Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski arkadaşını görmek

Rüyada eski arkadaşını görmek

kerze
Anlamı açıklaması

Rüyada arkadaş görmek iyiliğe işarettir. Ticarette şans ve başarıya yorumlanır. İyi arkadaş uzun ömre, kötü arkadaş ise kavga ve münakaşadan uzak durulması gerektiğine işarettir. Rüyada arkadaşla kavga etmek: Yapılan gizli bir işten dolayı pişmanlık duymaya işarettir. Hasta arkadaş görmek: Sıkıntıdan kurtulmaya, arkadaş düğününde bulunmak: Aşkta başarıya, Arkadaş cenazesinde bulunmak: Her an bir tatsızlığın çıkmaması için çok ihtiyatlı davranmanız gerektiğine işarettir.


Cevap: Rüyada Eski Arkadaşı Görmenin tabiri nedir?

EFRUMİE
Rüyada arkadaşını görmek şu sıralar şansınızın açık olduğuna ve tüm iyiliklerin sizin yanınızda olacağına elinize geçecek olan fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğinize ve bu fırsatlar sizin yolunuzun açık olacağına işaret eder.


Rüyada eski arkadaşını görmek

Nb01
Hocam rüyamda liseden eski yakın erkek arkadaşımı gördüm düğündelermiş bende orda oluyorum kendisi takım elbise içinde cüzdanı elimde oluyor arkadaşımın bir bakıyorum ki benim küçüklüğüme kadar bir sürü fotoğrafım var elinde ama sadece ben varım yani büyük bir fotoğraf karesinden beni yırtmış sadece sonra ben seviniyorum beni unutmamış diye sonra tekrar yanına gidiyorum beni görmüyor sırtı bana dönük oturuyor yanında kız kuzenleri var pasta kesiyor kuzenleri benim adımı söyleyerek ona da pasta ver diyorlar o da benden için o gelmez ki diyor ben bunu demesi üzerine uzanıp yanağından öpüyorum arkadaşımı sonra da eski evimizde buluyorum kendimi balkonda çamaşır silkeleyip katlıyorım anlamı nedir hocam rüyamın teşekkürler şimdiden


Yorum: Rüyada eski arkadaşını görmek

arifselim
Bu rüya uzun sürecek olan dostluk ve arkadaşlıklar anlamındadır. Ayrıca yaşanan bazı maddi sıkıntılarına bir çözüm bulunacağına ve Allah’ın izniyle ferahlığa kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak

Ebru_35
Allah’a kiminle evleneceğimi, benim için hayırlı olanı göstermesi için dua etmiştim. Bugün rüyamda 3 yıl önce ayrıldığım eski erkek arkadaşımı gördüm ve bu kişiden gerçektede ara sıra haberler alıyorum, sevgili değilim ama iletişimimiz arada devam ediyor.Uzak şehirlerdeyiz. Rüyamda her yerde bembeyaz kar var, karlarla oynuyordum, başka bir iş yerinden erkek arkadaşım vardı onunla kar oynuyorduk.Sonra ben üşüdüm ve ısınmak için eve geldim.Eski erkek arkadaşım Mehmet evime girdi, üzerinde yeşil ceketi vardı, altında siyah eşofman altı vardı, spor kıyafetleri vardı üzerinde.Gerçekte polis, resmi kıyafetli görmedim onu.Benim yanıma geldi rüyamda yüzü asıktı, mutsuz gibiydi, beni çok özlediğini söyledi ve kulağıma doğru eğilip yazın seni babandan istemek için geleceğim, babanla konuşacağım dedi, sonra sarıldı.Ben de ciddi misin dedim o da babamın yanına gitti tanışmak için, beraber kahve içmeye gittik.Bütün bunlar ne anlama geliyor?Mehmet benim için hayırlı mı?


arifselim
Öncelikle kendisi hakkında istihare edilecek kişi belli olamalıdır. Daha sonra o kimse hakkında kararsız kalınmış olmalıdır. İşte ancak tam öyle bir zamanda istihare yapılabilir. Yoksa benim için kim hayırlıdır diye bir niyetle istihare olmaz. Rüyan güzel bir rüyadır ama yinede bu o kimse ile ilgilidir diyemeyiz.


