Anasayfa
23 Temmuz 2023, 11:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Deprem görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Deprem Olduğunu Görmek İmam Nablusi

Ensar2
DEPREM

Rüyada deprem görmek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur.


Cevap: Rüyada Deprem görmek (İmam Nablusi)

Melih..
ben rüyamda deprem görmüştüm nese hayırlısı olsun imanım sağlam olsunda nasıl sıkıntı gelirse gelsin inşALLAH

Ben de rüyamda deprm gördüm. 1 ramazanda. 2 salladı bıraktı, ölüm, yıkım yoktu. Allah hayır etsin. Amin.


Rüyada deprem

Kayıtsız Üye
Arkadaşım gördü bu rüyayı. Rüyasında arkadaşım ben yengesinin annesine köye gitmişiz. Çok şiddetli deprem olmuş. Arkadaşım boş bir odadaymış. Ben babası yengesi diğer odadaymışız . Arkadaşımm diğer odadan yanımıza gelirken depremin etkisiyle yuvarlanmış. Arkadaşımın kızı küçük dışarıda toz toprağın ve çöken zeminin altında kalmış . Arkadaşım çok şiddetli kızına seslenmiş .bende o sırada oğlumu arıyormuşum. tam deprem bitti dediğimiz yerde çocuklar yanımıza gelmiş. Bulunduğumuz oda beyaz boyalıymış. Arkadaşım demiski bu ev toprak yer yer çatlak var çıkalım çünkü dışarıda yıkık evler var demiş. Dışarı çıkmış iz . Gündüzken gece olmuş. Ve kar yağıyormuş.yerde kar varmış. Bu arada ikimizinde eşi ceza evinde yorumlarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada Deprem görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada depremi yaşamak olumlu manalarda yorumlanmaz. Genellikle aile içi sorunlara, tartışmalara ve çeşitli sorunlara yorumlanır. Deprem sadece hissedilirse olumsuz değildir lakin evin zarar görmesi sorunların habercisidir . Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda evde oturuyordum kuzenlerimle beraber. Sonra bir telefon geldi annemdi. annem çabuk aşağı inin deprem oluyor dedi. Ev kıyafetleriyle çıkmak zorunda kaldık. Ama Allah rüyada da olsa başımızdaki örtüyü almayı öyle çıkmayı nasip etti.
Hemen aşağı iniyorduk abim gelmek istemiyordu bu halde insan içine nasıl çıkılır diye ama herkes öyleydi aceleden ev haliyle çıkıyordu herkes.

Okudunuz mu?  Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyada olumsuz bir mana yoktur. Genellikle rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek olan büyük değişikliklerin ve yeniliklerin meydana gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; Deprem oldu, bayağı büyük bir deprem. Çoğu ev yıkıldı. Ama yine de bizim ev depremde yıprandığı halde ayaktaydı. Fakat duvarlar çatlamıştı, neredeyse her yeri. Sonra ben sevdiğim kızı gördüm. Sohbet ediyorduk, bana gülüyordu. Ve bir yere gitmeye başladı o enkazda ben de bilmiyorum. Ben de onun arkasından gidiyordum. Elimde de çikolatalı ekmek vardı bir yandan da onu yiyordum. Sonrasını hatırlamıyorum.
( SİZCE BU RÜYA NE ANLAMA GELİYOR OLABİLİR. KISA ZAMAN İÇİNDE AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. )


arifselim
Aleykum selam. Rüyada deprem olduğunu görmek genellikle insan hayatında meydana gelecek olan önemli değişiklikler anlamındadır. Evin kötü bir duruma gelmesi ise olumlu değildir ve aile içi sorun ve tartışmalara işaret eder. Ayrıca rızık ve berekete de yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar, rüyamda yatağımda uyurken sarsıntıyla uyandığımı gördüm, tavana baktığımda avizenin sallandığını gördüm. Odada diğer yatakta kardeşim uyuyordu ama o uyanmamisti uyumaya devam ediyordu. Sallanan avize eskiden odamda kullandığımız avizeydi. Sallantı devam ediyordu ama bende korku yoktu hatta sevinç ve rahatlık karışımı bir durum vardı. Sonra rüyadan uyandım yarı uykulu ve hemen tekrar uyudum. Tekrar aynı şeyi gördüm rüya kaldığı yerden devam ediyor gibiydi. Rüyada sarsıntı vardı avize sallaniyordu ama ben rahattim korku yoktu. Yorumlarsanız çok mutlu olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada değişik varlık görmek

