Anasayfa
26 Kasım 2023, 1:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada yağmur yağmasından dolayı evin tavanı çökmesi ne anlama gelmektedir rüya tabirini yapar mısınız ?


Cevap: Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

Desert Rose
Rüyada harabe görmek, vaaz ve nasihattır. Rüyada bir yerin yıkık viran
olduğunu görmek, o yerin halkının dağınık ve perişan olmalarına yorumlanır.

Evinin duvarlarının selden harap olduğunu gören kimsenin hanımı ölür.

Harap bir yerin, sağlam ve güzel yapılı bir yere döndüğünü gören kimsenin
dini güzelleşir, hidayete döner.

Bir kimse oda, ev ve köşkünden bir şeyin içe doğru düştüğünü görse, rüyayı
görenin kaybı varsa bulunur. Yanında kızı veya kızkardeşi yahut bunlardan
başka, kocaya varma zamanı gelmiş kız varsa, taliplisi çıkar.

Bir kimse bir evi veya eski binaları yıktığını görse, o kimseye üzüntü, keder ve
kötülük isabet eder.

Evinin hepsinin veya bir kısmının, üzerine yıkıldığını gören kimsenin evinden
birisi ölür. Yahut evin sahibesine büyük bir musibet gelir.

Bir kadın rüyada evinin bacası ve tavanının yıkıldığını görse, kocasının
ölmesine yorumlanır.

Rüyada yıkılmış ve viran olmuş bir yerde bulunmak, faydasız bir topluluğa
gösterilen ilgiyi ifade eder.

Rüyasında evinin direğinin kırıldığını veya yıkıldığını gören kimsenin, ailesinden
sevdiği birisi ölür.

Rüyada harap bir yer görmek, ev halkının veya akrabaların dağılmalarına delalet
eder. Bu rüya kesinlikle hayra yorumlanmaz. Memleketin harap olmasına, oradaki
devlet başkanının vefatına, yahut halka zulmüne işarettir. Kendisini bir harabede gören,
karşılık vermeye ve savunmaya gücü olmayan düşmanla karşılaşır.
Bir mahallin zelzele veya başka bir afetle harap olduğunu görmek, orada
büyük adamların iktidarsız olduklarına veya onlardan birisinin öldürüleceğine;
ev duvarının sel ile yıkıldığını görmek, ev sahibinin zulme uğrayacağına; sağlam
bir yerin harap olup yıkıldığını görmek, o yerde bir musibet çıkacağına işarettir.
İmam Nablusi


Cevap: Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda yüksek 2 binanın ikisininde yıkıldığını gördüm bu nedir neye tabirdir?

Rüyamda evimin bir odası komple çöktü yorum nedir


Hoca
Rüyada görülen evin bir çok yorumu vardır.

Evinde yeni bir oda yapan sağlığına kavuşur. Eğer evde hasta yok ve rüyayı gören bekar ise evlenir. Yahut evinde büyük kızı varsa onu evlendirip yeni yaptığı odaya koyar.

Bir kimse meçhul bir evin üzerine çıktığını görse o evin kıymeti, şerefi nisbetince biriyle evlenir.

Bir kimse kendisini, sadece kireçlenmiş ve diğer evlerden ayrı bir evde görse, bununla beraber şerre işaret eden söz de söylese o ev o kimsenin kabri olur.

Bir kimse kendisinin muhkem bir evde hapsedilmiş ve kapısı üzerine kilitlenmiş görse ve o ev de diğer evlerin ortasında olsa, o kimse hayır ve nimete kavuşur.

Rüyada bir evi yüklenip onunla beraber yürüdüğünü gören kimse, bir kadının nafaka ve idaresini üzerine alır. Evin kendisini yüklediğini veya onunla beraber geldiğini gören kimsenin nafaka ve idaresi eşinin üzerine olur.

Evinin, altından olduğunu görenin evinde yangın çıkar. Kendini küçük bir evden çıkıyor görse, üzüntü ve gamdan kurtulur. Bir kimse bacasız bir evde olduğunu ve güneşin yahut ayın o haneye doğduğunu görse o yerden bir kadınla evlenir.

Bir kimse evinde çamurla sıvanmış geniş bir odanın olduğunu görse, halbuki o evde öyle bir oda yok ise, bu rüya o evde saliha kadınların bulunduğuna yorumlanır.

Rüyada gördüğü evin altında su soğutacak bir yer olduğunu görmek, ev sahibinin hilekar bir insan olması ile yorumlanır. Eğer su soğutacak yer çamurdan yapılmış ise o kimsenin hilesi din hususundadır.

Rüyada demirden yapılmış bir ev görmek, evlilik hayatının uzun ömürlü olmasına; karanlık bir ev ise, kötü ahlaklı bir erkeğe yorumlanır. Islak ve çamurlu bir eve girdiğini gören kimse, o ıslaklık ve çamur nisbetinde üzülür fakat sonunda bu üzüntü ve kederden kurtulur.

Kendisini yeniden bir ev yapmak üzere temel atıyor gören kimseye büyük bir üzüntü isabet eder. Evini olduğundan geniş görmek, hayır ve nimettir.

Rüyada görülen ev, kişinin dünyasıdır. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada yeni sıvanmış, bütün bölümleriyle yeni bir evinin olduğunu görmesi, fakir ise zengin olmasına, üzüntülü ise üzüntü ve kederden kurtulmasına yorumlanır. Eğer sanatkar ise gördüğü evin güzelliği nisbetince şöhret ve servete ulaşır. Rüyayı gören günahkar ve kusurlu ise tövbe ve istiğfar eder.

Evin genişliği rüya sahibinin dünyasının, ilim ve cömertliğinin genişliğine yorumlanır. Evin sıklığı ve darlığı rüyayı görenin cimriliğine, evin yeniliği

amelinin yeniliğine, evin mükemmelliği, rüyay ı görenin tedbirine ve evin sıvası dinindeki metanetine yorumlanır. Evin tamiri rüya sahibinin sevincine, demirden ev, ev sahibinin uzun ömrüne, devlet ve servetine yorumlanır.

Bilinmeyen bir eve girmek ve orada ölüleri görmek, o evin ahiret evi olduğuna işarettir. Bilinmeyen bir eve girdiğini ve çıkmaya muktedir olmadığını gören kimse ölür.

Bir kimse evinden kızgın olarak çıktığını görse hapsedilir. Rüyada evine başkasının girdiğini görse, evine giren adam sırrına vakıf olur.

Kendisinin yeni bir eve girdiğini ve evin sahibi veya evde oturanın da orada olduğunu gören kimse zengin ise zenginliği artar, fakir ise zengin olur.

Eski bir eve girdiğini ve evin de üzerine yıkıldığını gören kimse akrabalarından bir mirasa kavuşur.

Billurdan bir evin üstünde otururken oradan düştüğünü ve kendisinin de çıplak olduğunu gören kimse temiz bir aileden, iyi bir insanla evlenir.

