Anasayfa
27 Aralık 2022, 19:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba.1 yıldır görüşmediğim kız arkadaşım ile ilgili kötü bir gelişme yaşadım.Yollarımızı tam anlamı ile ayırdık.Başka birinin olabileceğini söyledi.Bunun üzerine istihare namazı kılıp Allah’tan hayırlısını diledim.Bana bir yol bir iz göster rabbim dedim.

Sabaha karşı şöyle bir rüya gördüm;

3-4 yaşlarında beyaz tenli mavi gözlü bir kız çocuğu(kuzenimin kızı) şuan 6 yaşında ama rüyamda daha küçük

Üzerinde beyaz bir elbise var.Anneannemlerin evinde balkona çıkıyor.Beyaz fayanslı ve beyaz korkuluktu bir balkon.Küçük kıza balkona çıkmaması için uyarıda bulunuyoruz fakat dinlemiyor.Korkulukların arasından nasıl oluyorsa vücudunu geçiriyor (normalde sığmaması lazım) ve aşağı düşüyor.Biz öldüğünü düşünürken feryat figan aşağı iniyoruz.Kapalı Turkuaz renk bir tente varmış ve onun üzerine düşmüş.Ordanda asfalta.bakıyıruzki çocuğun burnu bile kanamamış.Alıyoruz ve tekrar eve çıkıyoruz.

Bu rüyayı Nasıl yorumlamalıyım?

İlginiz için teşekkürler


Cevap: Ryada balkondan aşağı düşen birini görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada balkondan düşen birisini görmenin tabiri, hayatınızda herkesi şaşırtacak şekilde değişimlerin olacağına yorumlanır. İstihare anlamında da olumsuz olarak tabir edilir. Ancak istihare için önemli olan rüya görmek değildir. Önemli olan sizin içinize gelen olumlu veya olumsuz olan istektir. Bu size bir işaret olur.


Rüyada balkondan birinin düştüğünü görmek

Kayıtsız Üye
İki gece üst üste rüyamda aynı rüyayı gördüm, rüyamda yüksek katlı bir apartmanın son katlarındaki balkonlardan birinden tanımadığım bir insanın aşağıya düştüğünü gördüm. Rüyayı ilk gördüğüm gece rüyada ben binanın dışındaydım aşağıda, düşen kişi 2-3 metre kadar öteme düştü. Rüyayı ikinci görüşümde ben de balkondayım ve tanımadığım kişi aşağıya düştü. Yorumu nedir sizce? Yardımcı olursanız sevinirim


Yorum: Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

arifselim
Başkasının balkondan düştüğünü görmek gören kimse için hayırlı olarak kabul edilir. Hayatında ufak ufak ama ciddi ve güzel değişimlerin olacağına tabir edilmiştir. Tekrar görülmesi ise o rüyanın daha çok sahih olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamdan çok etkilendim bilen birileri yorum yapabilir mi çok rica etsem bizim binamız yola bakıyor ve karşı binanın balkonu aliminyum korkuluklu cam bir balkonu var ve 3 kişi kim aşağıya atlar gibisinden şakalaşıyorlar 3 bayan birde yaşlı bir anneleri arkalarından bakıyor bende evimden izliyorum 3 ü de gülerek şakalaşırken bir bakıyorum ki aliminyum korkuluk kırılıyor ve aşağıya 2 si düşüyor 3 kişide ben yalnız bırakamam diyerek atlıyor ben dehşete kapılıp hemen eşimin yanıma gelmesini istiyorum korkarak ama aşağıda bir kalabalık yok ambulans gelip alıp gidiyor 2 si ölüyor ama 3 sü yaşıyor bende şakalaşıyorlardı öldüler diye korkudan napacağımı şaşırıp yüksek bir binaya geçmiş olsuna gidiyorum çok etkilendim biri bana yorum yapabilir mi

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe görmek

arifselim
Rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan ve çok kötü durumlar içerisinde bulunan kimselerin varlığına işaret eder. Balkondan düşen birilerini görmek bazen insanlarla arasına mesafe koyduğunun bir işareti olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba… Bu gece rüyamda salonunun balkonunda( her yaz yatak açar yatarız…)kızım oğlum yatmislar uykuya dalmış lar …evim 5.kat..birden ben balkona çıkınca kızım uyanıyor ve bana "gel anne sende aramıza yat sığariz" deyip iyice kenara ilişiyor bu arada korkuluk demirleri den iyice aşağıya sarkmış uykulu halde tam ben farkettim ki aşağı düştü 😫😱😭😩Allah’ım korkudan baktım arkasından öyle bir ses ćiktiki o sese uyandım uykum kaçtı sonra tekrar dua ettim yattım bu sefer çocuğum öldüğü için bebek yapmayı istiyorum değişik ruh halinde yım şu an Allah’ım korusun …yorumlaya bilir misiniz? Lütfen