arifselim
Hayırlı günler. Böyle bir rüya olumlu olarak yorumlanmaz. Genellikle rüya sahibinin hayatında aniden meydana gelecek olan tatsız gelişmelere işaret eder. Ani düşüşler, maddi sıkıntılar ve ikili ilişkilerinde ciddi sorunlar yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.A.
rüyamda uyuyordum birden deprem oldu avize sallanıyordu. hemen babamın yatağına koştum babamı hasta gördüm. babama deprem olduğunu söyledim. ve hemen uyandım. not babam aslen sağlıklıdır. rüyamda hastaydı.
yorumunuz için teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın içinde rüya görmek veya rüyada uyandığını görmek o rüyanın sahih olduğu anlamındadır. Genellikle iyiye yorulmaz ve aile içerisinde ciddi sorunların yaşanacağına, iftiralar işitileceğine ve huzurlarının kaçacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda evdeyken deprem oldu. Hemen çıktık evden. Yola döküldü bütün mahalle. Evleri izliyoruz. Bizim ev dışında kalan bütün evler yıkıldı. Bir tek bizimkine bir şey olmadı.Bizim evin odasinda pencere önünde birsuru rengârenk saksı çiçekler var.Deprem durduktan sonra yanimda biriyle birlikte o cicekleri alalim ordan deyip eve çıktım. Aldik çiçekleri indik. Rüyam bu şekilde.


arifselim
Aleykum selam. Depremi bu şekilde meydana geldiğini görmek hayırlıdır. Çünkü maddi manevi çevrende meydana gelecek olan kötü olayların işaretidir. Ancak senin ve evinin kurtulması bunlardan Allah’ın izniyle sakınmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada doğalgaz görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben evliyim ve ailemden ayrı bir yerde oturuyorum annemide bir buçuk yıl önce kanserden kaybettim.ruyama gelince rüyamda ailemin kaldığı binadayim akşam hava karanlık ben ailemin oturduğu binanin hemen yan tarafındaki komşudayım birden çok şiddetli deprem oldu yer sallandı ama hiç bir yer yıkılması yada kimseye bir şey olmadı yaralanan yada ölen.apartmanın koridorunda gittim vefat eden annemi kaybettiğimiz son haliyle gördüm bir deri bir kemik annembu hastalığa yakalanmadan önce çok kiloluydu.annem merdivenin başında üzgün bir şekilde oturmuş bende yanına gittim başımı dizlerine koydum başımı okşadı beni eşimle ilgili bir konuda ve beni başka bir konuda uyardı.rüyam burda bitti


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyayı gören kişinin yardımsever, destekçi, çevresine yararlı olan kişiyi ifade ederken bir başka yoruma göreyse eğer akrabalar arasında kırgınlık varsa bu hataların düzeltilip barış yolu seçileceği şeklinde tabir olunur. Yine de Allah daha iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda koyde babam larda gece yatiyoruz.(rüyamda eski hali ama biraz farklılık da var) gece hafif deprem oluyor. Ben uyanıp dışarı çıkıyorum. Annemi de alıp boş araziye koşuyorum.cocugumunda orada olduğunu görüyorum. Sonra sarsıntılar devam ediyor. Hatta annemi evlerin arasından geçirirken bir iki taş önüme düşüyor ama degmiyor. son sarsintida ev yıkılıyor. Ama evden kardeşlerim hanım ve çocukları ile beraber kurtuluyor. Sadece bir kardeşimin hanımı diğerinin bir çocuğundan haber alamadım. Bu arada benim hanım ve babam sanki hiç rüyamda yoklar.tabirlerinizi bekliyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Şu an yaşamakta olduğunuz bazı durumların yerine başka şeylerin alma söz konusu olabilir. Olumlu mahiyette durumlar yaşanabilir. Yeni ve hiç beklemediğiniz hayatınızı değiştirebilecek olaylar gerçekleşebilir. Doğrusunu en iyi Allah bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Selemun aleyküm dün gece evimde yatak odasında uyurken çok feci şekilde deprem oldu komidinle dolap arasına baş aşağı çakıldım başımın üstüne düştüm ve çelik kapıyı açtığımda karşı komşum ve oğlunu gördüm döndüğümde kapıyı çekmek için annemin eski evi ve fortmantosunu gördüm ben nerdeyim bocalarken uyandım