Kayıtsız Üye
İyi günler hocam rüyamda kardeşimi okuldan aldım eve gelirken üzerindeki kıyafetlerin kirli olduğunu gördüm sana Yen’i kıyafet alalım dedim bir dükkana girdik alt üst pijama takımı gibi bişeyler aldım mavi beyaz giyindi cıktık babaannem ve dedemle buluştuk onlar arabasıyla bizi aldılar cocuk parkına gittik benim eskiden görüştüğüm çocukta oradaymış bana dua etti tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama Allah herşeyi senin istediğine göre şekillendirsin sana istediğin en güzel seyleri nasip etsin dedi bu dua beni rüyamda mutlu etmişti uyandığımda o kadar mutlu olmadığımı farkettim cocuğun böyle dua etmesini hiç beklemiyordum arabamızın camında da pembe büyük bir havlu asılıydı hocam bu rüyamın anlamı nedir çok merak ediyorum. Bahsettiğim kişiyle yaklaşık 2-3 hafta önce iletişimimi onun davranışları yuzunden kesmiştim gece internetten dua araştırırken uyuyakalmışım o kişi benim için hayırlı mı değil mi diye istihare namazı yapacaktım bunu düşünürken uyumuşum sonra böyle seyler gördüm cevaplarsanız çok sevinirim Allah razı olsun hocam

Okudunuz mu?  Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle rüyayı gören kimse için güzel ahlaki özellikleri olması anlamında yorulur. Diğer ayrıntılar ise istihare ile ilgili yorumlanmaz. En uygun görüşe göre senin bilinçaltı düşüncelerinin bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler.
Bugün rüyamda 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşımı tamamen çıplak bir şekilde benim evimde çok rahat bir şekilde otururken gördüm. Annem ve arkadaşım evde olmasına rağmen çok rahattı ve arkadaşımla konuşuyordu. Biz hiç konuşmuyorduk hala ayrıydık yanlarında oturuyordum sadece ..


arifselim
Hayırlı günler. Sana mutsuzluk ve huzursuzluk veren şeylerden kurtulacağına, sıkıntılı dönemi geride bırakacağına ve hayırlı başlangıçlar yapacağına alamet eder. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sultan_147
Selam olsun. Ben iki üç gün önce şimdi aramızın bozuk olduğu öğretmenimi eski bir arkadaşımla beraber bir deniz kıyısında gördüm ve onlara ulaşmak istedim izin vermediler. Bu rüyanın yorumu nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü okuduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın çok özel bir anlamı yoktur. Ancak yaşadığın şeylerin herhangi bir şekilde rüyana yansımasıdır denilebilir. İnsanların gördüğü rüyaların çoğunluğu hayatta yaşadıklarından etkilenerek görürler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben bayanım nisanliyim eskiden kardeş gibi dost olduğum şimdi görüşmediğim kız arkadaşımı rüyamda gördüm evlenecekti bekliyordum onu birkaç kız daha vardı oturuyorlardı onlara gıcık kaptim ama biri hariç eski dostum çok güzel yavruağzı mini bir elbise giymişti evlenecekti sarıldım ona bana doğru geldiğinde sana kırgın değilim dedim huzunlendim siyah bir böcek gördüm sonra o böcek kimin ağzına kaçarsa sanki cin girecek gibiydi bana geldi ağzıma girmesini engelledim uzun kuyruklu siyah bir bocekti sonra nisanlimla motorsiklete bindik bizim mahallede bir kız arkadaşım eski erkek arkadaşımla evleneceklerdi motorla önünden geçtik apartmanın önünde hazırlık yapiliyordu sonra nisanlimla evine gittik odadaydik bana ben bı esyami nereye koydum diye bakinirken ben çıktım odadan bir baktım ablam gelmiş kaynanamda orda sonra nisanlimin odasına girdi bende ablamla odanın önünde biseyler konuşuyorum yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüyayı tabir edemeyiz. Çünkü çok karmaşık ve bir çok şeyin görüldüğü şeyler içeren bir rüyadır. Bazen insanı çok etkileyebilir ama her rüya illa tabir edilmesi gerekmez. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Trabzolu61
Selamun aleykum kiz arkadaşimla gorusmeyi keseli 3bucuk ay oldu asagi yukari fakat bu surecte 6 kez ayni ruyalari gördüm ve hepsinde de kendisi gelip barismak istedigini soyluyordu bu isin hayirlimi sermi oldugunu biraz daha anlamak için istiharede yaptim 3 gece 3.gecede yine arkadaşimi gördüm bu ruyalarin bir tabiri varmidir teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Fal görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bir şeyin olup olmayacağı için istihare yapılmaz. Evlilik için olursa ancak istihare yapabilirsin. Ama bunun içinde karşılıklı adım atılmalı, o kişi araştırılmalı ve hayırlı olup olmadığı hakkında soruşturulmalıdır. Buna rağmen karar veremeyen kişi o zaman istiharede yapabilir.