arifselim
Merhaba. İnsanın hiç hoşuna gitmeyen bu tür rüyaların yorumu ise tamamen farklıdır. Hem balkondan düşen kızın için hemde diğer çocuğun için çok hayırlı anlamda kabul edilir. Onların iyi olmasına ve güven içinde olduklarına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben hamileyim ve bir de 4yasinda kiz cocugum var hamile kaldığımdan bu yana rüyamda kizimin balkondan veya yuksekten düştüğünü görüyorum ilk gördüğümde annemlerin balkonundan düşmüştü bir kere kayınpederimin balkonumdan düştüğünü gördüm.

Bugün ise kayinvalidemlerde kaldığımızı balkondan bakiyodum karşı komsular camasir telleriyle ugrasiyordu komsunun kizlarinin ustu biraz aciksacikti esimde o sırada telefonla konuşuyordu oda camdan bakti bunların hâli ne dedi guldu ve içeri girdi bakarken karşı komşunun kizinin balkondaki çamaşır ipinin üstüne çıktığını ve düştüğünü gördüm şoka girdim

ve kayinvalideme dedim kayinvalidemin ısrarla kahvaltiyi balkonda yapmak istediğini ve benim içerde yapalım dedigimi gördüm içeri girdigimde kizim kayinvalidemin yatağında yatiyodu kaynim o odadan bir kiz bebek çıkardı bende kızımı aldım yatağın üstü hep saç kiliydi biraz da bozuk para vardı ve çok daginikti sonrasında kızıma anlatmak için balkona çıkardım bak kizim karşı komşunun kızı balkondan düştü sakin sen balkona çıkma derken uyandım


arifselim
Aleykum selam. Allah bağışlasın. Özellikle anneler böyle rüyaları çok sık görürler. Bu çocuklarına olan düşkünlüğün ve düşüncelerin rüyaya bir yansımasından ibarettir. Bu rüyan kızın için onun güvende, selamette ve sağlıklı bir durumda olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda mahallede bir yaşlı teyze var beni de çok sever onun evi 1.nci kat ben evinin önünden geçerken balkondan aşağıya atlıyor ben öldü diye korkuyorum koşup bakıyorum yaşıyor ambülaı68ns çağırıyoruz hastaneye gidiyoruz ve bitiyor bu rüyamın yorumunu yaparmisiniz teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada bisküvi görmek

arifselim
Rüyada balkondan atlayan kişinin çevresinde bulunan tehlikeli ve zararlı kimselerin olduğu anlamındadır. Söz ve nasihat dinlemediği için zararlı işlere bulaşacağı manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Zöhre
Merhabalar kisa bir dönem evlilik yoluna gittigim adamla ayrildm ve rüyamda gördüm ki piskoloji çok kotu ben onlarin balkonun altindayim sesimi duysun diye disardaki cocuklara sesleniyorum oyle bir haldeki kalkamiyo ve sonra kalkti adimi sayikliyo kendi kendine bisyeler soyluyo balkonun mermere koydugu elinde yuzugumuz vardi ve benim parmagimda da vardi taktigimiz yuzuk aynisi gümüş sonra nasl oluyosa assagi düşüyor 2kattan ve kafasinin ustune ama muthis bir sesle yari baygin sekilde ismimi sayikliyo ben agloyorum basimi dizime koyuyorum ambulans cagrin diye feryat ediyodum bir damla kan bile yok tu…


arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibi için ve balkondan düşen kimse için hayatlarında meydana gelen veya gelecek olan çok büyük ve köklü bir değişikliğin işareti olarak açıklanır. Bazı yorumculara göre ise bu tamamen bilinçaltıdır ve tabiri yoktur demişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Dün sabaha karşî rüyamda ben kardeşim teyzem ve teyzemin iki yaşındaki kızı bizim evin balkonundaydık geceydi ve bizim ev 5.kat küçük kuzenim balkonun parmaklıklarına çıkıyor ben teyzemi defalarca uyarıyorum kıza dikkat et atîcak kendini diye ama teyzem umursamıyor sonra kız kendini balkondan aşağı atıyor ardından teyzem de kendini atıyor ben çok ağlıyorum içim yanıyor birilerini arayıp yardım istemek istiyorum ama olmuyor telefonum arama yapmıyor sonra teyzemin eşi onu hastaneye götürüyor.cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim.