Bir adamın evi onun, vücuduna, nefsine ve şahsına yorumlanır. Zira ev kendisiyle kendisi de evle bilinir. Ev kişinin şerefi, şanı ve çoluk çocuğunun barınağıdır.

Bazı yorumcular, rüyada ev süpürmek, üzüntü ve kederin gitmesine yorumlanır, dediler. Bazıları da, rüyada evin yıkılması sahibinin ölmesidir, dediler.

Bir kimse yeni bir ev yıktığını görse, o kimseye üzüntü ve keder isabet eder. Bir ev yapsa veya satın aldığını görse, o kimseye çok hayır erişir.

Bir kimse evinin odalarının, yahut avlusunun veya bacasının bilinen miktarın üstünde genişlediğini görse, o kimsenin dünyaca halinin genişlemesine, geçim ve nasibinin çok olmasına yorumlanır. Hasta olan bir kimsenin, evinden sessiz ve sükut olarak çıktığını görmesi, ölmesine yorumlanır.

İmam Nablusi

Rüyamda evimin bir odası komple çöktü yorum nedir

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevdiğini görmek

Kayıtsız Üye
1 – ben rüyamda bizim koydeki eski evlerimizin yikildigini gördüm bir evimizinde babamin ustune yikildigini gördüm

2 – Rüyamda virane bir köşkün içindeyim yatarken birden ev çöküyo yatagımla alt kata iniyorum resmen


arifselim
1- Rüyalar içerisinde en çok olumsuz manada tabir edilen rüyalardandır. Özellikle aile içerisinde yaşanacak sıkıntılara ve belalara yorumlanır.

2- Köşkün yıkılması da aynen evin yıkılması anlamında çok olumsuz olarak yorumlanır.


Holanda
Hayirli Günter ben rüyamda ben bir yerden geliyorum birde bakiyomki sag yanimdaki evler yikilmisla sadec Benim evlm ve sol yanimdaki evler ayakta duruyorlardı.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu şekilde bir rüya sizin hayırlıdır. Sizin evinizin ayakta kalması çok büyük bela ve musibetlerden Allah’ın sizi koruyacağına yorumlanır. Elbette gerçeği sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyamda eski oturduğunuz yerdekia bütün evleri benim yıktıgımı görüyorum

2 – Merhaba akşam ablamin evin duvarini dişari yikildiğini gördüm


arifselim
1- Rüyada ev yıkılması hayırla yorumlanmaz. Bu rüya sizin için tövbe etmeniz gerektiğine vve günah işlemekten uzak durmanız gerektiğine işaret eder.

2- Bu rüyada hayırla yorumlanmaz. O evin sakinlerinin yaşayacağı bazı olumsuz durumlara işarettir.


nuriye ceyhan
1 – rüyamda bizim siteye geliyorum birçok bina nin bir kısmı yıkılmış birtek benim binam sağlam kalmış

2 – Ben çok yüksek bir binanın üstüme yıkıldığını gördüm, ancak üzerime düşmeden tekrar diktim.
Tabiri nedir acaba.Şimdiden teşekkürler


arifselim
1- Bu rüya sizin için hayırlı ama bina ve evleri yıkılan kimseler için hayırla yorumlanmaz. Çünkü evlerin yıkılması o yerde yaşanacak belalara ve musibetlere işaret eder.

2- Ev ve binanın yıkılması hayırlı değildir. Ama binayı tutmanız ve yeniden dikmeniz sizin hayırlıdır ve başarılı olmaya işarettir. Allah en doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
rüyamda eski eşim evi dozerle yıkıyor. o ev bizim değil sanırım
ama evde oğlumda var . biz oğlumla o evi yıkarken içinden kaçtık
anlamını yazarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya size o kimseden dokunması muhtemel olan sıkıntılara yorumlanır çünkü rüya tabircileri evin yıkılmasını bela ve musibetlere yorumlamışlardır. Ama inşaAllah bu sıkıntıları aşacak ve rahata kavuşacaksınız.


Kayıtsız Üye
Evin ortasında çukur açılmış. Yöneticiye gel tamir ettim diyorum.o adamın birini içine yaptırmış üstünü kapatıyor. Ayrıca mısır görüyorum. Taneleri irili ufaklı.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

arifselim
Rüyanız sizin hayırlıdır ve çekilecek sıkıntıların üstesinden gelmeye yorumlanır. Evin içinde olan olumsuzlar hayırla tabir edilmemiştir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda evimin oturma odasin tavanin bir kismi ve ayni hizada odanin icide cokuyordu ben korkarak cocuklari uzak tutmaya calisiyordum kocama telefon edip yardim bekliyordum


arifselim
Bu tür rüyalar hayra tabir edilmez. Ama yardım istemek veya yardımın gelmesi çekilecek sıkıntıların üstesinden gelineceğine tabir edilmiştir. Gerçeği bilen sadece Allah’tır.


Zeynep selin
Merhaba rüyamda cevremdeki binalar çürük diye devlet yıkıyor ve yenisi yapılıyor. Ama eşyalarim herseyim evde kaldı. Birde is makinasınin Evimi yiktigini gördüm. Yıkılan eve girip eşyalarımi toplamak istedim ama yapamadım. Anlamı nedir acaba..tskkler


arifselim
Merhabalar. Bu tür rüyalar hayırla hayırla yorumlanmaz. Rüyanız toplum içerisinde yaşanacak musibetlere kazalara ve belalara tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba ben abim ve eşi ile birlikte yatak odalarının köşe duvarının bir kısmının dışa çöktüğünü gördüm ve durup öyle düşünüyormusuz


arifselim
Merhabalar. Bu rüyalar olumsuz olarak tabir edilen rüyalardandır. Çoğunlukla bu aile içerisinde meydana gelecek gikir ayrılıklarına ve üzücü haberler alacağınıza yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda eski oturdugumuz evde olen babamla oturdugumuzu gördüm birde annem var ev yikiliyor olen babam tekrar oluyor annemle biz kurtuluyoruz ne demek bu?


arifselim
Selamun aleykum. Evin yıkılması yaşanacak sıkıntılara ve üzücü durumların habercisidir. Ölen babanızın bunları yaşamayacağı anlamına gelir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
salam men yuxumda kayin validemin bildiyim (amma aslinda oyle bir ev yok ) yarisinin su basarak yarisinin yanarak yikildigini gördüm.iceride cocuklarim kayin validem ben ve ewimin babasi vardi.lutfen bana cvp yazin ..


arifselim
Aleykum selam. Rüyada bir evin yıkılması olumsuz olarak tabir edilen rüyalardandır. O hane halkının başına gelecek olan sıkıntılara ve çok zorlu bir döneme yorumlanmıştır. Başkasının evi olması da o kimse için bu şekilde tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


A.Gövher
Ben rüyamda bir binanin dagildigini gördüm kimsə bina yaa nələ isə vuruyor və bina dagilir ben kenarda durub bakiyordum


