Anasayfa
30 Kasım 2023, 3:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Bal tabiri
Rüyada bal görmek, helal bir mirastan veya ganimetten ya da ortaklıktan dolayı bir maldır. Bal, mütedeyyin kimseler için, dinin tadmı almak Kur”an okumak ve güzel ameldir. Dünya ehli için külfetsiz bir ganimet elde etmektir. Bal zahmetsiz olarak elde edilen az bir rızka da delalet eder.Bir kimse gökten bal yağdığını görse, dine olan bağlılığa Ve umumi bir berekete delalet eder. Bir hadisi şerifte «— Sanırım ki, sen tekrar eski kocan Rifaa”ya varmak istiyorsun. Fakat (ikinci kocan) Ab-durrahman senin balçağınızdan, sen de onun balçağınızdan tatmadık-ça bu olamaz, (ona varmazsın)» buyurulmuştur.Bazen de üzüntü, keder, sıkıntı, çekememezlik ve hased eden kimselerin hilelerinden kaçınmaya delalet eder. Çünkü bal, kara sinek, an ve karınca gibi şeyleri toplar.Ateşte eritilmiş bal, şiddetten sonra ferahlığa, ayları tamamlandıktan sonra doğacak çocuğa, iddeti bittikten sonra alınacak zevceye, zekatı verilmek suretiyle temizlenmiş mala, şüpheden ari bir ilme ve kendisinden sonra asla dalalet bulunmayan bir hidayete delalet eder.Eritilmiş bal, maldır. Bazı tabirciler de bala ateş dokunduğundan zorlukla edilen maldır, dediler.Bal hastalığa şifadır. Bazı tabirciler bal yemek, sevdiği bir kimsenin boynuna sarılmaya ve onu öpmeye delalet eder.Rüyada bal yaladığını gören kimse, evlenir.

Okudunuz mu?  Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

Rüyada bal görmek nedir

Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda, ustum basım kıyafetım heryere bal suruluyordu..kaydıraktan kayıyordum.kaydıragın her tarafı baldı.merak ettım.yorumlayabılırmısınız


Cevap: rüyada bal görmek nedir

Desert Rose
Bal tabiri
Rüyada bal görmek, helal bir mirastan veya ganimetten ya da ortaklıktan dolayı bir maldır Bal, mütedeyyin kimseler için, dinin tadmı almak Kur”an okumak ve güzel ameldir Dünya ehli için külfetsiz bir ganimet elde etmektir Bal zahmetsiz olarak elde edilen az bir rızka da delalet ederBir kimse gökten bal yağdığını görse, dine olan bağlılığa Ve umumi bir berekete delalet eder Bir hadisi şerifte «— Sanırım ki, sen tekrar eski kocan Rifaa”ya varmak istiyorsun Fakat (ikinci kocan) Ab-durrahman senin balçağınızdan, sen de onun balçağınızdan tatmadık-ça bu olamaz, (ona varmazsın)» buyurulmuşturBazen de üzüntü, keder, sıkıntı, çekememezlik ve hased eden kimselerin hilelerinden kaçınmaya delalet eder Çünkü bal, kara sinek, an ve karınca gibi şeyleri toplarAteşte eritilmiş bal, şiddetten sonra ferahlığa, ayları tamamlandıktan sonra doğacak çocuğa, iddeti bittikten sonra alınacak zevceye, zekatı verilmek suretiyle temizlenmiş mala, şüpheden ari bir ilme ve kendisinden sonra asla dalalet bulunmayan bir hidayete delalet ederEritilmiş bal, maldır Bazı tabirciler de bala ateş dokunduğundan zorlukla edilen maldır, dedilerBal hastalığa şifadır Bazı tabirciler bal yemek, sevdiği bir kimsenin boynuna sarılmaya ve onu öpmeye delalet ederRüyada bal yaladığını gören kimse, evlenir
İmam NABLUSİ


Cevap: Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada bal görmek hakketmiş olduğunuz ve helal olan yüklü bir miktar paraya konacağınıza ve bu para sayesinde ailenizin hayatını kurtarıp rahat huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağınıza ve etrafınızda yardıma ihtiyacı olan kişiler bile yardımda bulunacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin suda boğulması

Kayıtsız Üye
Rüyamda havadan küçük balonlarin içinde karınca ve arı surusu vardı yer yüzüne yağıyordu yaklaşırken balonlar patlıyor içinden arı ve karınca surusu insanları ısırıyor herkes kaçıyordu

Rüyamda ceviz alıyorum kirdigimda ici kurt dolu cikiyor


arifselim
Hem karınca hemde arı yağması çok hayırlıdır. Gören kişi için ilk olarak soyunun devamına yorumlanır. Ayrıca bir başka yorumda ise sırların ortaya çıkması anlamındadır. Cevizin içinde kurt çıkması ise kişinin huzurunu bozmaya çalışan kimsenin varlığı manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bebek görmek

Kayıtsız Üye
hayırlı sabahlar hocam

rüyamda bala ekmek batırıp yiyordum. kardeşim ile ilgili bir hayırlı haber bekliyoruz. onun için dua edip Allahım olacaksa bana hayırlı bir rüya göster diyerek uyumuştum sabah namazından sonra. acaba bu rüya ona işaret olabilirmi inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya çok hayırlı bereket ve mutluluğa alamet eder. Bu rüyanı Allah dileğini göstermek için mi göstermiştir bunu bilemeyiz. Allah’tan hayırlısını dile çünkü bu sonuçta sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