arifselim
Hiç bir sebep yokken ve herşey yolunda iken bir anda hatalı işlere yeltenmeye, gerek maddi ve gerekse manevi açıdan kayıplar yaşamaya alamet olarak tabir edilir. Bazende çevresindekilerini şaşırtacak şeyler yapmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda ayrıldığım esimle balkonda otururyorken eşim birden kalkip balkon korkuluguna cikiyo elinde telefon bisey yapmak için ama o ara korkuluk agirligindan kopuyo ve asagi dusuyor ben telasla 112 yi aramaya calisiriyorum o ararda da onun yanina iniyorum dustugu yere gittigimde bakiyorumki dusen 6 yasindaki oglum ama yukardayken dusen esimdi ona eminim yardima gittigimde gördüğüm oglum ve diyoki" anne soz veriyorum bir daha senin dediginin disina cikmiycam senin dedigini yapamacam ne olur bana yardim et"yorumunuz için simdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Maalesef bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Pişmanlıklara, üzüntülere ve tedbir alınmadığı takdirde uzun süreler canını sıkacak bazı olayların içerisine gireceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının evinde ağaç görmek

Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda küçük bir kız gördüm rüyada taniyodum ama gerçek hayatta tanidiğim birine benzetmis olabilirim balkondan sarkiyodu benn düşmemesi için kolundan tutuyodum ama elimden kayip düşuyodu yanina gittiğimde burnu kaniyodu buğulu bir kirmiziydi başini oynatmasini engelleyip sabit tutup ambulansi ariyodum


arifselim
Merhaba. Bu senin için hayırlıdır. Rüya sahibinin hayatında küçük çaplı ama etkisi büyük olacak ve çevresindekileri şaşırtacak değişikliklere yapacağına yorumlanır. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yazlıktayım dolaptan kıyafet arıyorum giymek için ama yok bulamıyorum.başka dolaplara bakıyorum oğlum da odada benimle birlikte.anneme sesleniyorum kazakların nerede diye babamda o sırada duş alıyor benim elimde bir battaniye var balkona çıkıyorum arkadaşım gelmiş sesleniyor o sırada ölmüş olan kızım yaşı küçük balkondan düşüyor bende çığlık atarak oğluma sesleniyorum Aleyna balkondan düştü diye.kızım 17 yaşında vefat etti


arifselim
Allah rahmet eylesin ve sizlere sabırlar ihsan eylesin. Bu rüyan çektiğin üzüntülerin ve etkilenmelerinin bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir denilebilir. Sabırlı olun ve Allah’a tevekkül edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 18 ile 20 yaşlarında bir gencin evime girdiğini gördüm sattığım koltuklar vardı onların arkasına saklanmaya çalışıyordu sonra üzerine yürüdüm balkona çıktı atarım kendimi aşşağı dedi bende engel olmadım çokta umrumda bende öyle bir şey istiyorum dedim kendisini attı sizce bunun anlamı ne???


Tohat
Rüyalar bize önceden düşünüp ona göre hareket etmemizi sağlar. Gerçekleşebildiği gibi gerçekleşmemesi de mümkündür. Gördüğünüz rüyaya bir hata yapacağınız ardından ders alıp yolunuza bu şekilde devam edeceğiniz anlamı taşımaktadır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda yağmurlu kapkaranlık bir günde kardeşim ve ben dedemi balkondan aşağı atıyorduk. Sonrasında herkese kendisinin sarkarken düştüğünü söyledik polisi aradı ailem biz anlaşılacak diye çok korkmuştuk ve uyandım. Çok gerçekçiydi,rüya olduğunu anlayınca nasıl rahatladım anlatamam. Rüyam ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba. En isabetli yorum sizin durumu bilerek yapılabilir. Yoksa yapacağımız yorum çok yüzeysel ve genel olabilir. Birinden rahatsız olmaya ve gerçekte de ondan kurtulmak istemeye işaret olarak yorumlanabilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar kolay gelsin, dün gece sabaha karşı rüyamda, ben yatağımda yatıyorum, karşımdaki pencere perdesi açık, evimiz 10. Kat. 17 yaşında kızım balkonun dışında olan( aslında yok ) perde kurdelesini ben alırım deyip bir anda balkonun dışına atlıyor ve tek koluyla balkona tutunuyor, ben şok içinde kıpırdayamıyorum sadece kendi kendime düşecek düşecek deyip durdum ama düşmedi korkuyla uyandım, ne anlama gelir ? Saygıyla kolaylık diliyorum, ALLAH a emanet🙏🏻