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyayı gören kimseye birisinin kötülük yapmak istediğine ve bu yüzden çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bir evde ailecek orda olduğumuzu gördüm eşim çocuklarım beraber sonra bir anda evin çöktüğünü Ama içinden hepimizin çıktığını gördüm ne anlama geliyor


arifselim
Merhaba. Bu rüya hayırla tabir edilmese de Allah’ın izniyle karşılaşacağınız zorluk ve sıkıntılardan kurtulmanız anlamına tabir edilir en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda arazi gibi bir yolda araçla ailece ilerliyoruz ve rahmetli olan babaannemin evine geliyoruz ama ev yıkık az yakınında yüksekte bir yer var şeyh bedreddin in mezariymis ben tek başıma oraya gidiyorum araştırıyorum ama anlam veremedim bu arada ruyanin en başında eski kız arkadaşmla birleşmiştir


arifselim
Merhabalar kardeşim. Yıkık evin görülmesi hayırlı değildir. Şeyhi aramak ise sıkıntılarından kurtulmak için çareler aramana delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimde otururken karşı bina çöktü ve benim oturduğum evin duvarını yıktı tam beni de ezecekken durdu ve ben o duvarı iterek kendimden uzaklaştırdım o da hızla gidip başka binaya çarptı ve o ev tamamen yıkıldı sonra iki tane açılmış mezar gördüm bana bu rüyayı yorumlar mısınız


arifselim
Rüyada ev yıkıldığını görmek olumlu manaya yorumlanmaz. Yaşanacak bazı sıkıntılara alamet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar dilerim. Rüyamdan bahsetmek istiyorum sabaha karşı 4 ile 5 arası gördüm rüyamı evimiz normalde 3.kattadır fakat biz o gün 5.katta bir evdeyiz annem babam kardeşim ve ben birlikteyiz evin içi karanlık bir anda çatıda bir kepçe beliriyor babam aniden hepimizi topluyo koşarak iniyoruz 5.kattan aşağı hepimiz sağsalim iniyoruz indiğimde aklıma gelen telefonumu niye almadım diyorum sonra kendi kendime kötü hissediyorum ailem kurtulmuş ne telefonu diyorum onun sebebide sanırım hayatımda birisi var 3aydır tanışıyoruz bu sebepten sanırım daha sonra bunun bir film olduğunu görüyorum eski Türk filmiymiş güya
Hayırlara çıkar inşAllah yorumunuzu rica ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin boynunda morluk görmek

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya hayırlı bir rüyadır. Rüyan bir tehlikeden kurtulmaya, bela ve sıkıntıları atlatmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
– Rüyamda komşumuzun evi yıkılıyor benim evim sağlam. Bu rüyanın manası nedir?

– Merhaba rüyamda eşimle dışarıdan geliyoruz bizde ablam ve oğlu var kapının önünde eve girmeden evin yıkıldığını görüyorum ve ablam ve oğlu bina altında kalıyor açıklamız için şimdiden teşekkürler…


arifselim
– Evin yıkılması sıkıntı, üzüntü ve belalar olarak tabir edilir. Elbette ayrıntılı anlatılırsa başka yorum eklenebilir.

– Merhaba kardeşim. Bu tür rüyalar genellikle aile içerisinde çıkacak veya çıkan bazı anlaşmazlıklara ve huzursuzluklara yorumlanır. Bu dikkatli adım atmak için bir uyarıdır. En doğrusunu Allah bilir.


melis
Merhaba ben kendimi başka bir evde gördüm o evin tavanı catlaya catlaya yikiliyordu ben hemen sozlumu falan aryorum koş gel evin tavanı yıkılıyor diye ama beni dinlemiyo bile bakarız gelirim sonra falan diyor ne anlama geliyor aceba?

Merhaba ben kendimi başka bir evde gördüm o evin tavanı catlaya catlaya tavan yikiliyordu bende korkudan hemen sozlumu arıyorum ama o fazla onemsemiyo tamam sonra gelirim işim var şimdi bakarız falan diyordu bende sinirlenip başkalarından yardım istiyodum karsik bir ruyaydi yorumlayabilirmisiniz aceba ?çok teşekkür ederim


arifselim
Merhaba kardeşim. Ev yıkılması veya tavanın çatlaması hayırlı olarak yorumlanmaz. Dert, sıkıntı ve üzücü olaylara işaret eder. Dikkatli olmaya ve alacağı kararları iyice düşünüp öyle karar vermesi gerektiğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda gercekte su an olmayan evimizin ben içindeyken firtinadan catinin birkisminin uctugunu gördüm


arifselim
Evin bu şekilde görülmesi olumlu yorumlanmaz. Tedbirli olmak gerektiğine, maddi ve manevi açıdan adımlarını sağlam atmak gerektiğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tavan ve temel cöküp ben kaynanam ve gorümcem kaçmayıp balkonda duyoruz ev cökünce altından altın ckıyor


arifselim
Bu rüya üzücü ve zorlukların yaşanması anlamındadır ve olumlu bir manada yorumlanmaz. Ancak sonra altın çıkması hayırlı ve huzurlu günlerin geleceği şeklinde yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda koydeki mahellemize heyelan olup bitun evler yerinden kaydi bazilari topraga gomuldu içindekilerle ve diğer evelrin ise sadece iskeleti kaldi


arifselim
Bu rüya maddi anlamda sıkıntılara, sorunlara ve büyük zorluklara işarettir. Bu içinde bulunduğun duruma bir alamet olarak yorumlanır. Allah en doğrusunu bilir.


öz halfetili
Eşim rüyasında herkesin evinin yıkıldığı görüyor ama bizim oturduğumuz bina sapa sağlam duruyor korkarak uyandığını söyledi


arifselim
Rüyada evlerin yıkılması hayırlı değildir. Kişinin evinin yıkılmadığını görmesi ise Allah’ın izniyle bazı bela ve musibetlerden korunması manasındadır. Allah’tan hayırlısını dileyin. En doğrusunu da ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamlar
Rüyamda sarsıntı oluyor ve ben bir kiriş te duruyorum ardından bina yıkılıyor ve altında beyaz saçlı beyaz bıyıklı bir adam kalıyor ve sonra uyanıyorum.
Anlamı nedir teşekkürler…


arifselim
Selamun aleykum. Rüyada bu deprem şeklinde görülmüşse gören kişi için hayatında çok önemli değişikliklere alamet eder. Eğer ev sarsılmış ve yıkılmışsa o zaman aile içerisindeki sorunlara işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Annem rüyasında başkasının evi yıkılmış bende ev yikildiktan sonra içinden cikmisim

Rüyada beyaz yaş üzüm görmek iyi midir


arifselim
– Rüyada yıkılmış evin içinden kurtulmak gerçek hayatta da musibetlerden kıl payı kurtulmak anlamındadır.

