Anasayfa
9 Eylül 2023, 12:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir?

Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir?

kerze
Rüyada büyük abdest görmek ne anlama gelir
Rüyada Büyük Abdest Yapmak ne demek

Rüyada büyük abdest görmek sık görülen bir rüya çeşididir.

Rüyada büyük abdest görmek : erkek için iş hayatıyla ilgili bir yeniliğe işarettir.

Bazı büyük yorumculara göre bu çok iyi bir rüyadır; bolluk, rahat, sağlık demektir

Diğer grup yorumculara göre rüyada büyük abdest görmek veya kendi büyük abdestini görmek ; hastalık, insanlardan çıkar sağlamak, haram mal olarak yorumlanmaktadır

Rüyada pislik görmek, pislikle oynamak, haram yoldan elinize mal veya para geçecegine işaret eder,
Rüyada at pisliği görmek, kisa bir yolculuga çıkacagınıza işaret eder,
Rüyada kuş pisliği görmek : bir haber alacağınıza
Rüyada bir kuşun üzerinize pislediğini görmek : bir kısmetin habercisidir
Rüyada pisligin bir yerinize bulaştığını görmek, manasız ve faydasız islerle zaman harcadığığnıza delalet eder.
Rüyada kaka görmek : hayat boyu sürecek bir sağlığa,
Rüyada dışkı görmek : hasta ise hastalıktan kurtulmaya, borcu varsa borçtan kurtulmaya
Rüyada insan pisliği görmek iş hayatında itibarınızın artacağına,
Rüyada tuvalet görmek : erkek için itibar ve kazancın artmasına, kadın için uzun ve sağlıklı bir yaşama işaret eder

Okudunuz mu?  Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir?

EFRUMİE
Rüyada büyük abdestini yaptığını görmek size atılacak olan bir iftiranın olacağına ve bu iftiradan kendinizi sıyıra bilmek için zamana ihtiyacınızın olacağına ve bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeniz gerektiğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda büyük abdestimi yaptığımı gördüm tuvalete yaptım ama büyükmus banyo iki tane tanidigimin yanımda olduğunu gördüm biri ile küsüm o dedi ki utamiyor musun tuvaletini yapmaya dedi bende onlar gördü diye çok utandım ama abdestimi temizledim şu döküp yorumlarsaniz sevinirim çok merak ettim bu rüyayı

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekmek ve süre okumak anlamı tabiri

Yorum: Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir?

arifselim
Bu tür rüyalar insana pek hoş gibi gelmez ancak bu rüyalar hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin rahatsız olduğu, hoşlanmadığı ve işine yaramayan kişi veya şeylerden kurtulacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim ve ailemle dışarda yürürken annemlerin evimize 150 metre kala büyük abdestimi yanlışlıkla altıma kaçırıyorum istemsiz bir şekilde sıvı olarak çıkıyor onlara siz yürüyün diyorum gönderiyorum iki adım atıyorum sonrasında gene aynı şey oluyor sıvı bir şekilde altıma kaçıyor ailem durumu anlıyor evin önünde beni bekliyorlar bende bir yandan kimse anlamasın diye kendimi temizlemeye çalışıyorum bir yandan da eve gitmeye çalışıyorum ama eve ulaşamıyorum sonra gene büyük abdestim geliyor ve bu sefer üstüm batmasın diye sokağın bir köşesine sıvı bir şekilde yapıyorum ama ailem görüyor sadece sonrada eve ulaşıyorum kendiliğinden geliyor tutamıyorum diye aileme açıklama yapmaya calisiyorum…

