Anasayfa
22 Ağustos 2022, 9:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kaplan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kaplan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAPLAN

Rüyada görülen kaplan zalim bir devlet adamı veya kuvvetli ve açık bir düşmandır.

Rüyada bir kaplan öldürdüğünü gören kimse, bir düşmanı kahreder. Kaplan eti yediğini gören kimse, mal ve şerefe kavuşur. Kaplana bindiğini gören kimse, büyük saltanata kavuşur. Evinin içerisinde bir kaplan bulunduğunu gören kimsenin evine fasık bir kimse hücum eder.

Rüyada bir kaplan veya pars avladığını gören kimse, fasık bir adamdan menfaat elde eder. Bir kaplanın kendisini ısırdığını gören kimseye, ısırdığı miktarda bir zarar isabet eder.

Kaplan hile sahibi bir kimsedir. Kaplan sütü, onu içen kimse için meydana çıkacak düşmanlıktır. Kaplan, düşmanlığı şiddetli inatçı bir düşmandır. Kaplanın, kin ve düşmanlığı arslandan daha fazladır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kaplan gören kimse, günahlarından istiğfar eder.

Kaplan, fen bilgilerini bilen bir grup insana da yorumlanır.


arifselim
< slm ben rüyamda uzakta bir kaplan olduğunu gördüm deniliyorduki kaplanın ısırdığı yer iyileşmez kangren olur kesilir. Benimdemercimek byüklüğü kadar kolumu ısırmış ne yapacağımı bilmiyordum ne anlama gelir cevaplayabilirmisiniz >
Selamun aleykum. Rüyada kaplan görmek genellikle işinizle ilgilidir. Bir patrona ve işçisine merhameti olmayan yöneticiye işaret eder. Rüyada kaplan görmek kişinin hatalarından ve günahlarından ders çıkarıp ruhunu kötülüklerden arındırmak için Allah katında tövbe etmesine işaret ederken çok bilgili ve entelektüel bir kimseye de delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Lahavle Vela Kuvvete İlla Billah demek görmek (İmam Nablusi)

fuatklc
Rüyamda kaplan gördüm ama korkup korkmadıgımı anlayamadım aca manası nedir teşekkür ederim


Cevap: Rüyada Kaplan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada kaplan görülmesi çoğunlukla kişinin çalıştığı işinden sorumlu olan acımasız patrona tabir edilir. Bazende bu tövbe ederek salih amel işlemeye tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm
rüyamda kaplan gördüm. ancak bildiğimiz kaplanlar gibi değildi normal kaplandan daha zayıf rengi de sarımsı bir rengi vardı. sesi normal kaplana göre daha inceydi. kaplan bana ve babama karşı kükrüyordu daha sonra babamla ben kapalı bir yere kaçmıştık
hayır olur inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Kıyma görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam bu rüya senin için hayırlı manasındadır. Burnu havada olan, kendisine beğenen ve eli altındakilere acımasız davranan yetkili bir kimseye tabir edilir. Bu rüya ayrıca kişinin hayatında hayırlı şeyler olacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gece vakti köydeyim annemin evinin önündeyim elimde 10 metre boru var ve orada bir kaplanın evi var kaplana evine gir diye bağırıyorum oda bana arkasını dönmeden geri geri giriyor mısırların içinden geçip alt taraftaki bahçeye geçmek istiyorum boruyu oraya getirmek istiyorum ama o esnada yırtıcı bir hayvan bana zarar verir diye korkuyorum boruyu olduğum yere bırakıp geri dönüyorum. Girmemeye karar veriyorum. Gerçek hayatımda bir iş teklifi aldım kararsız kaldım bu rüya onunla ilgili olabilir mi? Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada gördüğün kaplan sana iş veren yada sana patronluk eden kimse anlamındadır. Bu açıdan tedbir almaya ve Allah’ın izniyle o kişilerin şerrinden korunmaya işaret olarak tabir edilir. Bu şekilde buna mana verilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun Aleyküm hocam
rüyamda bir kaplan ve yaninda kara kedi vardı. kaplan konuşuyordu ve seni yiyecegim dedi. beni çok kovaladi ama yakalayamadi. siyah kedi konuşmuyordu. yorumunuz için teşekkürker