Okudunuz mu?  Rüyada baraj görmek neye işarettir

Tohat
Merhabalar. Güzelliklerin meydana geleceğini müjdeler. İşte veya sağlık durumunda herhangi bir sıkıntı varsa çok iyi bir duruma gelecek ve huzur bulacaksınız. Allah doğrusunu ve en iyisini bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba sabaha karsi rüyamdakara bulutlar gördüm gündüz dü birden sim siyah bulutlar ortaya cikti sonra yağmur yagdi ardindan 1 tane hiç tanımadığım bir kiz kendini 13 14 katli bir binadan balkondan atti sonra ona üzülürken bir baktim bir kiz daha kendini atti ona çok korktum korkunc bir rüya idi acaba ne anlama geliyor


Tohat
Merhaba. Yapacağınız yardımlar sayesinde aranızın bozuk olduğu veya olacağı kişilerle düzeleceği, iyi dostluk ve muhabbetlerin meydana geleceğini gösterir. Fedakarane davranışlarınız ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. En iyisini elbetteki Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Dedem babam ben (her ikiside sağ ) bir çatıda bir tamirat işi ile uğraşıyoruz . kenardayız ama korkuluklar var . Babamla ben bir an için geriye çıkıyoruz dedemse korkulukların diğer tarafına geçip bir şey yapmak istiyor ama geçmesiyle düşmesi bir oluyor rüyamda da bir çığlık koptu çığlıkla ben uyandım sabah ezanı okunuyordu çok etkisinde kaldım …


Tohat
Hayatınızda sizin endişeye kapılmanıza, panik olmanıza ve diken üstünde olmanıza neden olacak bir olayın geçtiğine delalet eder. Bu olaydan korkmuş olmanız sizi derinden etkilemiş ve etkisinde kalmışsınız. Hakkıyla ve doğrusuyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda ölmüş olan dedemi diri bir şekilde balkon mermerinde ters bir şekilde oturarak gördüm. Sonra da Dedem kayboldu ve yeşil elbiseli bir kız çocuğu ters bir şekilde oturdu. Sonra düz bir şekilde balkondan asagıya atladı rüyamın yorumu nedir


Tohat
Ve aleyküm selam. Meydana gelebilecek ters durumlara işaret eder. Yan, hoşunuza gitmeyecek, sözlere, bazı hayallerinizin gerçekleşme olasılığının olmaması, karşınıza çıkacak zor birine, inat edip eleştiri yağmuruna tutulmanıza delalet eder. En iyisini bilen bir tek Allahtır elbette.


Dark
Rüyada halam gildeyim beşinci katta erkek kuzenim balkondan kendini sarkıyor ayağının ucuyla da balkondan tutuyor bende düşmesin diye ayağından tutup diğer kuzenimle yukarı çekiyoruz sonra bir daha sarkıyor ve yere düşüyor sonra aşağı inip bakıyorum amcam gilin evine gidiyorum Oradan balkona geçip bir şey olmuş mu diye bakıyorum ama bir şey olmamış sadece boynun incitmiş.


Tohat
Hayatınızı etkileyecek geniş yankı uyandıracak özellikle çevrenizdekileri şaşırtacak değişimlere imza atarak başarılarınızla konuşulacağınıza delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Dark
Selamünaleyküm rüyamda yattığım odada yatakta iki kişi var. biri takım elbiseli yatakta sırtı bana dönük ama bir dini lider. Ben ona yasin okuyorum ezbere… Diğer yatanı tanımıyorum :yüzünü ayaklarına doğru kapamış yatıyor kıbleden farklı yere, ben yasin şerif okurken o sesli yellendi ben yellenme sesini duydum ama Yasin’i şerifi okumaya devam ettim dini lidere…

Okudunuz mu?  Rüyada başörtüsünün çekilip alınması ile ilgili

Selamünaleyküm rüyamda yattığım odada yatakta iki kişi var. biri takım elbiseli yatakta sırtı bana dönük ama onu dini lider olarak biliyorum. Ben ona yasin okuyorum ezbere… Diğer yatanı tanımıyorum :yüzünü ayaklarına doğru kapamış yatıyor kıbleden farklı yere, ben yasin şerif okurken o sesli yellendi ben yellenme sesini duydum ama Yasin’i şerifi okumaya devam ettim ezbere bildiğim aklıma gelen yerden dini lidere…


