Anasayfa
22 Ağustos 2022, 1:48
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cin görüp korkmak

Rüyada cin görüp korkmak

burak
Rüyalarımda cinleri görüyorum ve çok korkuyorum acaba neden bana yardım edebilirmisiniz kısaca korkuuuyorum


Cevap: Rüyada cin görüp korkmak

Fetva Meclisi
Rüyada cin görmek ne anlama gelir

Rüyada korkmak, sevinç verici durumdur.
Rüyada korku emniyet ve imanla tabir olunur. İbni Şirin e göre rüyada korkmak üstünlüğe ve zafere işarettir.

Ebu Sait El Vaize göre; dindar ve iyi bir kimse olmayanların korkulu rüyalar görmesi günah işlediklerine delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada korkmak, emniyet ve kurtuluştur.

Korkmak tövbeye işarettir. Bazıları da bir kimse rüyada korktuğunu ve korkudan kaçtığını görse başkanlığa nail olur. Korkuyu beklediğini gören kimse harpde bulunur.

Bir kimse korktuğunu ve birisinin kendisine “”Korkma”” dediğini görse, kör olur. Rüyada kendisinin Allah Teala (C.C.) ile korkutulduğunu kendisinin de korkmadığını görse, korkutan kimse kurtulmuş ve hayra nail olmuştur.

Korkutulan da kötü ve zararlı şeylere girer. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir…


Cevap: Rüyada cin görüp korkmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir evdeydim yanımda bir cami hocası vardı benim yanımdan ayrılma dedi yan taraftan çağırdılar hoca kaşını kaldırdı daha sonra gitmedim namaz kıldım birden karanlık oldu siyah kapkara bişey önüme ddikildi ellerimi sıktı nefesim kesildi ve bana Allah deme diye bağırdı yere düştüm acaba ne anlama geliyor?


arifselim
Merhabalar. Bu tür rüyalar hayırla tabir edilmez ve bunları herkese anlatmamak daha uygundur. Genellikle fesat bir düşmana ve çeşitli haramlara tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


kaan ekin
rüyamda okulda yürüyordum. bir cin beni öldürmek için peşime takıldı. ben merdivenlerden aşağıya hızlıca koşmaya başladım. cin hala arkamdan geliyordu. ben sonra orada okula giren çocuklara kaçın ölüm geliyor diye sesleniyorum. sonra okul dışına çıkıp yokuş aşağıya koşmaya başlıyorum. otobüse binmeye çalışıyorum hiçbir otobüs beni almıyor. sonra yine koşmaya başlıyorum 4 tane arkadaşımı görüyorum. bana ne oldu diye soruyorlar. bende olayı anlatıyorum. sonra cin oraya insan kılığında geliyor. arkadaşlarım beni koruyor ve cinle diyaloğa giriyorlar. cin onlara benim ona zara verdiğimi söylüyor(ben öyle hatırlıyorum). sonra bir otobüse daha binmek istiyorum beni yine almıyor. ben bu sefer annemin yanına gitmek istiyorum vede ellerimi açıp ALLAH’A dua ediyorum. o sırada rüyadan uyanıyorum vede ellerim açık ALLAH’A eder bir haldeydim. lütfen bunu açıklar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada cin tarafından götürülmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Endişelenmene gerek olmayan bir rüyadır. Bu rüya kişinin bazı düşmanlarının olduğuna veya onu çekemeyen kimselere işaret eder. Bazı zahmetler çekilse bile sonunda rahatlığa kavuşmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyaperest
Merhaba rüyamın anlamını söylerseniz çok sevinirim. Rüyamda gökyüzüne baktığımda yıldızların yer değiştirdiğini gördüm daha sonra meteor şeklinde bulunduğum yere doğru yağıyorlardı. Daha sonra yerde uzanmış bir kaç kişi gördüm ve cinlerin varlığını hissettim yerde uzananlara doğru dualar okuyup üfledim ve cinlerin duadan sonra musallat olduklarını hissettim. Rüyamdan sanki Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyerek Erdoğan Erdoğan diyerek uyandım. Erdoğanı pek sevmememe rağmen ona karşı bir muhabbetle uyandım. Rüyamın anlamını ne olursunuz açıklayın bir mesaj mıydı yoksa bu ?