Trabzolu61
selamun aleykum hocam ozmandan bu zamana aynı ruyalarımın sayısı çok fazlalaştı acaba psikolojikmidir ve sureklı Allah’a dua ediyorum gerçekten gün içinde belki 20 30 kez Allahım bu konuda hayırlısını ver diye napmalıyım başka gerçekten bunaldım bu rüyalardan akıl sır erdiremedim cevaplarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bir insanın zihnini aşırı bir şekilde meşgul eden şeylerin rüyasına girmesi normaldir. Bundan dolayı senin bu gördüklerin bilinçaltıdır ve tabirleri yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben bayanim eskiden kardeş gibi yakın olduğum kız arkadaşım vardı yaklaşık 4 senedir aramız soğuk bazı sebeplerden sadece selam sabah boyutunda rüyamda iki gecedir onu görüyorum bana uzaktan özlem dolu bakıyor sanki beni çok ozlemis gibi dün gecede telefonla onla konuşuyorum


arifselim
Aleykum selam. O kişiden sevineceğin bir haber almak olarak yorumlanır. Ayrıca bilinçaltı düşüncelerden dolayıda görülmesi mümkündür. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Zorunluyolcu
Arkadaşlar öncelikle hepimizin rüyaları hayra vesile olsun.

Benim çocukluk arkadaşlarımla aram kötü bitti iftira gıybet olarak bitti çok büyük sorunlar yaşadım hala yaşıyorum, ara ara dua ediyorum Allahım hakkımda hayırlısıysa barışmak arkadaşlarımla barışmamı nasip eyle diye.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

Geçen gün rüya gördüm rüyamda eski oturduğum yerde iki arkadaşımı gördüm ve arkadaşlarımın birinde 20 den fazla güvercin vardı beyaz güvercin gri lekeleri vardı acaba ne anlama geliyor, yorumlayacak biri var’mı aramızda?


arifselim
Bu rüyan hayırlı ve sevineceğin haberler alacağın anlamındadır. Elbette bu o kişilerle ilgilidir diyemeyiz ama kişinin beklediği ve ümit ettiği bir haberi almasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb
Ruyamda sadece mrb laştığım bir arkadaşım (kız) saçlarımla oynarken keşke evet desen iyi olacak diyor..ben bişey diyemiyorum..sonrasında sağ tarafımda dağ üzerinde iki sıra yaklasık 10 15 tane ev görüyorum ama o dağ üzerindeki evler benim göz hızamın altında kalıyor
Cevaplarsanız sevinirim..