– Beyaz ve yaş üzüm görmek hayırlıdır ve evlat sahibi olmaya, kazanmaya ve bereket gibi anlamlara işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski bir evdeyim zipliyorum ve sanki üstümüze yikiliyor ama rüyamin devaminda o evin Yikilmadigini içinde korkuyla acaba Yikilirmi diye bu ev soruyorum yanimdaki arkadaşa???


arifselim
Evin yıkılması veya harabe bir evin yıkılması olumlu bir rüya değildir. Ama yıkılmadığını görmek musibetleri kıl payı atlatmak manasındadır. Allah’tan hayırlısını dileyin. En doğrusunu da ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Fistan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyasında komsum benim evimë geliyor evi gezerken bir tarafıni yıkılmış görüyor ne demek acaba


arifselim
Evin bir tarafının yıkık olarak görülmesi olumlu değildir. Büyük olmasa da bazı sorunların varlığına ve o evdeki sıkıntılara tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. En doğrusunu da ancak Allah bilir.


umume
Rüyada tam yatacakken çocuklarımın ve benim üzerime evin tavanından bir parça kopup düşüyor.Ne anlama gelir.


arifselim
Evden bir parça kopması evin içerisinde ve aile fertleri arasında olan sorunlara ve sıkıntılara işaret eder. Evin sağlam veya sorunlu olmasına göre mana verilir yani yorumlanır. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir yerden geliyorum ve oturduğumuz binanın yıkıldığını haber veriyorlar. Diğer bütün binalar sağlam yerinde duruyor. Komşularla enkazın üzerinde gezerek binayı yeniden yaptırmayı konuşuyoruz. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.


arifselim
Binasının veya evinin yıkılması genellikle o kimsenin yaşayacağı aile içindeki sorunlara, bela ve sıkıntılara alamet eder. Bu sorunun çözümü için konuşmak ise çok hayırlıdır ve Allah’ın izniyle bunları atlatmaya işaret eder. En doğrusunu bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bn rüyamda benim bakarken oturduğum evi yıkılırken görüyorum ama orası benm evimmiş çocuğumu kurtarmaya çıkıyorum 4.kat ev üzerine diğer bina yıkılmış çocuğumu bağlamak istiyorum bişe bulamıyorum. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Rüyada bu şekilde evin yıkıldığını görmek aile içerisinde meydana gelecek tartışmalara, anlaşmazlıklara veya üzücü olaylara işaret eder. Elbette bunlar birer rüyadır ve ne şekilde tecelli edeceğini ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben bir sitede oturuyorum.Buyuk bir site.Ruyamda teroristler tarafindan siteye bomba yerlestirilmis duyumu aliyoruz .Ben ve bir kaç kisi siteden kacip bir eve siginiyoruz.ve oradan bütün evlerin teker teker yikildigini goruyoruz.


arifselim
Bu gören kimse için bir uyarıdır. Rüyayı gören kişinin tehlikelerle burun buruna geleceğine, kötü durumlara düşeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına ya da böyle işlere atılacağına alamet eder. Kendine bundan bir ders çıkarmalısın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,Ben rüyamda kötü bir olay oldugunu gördüm ve akrabalarin evine gitmek icjn yola ciktim yolda bir bankta uyudum bir baktım annem aradı bende uyu düğünü söylemedjm şimdi bir arabaya binicem dedim gittim arabayi kaçırdım iki defa sonra bindjm arabaya amcama çok kızgındım ve onun yanina gidiyordum fakat girmem için denizde yuzmem gerekiyordu bende iki defa yuzdum gittim ama amcam yoktu bütün evler domino taşı ginj sırasıyla yıkıldı amcamin evde biraz yıkıldı bizim ev yıkilimadı vende nedir bu amcanin başına hemen diyio duruyorum sonra uyandjn


arifselim
Merhaba kardeşim. Ya eksik ve karışık yazmışsın veya rüyan çok karışık bir rüya. Bu şekilde bir rüyayı yorumlayamam maalesef. Allah’a havale etmelisin.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler benim rüyam şu şekilde annemlerin ve babanemi evi müstakil gece kondu duvarları bitişik aynı bahçe içinde yan yana bir ev rüyam da ikisi de göçuyo ve bir üzüntü havası var bı ara annemin çok ağladığını hatırlıyorum. Birde devlet kentsel dönüşüm kapsamında yerlerine bina yapacak diye söyleniyor ama bn yapıldığını görmedim rüyamda.. babanem dul tek yaşıyor diğer evde ise annem babam ve kız kardeşim yaşı yo ben başka şehirde yaşıyorum bunlara göre bnm rüyami da yorumlar mısınız


arifselim
Hayırlı günler. Evlerin yada evin yıkılması olumlu manada yorumlanmaz. Genellikle aile içerisinde meydana gelecek sorunlara, sıkıntılara ve üzücü hallere alamet eden bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem ve kapi komsum ve ben oturup haberleri izliyoruz sonra babma geliyor isten elinde yemek vardi ama ne yedigini unuttum o sirada haberlerde iki evin yan yana cöktügünü izliyoruz haberlerden ve ben çok üzülüyorum icimden diOrum insanlar vardir içinde diye sonra bizim eve bakiyorim yikilsa altinda ölürüz diye düsünüp korkuyorum.


arifselim
Rüyada evlerin yıkılmasını görmek aile içerisinde meydana gelecek olan üzücü durumlara ve şiddetli tartışmalara yorumlanır. Kendi evi dışında yıkılan evleri görmek ise tehlikelerden kıl payı kurtulmak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Salam men yuxumda seher saat 5 arasi goruremki guclu yaqmur yaqyur ve heyetimi su basmiw evime baqdiqimda evimin tap coxunu ucmasini gorurem bide goyden buludlar arasinda gunewin gozumu yakmasini gorurem cox xayiw edirm bu yoxunu mene yozun


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Yağmur yağması hayırla yorumlanır. Ancak evin bir kısmı yada çatısının uçması alınacak bir habere işaret eder. Bu haberin iyisini ve güzelinin Allah’tan dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
dısardan eve geldim komsum evin önunde karşılayıp içerde yangın çıktıgını söndürdük dediler bak bir sen denildi bana eve girdim her yer is içinde yangın cıkmış odanın ıkı köşe duvar kolonları yanmış yıkılmış tavan saglam elektirik yoktur dıye duymeyı acıyorum zayıf bır elektik lambası yanıyor kimisde yanıp sönüyordu
u rüanın tabiri yorumu lütfen


arifselim
Evde yangın çıkması o hane halkı için bir uyarı olarak kabul edilmelidir. Çünkü bu aile halkı için bazı sorun ve problemlere işaret eder. Sıkıntıları sabırla ve metanetle göğüsleyerek Allah’ın rızasına uymak olarak tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 3katli binaların olduğu sokakta benim evimin bulunduğu binanın 2.kati hariç sokaktaki bütün evler yıkılıyor bende elimde bir bebekle binaların altında kalmaktan kurtuluyorum


arifselim
Evlerin yıkılması olumsuz anlamaları olsa da senin evinin yıkılmaması ile bundan kurtulman hayırlı manaya işaret eder. Allah’ın izniyle musibet ve ailevi sorunlarından kurtulmaya ve selamete ulaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Salam. Ben 2 kere öz evimizin dağıldığını görüyorum. İkisindede ev dağıldığında kızıl götürüb dışarı çıkıyorum.