arifselim
Merhaba kardeşim. Yeni imkanlara ve yeni çevre edinmeye işarettir. Ayrıca size gizli düşmanlık edenlere karşı galip olmaya ve şerlerinden kurtulmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir balkondaydım kucağımda kardeşim vardı sarılıyordum yanımda bir arkadaşım vardı cinlerin varlığını hissediyordum korkup gözlerimi kapatıp arkadaşıma sarılıyordum dua ediyordum


arifselim
Endişelenecek bir rüya değildir. Dua ettiğini görmen Allah’ın izniyle şeytan ve kötülerin şerrinden korunmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Karşı komşum un babası oğlumun adını koydu çok iyi bit insan ve dini yönü çok ağır.bende inançlıyım şükür.rğyamda beni banyolarında boy abdesti aldırıyordu tüm aile ve komşumuzun babası.içimden cin çıkıyordu resmen hissettim ve sürekli nas süresini okuyordum okuyarak uyandım çok korkuyorum nedir bu


arifselim
Endişelenecek bir yoktur. Senin için bazı gizlediğin şeylerin ortaya çıkmasına ve sana gizli zarar vermek isteyenlere galip gelmene tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cünüp olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleykim ben sağlıkçıyım ve hastaneye gitmiştim hastanenin her yerinde ellerinde taslarla yere su veya kurşun gibi bişi döken insanlar vardı hepsi hipnotize olmuş gibiydi bende bir sonraki koridora gitmek istedim orda camla kaplı bir odada iki kişi vardı yüzü bana dönük olan birden ellerini ters çevirerek başının arkasına vurmaya başladı ve bende korkudan kaçmaya başladım o su döken insanların arasında koşmaya başladım sanki beni hiç görmüyorlardı yangın merdiveninin kapısından kendimi dışarıya attığım gibi rüyadan uyandım.
Lütfen yardım olurmusunuz teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Kabus şeklinde görülen rüyaların özel bir anlamı olmaz. Bazende korkutulan kişi sevinç ve huzurlu günler beklediği anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda cinler beni rahatsiz ediyordu rüyamda felak suresini okudum hemen yanima akrabalarim geldi yardımcı oldu nedir bu


arifselim
Allah’ın izniyle sana zarar vermek isteyen ve seni çekemeyen kimselerin şerrinden korunmak ve kurtulmak manasında tabir edilir. Bu tür rüyalarda Allah’tan her zaman hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda cinlerle irtibata geçmem için bir yere götürüldüm… bunu sen yapabilirsin dediler… dedimki ben yapamam korkudan tir tir titriyordum..sen birilerinin görüyor musun dediler… yaşlı insanları gördüğümü söyledim ve o insanlar bir anda kaşları falan kararmaya başladı ben çok korkunca normal insan haline döndüler…sonra bir anda yanımda karartı biri belirdi…yorumunuz nedir…


arifselim
Bu rüyanın yorumu olmaz. Bu şekilde görülen rüyalar şeytani olan ve yorumu olmayan rüyalardır. En doğrusu bunları Allah’a havale etmek olur. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sürekli cinleri görüyorum en son gördüğüm rüyadada beni suda boğmak istediler bu ne anlama geliyor..

Selamun aleykum hocam ben sürekli rüyamda cinleri görüyorum ama nas ve felak suresini okuyunca bana bir şey yapmiyolar bu son gördüğüm rüyada beni suda boğmak istediler euzu besmele çekince gitti sürekli cinleri görmem ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun öleceği haberini almak

arifselim
Aleykum selam rüyada cinleri görmek ve onlar tarafından korkutulmak gibi tedirgin eden ve korkutan rüyaların özel bir anlamı olmaz. Bir yoruma göre ise bu durumdan ayet ve dualar okuyarak kurtulan kişi için Allah’ın izniyle şerlerden kurtulmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda odamda yatıyordum erkek bir cin yanıma gelip uzanıyordu ve bana sırtı dönüktü bana hiçbir zarar vermedi aksine güven duygusunu hissediyordum ama yinede korktum bağırıyordum ama hiç kimse sesimi kimse duymuyorum. Daha önce de cinlerle ilgili rüyalar gördüm ama hiç bu kadar belirgin bir şekilde görmemiştim.