Kararsız kaldıgım bir durum varmış gibi yaklasıyor bana o anlamda evet desen iyi olur diye sesleniyor..


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin bir konuyu sona erdirmek üzere olduğu anlamında kabul edilir. Elbette bunu yorumlayabilmek için yüz yüze dinlenmesi ve açıklanması gerekir. Bundan fazla maalesef tabir yapamayız. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Busraa
Annem rüyasında benim ayrıldığım erkek arkadaşımı ve annesini görmüş.Erkek arkadaşımın boyu normalde uzundu.Annem rüyasında onu boyu çok kısalmış cüce olmuş ve kafası çok büyük şekilde ve üzerinde siyah kıyafetli(aynı şekilde annesinide boyu kısalmış,kafası büyük şekilde)görmüş.Bize gelmişler ve beni sornuşlar Büşra nerede diye.Annemde diğer odada demiş.Rüyamın tabirini sizden rica edeceğim.Rüya tabirlerine ne kadar baktıysam da hep farklı şeyler yazıyor.Yorumlamanızı rica ediyorum.


Tohat
Rüyayı gören kişinin atacağı hayırlı adımlarla alakalı bir durumdur. Rüya sahibinin bazı hayaller taşıdığı ve bunları gerçekleştirmeye çalışacağına, çoğunlukla gelir elde etmek ile ilgili olan planlarını hayata geçirmesine işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek

İsimsiz85
Selamün Aleyküm arkadaşlarım. Bir hafta kadar önce rüyamda büyükçe bir salondaydım ve eski erkek arkadaşım da bu salonda bir kürsüde konuşma yapıyordu. En önde oturuyordum salon doluydu ancak insanları, yüzlerini vs görmedim rüyamda sadece dolu bir salon vardı. Birden bir kadın şöyle dedi "evet her şey tamam şimdi sıra son büyümüz nefes büyüsünde" ben de bağırıyorum "hayır büyü yok. Hayır büyü yok" ve bu şekilde uyandım ona büyü yapılmasını istemeyerek. Birkaç gün önce de tesadüfen öğrendim ki eski erkek arkadaşım tıpkı onu gördüğüm o salonda evlenmiş. O salonu daha önce gerçekte hiç görmemiştim. Rüyamdaki salonun tıpatıp aynısıydı oturma düzenine kadar. Hatta davetlilerin önde oturanların çoğu da kadındı. Tek fark benim rüyamda gördüğüm sandalyeler siyah nikahtakiler beyazdı. Rüyamı yorumlayabilirseniz mutlu olurum zira beni çok etkiledi.

Selamün Aleyküm arkadaşlarım.

Siteye yeni üye oldum sürçi lisan edersem affola. Bundan bir hafta kadar önce rüyamda büyük bir salonda en önde oturuyordum salon kalabalık ama oturanların yüzünü görmedim. Eski erkek arkadaşım bir kürsüde konuşma yaparken şöyle bir ses duydum "evet tüm her şey tamamlandı şimdi de son büyümüzde sıra. Nefes büyüsü" bunu söyleyen bir kadındı ama yüzünü görmedim ve panikle atlayıp "büyü yok hayır büyü yapmak yok" dedim. Akabinde uykumdan uyandım. Birkaç gün önce eski erkek arkadaşımın o gördüğüm salonda evlendi. Salonu gerçek hayatta daha önce hiç görmemiştim. Kürsü yerine bir masa duruyordu ve davetlilerin oturuşundan tutun da salonun düzenine dek her şey aynıydı. Sadece benim rüyamda gördüğüm sandalyeler siyah onların evlendiği salondakilerse beyazdı. Nikahlarında da en önde çoğunlukla kadınlar oturmaktaydı. Bu rüyamın anlamı nedir çok merak ettim açıkçası beni çok etkiledi. Rüya yorumu bilenlerden ricamdır. Çok sevinirim yorumunu alabilirsem çünkü hiç bir yerde bulamadım.