arifselim
Aleykum selam. Öyle bir rüya gelecek olan sıkıntıların ve zorlu bir dönemin işaretidir. Evin yıkılmasından kurtulmak ise aynı şekilde zorlukları atlatacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda odamın bahçeye bakan tarafı kendiliğinden yıkılıyor kayınbabamda üzülme tekrar yaparız diyor ama ben hep ağlıyorum ve bize acıyan birkaç kişi para veriyor


arifselim
Bu şekilde görülen rüyalar aile içerisinde meydana gelecek olan üzücü olayların bir alametidir. Bu olacak diye bir kural yoktur ancak tabiri öyledir. Bu şekilde olan yorumları aynı zamanda bir uyarı gibi kabul edebilir ve tedbirli davranılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba..rüyamda bir kiz lisesinde vinç devrildi bu yüzden okul yıkıldı..titreşimden dolayı zincirleme bir kaç ev daha yıkıldı. En son yıkılan evle benim evin arasından cadde geçiyor..korkmuştum..ama evimin hiç titremediğini hissettim..sağlam durduğunu hissettim..bu arada annem korkudan aşagiya iniyordu..eşimi telefonla aradım ama düzgün bir iletişim kuramadik..rüyam hangi anlama gelebilir?


arifselim
Merhaba. Rüyada okul görülmesi hayırlıdır lakin yıkılması ile evlerin yıkılması insanın çevresinde meydana gelmesi muhtemel olan önemli olaylara ve ailevi sorunlara tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar. Ruyamda köy evinde bulunuyordum eşim ve çocuklar imla beraber. Banyo yapmaya niyetlendigimde su evin çatı sinin çökertti. Ben çocuk larimi ve esimi alip evden çıkıp yeşillik bir alana gittik. Güzel kızarmış ekmek somunlari vardi aç oldugumuz için bayagi onlardan yedik ama ekmekler yesek de azalmiyorlardi. Firinciyla konustum helallik istedim o da hakkini helal etti. Bu arada çocuklar imda küçük lük halleriydi.


arifselim
Hayırlı günler. Çok güzel ve hayırlı anlamları olan bir rüyadır. Evin çatısının çökmesi olumlu değildir lakin sorunlarınızı geride bırakarak Allah’ın izniyle maddi ve manevi bolluğa ve huzura kavuşmaya tabir edilmiştir. Ekmek yemek bolluk kazanç ve bereket anlamlarına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, ben kira da oturuyorum , rüyamda namaz kilar ken birden üstüme camdan sıcak su geliyor ayağa kalkıyorum birden alt dairenin duvarı dışarı doğru yıkıldığını görüyorum ve ev sahibi bize bildiri yapmadan evi yıkıma vermiş ben ağlayarak dışarı çıkıyorum ev aramaya başlıyorum ve sürekli ev sahibime laf söylüyorum ev ararken birde ev sahibime hakkımı helal etmiyorum diyerek ağlıyorum, sonra uyandin bu rüyanın ne anlama geldiğini lütfen yorumlarmisiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada Evin İçinde Mezar

arifselim
Merhaba. Diğer yorumlarda da olduğu gibi, evin yıkılması özellikle de aile içerisinde meydana gelecek olan büyük tartışmaların ve anlaşmazlıkların olacağına yorumlanır. İnsanın zor bir döneme girmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Admin almanyada şuan yaşıyorum ve saat şuan sabahın 4 ü az önce uykudan uyandım ve kötü bir rüya gördüm rüya şöyleydi : biz bir ceviz ağacının altındayız babamla beraberiz ağacın sahibi ağacı sular sonra ne oluyorsa ben büyük bitane uzun ince büyük bir kaya parçasının üstünde buluyorum kendimi sonra o üstünde bulunduğum şey devriliyor o adamın suladığı ceviz ağacını deviriyor ve ben birden hamile olan yengemi o ağacın altından kurtarıyorum lakin o ağaç bizim eve çarpıyor ve evimizn en üst katı yıkılıyor bizm evin yanında abimlerin evi o evde yıkılıyor sonra ben sürekli ağlıyorum bütün olanların sebebi benim diye ama rüyada kayıp vermedik aileden lütfen bana geri dönüş yapar mısın Allah razı olsun


arifselim
Ceviz ağacının devrilmesi ile evin yıkılması birbirine yakın bir manada yorumlanır. Bir dostundan yada bir yakınından alacağın üzücü bir habere işaret eder. Bundan dolayı rüya sahibinin çok etkilenerek üzülmesi manasındadır. Ayrıca aile içerisinde tartışmaların alevlenmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda daha önce yıkık bir yerin balkonun sağlam olduğunu ve içinde çiçek ağaçların olduğunu görüyordum bide alt kısmı ahir olan bu evin alt kısmının sağlam ve ışıklarının yandığını görüyordum bu evin altı taştan üstü betondandi


arifselim
Merhaba. Bu rüya insan hayatındaki olumsuz ve her türlü sıkıntı ve zorlukların sona ereceğine, rahata kavuşacağına ve arasında sorunları olan aile fertlerinin sorunlarından kurtulacaklarına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Yeni beyaz temiz Evimin sessizce kaymasını gördüm. Eşimle ikimiz mişiz . Eşime seslendim oda kayıyor çabuk çık diye ikimiz kurtulduk. Daha sonra eve baktıkki o oda kaymış sadece altı sıvı var gibi kullanılmaz halde öbür odalar ise kullanabilir hiç etkilenmemiş. Acaba bu rüyam neyin habercisi ?


arifselim
Rüyada evin yıkılması veya kayması aile içindeki sorun, sıkıntı ve tartışmalara işaret eder. Evin kaydığını görmek ise ayrıca, fitne ve fesatlarla huzuru kaçırmak isteyen kimselere tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Kiralık evde zemin katta yaşıyorum. Karlı bir gündü. Eve gelirken bina girişindeki kapıyı kapattığımda koridorun bir kısmı kapıyla beraber üzerime çöktüğünü gördüm. Korkudan 2 ci kata çıktım. Kendi kirada kaldığım zemin katdaki eve bişey olup olmadığını da göremedim. Yorumlarmısınız?