arifselim
Çoğunlukla tabiri olmayan rüyalardandır. Bazende cin görmek, sahtekar biriyle karşılaşıp bundan zararlı çıkacağınıza, hayal kırıklığına uğrayacağınıza işaret eder. En doğrusu bu rüyalar üzerinde iç durmamaktır. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleykum
Ablam enişteme insana benzer varlıklar gördüğünü söylemiş benimde dün haberim oldu bu olaydan gece araştırdım yorumlar okudum saat sabah 5e doğru uyudum ve şuan zıplayarak uyandım gelelim rüyama rüyamda mutlaktayız annem bir hoca ile görüştüğünü söylüyor ve ablama musallat olan şeyin nasıl çıkarılacağını anlatıyor elinde bir kağıt ve insan vücut sisteminde işaretli yerler var bacak , kol mide gibi o sırada ben hadi anlarsa mı ne diyorum ve bir anda bütün olay bana dönüyor annem o sensin diyor üzerime su atıyor bağlamaya çalışıyor beni ve bende farkına variyorum ben oyum insanüstü güçlüyüm annemi duvara vuruyorum diyorum sen beni yeneceğini mi sandın diye anneme zarar veriyorum gözlerine felan basıyorum elimle sonra birden uyandım sağıma dönük halde uyandım sol tarafım hafif uyuşuktu bu rüyayı bir yorumla hocam çok korktum normalde güçlü bir insanım bu sefer çaresiz hissettim 2 saatlik uykuyla uyanmam mümkün değil birşeyler oldu..


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın özel bir yorumu yoktur. Okuduklarının etkisiyle gördüğün bir rüya olduğu zaten açıktır. Rüyalarda bu şekilde görmek, korkmak ve endişelenmek bu gibi durumların özel bir tabiri yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cenneti görmek

Kayıtsız Üye
Bir hafta içinde 2 kez eşimle 1 günde bir başka erkekle birlikte oldum. Bu kezde rüyamda kayinvalidem ve 2 kadın görüyorum onlar cin mis. Sonra bir çocuk yaşlı bir adam ve orta yaşlı bir adam ve eşim bana yardım etmeye çalışıyorlardı. Çok korkmuştu beni bu rüya ne anlama gelir


arifselim
Bu rüyaların genellikle yorumu yapılmaz hatta anlatmaya bile gerek yoktur. Bazı yorumlara göre bu rüyalar Allah’ın izniyle zarar veren şerli kimselerin şerrinden korunmak manasındadır. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda lavobonun kapısı önünde oturuyorum. Babam banyoda abdest alıyor, annem ise tuvalette. Annemle birlikte küçük bir çocuk tuvalete giriyor. Biraz sonra kapı kendiliğinden açılıyor ve annem ortadan yok olmuş. Duvarda siyah gölge benzeri bir şey sanki ruh sürüklüyor ben bunu görünce çok fena çığlık atıyorum babam abdest almaya devam ediyor. Bitince elinde bir kova suyu duvardaki siyah şeye döküyor. Kapı tekrar kapanıyor kapının altından bez bir bebek yere düşüyor.
Yorumlarmısınız lütfen


arifselim
Değerli kardeşim. Yukarıdaki yorumlarda da sık sık belirttiğimiz gibi bu tür rüyaların bir önemi ve yorumu yoktur. En doğrusu bu rüyaları gören kişi hiç sormaması ve önemsememesidir. Zaten bir yorumları da olmaz. Uyumadan önce 7 sefer ayatel kürsi okursan çok faydası olur Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kapıdan bir kaç tame cin girdi daha sonra cübbeli bir cin daha girdi benkorkuyla bağırmaya başladım ama sesim çıkmıyordu cübbeli cin de bana susmam için hareletler yapıyordu


arifselim
Bu rüyadan çıkarılacak özel bir yorum yoktur. Bu rüyalara şeytani rüyalar denir. Bu rüyaları gören kimse Allah’a havale etmelidir. Eğer sık sık görülüyorsa uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi okuyarak uyumanın faydası olacaktır Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
rüyamda çok güzel bir et gördüm ve eti poşete koydum sonra arkadaşım arıyo ve ben eti orda bırakıyorum tam o sırada hiç sevmediğim bir kızı görüyorum bana ters ters bakıyordu