Tohat
Ve aleyküm selam. Olumsuz olarak tabir edilen bir rüyadır. özel hayatında, iş hayatında veya yaşantının herhangi bir yerinde beklemediğin bir sorun çıkacağına delalet eder. Dua edip Allahtan hayırlısını dile. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler bu sabah gördüğüm rüya kendim hastanedeyim ameliyat oluyorum eşimin ailesi ve eşim kimse yok yanımda ameliyattan çıkınca iyileşiyorum ama üstüm kan içinde kimsesiz gibi hastaneden çıkıyorum ama moralım iyi Allah a sığınıyorum hep çocuklarımı görümceme bırakmış oluyorum gerçek hayatta sevmez beni sonra görümcemin evinine gidiyorum çocukları almak merdivenine çıkıyorum ikinci merdiven düşüyor sonra birinci de düşüyor dışarı çıkıyorum apartmanlar sallanıyor bağırıyorum çıkın diye çocuklarımı kurtarıyorum görümcemin çocuklarını ordaki herkesi eşimde orda oluyor herkes çıkıyor sadece görümcem kalıyor bağırıyorum çık diye çıkmıyor sonra evler yıkıldı rüyamı yorumladığınız için şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

arifselim
Hayırlı günler. Ameliyat olduğunu görmen ile deprem olduğunu görmen bir arada yorumlandığında hayırla yorumlanır. Hayatında meydana gelecek olan güzel değişikliklere ve ulaşmak istediğin yeniliklere işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda ablamların evindeyiz çanakkalede oturuyoruz o sırada deprem oluyormuş dağları görüyorum dağlar dümdüz oluyor toz duman oluyor sıra dökülüyorlar eve doğru geliyor deprem sonra evden çıkalım ölecez burda diyorum ablam yok ben çıkmam diyor küçük kızım evden çıkıyor ardından bizde çocuklarımla çıkıyoruz bizim olduğumuz yer ova gibi diyelim dümdüz yeşillik çok güzel deprem filan yok ayrı bir yer gibi sonra dönüp eve doğru bakıyorum ev hasar görmüş ablam evin içinde oturuyor sağa sola bakınıyor şok olmuş gibi… dışarıya doğru oralara bakıyorum dağda yıkılmış dümdüz olmuş dibinde de su var dere gibi anlamadım tam aa burada su var diyorum sonra evin içinde eşimi görüyorum evin içinde bişeyler arıyor kızımın beşiğini arıyormuş sanırım buraya gel diyorum eşime böyle bir rüyaydı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler ???


arifselim
Aleykum selam. Büyük bir etki yapacak olayların meydana geleceğine ve beklenmedik gelişmelere yorumlanır. Bazende rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan köklü değişiklikleri işaret eder. Yinede bu bir rüyadır ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm hocam. rüyamda daha önce görmediği bir binadayım, deprem oluyor, telaşla dışarıya çıkıyoruz. binalarda herhangi bir yıkım yaşanmıyor. dışarıda sarsıntının sona ermesini bekliyoruz, sokakta oturuyoruz. yanımda yabancı bir film oyuncusu var. ona beklerken gel bekleyeceğimize camiye gidelim vakit geçmeden namaz kılalım diyorum. gidiyoruz camide namaz kılıyoruz. şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek - İstihare rüyası

Tohat
Ve aleyküm selam. Hedeflerini gerçekleştirmek ve bunları başarmak için önüne çıkan sorun ve engelleri aşmak adına elinden geleni yapacağına, tüm zorluklara göğüs gereceğine ve umduğunu bulacağına, toplum içinde yaşanacak bir hadisenin de işareti olan bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir.