arifselim
Merhaba. Aile içindeki sorunların ve tartışmaların alevlenmesi anlamındadır. Ayrıca insanın hoşuna gitmeyen ve üzüleceği şeylerle karşı karşıya kalmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda apartmanımıza eşimle giriyorum merdivenlerde tanımadığım bir çocugu kucağıma alıyorum sonradan dışarda yağmur ve fırtına kopuyo olıyomuş ama görmüyorum herkes koşturuyu dairelerin kapıları açık fırtına tüm pencerleri yıkmış kucagımdaki erkek çocuguyla sığınacak bir daire arıyorum hepsinden korkup geri çıkıyorum kendi dairemi bulamadım eşimi o kargaşada kaybetmişim sonrası nasıl oluyosa binanın dışına çıkmış oluyorum havada sakinlemiş ve tanımadığım çocuk hala kucagımda halen evimin sokağını arıyordum
————
Teşekkür ederim vakit ayırıp ccevap yazmışsınız bana ve herkese aynen Allahtan hayırlısını diliyorum kudret sahibi yüce Rabbime sığındım içinde oldugum durum kafam çok karışık
Hayırlı günleriniz olsun


arifselim
Bu rüya özellikle de aile içindeki çeşitli sıkıntılara, tartışmalara ve anlaşmazlıklara işaret eder. Ayrıca bazı konularda rüya sahibinin kararsız olduğuna tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Elvin
Selam ben uykuda evin aboylarinin bir kisminin soyulup yere dysduyunu gördüm bu ne demek olur aceba? Ondan oncede bundan önce yasadigim evde sjmdi babamlar yasiyor. O evin kapisini acip çok daha çok ayakkabi gördüm bu ne anlama gele bilir eyer tabiri yorumlaya bilirseniz cik tesekur ederim…


arifselim
Aleykum selam. İlk rüyanın yorumu bazı gizlenen ve üzeri örtülen şeylerin ortaya çıkması demektir. Diğer rüyan ise, yorum yapacak kadar bir şey ifade etmiyor. Ancak etraflıca izah edilse yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Evimin tavanı heryeri kabarmıştı bazı yerlerden sıvaları atıyordu sonrasında baya tavandan parçalar düşmüş banyo komple bir alt kata inmiş ben bunları sonradan gördüm çöktüğünü görmedim dökülen yere örtü serdim yere dökülmesin diye sonrasında sevindim banyom eskiydi zaten bahaneyle yenilencek diye birilerine anlatıyorum ama eşim mi kim bilmiyorum karşı tarafta bana zaten tavanın su aldığını buyüzden sıvaların eridiğini söyledi ama ben hiç su akarken görmedim şimdiden teşekkür ediyorum


arifselim
Bu ve benzeri rüyalar aile ve aile içi sorunlarla ilgilidir. Bazı sıkıntı, sorun ve maddi problemlerle karşı karşıya kalmaya, eskide kalan olayların yeniden alevlenmesi gibi manalara tabir edilir. Kişinin durumuna bakılarak yorumlanırsa daha isabetli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iyi günler ben bu gece rüya gördüm karşı bina çöktü eşimde binanin altindaki dukkandaydi nasıl bağırıyor nasıl ağlıyorum eşimi kurtarmak için ve çok şükür eşim altından sağlam bir şekilde çıkıyordu eve gidiyorduk ve bir karşıya bakiyordum hemen yanindaki binada yikilmak uzereydi insanlar onu tekrar tutturuyordu sirf içindekiler ciksinlar diye anneme diyordum anne Allahtan o binadan cikmisiz burdanda cikip başka semte taşınalım diyorudum
Simdiden Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşAllah cevap yazılır banada


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya gerçek hayatta da çeşitli sıkıntılar ve musibetleri atlatmaya işaret eder. Tehlikeli bir süreçten geçmeye ve geçmiş sıkıntılarından ibret almaya tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemen gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda eve gelirken yol üstünde üstüne yeni kat çıkılan bir binanın yıkıldığını gördüm ve çok şaşırdım aaaa nasıl böyle bir şey olabilir daha yeni yapılıyordu diye, ancak daha sonra kendi evimin sokağına girince kendi evimizin ve yandaki evin de yıkıldığını görünce dondum kaldım, sonra aklıma demek ki dedim kentsel dönüşümden dolayı böyle yapmaya başladılar. Teşekkür ederim acaba yorumlayabilir misiniz ?


arifselim
Hayırlı günler. Gerçekte de eğer insan bir olaydan ve hatta bir haberden bile etkilenirse bunu rüyasında görmesi normaldir ve yorumu da yoktur. Ayrıca bu rüyan ise üzücü ve hoşuna gitmeyecek gelişmeler yaşayacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyada eski evimizin damindaydim damdaki duvarlar yeni yapilmisti kimse dusmesin diye yani duvar zaten vardi kisaydi onu yukseltmisler iste eski evimiz sallanmaya basladi ben kacacaktim ama yuksek duvardan dolayi kacamadim evi biraz ayaklarimla salladim ve ev çöktü ve o saniye rüyadan uyandim gozlerimi actim


arifselim
Rüya sahibi eğer o ev kendisinin ise onunla yorumlanır. Yok eğer o değilse evin sahibi ile yorumlanır. Bu rüya iyi değildir ve huzurun kaçmasına ve büyük sorunların yaşanmasına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum rüyamda koyumuzdeydim koydeki evimizin karsisina buyuk bir gokdelen yani 43 katli bir bina yapiliyordu hiç alakamizin olmamasina ragmen ben ve eşim iscilerin yanina cikiyorduk 33. Kata geldigimizde orada eşim indi ve ben telefonumu orada bir masanin uzerine birakmistim ben ve bana katilan birkac arkadaşim benimle birlikte asansore bindiler asansorden çok tren gibi birseye benziyordu

sonra hareket etmeye basladik iste binanin zirvesine ciktik ve diğer yuzunden asagiya inmeye basladik ama çok hizliydi çok zor duruyorduk icersinde yere hizlica yaklasiyorduk ki trene benzedigi için koyumuz alt tarafindan gecen bir dere var oraya kadar geldigimizde tren aniden beni derenin icersindeki gole sokup cikardi hepimiz girmistik ki dereye sadece ben islandim oaradan ciktik ve tren mi asansor mu tam olarak anlam veremedim ama neyse indik oradan yukariya doğru yurumeye basladik koy yukarida kaldi cunki tam duzluge ciktik 1 2 iki adim attik ki o 43 katli bina cokuyordu sesleri duyuluyordu sonra ben bizim evin bulundugu tarafa doğru kosmaya yeltendim ama sonra duraksadim ardindan önce eşim sonra babam dedim bina tamamen cokmustu bizim evin bir tarafi yerle bir oldu

sonra kubra uzerine bir ceket al ve cik dedim o evden ardindan birden telefonum aklima geldi enkazin bulundugu tarafa doğru gitmeye basladim ama ilginctir ki onca iscinin calismasina ragmen hiç olen yaralanan yoktu sonra dedeme rastladim bir çok muhendis vardi binanin neden yikildigini arastiriyolardi bende onlara 33 . Kat tam olarak nerede kaldi dedim oda tam karsinizda yani bizim evin coken kisminin uzerindeydi ev tamamen cokmemisti sadece yarisi birden telefonum diyerek deli gibi aglamaya basladim telefonumu ariyodum sürekli ama bir turlu bulamadim agliyordum da bir yandan muhendisin biri geldi bana tuslu bir telefon uzatti ti al bunu surada buldum dedi bende bu benim değil dedim ama almistim telefonu hala ariyordum kaybolan telefonumu sonra icerden bir ses geldi bizim yikilmayan evin diğer tarafinda kaza zedelere birseyler ikram ediliyordu tam burada uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada Eşek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibinin özel hayatını simgeler. Hayatında meydana gelecek olan kopmalara, anlaşmazlıklara ve sorunlara işaret eder. Özverili, sabırlı ve mücadele ile sorunların üstesinden gelebileceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada ben beyaz bir elbise giyiyorum sonra evin çatısına arkadaşıma göstermeye çıkmıştım arkadaşım birden sırtından yanmaya başladı sonra yangın eve bulaştı ev dibe çökmeye başladı çökerken ben alt katlara iniyordum o ara annemle babamı ve kardeşimi de yanıma çekip kurtardım biz dışarı çıktık ben içeride okul kitaplarımı unuttuğumu farkettim hemen gidip hepsini aldım