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak adam görmek ne demektir?

arifselim
Et görülen rüyalar eğer ayrıntıları yoksa olumlu olarak tabir edilmez. Bu rüya mutsuzluğa ve sıkıntıya neden olacak olaylarla karşılaşmaya tabir edilir. Bu rüyayı kendine bir ikaz olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir apartmana giriyorum en ust kata çıkıyorum koridorun ortasında banyo var suyu aciyorum bir iki kat aşağıya iniyorum sonra suyu açık unuttum diyip tekrar yukarı çıkıyorum suyu kapatıyorum ir iki kat aşağıya hızlıca iniyorum kapıda bir kadın bana bakıyo aynı anda bir adam yukarı oğru cıkıyor ondan korkuyorum adam sanki üstüme geliyor sonra bir anda ben çok hızlı bir sekilde sarsılarak adama doğru koşuyorum dünyanın rengi değişmiş ama istemeden oluyor bağarıyorum korkuyorum .


arifselim
Aslında bu rüya manası açık olaman bir rüyadır. Genel bir yorum olarak ise kişinin bir şeyi yöneteceğine ya da hiç beklemediği şeyin gerçekleşmesine işarettir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda beni bir uykuya yatırıyorlardı ve karşıma cin veya şeytan çıkacağını söylüyorlardı. Karşıma çıktığında bana öl diyordu. Ben hemen uyanıyordum ve beni uyutan kişiye bana öl dedi diyordum. Sonrasında söylediğim kişi mi yoksa yine mi uykuya yatıyorum hatırlamıyorum ama bomboş bir odada bir çocukla oturuyorum ve onun içine cin girmiş. Ben dua okuyorum sürekli ve ben her okuduğumda o bana saldırıyor. En son gördüğüm şey ise bana adımı sorduğuydu. Birde aynı gece annemde toprak kaymasında toprağın altında kaldığını görmüş. İkimizde ölmek ile alakalı şeyler gördük. Anlamı nedir?


arifselim
Merhaba. Gördüğünüz rüyalar ölümle ilgili değildir. Rahatlamak ve huzur bulmak manasındadır. Ayrıca birisine iyilikte ve yardımda bulunarak sıkıntılarının geçmesine işaret eder. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

 


Kayıtsız Üye
Slm ben rüyamda cinlerle basmış bir mahalle girdik dediler dışarda tek kalma alıyorlar dediler kucağında küçük kızım var kapı önüne çıkan herkes işi bitince haber veriyor herkes evlerine giriyor kalabalık bir ses geliyor dışardan büyük bir ev var o evi yakıcı diyorlardı kargaşa başladı herkes dışarda evi yakmışlar ve kaçmaya başladık yanlız mahalle telle çevrili dokunan Çarpılıyor bir anahtar kelime var dedi birisi hemen bir kadına yanına gittik kadın cin ve büyü yapıyor büyü içinde dışarda yakaladığı insanların kanunla yapıyo çirkin kadının üstüne ayakkabının içinden beyaz bir toz serpiyolar ına işkence yapıyorlar ben kapıya yöneldi iki çocuk kucağnda arabanın içinde çarpışma insanlar o arada kalabalık geliyor anahtar kelimeyi söylüyor kapıdan kaçıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada çarpılmak ne anlama gelir?