Okudunuz mu?  Rüyada başının üstünde bulut görmek

arifselim
Rüya sahibinin üstüne almış olduğu bir sorumluluktan büyük endişe duyduğuna ve hata etmekten çok korktuğuna alamet eder. Bu rüya başka görüşe göre işlediği bir hata yada bir günah yüzünden halk arasında çok kötü durumlara düşeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Esra2018
Yolda araba kullanıyorum
Yanımda ailem var.O esnada büyük abdestimi çok ses çıkaracak şekilde altıma yapıyorum.Ailem bana bakıyor.Sonra banyoda yıkamaya çalışıyorum.Fakat başka yerlere bulaşıyor.Bulaşan şeyleri alıp yıkamaya çalışıyorum.şimdiden teşekkür ederim.yorumlarınız için


arifselim
Rüya sahibinin içinde bulunduğu çevresine karşı kötü bir duruma düşecek bir iş işleyeceğine alamet eder. Hatalara, yanlış işlere ve rüya sahibi için endişeli bir süreç içinde olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz horoz görmek

Kayıtsız Üye
Misafir olarak kaldığım evin tuvaletindeyim fakat burası aynı zamanda bir binanın girişi. Bir tarafta tuvalet var bir tarafta üst katlara çıkılan merdivenler var. Tuvalet yüksekte kalıyor ulaşmaya çalışıyorum fakat ulaşamıyorum zorla da olsa ulaşıp oturunca yine tuvalete yapamıyorum çamaşırıma yapıyorum b.abdestimi sonra çamaşırımdan tuvalete döküyorum. Çamaşırımın hiç kirlenmemiş olması üstüme hiçbir kir bulaşmaması dikkatimi çekiyor. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Sıkıntılı ve utanılacak bir duruma düşmemek için çalışmaya ama yinede bunu başaramadan insanlara karşı kendini mahcup bir duruma düşüreceğine işaret olarak tabir edilir. Bunun genel bir yorumu budur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam eşim cezaevinde rüyamda eşim çıplak ve banyo yapmak için banyoya giriyor suyu aciyor o sırada gaz çıkararak büyük tuvaletini yapiyor banyoda ayakta bende klozete otur diye sesleniyorum. Sonra bende tuvalete girip büyük tuvaletimi yapiyorum bu nedir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Beylik Kurmak

arifselim
Allah sizleri kavuştursun ve sıkıntılarınızı gidersin. Bu rüya eşin için sıkıntılarından ve ona yük olan şeylerden kurtulacağına alamet olarak kabul edilir. Sende dua et ve Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Annem ve Babamın evine giderken büyük abdestim geliyor ama tutamayarak apartmanin icerisinde her kata yapmak durumunda kalıyorum ,ailem biliyor ama apartmandan beni kimse gormuyor eve cikip kendimi temizleyip tekrar kimse gormeden apartmandakileri temizleyeme gidiyorum,


arifselim
Rüya sahibinin bir hata yapacağına ve bu hatasından bir an önce bu hatasından dönmek için gayret edeceğine işaret olarak yorumlanır. Eğer hatalarından dönerse büyük sorunlardan da kurtulacak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada baş parmak derilerinin soyulması

Kayıtsız Üye
rüyamda cezaevine gidiyorum orada tuvalete gidiyorum tuvaletin içinde toprak var insanlar oraya yapıp toprakla kapatıyorlarmış sonra çok katı kabız gibi yapıyorum fakat bir kısmı kalçama değiyor. tuvalet pis. Gardiyandan bir arkadaşım ile aynı koğuşa konulmayı istiyorum oda kabul ediyor aynı yere konuluyoruz buna çok seviniyorum.Daha önce cezaevine girip çıktım rüyamda gördüğüm arkadaşımla aynı koğuştaydık acaba onun da etkisi olabilir mi bu rüya.


arifselim
Evet, bu rüya yaşadıklarının bir etkisinden dolayı görülebilir. Ancak hayırlı ve anlamlıdır. Sıkıntılardan kurtulmaya, özgürlüğe kavuşmaya ve maddi manevi rahatlamaya işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Kendi evimin tuvaletinden başka ve kendi tuvaletimden büyük bir tuvalette büyük abdestimi yaparken karım ve 5 yaşındaki oğlum kapıyı açıyor. Ben elimle işaret ederek gidin diyorum ama onlar bana bir şeyler söylemeye çalışıyorlar gitmedikleri için büyük abdestimi yapıyor iken onlara doğru yönelip dışarı çıkartıyor ve geri geliyorum. Büyük abdestimden bana rahatsızlık vermeyecek şekilde bir miktar çıktığını ve makatımda olduğunu farkediyorum ve sol elimle tamamını alıp onu görerek temizliğimi yapıyorum. Yorumlarsanız sevinirim…Saygılar…