Tohat
Ve aleyküm selam. Kalben temiz, imanlı ve Allah sevgisi taşıyan biri olduğunuza, bu özelliğinizi sadece Allah’ın rızasını kazanmak amacıyla insanlara fayda sağlamaya çalışacağınıza ve insanların nezdinde itibar gören biri olacağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Dark
Selamunaleyküm rüyamda bir sokaktan yukarı çıkıyorum yanımda biri, bide bir köpek elimi yalamak istiyor bırakmıyorum korkuyorum ısırır diye (hani eğitimli Ka 9 köpekleri var ya) sonra bir pazardan sucuk alıyorum ama sucuk ikiye bölük bu ne diyorum pazarcıya, pazarcı onu alıp yerine tam bir kangal rengi biraz koyu sucuk veriyor. Bende bu yenir dimi içinde ne var bunun anlat diyorum (yani helal mı bu ben dikkat ederim gibisinden) soruyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Aileniz tarafından her konuda destek görerek yolunuza devam edeceğinize, haramdan uzak bereketli bir hayata nail olacağınıza delalet etmektedir. Doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda oturduğumuz evin en son katından atlayarak intihar ettiğini düşünüyorum o anda bir adam gördüm bende balkondayım o anda balkon kapısı açık o atlayan adam nasıl oluyorsa bizim evin ortasına düşüyor sırt üstü yatıyor kan falan yok ben feryat figan çıkıp halamdan yardım istiyorum oda ne hikmetse o insanı tanıyormuş gibi ağlıyor dövünüyor o sırada uyandım


arifselim
Merhaba. Maalesef bu rüya sahibi için iyi bir rüya değildir. Rüya sahibinin kederleneceğine, üzüleceğine ve çok zor günler geçireceğine işaret olarak yorumlanır. Evin ortasına düşmesi ise aileyi ilgilendiren sıkıntılar anlamına da tabir edilir. Yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Ben birkaç gece önce önce rüyamda 3 yaşındaki kızımı balkondan düşerken çekip kurtardım.
Şöyle ki; rüyamda kızımla beraber aynı apartmanda oturduğumuz amcamların evinin mutfağındayız. Yalnız kızım benim kızım değil de amcamın kızı ya da torunu (bu durum gerçek hayatta onlara göre öyle. Yani kızım kuzenimin amcasının torunu oluyor ve kızımı çok seviyorlar). Mutfakta sadece ikimiz varız ve ben kızımı elleriyle balkon duvarına tutunmuş aşağıya sarkarken görüyorum. Ben farkedene kadar gücü kalmıyor ve bir elini bırakıyor. Diğer eli de kayıyor. Düşmek üzere. Ben bakıp "şimdi tutsam da kurtaramam belki. Çok yüksek de değil zaten, 1. kat. Düşse de çok bişey olmaz herhalde" diye düşünüyorum kendi kendime. O arada eli biraz daha kayıyor. Son anda bir hamleyle çekip kurtarıyorum. Hayır olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada bağırmak görmek anlamı ve tabiri

Bir de dün gece gördüğüm rüyada dışardayım. Eve doğru giderken sokağımızdaki kasaptan yan komşumuzun kızı elinde kalın kesilmiş bir et parçasıyla çıkıyor ve yanımdan geçerken eti elime tutuşturuyor. Bu etin 3 yaşındaki kızımın bir süredir istediği et olduğunu anlıyorum ama biftek şeklinde dövülmüş et olmadığı için kendi kendime "bu ne böyle, dilimlenip dövülmemiş. Bu şekilde almayı ben de bilirdim" diye söylene söylene eve gidiyorum. Evde yakın akrabalarımız, çoluk çocuk vs. görüyorum. Sonra o eti biftek olarak (kızartılmış olup olmadığını hatırlamıyorum) kızıma yedirmeye çalışıyorum. Az bir şey yedi. Hepsini bitirmedi. Yengem de bana diyor ki "bu kasaptan mı aldın eti. Sinan abinin eti bu. Kokusundan anladım" diyor. "Evet ordan" diyorum. Hayır olsun.

İki rüyamı da yorumlarsanız çok sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Kızının rüyanda balkondan düşmesi diğer yorumlarda da dediğimiz gibi, onun güvende ve emin ellerde olduğu anlamına gelir. Elbette bu rüya insanı etkileyebilir ama çocuğun balkondan düşmesi daima hayırla yorumlanır. Diğer rüyan ise, üzücü bir haber almaya ve canının sıkılacağı gelişmelere işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar ayrı oldugum eşim merdivenleri boyuyor benim yanımda ufak bir bebek var ama kendi cocugum değil birden merdivenlerden aşagı düşüyor bir zaman sonra inip aşagıya kucagıma alıyorum kafasından biraz bişeyler yere akmış kucagıma alıyorum bebek yaşıyor eşim yanıma geliyor rabbim razı olsun sizlerden bu arada maddi manevi zor günler geciriyorum dualarınıza beni de katarmısınız