Snow
Merhaba rüyamda kendi evimdeydim pencereden dışarı baktım ve karşıdaki binaları aşağı doğru görmeye başladım anladım ki bizim bina yere çöküyor sonra sokakta çadır gibi şeyler vardı insanlara battaniye falan veriyordum yardım etmeye çalışıyordum tabi bu rüya beni çok korkuttu ya gerçekten deprem olursa diye Allah korusun cümlemizi


Tohat
e aleyküm selam. Bugünden farklı bir yaşantıya sahip olmak için atacağın adımların farklı olmasına özen göstereceğine, kararlarını değiştireceğine ve yeniliği beraberinde getireceğine delalet etmektedir. Atacağın bu adımların hakkında hayırlı olduğu haberini vermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben apartman dairesinde kalıyorum rüyamda bir alt katta ki komsumdayim akşam olmuş otururken birden çok hafif fark edilmesi zor olan ve kısa süren bir sarsıntı oldu komsuma diyorum sanki deprem oldu diye oda fark etmedim dedi sonra bir iki saniye bekledikten sonra tekrar sallandı bu diğerinden biraz daha fark ediliyordu ama çok az ve hafif sallandı ışte bak biraz fark ettin mi evet dedi pencereye doğru gittim dışarıya çıktım çok az insan fark etmiş onlarda bizim gibi pencereden bakıyordu onun disinda hersey normal.yıkım felan yoktu zaten farkedilmesi zor bir depremdi her yer yerli yerinde normaldi.ruyam hayır olsun inşAllah.depremle ilgili pek güzel seyler söylenmiyor rabbim hayır etsin.teşekkür ediyorum yorumlariniz için

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Yapmak istediğin planlarında ufak ve geçici bazı sorunlar ve aksamalar yaşama ihtimaline bunlardan etkilenmeyecek kadar geçici olabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda annemin evi okulumun yakınındaymış ve altımda da dedemin bisikleti var, yani rüyada onun bisikletiydi ama gerçekte onun bisikleti vardı ama şimdi ne oldu bilmiyorum. Neyse o yeşil bisikleti ödünç alıyorum ve kardeşimle beraber markete gitmek istiyoruz. Bisikleti bir bankın üstüne bırakıyorum ve yürüyerek gitmek istiyorum. Ondan içimi bir güvensizlik kaplıyor çünkü orada maç oynayan çocuklar var ve o çocuklardan 2 çocuk bisikletle ilgili planlar yapıp onu çalmaya çalışıyorlar ama ben onlar daha hayal kurarken geliyorum ve bisikleti alıyorum ve çocuk önceki çaldığı bisiklet hakkında konuşurken ben gelmeden önce, ben geldikten sonra ben de ona ee nasıl çalarsın anlat bakalım diyorum. Neyse bisikleti alıp gidiyorum ve daha sonra bir ev gibi bir şeyin içinde oluyorum sırtımda çantam önümde kardeşim dar bir yerdeyiz bir mekanın içersinde ve mekandan kastım ev gibi. Neyse daha sonra deprem oluyor ve hemen çömeliyoruz ve ben de yanımdaki yastığı alıp kafama örtmeye çalışıyorum. Aynı zaman da hem anne anne diye sayıklıyorum hem de sevdiğim kızın ismini sayıklıyorum bir yandan. Çünkü ikisine de bir şey olmasını istemiyorum özellikle sevdiğim kıza. Ondan sonra ise rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin kırıldığını görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Doğru adımlar atmaya her zamankinden daha dikkatli olman gerektiğine, hayal ettiklerinin birebir gerçekleşmesi adına ya da işlerin konusunda yaptığın projelerinin tıkırında gitmesi için planlı hareket etmen ve Allah’tan yardım dilemen gerektiğine işarettir. Kendini salmadan, işlerini ihmal etmeden yerine getirmen sayesinde her şeyin dilediğin gibi gerçekleşecebileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Wasp’
Selamün Aleyküm.Otobüs yolculuğu sırasında gece uykuya daldım.Önce birisiyle rüyamda konuştuğumu gördüm sonra kilit kelimeymiş gibi deprem dedim karşımdaki kişiye ve marmara depremi geldi aklıma.Sıkıldım ve bunaldım gözlerimi açmaya gayret ettim ancak açtığımda kapamak zorunda kaldım.İçimden okumaya başladım gözlerimi açtığımda korkutuldum dedim üzerinde durmadım.Daha sonra tekrar uyudum bu seferde köydeki evimin üst katta salonda duruyordum oda boştu ama deprem olmaya başladı ayaklarımın altındaki beton oynuyordu yıkılan kısımlardan toz toprak çıktı,hemen ardından alt katta gördüm kendimi deprem devam ediyordu annem elinde bıçak olan birinden kaçıyordu bana doğru koşarken kaç dedi ama elimde bıçak varmış adamın üzerine doğru koşmaya başladım o benden önce soktu bıçağı.Öldürdü beni dedim orada da uyandım Allah’a havale ettim ama aklımda kaldı hayra alamet gibi gelmedi.Ayrıca ne deprem yaşadım yıllardır ne deprem etkisinde kaldım nede konuşması geçti böyle bir şeyin yakın zamanda.Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Dicle Nehri görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Otobüs yolculuğu hayatında ilerleyeceğin yol veya gerçek anlamda bir yere gitme planının olabileceğini, ziyaret veya iş gibi durum için mekan değişikliğine gidebileceğini gösterir. Deprem ise hayatın için önemli olacak adımlar, işler fırsatlar olarak kabul edilir. Bu sürpriz gelişmeler, farklılık yaşamana, hayatının şu ankinden daha iyi ve hayırlı olabileceğine ilişkin bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada yolda yürürken aniden deprem oluyor ve daha sonrasında korunmak için binanın içine giriyorum ama binanın içine girdikten sonra ben fark etmeden her yer karanlık oluyor saklanıyorum ama kara çarşaflı yüzünü görmediğim kimseler her yeri geziyor sürekli saklandığım yere bakıyorlar fark etseler beni yakalayıp götürecekler sonrasında tam yakaladıklarında kurtuluyorum bir şekilde ama sevgilimin ailesi geliyor anında ve küçük kardeşini aniden şeffaf poşetle yakalayıp kaçırıyorlar tam beni yakalayacakları zaman kelime-i şehadet ve tekbir getiriyorum sevgilimin anneside tekbir getiriyor kurtuluyorum