Okudunuz mu?  Rüyada babanın ölmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Şans ve kısmetinin artması ile birlikte hem insanların gözündeki değerin, saygınlığın ve sevgin artacak hem de işlerinde ve aile hayatında daha iyi ilişkiler kuracak, ticari hayatında canlılık olacak ve maddi anlamda daha iyi bir seviyeye gelebilecek bir döneme gireceğini göstermektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam hayırdır inşaAllah rüyamda üst katta merdivenden aşağıya boşluğa büyük abdedtimi yapıyordum yere düşen tuvalete de bakıyorum. kimsede yoktu ve daha sonra bitirince merdivenin diğer tarafından dikkatlice geçmeye çalışıyorum düşmeden ve geçiyorum daha sonra 20 yaşlarında gorimcemin kocasının akrabası yakını ölmüş ki o kişiyi de tanımıyorum yani tanımadığım kişi ölmüş dışarıya çıkıyorum biraz kalabalık var ve ben gorimcemin eşine tencere içinde su uzatıyorum galiba suda sıcaktı. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Bıçak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. kimsenin hoşnut olmadığı davranışlar sergilediğine, sosyal çevrende iş yerinde veya aile içinde tasvip edilmeyen uygunsuz ve günah olacak davranışlarda bulunduğuna buna bağlı olarak tepki çekme ihtimaline, bu açıdan zor günler geçirebileceğine bunun yanı sıra alacağın bir haberler neşeni geri kazanacağına ve olanları unutarak ders çıkartacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Hocam ben bı bayanım.. rüyamda tuvaletteyim kapısı açık aniden otryrm tuvalete ama üstüme küçük abdestimi kaçırıyorum bunu kaynanam görüyor ama hiç bir şey demiyo sonra tuvalete yengemlerde geliyor ben büyük abdestimi yapıyorm eşim tam karsimda öylece bana bakiyo ben temizligmi yaparken tepkisiz bana bakıyor ve içimden diyorum ki kimse rahatsız olmadı bu olaydan öylece şaşırıyorum.. tabir ederseniz sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Geçmişe dayalı olarak her türlü kuruntu, şüphe, hata, kırgınlık gibi durumların gün yüzüne çıkarak bunların telafi edilmesi manasında olduğu gibi büyük bir ferahlığın kapısının açılması olarak da tabi edilmektedir. İşte, sağlıkta, ailede, rahatlık ve ferahlığa işaret etmektedir. Geçmişteki durumlardan omuzların hafifletecek geleceğe yönelik ise umut ışığı doğacak anlamı taşımaktadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


RabbimAllah
Hocam ben rüyamda kakadan yapılmış insan şekilleri gördüm berbat kokuyorlardı 3-4 taneydi.Oradan çıkıp annemle belediye otobüsüne bindik çok kalabalık değildi oturacak yer bulduk kendimize rüyanın devamında da Hindistan’da çok ünlü bir erkek sanatçıyı gördüm çok mutlu oldum.Tabirlerde bulamadım yorumu hocam yorumlarsanız çok sevinirim. Rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Çevrende anlaşmadığın ya da bazı konularda uyuşmadığın kişilerin olabilceğine öte yandan sevincin katlanacağına, şans ve kısmetinin açılacağına, küslük varsa barışmaya, birlikteliklerin olmasına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kaka yapmak imam nablusi, rüyada kaka yapmak ihya, rüyada büyük abdest yapmak ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada, Eski Ve Yeni Arkadaşlar Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.