arifselim
Hayırlı günler. Böyle rüyalar insana hoş gelmese de esasen yorum olarak güzel şeylere yorumlanırlar. Özellikle de maddi manevi sıkıntıları olan kimselerin bundan kurtulmasına ve ferahlayacağına işaret olarak tabir edilir. Görülen rüyaları daima Allah’a havale etmek ve ondan hayırlısını dilemek gerekir. Sende öyle yap ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda benim çocuğum varmış döt beş aylık eltiminde aynı yaşta çocuğu vardı evimin balkonundan birini düşürdüm kazara acaba hangisş demeye kalmadan kuyuya dğştüğünü gördüm çamurlıydu içi bu arafa ben aşağıya indi feryat figan itfaiyeyi çağırın çocuğum düştüdedim ağladım sonra bebeğimi çıkardı itfaiye çamurun içinden kucağımda uyuan bebekle yukarı çıktım daireme eltim ben ağladıkça arkamdan gülüyordu onun bebek duruyo ve sağdı gğlme sus dedim yatın gömülcek felan diyolardı eşim çok üzgündü bende ama dayanıyorduk sağlam dimdik duruyorduk benim bebeğin cesedi aşağıda yolda duruyordu kaskatıydı bu rüyam ne anlama geliyor çok korktum aslında benim bebeğim yok büyüdü çocuklarım yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi

arifselim
Çocuğunun Rüyada kuyuya düşmesi illa onlarla ilgisi olması gerekmez. Ama yakınlarından veya çevrenden birinin sıkıntılar ve zorluklar içerisine düşmesi manasında tabir edilir. Rüya ne şekilde görülürse görülsün asla ona takılmamak gerekir çünkü bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı günler ben rüya da 2 yaşındaki oğlumun 5 katlı evimizin balkonundan düştüğü nu gördüm ben tam o ara telefonla konuşuyor um aniden bı baktım balkondan aşağıya düşüyor bende arkasından bakıyorum zemine mi yoksa topragami düşecek diye kafası kaldırıma çarpıyor vücudu toprağa denk geliyor sonra babama söylüyorum koşarak ağlayarak bebeğimi almaya giderken annem kucağında oğlumla arkamızdan sesleniyor çocuk bende diye sonra ben kucağıma almak isterken annem dikkat et kiriklarindan tutma agritirsin diyo ben kucağıma alincada kafası zemine geldiği için kafasından tutunca çok ağlıyor bende çok ağladım aynı gerçek gibiydi hemen uyanıp oğluma sarıldım çok etkilendim acaba bu rüyam ne anlama geliyor Allah razı olsun hocam şimdiden iyi günler


arifselim
Hayırlı günler. Elbette gerçek gibi hissetmek normaldir ama yinede adı üstünde bu hem bir rüyadır ve yorumu da görülenin aksine hayırlıdır. Oğlunun iyi, sağlıklı ve güven içerisinde olduğu manasında yorumlanır. Sende böyle dilemeli ve Allah’a havale etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir akrabamın evinde oturuyordum. Daha sonra küçük bir çocuk balkon korkulukların kenarına çıktı düşücek diye çocuğu kucağıma
Aldım. Tam o sırada yaşlı bir kadın(akrabamin bir yakini ) balkon korkuluklarına dizlerini koydu. Çocuk kucağımda sadece izledim . Ve kendini aşağı attı. Atlayacağını düşünmemiştim


arifselim
Bir büyük insan için balkondan atlamak iyi değildir ve tehlikeli işe girişmek yada tehlikeli insanlara karışmak anlamına gelir. Ama bir çocuk için yorumu hayırlıdır ve emniyette olması manasında tabir edilir. Sizde rüyanın hayrını dileyin ve Allah’a havale edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda düğünüm oluyor bir mekanda orda gelinliğim kabarıkken düz elbiseye dönüşüyor.yengem beni görüyor ve kızıyla beni düğün fotoğrafı çekmek istiyor, kızı da şuan 15 ama orda 4-5 yaşlarında. Birden dedemin evine geçiyoruz , normalde balkon yoktur ama rüyamda var, balkon kenarına oturuyoruz ve kız düşerken hızla tutuyorum ama tutarken aşırı zorlanıyorum kendimde düşmek üzereyim yengem napıcağını şaşırıp önce kızı çekiyor sonra da beni. Burda bitti uyandım. ve aynı kızın düştüğünü ama yine yakaladığımı bu sefer kendim kurtardığım bir rüya daha gördüğümü anımsadım.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz sarıklı adamlar