Tohat
Hayırlı günler. Vereceğin yeni kararlar ile hayatın ile ilgili değişebilir nitelikte gelişmeler yaşanacağına ve sonucundan memnun kalacağına delalet eder. Bir konuda yapacağın gizli saklı bir işte günaha girme, hata yapma gibi olumsuz bir duruma bulaşabilir bu konuda dikkatli olup bunu engellemen gerekebilir. Bütün bunlara bağlı olarak dünya ve ahiret hayatın için en iyisini yapmaya karar vererek bu dünyada başarılı ve huzurlu olma yolunda giderken ahiretin için dinine önem verip gereğini yapmaya çalışacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dal Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Deprem oluyordu ufak sarsıntılarla başladı.sonra da git gide şiddetli sarsıntılar olmaya başladı. Sonra yer kabarmaya başladı.kabaran odalardan çıktık ama bu sefer sallanırken ev yıkılmaya başladı. Biz kapıya yaklaşmıştık. Mutfağın duvarı yıkıldı tuğlaların sesini bile duydum.çocuklarla annemle attım kendimi dışarı. Bide çıkmadan evden para aldım


Tohat
Hayırlı günler. Hayırla tabir edilir nitekim deprem görmek tabiri caizse hayatında sarsıntılar meydana getirecek değişimlere ev sahibi olacak olaylara delalettir. Yeni atılımlar, yeni kararlar ile hayırlı güzel olaylar vuku bulabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. Ben de rüyamda bir odadayım ve birden deprem olmaya başlıyor. İlk başta ben hissetmiyorum, deprem oluyor dedikleri için deprem olduğunu anlıyorum. Ama sonra çok şiddetli bir şekilde bina sarsılıyor. Bakıyorum duvarlara çatlak filan var mı diye ama hiç bir şey yok. Sonrasını hatırlamıyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. evde oluşan sarsıntı ev içinde oluşması muhtemel olan gerginliğe işarettir. Tabi Allah’a havale etmek, dua etmek ve tedbir alındıktan sonra tevekkül ettikten sonra rüyaları akla takmamak gerek. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada deprem görmek imam nablusi, rüyada deprem olduğunu görmek nablusi, nablusi deprem

Bu kategoride yer alan Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Deprem görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.