arifselim
Aleykum selam. Diğer bu şekilde görülen rüyaların çoğu gibi bununda özel bir anlamı yoktur. Bu şekilde rüya görüldüğünde Allah’a sığınıp hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Ben rüyamda ilk olarak sevdiğim kişiyi gördüm okuldaydık sonra ailemizden ilahiyatçı bir ablayıda gördüm onunla sohbet ettik daha sonra ben şükür namazı kılmak nasıl kılınır diye araştırma yaparken bir anda okul bomboş oldu bir odaya girdim her tarafta gözü beyaz siyah saçlı birinin yüzü olduğu kitaplar vardı o kitaplara bakmamaya çalışırken kapıdan sesler duydum o kitaptaki kişilerden gördüm içeri girmeye çalışıyorlardı kapıyı kilitledim arkamı döndüğümde içerdeydiler etrafımı sarmışlardı elimi yüzüme kapattım ağlamaya başladım tam dibimdeydiler ama bana dokunamıyorlardı karışık sesler duydum ve sonra uyandım çok korktum


arifselim
Aleykum selam. Bize göre bu rüya karmaşık bir rüya olup açık bir yorumu yoktur. Bu tür rüyaları gören Allah’a havale etmeli ve ondan hayırlısını dilemelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda rüyada veya gece yattığımda birşeyler gördüğümü söylüyordum salona annemlerin yanına ağlayarak gidiyordum sonra önümden beyaz bir şey geçiyordu korkudan yere yatıp titriyordum nas ve felagı açıp okumaya çalışıyordum okuduğum şey o değildi ama değişikti okuyamiyordum daha sonra uyandım


arifselim
Bu rüyada kabus ve şeytani rüyalardandır ve bir manası yani yorumu olmaz. Bu rüyalar insanı etkileyebilir ama özel bir tabiri olmaz. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cinayet görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda eşimi ve çocuklarımı birde annemi cin olarak gördüm ve bana saldırmaya çalışıyorlardı ben onlarla mücadele ediyordum ve onların karşısında durup sizden korkmuyorum diyordum ve onların üstüne yürüyordum boğuşuyorduk tabiri nedir acaba uyandığımda korkmuş vaziyetteydim


arifselim
Aleykum selam. İnsanın bu şekilde gördüğü rüyaların çoğu tabir edilmez. Bir görüşe göre bu gördüğün rüyanın yorumu, o kimselerin yardıma ihtiyaçları olduğuna ve senin onlara iyilik edeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle size 3 rüya anlaticam ve etkilerinden kurtulmam haftalarimi alıyor. Odaya giremiyorum yanımda insan bile olsa bazen uyuyamıyorum uyursam ya ölecekmişim gibi yada tekrar gelceklermis gibi oluyorum. ( korku filmi seyretmem)

2) uyanıyorum yatağımın kenarına önümde tam dibimde dolap uzunluğunda bir beden ve sadece göğüsünün alt kısmına kadar görüyorum boğuşmaya başlıyorum ve yatağa deviryor beni uyanıyorum uyandigımda aynı pozisyonda uyanıyorum. ( rüyalarımda onun insan olmadığının bilincinde oluyorum hep)

3) uyanıyorum yatıyorum gözlerim ağrıyor odaya bakıyorum aynanın önünde bir erkek var sonra bir erkek daha oluyor ve opusuyorlar iki erkek daha oluyor ve onları izleyip bana bakıyorlar bağırıyorum sesim çıkmıyor nas süresini güçlükle okuyorum gözlerimi zor açık tutuyorum beni seyretmeye basliyorlar tebbet süresini okumaya başlıyorum ve uyanıyorum.

Evet bunlarin gerçek olabilmesinden çok fazla korkuyorum olmayacak saçmala rüya desemde bu korku gitmiyor.


arifselim
Selamun aleykum. Yazdıklarını dikkatlice okudum. Bütün bu gördüklerin elbette seni etkilemesi normaldir. Ama bu rüyalar kabus rüyalar olup bir yorumları yoktur. Ancak bunları görmemek için yapabileceğin şeyler vardır. Birincisi bunları rüya olup asla sana hiç bir zararları yoktur bunu iyice bilmelisin. Uyumadan önce birer defa felak ile nas surelerini ve 7 defada ayetel kürsiyi oku öyle uyu. Allah’ın izniyle bunlar tekrar etmeyecektir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir köy evindeydim balkona çıktım ve etraftaki yeşilliğe bakmaya başladım Bir topluluk arkaları dönük bir şekilde namaz kılar pozisyonundalar sonra birden bana doğru dönüyorlar yüzleri çok çirkindi çok korkunçtu ağızlarına birşeyler oluyor birşeyler dökülüyor gibiydi zaten görünce korkup uyandım :/ Yorumlarsınız umarım