Okudunuz mu?  Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

Selamün Aleyküm hocalarım,

Dün gece saçımı atkuyruğu yapmışım, üstümde ceket , elimde evrak çantası tarzı bir çantayla bir salonun kapısını açıyorum sinema salonu gibi bir yer ekran ve sahne var ama koltukların hepsi boş ve ışıklar da yarı açık. En önde birkaç adam oturuyor bakıyorum tanımıyorum hiçbirini son anda en sonda oturan adama gözüm kayıyor üstünde mont tarzı bir şey ve başında bere gibi bir şey var elleri cebindeydi sanırım o benim eskiden görüştüğüm aramızda duygusal bir durum olan biriydi beni görünce şaşırıp ben gidene kadar ardımdan uzun uzun baktı. Yanlış salona geldim diye kapıyı kapatıp çıktım. Kendisi devlet görevlisi ve rüyamda benim de devletle ilgili bir işim vardı diye hatırlıyorum ama çok emin olamadım. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyalar iki kısma ayrılır. Şer’i ve hayırlı rüyalar olmak üzere. Bu rüyanız hayırlı olup Allah’tan olan yani gerçekleşme olasılığı söz konusu olabilen bir rüyadır. Evliliğe işaret eden bir rüya olup arkadaşınızın evleneceğine işaret etmektedir. Gerçekte görmediğiniz ve rüyanızda gördüğünüz durumun size gösterilmiş olmasıdır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf paylaşmak

İsimsiz85
Selamün aleyküm hocalarım,

Dün gece rüyamda uzun zamandır haber almadığım 2 arkadaşımı ve bir de zaman zaman görüştüğüm bir kız arkadaşımı gördüm.

Kız arkadaşım gerçek hayatta bekar ancak rüyamda hamile olduğunu gördüm fakat bebek nikahlı olduğu birinden değildi. Rüyanın en başında 2 katlı büyük bir evi vardı daha sonra bebek haberiyle birlikte sefil bir hale geldiğini gördüm. Daha sonra eskiden görüştüğüm bir arkadaşımı gördüm. Kendisi şu an evli. Bir kadınla öpüşürken çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmış ama kendisinin Instagram’ı yok devlette de üst düzey görevli. Böyle bir poz paylaşacak biri değil o sebeple şaşırıp" ya nasıl böyle bir poz paylaştı? Yanındaki eşi mi?" Diye bakıyorum ancak paparazziler tarafından çekilmiş gibi çok uzak bir pozdu o yüzden kadını pek seçemediğim için eşi olduğunu düşündüm öptüğü kadının ve yakın bir arkadaşıma fotoğrafı attım ikimiz de çok şaşırıyoruz bu paylaşımına… Son olarak da yine artık görüşmediğim birisini gördüm, kendisi önemli bir havayolu şirketinde pilot, iş değiştirmiş ancak çok alakasız bir yerde çalıştığını öğreniyorum, makam olarak kendi makamıyla kıyaslanınca çok çok düşük bir mevki olduğu için yine şaşırıyorum "herkesin hayatı nasıl mahvolmuş neler oluyor" böyle diye geçiriyorum içimden… Böyle 3 kez şaşırdığım bir rüya idi hocam 🙂

Aklıma sık gelen insanlar olmadığı için açıkçası çok merak ettim birden üçünü birarada aynı rüyada görünce. Yorumlarsanız çok mutlu olurum. Hepinizden Allah razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı alışkanlıkların göstergesidir. Kararsız olma nedeniyle duruma zamanında ve çözüm üretememekten dolayı oluşan aksiliklere, İşlerine sarılmak yerine aksatmak veya rahatlık içinde yapmak manasında olup bu alışkanlıkların düzeltilmesi ile daha iyi bir yaşantı ve fırsatların karşına çıkması muhtemel olabileceğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Fistan görmek (İmam Nablusi)