arifselim
Merhaba. Bu rüya o kızla ilgili yorumlanması gerekmez. Ancak senin açından çevrende bulunan ve yardıma ihtiyacı olan birine destek vererek yardımda bulunacağına işaret olarak tabir edilir. Kötü veya olumsuz bir manası yoktur Allah’ın izniyle. Sadece hayırlısını dilemek ve Allah’a havale etmek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda babamla kız kardeşim 2.kat balkonundan aşşağıya bakıyorlardı bır işçi tutmuşlar salça yapıyordu aşşağıya kazan kurmuslar karıstırıyrdu sonra annemde aoylenıyordu keske yaptırmasaydık çok yavas bu işçi diye sonra bı anda kardesım assagıya dusuyordukı babam tutmak ıcın yeltendı ve bı anda kazanın ıcıne dustu aşagıya baktıgımda kazanın ıcınde gorunmuyordu bu rüyanın manası nedır?


arifselim
Merhaba. Bu rüya iki şekilde yorumlanabilir. Birincisi küçük ve sakin bir şekilde olsa da hayatında çok ciddi değişiklikler meydana gelmesine işaret eder. Diğer yorumu ise beklenmedik ama ciddi zararlar edilecek bir döneme gireceğine tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Babaannemin evinde bir arkadaşımın genç bir erkek çocuğunu balkonun demirlerine oturmaya çalışırken düştüğünü gördüm, koştum aşağı baktım, kafasından kanlar akıyordu, ölmüş gibiydi, çok ağladım, annesine söylüyorum, anneme söylüyorum ev kalabalık ama kimse Ağlamıyor. Sabah namazında Allahtan bir dilekte bulundum ve bu rüyayı gördüm, çok etkilendim.


Tohat
Şu anki hayatını tamamen değiştirecek yeniliklere başvuracağına işaret eder. Hayatını alakadar eden bu değişimler çevrendekileri etkileyecek ve onların şaşırmasına neden olup takdirlerini toplayacaksın. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda bir binadan küçük çocuğun sarktığını görüyoruz düşmek üzere ve babamla kardeşlerim çocuğu kurtarmak için yukarı çıkıyor o çocuğu kurtarıyorlar ama o sıra küçük kardeşim sarkıyor balkondan ve düşüyor kardeşimi yerde görmemek için bakamıyorum bile çok kötü bir rüyaydı çok korktum kardeşim küçücük daha 😪 yorumlarmısınız lütfen 🙏 bu rüyadan önce bir kaç gün öncede kardeşimle camdan bakarken sanırım kardeşim yüksek binadan aşağı düşüyor elimi attım ama tutamamıştım… iki kez gördüm böyle binadan düştüğünü şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya öncelikle senin bazı korkularının olduğu anlamındadır ve kötü değildir. Diğer açıklaması ise, kardeşin açısından onun güvende ve selamette olacağına ve sağlık içerisinde olduğuna tabir edilir. Endişe edecek bir rüya değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bakkal görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
İki gece üst üste rüyamda yanımda da bir kişi iki farklı akrabamızı öldürdüğümüzü ve gömdüğümüzü gördüm ve geceydi
Sonraki gün de rüyamda bir akrabamızın bizle aynı ortamdayken balkondan düştüğünü gördüm
Rüyamda bu olaydan çok korkmuştum


Tohat
İki rüyanda gerçekleşen durumlar farklı olsa da tabirinde her ikisininde aynı sonuca vardığıdır. Rahat bir hayat için uğraş ve emek harcamadan kolay bir şekilde ve hiç kimsenin yardım ve desteği olmadan elde edeceğin zenginlik ve bununla birlikte yaşayacağın refah bir hayatın işareti olarak tabir edilmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda rahmetli annem, ben ve babam balkonda oturuyoruz. Rahmetli annem balkondan aşağı sarkiyor, yapma dusersin diye uyariyorum ama bir anda düşüveriyor. Ardından babam da ona bakmak için aşağı sarkiyor ve bir anda o da düşüyor. Ben şok oluyorum. Ben de arkalarindan atlamak istiyorum ama atlayamiyorum. Rüyamdan çok etkilenmis bir şekilde uyandım. Yorumlar misiniz


Tohat
Merhaba. Hem güçlü olman hem de tedbir alman gereken bazı durumlar yaşama ihtimaline işarettir. Özellikle madden ani değişimlerin olabileceğine ve bunun olumsuz olarak gerçekleşeceğine, bunun sağlık sorunlarına sebebiyet vermemesi için güçlü durman gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kalabalık bir yerdeyiz elinde bir şey var yere düşü ama aşağısı uçurum yemyeşil son dakikada alıyorum düşmeden.Sonra amcamın kızlarıyla bir eve gidiyoruz her yerde yatak açılmış.Üzüm getiriyorlar kara üzüm ama bir sürü poşetin içinde poşetin içinden döküyorlar ama balkonlar yerler falan kara üzüm Sonra amcamın kızının olduğu tarafta bir sürü küçük çocuk var en fazla 1 yaşlarında hepsi aşağı atmak istiyor tutuyor ama biri kız çocuk 1 yasında gibi başka bir yerden çıkıp atlıyor aşağıda da eski nişanlanacağım çocuk var bu ara yemek yiyor lokantada rüyamı yorumlar mısınız😊