Okudunuz mu?  Rüyada cinin sarılması

arifselim
Tabircilerimiz bu tür rüyaların şeytani olduğunu ve kabus rüyalar olduğunu söylemişlerdir. Her ne kadar insanı tedirgin etseler bile hem bir zararı yoktur hemde özel bir yorumları da olmaz. Allah’a sığın ve ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Şimdi eski ve büyük bir evdeyim güya orasi eşi evimmis güya hatta lavaboya gidip birde saç kuruturdum falan diyordum evde kapılar vuruluyor kapalı televizyonlar açılıyor sonra ben korkuyorum güya yan orada anneannem yatiyormus (gece anneannemin yanında yatiyorum) anneanne diye bağırıyorum her seferinde sonra bor sekoldr sakinlesiyorum annem geliyor sonra kizim bu cinlerin bir oyunu diyor uyanıyorum hatta


arifselim
Bu ve benzeri şekilde görülen rüyalar insanı çok etkileyebilir ama bunların bir yorumu yoktur ve Allah’ın izniyle insana bir zararları da yoktur. Uyumadan önce dualarını oku ve öyle uyu. Allah’ın izniyle tekrar etmeyecektir.


Kayıtsız Üye

Merhaba rüyamda banyoya gidiyorum . (Banyomuzda küvet ve klozet yan yana . Genelde perdeyi kapatırlar ancak ben korktuğum için her seferinde açarım . ) rüyamda da perde kapalı ve perdeyi açmak için elimi perdenin ortasına uzatıyorum ancak elim bir cisme dokunuyor ( dokunduğumu elimin tersi ile gerçekten hissettim ) daha sonra küvetin içine düşüyorum ve karşımda siyah bir şey beliriyor( cinlerden çok korktuğum için ben bunu cin olarak gördüm diye tabir ediyorum) ellerimi sıkıyor ve bayılıyorum . Bağırmak istiyorum ancak bağıramıyorum . Daha sonra bu yaşadığım olayı arkadaşlarıma falan anlatıyorum . Ve uyanıyorum . Yaşım 14 cevaplarsanız sevinirim . Bu rğyada diğerleri gibi şeytani ve yorumu olmayan rüyalardan mıdır ?


arifselim
Merhaba. Bu ve benzeri şekilde cinlerin görüldüğü, insanın korkup ürktüğü rüyaların özel bir anlamları yoktur. Bu rüyalara kabus rüyalar denir. Ama insana bir zararları da Allah’ın izniyle olmaz. Uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi oku öyle uyu.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadığım bir adamın evine bırakıyorlardı beni ve ben o eve giderken akşam yolda tek başıma beyaz renkte bir şeyler görüyordum ve ben onlara yaklaştıkça şekil değiştiriyorlardı ve ben orda geçerken çok korkuyordum

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğun altını temizlemek

arifselim
Bu tür rüyaların bir anlamı yoktur. Bu rüyalar şeytani rüyalardır yani tabir edilmezler. Bunları en doğrusu hiç önemsememek hiç anlatmamaktır. Yapılması gereken budur. Üzerinde durma ve uyumadan önce ayetel kürsi okuyarak uyu.


Kayıtsız Üye

Odamda yatıyor elimde telefonum vardı. Odanın kapısı açıldı vd kapandı fakat gelen giden yok. Aniden eşarplı yüzü gözükmeyen bir siyah bir beyaz olan kadın gibi bir şey yamuk yamuk yürüyerek bana geldi telefonumu elimden alıp çarptı ben bağırmak ve dua okumak istedim sesimi kesti vd kollarımdan tutup beni sarsmaya sallamaya başladı ve anlayamadığım sözlerle bana bağırdı. Gözlerimi açtığımda vücudum uyuşmuş titriyordu nefes nefeseydim ve kalbim çok hızlı atıyordu birde garip garip sesler duruyorum kendimi izleniyormuş gibi hissediyorum sizce sebebi nedir?