Gülgül
Selamün aleyküm. Rüyamda üniversitede kantine inmek isterken yolda dayımın karısı yengemi gördüm. Sarıldık ama ağzı kokuyordu ve bir geri çekildim. Sonra beraber yürümeye başladık. Liseden arkadaşlarım benimle aynı okuldaymış ve kantinde buluşacakmışız. Bir tanesiyle telefonda konuştuk bende tamam geliyorum şimdi dedim. Kantine girdik. Onların içinden en yakın olduğum arkadaşımla yemek alırken en ucuz şey çorbaymış ve o önden gidip aldı. bende almak istedim ama çorba olmasına rağmen ısrarla bana satmadılar. Bende sandviç hamburger tarzı şeylerden alacaktım. Sonra bir baktım market gibi bir yerdeyim raflar arasında dolaşmaya başladım. Bir yere geldiğimde üzerime bir ağırlık çöktü. Sırt çantam ağırlaştı ve zorla yürümeye başladım. Sonra eski ve pek sevilmeyen bir hocamı gördüm. Adamdan kaçmak istedim ama kaçamadım ve beni görünce üzerime atladı taciz etmek istedi bağırdım insanlar kaçtı ve biz biraz boğuşunca ben kaçmayı başardım. Sonra kendimi fotoğraf modelliği yaparken buldum. Doğal saçım siyahtır ama rüyamda çekilen fotoğrafta açık kahverengi idi. Sonra yanımdaki beraber fotoğraf çekildiğimiz 2. model kızla samimi arkadaş gibiydik. Hadi selfie çekelim dedik. Ve ben fotoğrafımızı çekerken saçlarımız açık sarıydı. Ama rüyamda kendimi gördüğüm halim gerçekteki halimden güzeldi. Sonrada kendi fotoğraflarımıza baktım bilgisayardan. Bu kadar. Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sonu ferahlık olacak hayırlı bir rüyadır. Yaşıyor olduğun veya yaşayacağın maddi zorlukların ardından seni bekleyen kolaylıklar, maddi rahatlığa işaret olan ve bu kolaylığı bir yakının tarafında sana verilecek olan destekle veya girişeceğiniz ortaklıkla parasal sıkıntılarından kurtularak varsa borçlarını ödeyecek omuzlarindaki yükü hafifleteceksin. Bunun yanı sıra sana sıkıntı veren bir kimseden uzaklaşmaya çalışabilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

İsimsiz85
Selamün Aleyküm Hocalarım,

Gece rüyamda şu an görüşmediğim bir arkadaşımı gördüm. Kendisi gerçek hayatta eşine sadık bir insan değildir. Rüyamda eşi olmayan birinden çocuğu olmuş ve bana bir çocuğu olduğunu söylüyordu. Gerçekte 13 yaşında bir kızı var ve bana rüyamda "ben söylersem kızım bunu asla kabul etmez. Ona bir kardeşi olduğunu senin gibi biri söylerse işim daha kolay olur. Lütfen söyler misin?" Diyordu ben de onu tersleyip "kendini böyle zor bir durumda bırakırken bana mı sordun? Yaptığın ayıp değil mi? " Diye kızıyordum. Kendisiyle 6 aydır hiçbir diyaloğumuz bulunmadığı için rüyayı çok garipsedim. Acaba bu rüyanın manası nedir hocam merak ettim. Yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Üzerinden aylar hatta yıllar geçse dahi yine de görüp bildiğimiz durumları rüyada görme olasılığınız vardır. Etkisinde kalıp görmüş olma ihtimalin vardır. Rüyanın manası yoktur. Dua ederek Allah’a tevekkül edebilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada eski arkadaş, Rüyada eski arkadaşını görmek, rüyada arkadaş

Bu kategoride yer alan Rüyada Evlendiğini Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski arkadaşını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.