Okudunuz mu?  Rüyada Kıyamet Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Senin durumun bilinerek yorumlansa daha isabetli olabilirdi. Genel olarak kaplan güçlü, zengin ve zararlı birine, kedide sinsi ve kötülük düşünen bir kimseye tabir edilir. Allah’a sığın ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Elif mlkr
Ruyamda yengemle beraber issiz bir tarla gidoyoruzkarsima bir kaplan cikiyor yengem sisman oldugu için onun pesinden gitmesin diye kendime doğru kiskirtiyorum kaciyorum beni kovaliyor ama arada yuzune toprak atiyorum vakit kazanayim diye sonra sikisiyorum bir koseye iki elimin birer parmagini kopariyor ve boynumun arkasindan isiriyor icime ilik ilik bisey aktigini hissediyorum sonra bir grup insan beni kurtariyor çok korktugumu hatirliyorum anlami nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Kolye görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Tedbir almanız gereken bir durum söz konusu olabilir. Birinin sizin ayağınızı kaydırmak için arkanızdan iş çeviriyor ve işinize engel olmaya çalışıyor olabilir. Dikkat ederek bunun üstesinden gelebilirsiniz Allah’ın izniyle. Doğrusunu bir tek Allah bilir.


Acer
Merhabalar sanırım rüyalarım ya da bilinçaltım bana bişeylerin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor.Bu konuları düşünürken bugün yine rüyamda bazı hayvanlar gördüm ama hatırladığım biryerlere gittik grup şeklinde anlayamadım gittiğimiz yeri ama genelde akrabalar var.bize birer başörtü verdiler biri gelecekmiş sanki o gelince takın diye.Gittiğimiz yer dergah mı desem bilemedim öyle bir yer.Benimki yanlış hatırlamıyorsam sanki bordo diğer rengi tam hatırlamıyorum çizgili bir başörtü,ama takmadım yanımdaydı. O arada bir kadın çocuk emziriyor ama çocuk 7-8 yaşlarında bir kız.Yanında iki çocuk daha var güya teyzeleriymiş onlar da sırada bekliyor.İçimden ne tuhaf diye geçiriyorum.Sonra bir komşum var onun iki büklüm sakat delikanlı oğlu varmış güya yine bir kadın geliyor ve bu çocuğu belinde tutuyor çıt diye bir ses duyuluyor ah diye ses çıkarıyor genç ve bir bakıyor ki düzelmiş ayağa kalkmış;biz de şaşkınlıkla bakıyoruz.Sonra bianda orman gibi bir yerden eve dönmeye çalışırken annelerin evinde buluyorum kendimi.Telefon elimde sanki bişi izliyorum ki çıkmaya çalışıyorum siteden çıkamıyorum dikkatimi çeken telefonun ekranı kırık ve bir türlü çıkamıyorum erkek kardeşim annem ve babam da var ama babam sesi var kendi yok.Sanki kendi evime gitmek için otobüs bekliyorum da bu esnada bunları yaşıyorum. Tam uyanırken de birkaç hayvan gördüm ama net hatırladığım oturmuş bir kaplan ….Yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Yaş olarak büyük olan bir kimseye olan sabrının son noktasına geldiğinin, kaprislerine dayanacak gücünün kalmadığına, etrafında ve hayatında şükredeceğin bir çok nimete sahip olduğuna, bunların farkına vararak tefekkür etmeyi bilmeli ve Allah’a sana verdiklerinden dolayı hamdetmelisin. Hayatında bazı ufak tefek sorunlar ve sıkıntılar gözlenebilir. Bunlar akla takılmayacak geçici sorunlar olup hepsinin üstesinden gelebilecek güç ve iradeye sahip olduğunu göstermektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kadayıf görmek (İmam Nablusi)

rüyada kaplan görmek, rüyada kaplan görmek imam nablusi, rüyada kaplan gormek mumsema

Bu kategoride yer alan Rüyada kuzu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kaplan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.