü imkanınızı kullanarak yanında olacağınıza, onun için fedakarlıkta bulunacağınıza delalet eder. En iyisini bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyada ev kirasını ödeyemediğim için İstanbul’da çok bilinen bir hapishanedeyim. sıkıntı içinde çıkma arayışındayım..sonra annemi arkadaşlarıyla sohbet ederken görüp biraz rahatlıyorum,anahtarı olmadığı için eve girememiş benden istiyor.ben de bu fırsatı değerlendirip onunla birlikte çıkarken kapıdaki görevliye annem geldi o yüzden çıkıyorum diyorum ama asıl niyetim bir daha dönmemek ..o da yine görüşürüz diyor ben bu cevaptan mahkemenin kesinleşmediğini anlıyorum ama o bu suçtan kurtulmak kolay değil demek istiyor…


Tohat
Bu rüya genel olarak kurtulmak ile tabir edilir. Günahlardan tövbe ederek kurtulmak, musibet, sıkıntı ve kötü olaylardan uzaklaşmak tüm bunların son bulması, borçlardan kurtulmak , dünyaya gereğinden fazla takılmanın boş olduğu düşüncesinden kurtularak Allah’a daha yakın olmaya çalışmak anlamlarına gelmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


rüyada hapishane görmek, rüyada hapishane, rüyada hapse girmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dünyaya Göktaşı Düşmesi Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hapishane görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.