arifselim
Merhaba. Rüyaların dışında kendini öyle hissetmen bunların etkisinde kaldığın içindir yoksa bu hislerin hiç bir önemi yoktur. Bu şekilde görülen rüyalardan etkilenmek elbette mümkündür. Ama yinede özel bir tabiri ve anlamı yoktur. Uyumadan önce ayetel kürsi ile felak ve nas surelerini oku ve uyu.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski birazda yıktık bir eveydik ve kalabalıktık. Hiç kimseyi tanımıyordum. Bi adam bizi o evinin odalarını gezdiriyodu ve her odadan cin çıkıyordu. Herkes çok korkmuştu. En sonunda ise adam bizi camiye getirdi kimse namaz kılmadı benim dışımda. Namazın sonunda da Allah’ıma şükürler olsun, Allah’ım sen beni koru yarabbim dedim ve bir cin beni kovaladı. Sonra da uyandım. Bu ne anlama geliyor?


arifselim
Bu rüya insana çok yakın ve çevresindeki kötü niyetli ve insanı haram ve günahlara sürükleyen kimseye işaret eder. Bu rüya gören kimseye bu anlamda bir uyarı gibi kabul edilebilir ve bir ders çıkarılabilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mystique
Hayırlı günler. Çok yakın Arkadasımın rüyasını burda paylaşmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim.
Rüyada eskiden yasadığımız evin odasındayım boy aynasına bakıyorum. Aynada kendimi ve küçük kız kardeşimin 2 yada 3 yaşındaki halini görüyorum. Arkama baktığımda ise onu göremedim. 3. Kez ayağa baktığımda bu sefer kız kardeşimi aynada silik gördüm net göremedim. 3. Kez bidaha arkama baktım yine göremedim. Çok korktuğumu hissedip odadan kaçtım. Koşarak hemen yan taraftaki ailemin bulunduğu eve geçtim. Kapıyı açmaya çalıştım bir türlü açamadım. Çok çabaladım açamadım yinede.
Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada cehenneme gideceğinin söylenmesi

Tohat
Hayırlı günler. Rüyayı gören kimsenin hal durumunu yansıtan bir rüyadır. Tamamıyla rüya sahibini alakadar eden bir rüya olup kişinin karakter olarak prensiplerine bunların başkalarının etkisi altında olabileceğine, bekar bir kimse ise başkalarının etki ve müdahalesinden ziyade kendi fikirlerine de önem vermesi gerektiğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir.


Misafir
Hayırlı günler. Bilmediğim bir evde cocuk bir cin pencereden bakıyor korkuyorum. Ayetel kürsiler okuyorum ama gitmiyor. camlardan baka baka etrafımızda dolanıyor. Geldiğinde camlar buzla kaplanıyor eşime göstermeye çalıştığımda göz kapakları buzla mühürleniyor. Buzlu cama bizim korkan yüzlerimizi resmediyor. Kızım, yüzü buz yanığı halde uyuyor. Dışarıya baktığımda evlenen birsürü çift görüyorum aynı tarz elbiseler ile büyük bir yeşillik alandan ayrılıyorlar. Sonrasında küçük cinin yanına büyük bir cin geliyor ve pencereyi açmaya çalışıyorlar eşimle odadan çıkmaya çalışırken korku ile uyandım.


Tohat
Hayırlı günler. Hilesi çok olan, kandırmakta üstüne olmayan, riyakar olan bir kimseye işarettir. Rüyanda gördüğün cinden korkman hilesini gerçekleştirme ihtimaline delalet iken okuduğun dualar ise planlarının sana etki etmeden ve zararına maruz kalmadan bozulacağına, bu kişinin tüm kötülüklerinden emmin olarak hayatını sürdüreceğine rahatlayacağına işaret eder. Allah en iyisini bilendir.


rüyada cin görmek ve korkmak , rüyada cin gormek korkmak, rüyada cinden korkmak

Bu kategoride yer alan Rüyada cenaze görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cin görüp korkmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.