24mart
Rüyamda beni isteyen kişiyi gördüm olur olmaz diyorum telefonla konusuoruz sonra ablasını diyor ki o bala biraz şeker kat bir de o beş kiloluk bidona sığmaz acaba ona tamam mi demem gerekiyor yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüya hayırlıdır ve isteme dönemlerinde olan bir kız hemen hemen gerçeği gibi yorumlanır. Bazende bu tür rüyalar bu zamanlarda bilinçaltı olduğu söylenir ve özel bir şekilde yorumu olmaz. Bu rüyan ona tamam demen gerekir anlamında değildir. Bu ayrı bir konudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Sefo_SYN
Rüyamda yol kenarında bir amca bal satıyordu. Tezgahındaki bal 5 tepsiye ayrı ayrı pay edilmişti. Amcaya 10 dakika sonra geliceğimi söyledim fakat amca bana tepsilerden ayrı bir parça bal verdi eve götürüp annemle birlikte yedik. taabiri nedir acaba?

Rüyamda eve giderken yol kenarında bal satan birisini gördüm. Bal alıcaktım fiyatını sordum fakat param yoktu. Adama 10 dakika sonra gelicem dedim ve adam bana 1 parça bal ikram etti. Eve getirdim ve annemle birlikte yedik. fakat tezgahtaki ballar 6 ayrı tepsiye pay edilmişti. tabiri nedir ?


arifselim
Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibini çalışmalarının karşılığını göreceğine, sabrının boşa çıkmayacağına ve Allah’ın izniyle sonunda hedeflerine ulaşacağına tabir edilir. Ayrıca evliler sevgi ve saygıya ve aile içinde de mutluluğa yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimin ailesi ile yürüyorduk ve gökten bal yağıyordu. Bir tek ben bir kaşık la bal toplamaya çalışıyordum diyerleri umursamiyordu. En son tam başka bir sokağa girecez kaynım bana birazda bana ver senin kaşık taşıyor dedi ve bende balı avucuna döktüm.


arifselim
Bu rüya küçük ve kolay bir atılımla elde edilecek olan çok büyük kar ve kazanç manasındadır. Bolluk, bereket ve huzurun elde edilmesine işaret olarak tabir edilir. Sende hayır ve iyilik dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar.RUyamda petek bal yiyiyordum petek elimdeydi.okadar lezzetliydiki sonra peteğin içinde küçük bir arı çıkıp yüzük parmağıma geliyordu soktu ama çok az acıdı.bu arada hamileyim şimdiden teşekkürler


Tohat
Merhabalar. Hayatınızda bir konuda emek vereceksiniz ve verdiğiniz bu çabanın karşılığını hoşnut olacağınız meyveler ile ile size geri dönecektir. yine de Allah herkesten daha iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir bakkalın içinde kalabalık insanlar var akrabalarımda var bişeyler alıyorlar o sırada iki kız diyoki peygamber efendimiz alışveriş sırasında bal yersek sevap demiştir diyor yemeye gidiyolar poşetin içinde bal var yerde kaşıkla yemeye baslıyolar bende gidiyorum bir iki kaşık yiyorum ve kızlarada yediriyorum öyle gördüm ne anlama geliyor acaba


arifselim
Çok hayırlı rüyalardan kabul edilir. Daha çok kişinin durumuna göre yorumlanması uygun olur. Evliler için eşler arasındaki muhabbetin artmasına, bekarlar için hayırlı bir evlilik yapılmasına ve çok sevineceği hayırlı gelişmelerin olacağına tabir edilir. Ayrıca kar etmeye ve işlerinden kazançlı çıkmaya da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının evinde ağaç görmek

Kayıtsız Üye
Selamlar hocam. Rüyamda bir erkek arkadaşla ve abimle bal topluyoruz o sıra yan tarafta bulunan bir evin çatısında kiremitlerin içinde sıra sıra petek balları görüyorum. Arkadaşım o sıra yanımdan ayrılıyor. Bende balları almak için elimi yüzümü kapatıyorum çünkü balın üstü arı dolu. Arılarla mucadele ederek balları alıp bir keseye koyuyorum 15 kiloya yakın bal var. Balları aldıktan sonra bir yere geçiyorum diğer arkadaşın gelmesini bekliyorum. beklerken düşünüyorum acaba baldan arkadaşa versem mi vermesemmi diye . Yanımdada abim var oda diyor ver vermezsen ayıp olur diyor . Rüyam böyleydi hocam saygı ve sevgilerle.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz güvercin yakalamak

Tohat
Ve aleyküm selam. Çalışma hayatına ve sermayeye, ele geçecek paraya, iş konusundaki atılımlara, maddi anlamda birilerine destek olmak, yardımlaşmak, işleri büyütmek, iş için yatırım yapmak gibi genelde ticari konulara işaret olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah’tır.


rüyada bal görmek, rüyada bal yemek imam nablusi, Ruyada bal gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.