arifselim
Böyle bir rüya iyi olarak maalesef yorumlanmaz. Rüya sahibi için uzun ve sıkıntılı geçecek olan bir dönemle karşılaşacağına işaret eder. Sıkıntılarının ne olacağını elbette biz bilemeyiz. Yinede görülen rüyanın hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yağmurdan dolayı bizim ev ve yanında birçok ev yıkılmıştı enkazı yoktu boş arazi şeklinde duruyordu, evsiz kaldığımız için de babamın küs olduğu kardeşi bize evini açıyordu anlamı nedir acaba


arifselim
Evin yıkılması veya evsiz kalınması hayırlı değildir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu durumdan daha aşağı ve daha sıkıntılı bir duruma düşmesi anlamında yorumlanır. Bu sıkıntılar maddi veya manevi olması mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evler arası ip çekildiğini ve bir diğer ipinde arabanın arkasına bağlanıp çekildiğini gördüm amaç bağlanan evin yönünü degistirmekti ama destek olsun diye bağlanan diğer ev ve o evin bulunduğu yolun üzerindeki bütün evler arabanın çalışıp evi çekmesiyle beraber yıkıldı bu rüya ne anlama gelmektedir yorumlayabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim


arifselim
Önemli anlamları bulunan nadir rüyalardandır ancak yinede yüz yüze sana tabir edecek birine tabir ettirmen daha isabetli olabilir. Bizim anladığımız kadarıyla yapılacak bir hatadan veya verilecek önemli bir karardan dolayı çevredeki bir çok kişi olumsuz yönde etkilenecek ve büyük sorunlar yaşanacağı manasında yorumlanır. Sonuçta sadece bir rüyadır ve hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.rüyamda iş yerindeyim.2 arkadaşım var yanımda.iş yerinin banyosundayız.bi anda su dolmaya başlıyo.su temiz.çok fazla doluyor.biz boğulmak üzereyken bir anda duvarlar açılıyo ve su dışarı akıyo kurtuluyoruz.sonra oraya geri gidip baktığımda her yerin yıkıldığını görüyorum.çekmecedeki eşyalara bakıyorum.eski resimleri görüyorum.ve ağlıyorum rüyamda.lütfen yorumlarmısınız


arifselim
Aleykum selam. Tam bir şekilde tabirini yapamayız çünkü bu tür rüyalar yüz yüze tabir edilmelidir. Genel olarak rüya sahibinin çok büyük bir felaket ve tehlike atlatacağına ve ciddi sorunlarla karşı karşıya kalacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ferid Axundov
Hocam ben Rüyamda Çine gideceğimi söylüyorlar. Arabayla gidiyoruz sonra bir binanın yanına yaklaşıyoruz. orada babanı görüyorum. ve Çin de değilmiyiz diye soruyorum oda hayır diyor. daha sonra yanına geldiyimiz bina çöküyor.


arifselim
Hayaller kurulduğuna, uzun vadeli planlar yapıldığına işaret eder. Ayrıca binanın yıkılması iyi değildir ve hayal kırıklığına uğramakla sıkıntılarla karşılaşmak manasında tabir edilir. Yinede rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda bir sokaktayım yanımda ve karşımda eski iki ev var. Karşımdaki sallanmaya başlıyor ve bende yıkılabilir diye karşıya geçmiyorum. Sonra yanımdaki ev de yıkılabilir diye düşünüp geri çekiliyorum gerçekten o da yıkılıyor hatta o kadar büyük bir yıkım oluyor ki benim bile arkamdaki yol sallanıyor ve bir araba ters dönüp yol kenarına düşüyor. Arabanın içindekileri tanıyorum. Olayların içinde olduğum halde beni hiç etkilemiyor. Korku falan bile hissetmiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Olumsuz olduğu kabul edilen rüyalardan biridir. Hastalık, dert, tasa, sıkıntı gibi durumların vuku bulacağı şeklinde tabir edilip üzüleceğiniz bir an yaşanacağına delalettir. En doğrusunu tabiki Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum, seher vaktinde bir rüya gördüm. Akşam vakti kardeşimle eve geldiğimde mahalle toplanmış halde, herkesin bizi beklediğini ve evin aşırı yağmurdan dolayı dış cephe duvarlarının uçtuğunu söyledir. Duvarlar ne yerde ne de evin içinde görülüyordu. Alt ve üst katta bulunan komşuların dış cephe duvarları yerindeydi. Sonra bizim evin duvarlarının bir kısmını ailecek tekrar tamir ettiğimiz halde, sağlam olmamasından şikayetçiydim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi zorluklarla mücadele etmeye, madden oluşacak sıkıntılarla başa çıkmak zorun kalmaya delalet eder. Bir yandan da bu rüya başarınızın istediğiniz seviyeye gelmemesine şahit olup çaba göstereceğinize delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir tabi.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün gece rüyamda eşimle birlikte evin koridorunda idik ve eşim koridorda zıplama evi sallamaya başladı, dur yapma ev yıkılacak dedim sonra pat diye bir ses geldi yanımızdaki yatak odamızın kapısını açtık ki kapının önündeki yarısı var diğer yarısı çökmüş yıkılmış aşağıya doğru ama bir tuhaftı sanki tavanla birlikte aşağıya inmiş gibi komple bütün bir halde, yani yarısı kopmuş aşağıya inmiş gibiydi. sonra eşime döndüm bak yıkıldı gördün mu dedim, Allah Allah üst kat hala duruyor yukarıda o çökmemiş dedim oda bana artık taşınırız buradan buranın vadesi doldu dedi uyandım hayır olsun inşAllah?