Tohat
Çalışan ve çalışmayan kişiler için aynı şekilde tabir edilir. Maddi anlamda sıkıntı çekme ihtimaline, iş konusunda karşılaşabileceğin zorluk ve sıkıntılara tüm bunları atlatmak için yakınlarından, ailenden alacağın desteğe ve bunun sayesinde toparlanma imkanı yakalayacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Misafir
Selamın aleyküm, 18 yasındayım rüyamda savaş ortamı gördüm 4-5 tane mafya 1 kadını balkondan aşağı attılar ve sonra 2 kız çocuğu ve 1 kadın daha attılar aşağıya, ilk attıkları kadının başı kanıyordu bir kız çocuğunun da karnı kanıyordu diğerlerinde bir şey yoktu kalkıp yollarına devam ettiler. Ne anlama gelir?


Tohat
Ve aleyküm selam. Yaptığın bir çok işte eleştirilere maruz kalman ya yaptıklarının yanlış olduğuna ya da etrafındakilere yaptıklarını beğenmemelerinden kaynaklıdır. Bunun yani sıra hayatında bir anda meydana gelebilecek ve hayatını değiştirecek değişimlere yol açacak gelişmelere delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada babayı görmek

Mihri
Rüyada 2 kuzenim ve ben balkonda sofra bezini çırpacaktık o dedi ben çırpacam o dedi ben çırpacam sonunda amcamın kızı sofra bezini kapıp balkon iplerine çıkmaya çalıştı daha sonra düştü balkondan aşağı 4. Kattan düştü ben ambulansı ararken diğer yakınlarım taksiye binip götürmüşler taksiyi kulanan kişi de uzaktan akrabamız kuzenim hastahaneden çıktı ve gayet iyiydi bir şey olmamıştı ne anlama gelir bu rüya hocam.


Tohat
Hayırlı günler. Bazı işlerin umduğun gibi olmaması geçici olarak olumsuz bir süreçten geçmek zorunda kalabilir veya kıvrak zekanla bundan kurtulabilirsin. Her halükarda rüyanda gördüğün gibi ciddileşmeden atlatmayı ve hiç bir sorun yokmuş gibi devam etmeyi bileceksin. Allah en iyisini bilendir tabi.


tenten
selamın aleyküm.
Ben rüyamda, kardeşimin balkonda dışarı kaçmış olan sarı papağanımızı yakalamaya çalıştığını gördüm. yakalayacakken kuş uçuyor o sırada erkek kardeşim dengesini kaybedip balkondan düşüyor. aşağı baktığımızda düşerken görüyoruz ama kardeşim çömelmiş bir şekilde yere düşüyor ve ayağa kalkıyor. Daha sonra kuşu ben yakalıyorum. Bu rüya ne anlama gelebilir


Tohat
Ve aleyküm selam. Yenilik ve değişimlerin peşinden gitmen sayesinde önüne çıkacak alternatifleri değerlendirerek hayatına çok güzel başarılar katabileceğine ve özel hayatının canlılık kazanması ilişkisi olmayanlar içinse biriyle tanışacakları manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Rüyamda çok yüksek katlı bir evde oluyoruz. Mutfakta birileriyle kurabiye yapıyoruz o ara ablam geliyor hastaymış ve halsiz.Daha sonra balkona doğru gidiyor be demirlerin üzerine oturmaya çalışırken aşağı düşüyor.ben hemen aşağıya koşuyorum ama asansör bir türlü gelmiyor bekledikten sonra aşağıya iniyorum kalabalık oluyor yerde bir kemik parçası duruyor kolu kırılmış diyorlar ama kendisi yok .hayırdır inşAllah


Tohat
Ve aleyküm selam. Cevrendekilerle, ailenle birlik olacağın durumlar yaşayabileceğine, yardım edeceğin kimse olacağına, hayır ve iyilik yapmayı artıracağına, çevrenin de şaşıracağı çok güzel ve büyük gelişmeler ile hayatına yeni evime kazandırabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada balkondan düşmek, rüyada birinin balkondan düştüğünü görmek diyanet, rüyada birinin balkondan düştüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada başkasının beni görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.