Tohat
Merhaba. İyi bir tabire sahip olmayan rüyalardan biridir. Bu rüyanıza göre evinizde meydana gelme ihtimali olan olumsuz bir olay, hastalık gibi üzücü mevzuların gerçekleşmesine delalet eder. Yine de en doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam . Ben eski mahallemizde evlerin kentsel dönüşüm için boşaltıldığını görüyorum. Bir eve giriyorum ve işçiler yavaş yavaş evi yıkmaya başlıyorlar . Tıpkı toprak gibi üzerime yağıyor ve oğlumu bulmak için koşuyorum. Bu sırada büyük bir kaya parçası yuvarlanarak üzerime doğru geliyor derken arkadan bir adam o kayayı tutuyor . Adamı alkışlıyorum ve bir anda herkes benimle birlikte o adamı alkışlıyor. Rüyamın anlamı nedir


Tohat
Merhaba. Karşılaşacağın bir sıkıntıya, sıkıntıdan dolayı üzüleceğine ve bu üzüntü ile birlikte içine kapanabileceğine, dostunun, yakının veya ailenden birinin desteği ile ayaklanarak sıkıntılı günleri geride bırakmak için sirkeleneceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm, rüyamda bana ait olmayan yabancı birilerine ait mustakil bir köy evinin yıkıldığını ve çökmeye başladığını gördüm. Balkondan başlamak suretiyle bina yavaş yavaş çökmeye başladı ve içinden, ev halkından 3-5 kişi ve kaçışarak, koşarak çıktılar ve zannedersem kurtuldular.


Tohat
VE aleyküm selam. İstikbalin için kurduğun hayallerinin istediğin gibi gerçekleşmemesine, planlarının bozulma ihtimaline, hayal kırıklığına uğrayabileceğine işaret eder. Hayallerine çok bağlanmaman gerektiğine hayırlısını dilemen gerektiğine ve Allah’tan umman gerektiğine işarettir. Doğrusunu Allah bilebilir.


Misafir
Selamün aleyküm, rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim (Allah razı olsun!)

Rüyamda ailemle birlikte anneannemin müstakil evinde oturuyoruz. (Biz yurt dışında anneannem Türkiye’de yaşıyor.) Evine çok yakın olan komşunun küçük bir havlu duvarı yıkılıyor önce, biz bunu camdan görüyoruz. Sonra büyük havlusu anneannemin evine doğru yıkılıyor bizde deprem oluyor diye evden dışarı çıkıyoruz. Çıktıktan sonra bahçeden evin içine bakıyorum ve annemin evden bir şeyler almaya çalıştığını ve bizim telkinlerimize rağmen çıkmadığını/çıkamadığını görüyorum. Sonra ev annemin üzerine yıkılıyor. Bağırıyorum, ağlıyorum ve anneanemin komuşularına hepsi sizin yüzünüzden oldu diyorum .

Sabah namazı vakti dışında gördüğüm bir rüya. Ev yıkılması kötü diye biliyorum, Allah’ım sen koru ??


Tohat
Ve aleyküm selam. Zorluk, üzüntü, kötü olaylar yaşamak anlamına gelen bir rüyadır. Maddi ve manevi olarak zorlanacağın günler yaşayabilirsin ya da seni üzecek bir haber alabilirsin. Her rüyanın çıkması kesin olarak bilinmez ama çıksa da bilinmeli ki Allah en iyisini bilir. Allah’a tevekkül edip her daim ondan medet ummalısın.

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm bu gece teheccüt namazından sonra rüyamda hayırdır inşaAllah evimin camından bakıyorum karşımda kalan iki bina yıkılmış dı bende diyorum ki Allah Allah halbuki o bina bizim evden de sonra yapıldı daha sağlamdı bizimki yıkılmadıda o yıkılmış diyorum o ara eşim diye hatırlıyorum dediki bizim bina sağlammış sonra evimde yabancı bir kadın var yanında bir çocuğu kocası kötüymüş bizim eve gelmiş bir nevi sığınmış bende diyorum ki ona git bizim evde eşim oğlum var diyorum istemiyorum evde gitmesini istiyorum oda pek gitmek istemiyordu hayırdır inşaAllah yorumlarmısınız şimdiden teşekkür ediyorum hayırlı geceler


Tohat
Ve aleyküm selam. Binaların uzunluğu çoksa bu aile büyükleri ile ilgili olarak tabir edilip bir sağlık sıkıntısı çekme ihtimaline, bunun dışında rüya sahibinin Allah korkusu taşımayan bir kimsenin dikkat etmediği takdirde zararına maruz kalabilme ihtimaline delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba efendim,ben rüyamda bir evin ailemizin üzerine yıkıldığını ama hiç kimseye bir zarar gelmediğini daha sonra ise tamircilerin gelip bu ev yapılmamış deyip evi yaptığını görüyorum bu neye yorumlanır korktum açıkçası lütfen yardım edin

Merhaba efendim.Annem rüyasında bizim evden farklı bir evin ailemizin üstüne çöktüğünü görmüş ama biz bir zarar görmemişiz,daha sonra tamircilerin gelip evi iyi inşa etmemişler deyip yeniden yaptıklarını görmüş.Bu neye yorumlanır acaba


Tohat
Merhaba. Planların istendiği gibi gitmemesi dolayısıyla kısa vadede oluşacak üzüntü ve moral bozukluğuna işaret etmektedir. Bu dönemi sabırla atlatan rüya sahibi olumsuzlukları üzerinden ve hayatından atacak adımları sayesinde mutluluğu yakalayarak işleri rast gidecek ve rahatlayacak anlamındadır. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Cümleten s.a.rüyamda akrabalarımla bir evdeyiz.evin karşısında eski ahşap bir bina gözüme ilişiyor.kendi kendime ev yıkılacak gibi duruyor diyorum.Sonra içinde kimse var mı derken bakıyorum ev boşaltılmış.sonra ev birden yıkılıyor.evin altında arabalar var onlar hasar görüyor arabaların içinde amcamında arabası var oda hasar görüyor.yorumlarsanız sevinirim selametle


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin alacağı bir habere veya karşı evi yanıyorsa oradaki kimselerin yaşayacağı durumlara tanık olma ihtimaline delalet eder. Allah’a tevekkül et ve ona dayanan daha doğru. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Bizim evimizin 3. Katındaki direkler ileri geri oynuyordu anneme sordum direkler oynuyor dedim yok ölüm bir şey olmaz dedi . Sonra ortadaki iki direk birden sağa sola sallanmaya başladı ve direkleri betonları döküldü sadece demirleri kaldı. Sonra babam geldi yıkılmakta olan bir başka direyi düzeltmeye çalışırken direğin üst tarafı koptu babamın sırtına düştü. Babamda aşağıdaki zemin kattaki bodruma düştü


Tohat
Hayırlı günler. Kişinin bilgi ve tecrübesi dışında büyüklerinin ve görmüş geçirmiş bilgili olan kimselerin de görüş ve fikirlerini alarak hareket etmesi faydasına olacağına, bu şekilde daha az zarar görebileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda gerçek hayata depremde yıkılan evimizi gördüm evin balkon da oturuyorum birden tuğlalar evin altından kaymaya başladı o esnada ben balkonda kayın babam kayın validem içeride bağırdım gelin bakın diye ama ev yıkıldı balkon kaldı sonra yıkılan evden ben sağ çıktım annem ve babam da sağ çıktığını anladım


Tohat
Merhaba. Yaşadıklarının etkisi olabilecek bir rüya olduğundan üzerinde de durmamak en iyisi dua ederek Allah’a havale et ve tevekkül et. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada evin yıkılması, rüyada ev yıkılması, rüyada evin yıkıldığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.